صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
No1
سال صفري!
سال صفري!

مجموع ارسالها: 94
اعتبار کسب شده: 491
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 2:38
 10 ماه و 5 روز پيش

خدمت اساتيد خوف php سلام و خسته نباشيد و جيگرتون برم دارم...
no1 حقير يه مشکل php داره..اونم اينه که ميخواد ار يک قسمتي از صفحه پرينت بگير با php ..مثلا از يک مستطيلي تو صفحه که مختصات دو گوشه ي اون رو هم داره.(يا به زبون ساده تر يک table دارم که توش داده هست و مي خوام ازش پرينت بگيرم مثل برنامه هايي که برا بيرون مينويسين و يه پرينت هم ميزنيد قدش که طرف کلي ذوق مرگ ميشه)
کسي ميتونه راهنماييم کنه؟؟؟هر چي هم گشته هيچي پيدا نکردم...... Brick wall Brick wall Brick wall
يه راه حله ت... به ذهنم رسيده که از صفحه print screen بگيرم بعد اون مختصاتي که مي خوام از عکس drop کنم بعدش فايل رو بدم برا پرينت ..نميدونم سخت ميشه يا نه...
خير ببينين از جوونيتون

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآنلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4972
اعتبار کسب شده: 9952
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 15:06
 10 ماه و 5 روز پيش

No1 نوشته بود:
no1 حقير يه مشکل php داره..اونم اينه که ميخواد ار يک قسمتي از صفحه پرينت بگير با php ..مثلا از يک مستطيلي تو صفحه که مختصات دو گوشه ي اون رو هم داره.(يا به زبون ساده تر يک table دارم که توش داده هست و مي خوام ازش پرينت بگيرم مثل برنامه هايي که برا بيرون مينويسين و يه پرينت هم ميزنيد قدش که طرف کلي ذوق مرگ ميشه)
کسي ميتونه راهنماييم کنه؟؟؟هر چي هم گشته هيچي پيدا نکردم...... Brick wall Brick wall Brick wall
يه راه حله ت... به ذهنم رسيده که از صفحه print screen بگيرم بعد اون مختصاتي که مي خوام از عکس drop کنم بعدش فايل رو بدم برا پرينت ..نميدونم سخت ميشه يا نه...
خير ببينين از جوونيتون

- با پي اچ پي ميتوني پرينت بگيري، اما روي سرور، اما با فجاعت بسيار! مطمئناً منظورت پرينت گرفتن با پي اچ پي نيست، بلکه برنامه web based ي با php نوشتي که مشتري ازت خواسته بهش امکان بدي که از بخشي از خروجي برنامه ات پرينت بگيره.
توضيح بيشتر بده که آيا مشکلت هميني هست که من گفتم يا نه. در صورت امکان توضيحات بيشتر (حتي گذاشتن عکس از خواسته ات) بزار اينجا.

- print screen گرفتن کثيفترين راهي هست که ميتوني انجام بدي! اين راه حل هر چند شدني هست، اما اصلا به درد نميخوره! مثل خوردن شربت توي آفتابه هست!!!

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 1168
ارسال چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 16:07
 10 ماه و 5 روز پيش

من نه استاد php هستم نه به اندازه احسان واردم . اما :
اگه مهمه که يوزر بتونه انتخاب کنه که چه قسمتي از صفحه را مي خواد مي شه يه پرينت ورژن از صفحه ات بگذاري که dislay همه آيتم هاي صفحه جز آيتم هاي انتخاب شده را none کني .
حالا مي توني از اين پرينت ورژن پرينت بگيري .

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1616
اعتبار کسب شده: 5329
ارسال چهارشنبه 28 شهريور 1386، ساعت 16:44
 10 ماه و 5 روز پيش

No1 نوشته بود:
خير ببينين از جوونيتون

مي‌تواني نسخه‌ي چاپي بگذاري، اما نيازي به گذاشتن آن هم نيست. به راحتي مي‌تواني براي نسخه‌ي چاپي، يک CSS جدا بگذاري که قيافه‌ي صفحه را آن طوري که مي‌خواهي نمايش بدهد، و تنها آن چيزهايي که مي‌خواهي نمايش يابد. البته بايد CSS بداني که فکر نکنم در اين تالار و با چند پست بتوان CSS آموزش داد.
راه ديگر اين است که PDF درست کني و تحويل کاربران بدهي تا چاپ کنند.
کد:
link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen, projection" href="screen.css" />
link rel="stylesheet" type="text/css" media="print" href="print.css" />

البته لزومي نداره تو دو تا فايل CSS باشه، اما اين طوري بهتره.
اعصابم خورد شد! چرا اين تالار با نمايش تگ link حتي به صورت code مشکل داره؟ < اولش رو حذف کردم. Mr. Green

1
1
0
No1
سال صفري!
سال صفري!

ارسال پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 1:35
 10 ماه و 4 روز پيش

دست گل همتون درد نکنه...
درسته احسان مثلا يه رستوران که مي خواد از ليستي که مشتري براي غذا سفارش داده پرينت بگيره...(طبعا ليست هر دفعه تغيير ميکنه)
اين ليست چون dynamic تغيير ميکنه نميتونم pdfاش کنم يا از CSSاستفاده کنم..چون تا اونجايي که يادمه CSS static بود..
مثل يک جدول html در نظر بگيرين که دائم محتوياتش تغيير ميکنه..
يک تابع printer_draw_textتوي php ديدمم.به نظر مياد که بايد اين تابع رو داخل يک حلقه for بزارم..ولي خط کشيدن و ستون بنديشو نميدونم....يعني يک راه حل هايي به نظرم مياد...ولي يکم پيچيده ميشه(مثل همون شربت تو آفتابه خوردن)
مي خواستم ببينم کسي source code بعنوان نمونه نداره..
بازم از همتون تشکر ميکنم..مردين به مولا

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 1:45
 10 ماه و 4 روز پيش

عزيز دل، منظور از توليد ديناميک PDF و ... بود. در ضمن، ديناميک بودن صفحه به معني ديناميک بودن و متغير بودن برنامه‌ي شما که نيست! Mr. Green
CSS يک قالب نمايش است، يعني معين مي‌کند که داده‌ها در صفحه‌ي وب چگونه نمايش يابند. معادل آن براي PDF، فايل‌هاي FO هستند. توصيه مي‌کنم قبل از برنامه‌نويسي، کمي بيشتر مطالعه کنيد. کتاب PHP انتشارات Sams که به فارسي هم ترجمه شده، يک کتاب کوچک ولي مناسب است که مي‌تواند به شما کمک کند.
براي نمايش بلوکي، به جدول هم نياز نداريد. با همان CSS مي‌توانيد همان شکل و قيافه را ايجاد کنيد. تنظيم رنگ پس زمينه‌ي متن به صورت بلوکي مشکل شما را حل خواهد کرد. براي مثال هم بايد به متن زير نگاه کنيد:
کد:
آزمون پژگچيک

در اين متن، از جدول استفاده نشده، ولي شکل مجزا و مناسبي دارد*. قالب CSS اي که براي آن استفاده شده به صورت زير است:
کد:
/* Code blocks */
.code{background:#fafafa;border:1px solid #d1d7dc;color:#006600;
font:12px Courier,"Courier New",sans-serif;padding:5px}

استفاده از تگ div هم به درد مي‌خورد و تنظيم شيوه‌ي نمايش بخش‌هاي مختلف متن را راحت خواهد کرد.

* احسان، Courier New را قبل از Courier قرار بده تا اين مشکل چند ساله‌ي نمايش فارسي در تگ کد حل شود.

1
1
0
No1
سال صفري!
سال صفري!

ارسال پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 2:24
 10 ماه و 4 روز پيش

اميرحسين نوشته بود:
عزيز دل، منظور از توليد ديناميک PDF و ... بود. در ضمن، ديناميک بودن صفحه به معني ديناميک بودن و متغير بودن برنامه‌ي شما که نيست! Mr. Green
CSS يک قالب نمايش است، يعني معين مي‌کند که داده‌ها در صفحه‌ي وب چگونه نمايش يابند. معادل آن براي PDF، فايل‌هاي FO هستند. توصيه مي‌کنم قبل از برنامه‌نويسي، کمي بيشتر مطالعه کنيد. کتاب PHP انتشارات Sams که به فارسي هم ترجمه شده، يک کتاب کوچک ولي مناسب است که مي‌تواند به شما کمک کند.
براي نمايش بلوکي، به جدول هم نياز نداريد. با همان CSS مي‌توانيد همان شکل و قيافه را ايجاد کنيد. تنظيم رنگ پس زمينه‌ي متن به صورت بلوکي مشکل شما را حل خواهد کرد. براي مثال هم بايد به متن زير نگاه کنيد:
کد:
آزمون

در اين متن، از جدول استفاده نشده، ولي شکل مجزا و مناسبي دارد. استفاده از تگ div هم به درد مي‌خورد و تنظيم شيوه‌ي نمايش بخش‌هاي مختلف متن را راحت خواهد کرد.

نميدونم چرا ناراحت شدي...چيز بدي نگفتم..گفتم تا اونجايي که يادمه css static هست واقعا تا اونجايي که يادمه.. بهت برخورد ؟؟؟
حالا شما صد تا تشکر منو نميبين اين دو تا کلمه که توش هيچ منظوري نداشتم ميگيرين ديگه به من ربط نداره..

رستوران که ميرم غذا سفارش ميدم يه شماره بهم ميده که روش نوشته no1 چي ميخواد کوفت کنه..ميخوام همچين کاري کنم يک سري داده از بانک اطلاعاتي بخونم و ازش پرينت(چاپ) بگيرم.آقا جان با پرينتر کار دارم..دستورات چاپي...اگه سورس کدي دارين ممنون ميشم ندارينما تا همين حد که جواب دادي مرسي..نظر منم مثبته آدم قبل از برنامه نويسي که خوبه قبل از جواب دادن به سوال اونو خوب بخونه..

يه سوال ديگه اگه برنامه من خروجيش هميشه مشخص هست ميشه بگين چه دليلي داره بيام از php استفاده کنيم
پس مستقيما پويا بودن برنامه من و متغييرهاش به dyanmic يا استاتيک بودن زبان که ميخوام استفاده کنم بستگي داره...
مثل اينکه کسي بشينه برنامه نويسي php کنه 100 تا echo توش بزاره بگه آره منم php نوشتم..عزيز دلم وقتي خروجيه برنامت مشخصه htmlبنويس....

1
1
0
احسانآنلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4972
اعتبار کسب شده: 9952
ارسال پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 6:06
 10 ماه و 4 روز پيش

- چيزي که اميرحسين گفت، 100% درسته. البته استفاده اش حتي براي برنامه نويس هاي متوسط هم شايد خيلي سخت باشه. نياز به خيلي پيش زمينه ها هست که معمولا تو ايران رعايت نميشه.

- ايجاد کردن PDF به صورت دايناميک بر روي سرور هم شدني هست، (با توجه به کتابخانه و کلاسهاي مختلفي که براي اين کار در php وجود داره) اما معمولا به دنگ و فنگش نمي ارزه.

- بيخود وقتت رو براي پرينت گرفتن با خود php تلف نکن! راه حل مشکل تو اين نيست.

- راه حلي که معمولا استفاده ميشه اينه که يه صفحه مخصوص پرينت طراحي کني. در اين روش در واقع فقط از html، css و javascript استفاده ميشه و زبان سمت سرور (php, asp, jsp, ...) عملا نقشي نداره.

اگر به هر سايت خبري سر بزني ميبني که از اين روش استفاده کردند.
به عنوان مثال به خبر زير از سايت فارس نيوز دقت کنيد:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8606280106

بالاي صفحه يه آيکون به شکل Image وجود داره که وقتي روش کليک کني اين صفحه رو باز ميکنه:
http://www.farsnews.com/printable.php?nn=8606280106
که در واقع نسخه چاپي خبر هست.

براي اينکه صفحه اتوماتيک پرينت بشه، ميتوني از دستور جاوااسکريپت زير استفاده کني:
window.print();

اميدوارم مشکلت حل بشه.
اگر سوالي بود در خدمتم.

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 14:00
 10 ماه و 4 روز پيش

No1 نوشته بود:
اميرحسين نوشته بود:

نميدونم چرا ناراحت شدي...چيز بدي نگفتم..گفتم تا اونجايي که يادمه css static هست واقعا تا اونجايي که يادمه.. بهت برخورد ؟؟؟
حالا شما صد تا تشکر منو نميبين اين دو تا کلمه که توش هيچ منظوري نداشتم ميگيرين ديگه به من ربط نداره..

منظور بدي نداشتم. Confused ببخشين. شايد از بي حوصلگي خط اول رو نوشتم.
اميدوارم کارتون راه بيافته. فکر کنم با توضيحات احسان و اون چند خطي که من نوشتم، خيلي مشکلي نداشته باشين.

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 1168
ارسال پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 17:47
 10 ماه و 4 روز پيش

گفتني ها را دوستان گفتند . اما اگر واقعا فکر مي کني مي خواي کارت را اونجوري بکني مي توني از tcpdf استفاده کني . البته کار با اون يه خورده بد تر از شربت خوردن تو آفتابه است

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 862
اعتبار کسب شده: 3601
ارسال پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 19:27
 10 ماه و 4 روز پيش

harvard نوشته بود:
گفتني ها را دوستان گفتند . اما اگر واقعا فکر مي کني مي خواي کارت را اونجوري بکني مي توني از tcpdf استفاده کني . البته کار با اون يه خورده بد تر از شربت خوردن تو آفتابه است

ويرايش
اين پست رو من نزدممممممممممممممممممم Brick wall Brick wall Brick wall

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ice.plus در تاريخ جمعه 30 شهريور 1386، ساعت 17:53 ويرايش شده است.

1
0
1
No1
سال صفري!
سال صفري!

ارسال جمعه 30 شهريور 1386، ساعت 0:11
 10 ماه و 4 روز پيش

ممنون..آره کارم راه افتاد احسان خان و ساير دوستان دستتون درد نکنه..ممنون.. ايشالا جبران کنيم Razz
همون دستور windows.pirnt همه ي کازهامو راه انداخت منو باش چه فکرايي که نکرده بودم Brick wall Brick wall Brick wall

امير حسين بابت کمک u هم ممنون..يکم برام عجيب بود که هم داري راهنمايي ميکني وقت ميزاري اينهمه تايپ ميکني از اونور اينجور راحت عصباني ميشي..مخلصيم Surprised

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کتاب php فارسي
1
پاسخها: 12 بیننده: 1503 نویسنده: مهفام
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دوازده کتاب آموزش php
2