Poll :: پایه بودین جای طرف باشین و با این شرایط حرفتون رو بزنین؟
آره
75%
[ 3 ]
نه
25%
[ 1 ]
مجموع آراء : 4
نویسنده
پیغام
اميرحسين
آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1616
اعتبار کسب شده: 5329
جنسيت: مرد
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 19:19
10 ماه و 2 روز پيش
نزن برادر نزن
اندرو ميلر، دانشجوي دانشگاه فلوريدا و روزنامه نگار پس از ايراد چند پرسش از جان کري، نامزد حزب دموکرات ايالات متحده، مورد ضرب و شتم قرار گرفت و بازداشت شد. فيلم اين اتفاق را ببينيد:
به گزارش "الف"، خلاصه فيلم به شرح زير است:
- "چرا انتخابات 2004 را به بوش واگذار کردي؟ چرا با وجود گزارش هايي مبني بر تقلب در آن انتخابات، به اين موارد اعتراض نکردي؟ چرا بوش استيضاح نشده است؟ چرا علي رغم اينکه وي مي خواهد اين بار به ايران حمله کند، او را استيضاح نمي کنيد؟ چرا عضو حلقه مخفي دانشگاه ييل هستي؟"
- پاسخ: باتون برقي
- "نزن برادر نزن"!
---------------------
خوب حالا فيلم رو ديدم. هرکي که بيشتر از کپنش مصرف کنه همين بلا سرش مياد. تمام جلسه رو به هم ريخته بود.
تمام مدت ور ميزد و سوال ميپرسيد. حتي وقتي که از ميکروفن هم دورش کرده بودن بازهم با داد و بيداد سوال ميپرسيد.
اجازه هم نميداد که پليس بهش دستبند بزنه. چهارتا پليس نميتونستن يه جا آروم نگهش دارن. فکش هم که يه ريز کار مي کرد.
اما خداييش دوست دخترش خوب ازش حمايت مي کرد.
خوب پليسهاي آمريکا باتوم برقي دارن و در صورت لزوم ازش استفاده هم مي کنن. اما پليسهاي ايران فقط گلوله هاي جنگي دارن، بيچاره ها اينجور مواقع فقط ميتونن يه گلوله بزنن توي اين لپ يارو تا از توي اون لپش بياد بيرون. يا مجبورن از طبقه سوم بندازنش پايين. يا اينکه از فاصله خيلي نزديک با تفنگ گاز اشک آور بزنن توي چشش.
(آخه گازهاي اشکاورشون تاريخ مصرفش گذشته بود اشک کسي رو در نمياورد. واسه همين يکي يکي دانشجوها رو ميگرفتن به صورت مستقيم و موضعي استعمال مي کردن.)
من فکر مي کنم براي نتيجه گيري زوده. بهتره ببينيم اين آقايي که باتون برقي خورد زودتر از زندان آزاد ميشه يا دانشجوهايي که توي کشور ما ماههاست به دليل چاپ نشريه (و يا شايد درست ترش اين باشه که بگم چاپ نکردن نشريه) افتادن زندان.
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید