| نویسنده |
پیغام |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 2:38 |
|
 |
10 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4972 اعتبار کسب شده: 9952 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 15:06 |
|
 |
10 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1168 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 16:07 |
|
 |
10 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
من نه استاد php هستم نه به اندازه احسان واردم . اما :
اگه مهمه که يوزر بتونه انتخاب کنه که چه قسمتي از صفحه را مي خواد مي شه يه پرينت ورژن از صفحه ات بگذاري که dislay همه آيتم هاي صفحه جز آيتم هاي انتخاب شده را none کني .
حالا مي توني از اين پرينت ورژن پرينت بگيري . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 16:44 |
|
 |
10 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 1:35 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
دست گل همتون درد نکنه...
درسته احسان مثلا يه رستوران که مي خواد از ليستي که مشتري براي غذا سفارش داده پرينت بگيره...(طبعا ليست هر دفعه تغيير ميکنه)
اين ليست چون dynamic تغيير ميکنه نميتونم pdfاش کنم يا از CSSاستفاده کنم..چون تا اونجايي که يادمه CSS static بود..
مثل يک جدول html در نظر بگيرين که دائم محتوياتش تغيير ميکنه..
يک تابع printer_draw_textتوي php ديدمم.به نظر مياد که بايد اين تابع رو داخل يک حلقه for بزارم..ولي خط کشيدن و ستون بنديشو نميدونم....يعني يک راه حل هايي به نظرم مياد...ولي يکم پيچيده ميشه(مثل همون شربت تو آفتابه خوردن)
مي خواستم ببينم کسي source code بعنوان نمونه نداره..
بازم از همتون تشکر ميکنم..مردين به مولا |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 1:45 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
عزيز دل، منظور از توليد ديناميک PDF و ... بود. در ضمن، ديناميک بودن صفحه به معني ديناميک بودن و متغير بودن برنامهي شما که نيست!
CSS يک قالب نمايش است، يعني معين ميکند که دادهها در صفحهي وب چگونه نمايش يابند. معادل آن براي PDF، فايلهاي FO هستند. توصيه ميکنم قبل از برنامهنويسي، کمي بيشتر مطالعه کنيد. کتاب PHP انتشارات Sams که به فارسي هم ترجمه شده، يک کتاب کوچک ولي مناسب است که ميتواند به شما کمک کند.
براي نمايش بلوکي، به جدول هم نياز نداريد. با همان CSS ميتوانيد همان شکل و قيافه را ايجاد کنيد. تنظيم رنگ پس زمينهي متن به صورت بلوکي مشکل شما را حل خواهد کرد. براي مثال هم بايد به متن زير نگاه کنيد:
در اين متن، از جدول استفاده نشده، ولي شکل مجزا و مناسبي دارد*. قالب CSS اي که براي آن استفاده شده به صورت زير است:
| کد: |
/* Code blocks */
.code{background:#fafafa;border:1px solid #d1d7dc;color:#006600;
font:12px Courier,"Courier New",sans-serif;padding:5px} |
استفاده از تگ div هم به درد ميخورد و تنظيم شيوهي نمايش بخشهاي مختلف متن را راحت خواهد کرد.
* احسان، Courier New را قبل از Courier قرار بده تا اين مشکل چند سالهي نمايش فارسي در تگ کد حل شود. |
|
|
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 2:24 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
عزيز دل، منظور از توليد ديناميک PDF و ... بود. در ضمن، ديناميک بودن صفحه به معني ديناميک بودن و متغير بودن برنامهي شما که نيست!
CSS يک قالب نمايش است، يعني معين ميکند که دادهها در صفحهي وب چگونه نمايش يابند. معادل آن براي PDF، فايلهاي FO هستند. توصيه ميکنم قبل از برنامهنويسي، کمي بيشتر مطالعه کنيد. کتاب PHP انتشارات Sams که به فارسي هم ترجمه شده، يک کتاب کوچک ولي مناسب است که ميتواند به شما کمک کند.
براي نمايش بلوکي، به جدول هم نياز نداريد. با همان CSS ميتوانيد همان شکل و قيافه را ايجاد کنيد. تنظيم رنگ پس زمينهي متن به صورت بلوکي مشکل شما را حل خواهد کرد. براي مثال هم بايد به متن زير نگاه کنيد:
در اين متن، از جدول استفاده نشده، ولي شکل مجزا و مناسبي دارد. استفاده از تگ div هم به درد ميخورد و تنظيم شيوهي نمايش بخشهاي مختلف متن را راحت خواهد کرد. |
نميدونم چرا ناراحت شدي...چيز بدي نگفتم..گفتم تا اونجايي که يادمه css static هست واقعا تا اونجايي که يادمه.. بهت برخورد ؟؟؟
حالا شما صد تا تشکر منو نميبين اين دو تا کلمه که توش هيچ منظوري نداشتم ميگيرين ديگه به من ربط نداره..
رستوران که ميرم غذا سفارش ميدم يه شماره بهم ميده که روش نوشته no1 چي ميخواد کوفت کنه..ميخوام همچين کاري کنم يک سري داده از بانک اطلاعاتي بخونم و ازش پرينت(چاپ) بگيرم.آقا جان با پرينتر کار دارم..دستورات چاپي...اگه سورس کدي دارين ممنون ميشم ندارينما تا همين حد که جواب دادي مرسي..نظر منم مثبته آدم قبل از برنامه نويسي که خوبه قبل از جواب دادن به سوال اونو خوب بخونه..
يه سوال ديگه اگه برنامه من خروجيش هميشه مشخص هست ميشه بگين چه دليلي داره بيام از php استفاده کنيم
پس مستقيما پويا بودن برنامه من و متغييرهاش به dyanmic يا استاتيک بودن زبان که ميخوام استفاده کنم بستگي داره...
مثل اينکه کسي بشينه برنامه نويسي php کنه 100 تا echo توش بزاره بگه آره منم php نوشتم..عزيز دلم وقتي خروجيه برنامت مشخصه htmlبنويس.... |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4972 اعتبار کسب شده: 9952 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 6:06 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
- چيزي که اميرحسين گفت، 100% درسته. البته استفاده اش حتي براي برنامه نويس هاي متوسط هم شايد خيلي سخت باشه. نياز به خيلي پيش زمينه ها هست که معمولا تو ايران رعايت نميشه.
- ايجاد کردن PDF به صورت دايناميک بر روي سرور هم شدني هست، (با توجه به کتابخانه و کلاسهاي مختلفي که براي اين کار در php وجود داره) اما معمولا به دنگ و فنگش نمي ارزه.
- بيخود وقتت رو براي پرينت گرفتن با خود php تلف نکن! راه حل مشکل تو اين نيست.
- راه حلي که معمولا استفاده ميشه اينه که يه صفحه مخصوص پرينت طراحي کني. در اين روش در واقع فقط از html، css و javascript استفاده ميشه و زبان سمت سرور (php, asp, jsp, ...) عملا نقشي نداره.
اگر به هر سايت خبري سر بزني ميبني که از اين روش استفاده کردند.
به عنوان مثال به خبر زير از سايت فارس نيوز دقت کنيد:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8606280106
بالاي صفحه يه آيکون به شکل وجود داره که وقتي روش کليک کني اين صفحه رو باز ميکنه:
http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8606280106
که در واقع نسخه چاپي خبر هست.
براي اينکه صفحه اتوماتيک پرينت بشه، ميتوني از دستور جاوااسکريپت زير استفاده کني:
window.print();
اميدوارم مشکلت حل بشه.
اگر سوالي بود در خدمتم. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 14:00 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
| No1 نوشته بود: |
| اميرحسين نوشته بود: |
عزيز دل، منظور از توليد ديناميک PDF و ... بود. در ضمن، ديناميک بودن صفحه به معني ديناميک بودن و متغير بودن برنامهي شما که نيست! |
نميدونم چرا ناراحت شدي...چيز بدي نگفتم..گفتم تا اونجايي که يادمه css static هست واقعا تا اونجايي که يادمه.. بهت برخورد ؟؟؟
حالا شما صد تا تشکر منو نميبين اين دو تا کلمه که توش هيچ منظوري نداشتم ميگيرين ديگه به من ربط نداره.. |
منظور بدي نداشتم. ببخشين. شايد از بي حوصلگي خط اول رو نوشتم.
اميدوارم کارتون راه بيافته. فکر کنم با توضيحات احسان و اون چند خطي که من نوشتم، خيلي مشکلي نداشته باشين. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1168 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 17:47 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
گفتني ها را دوستان گفتند . اما اگر واقعا فکر مي کني مي خواي کارت را اونجوري بکني مي توني از tcpdf استفاده کني . البته کار با اون يه خورده بد تر از شربت خوردن تو آفتابه است |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3601 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 19:27 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|