| نویسنده |
پیغام |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 25 شهريور 1386، ساعت 17:25 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 25 شهريور 1386، ساعت 17:27 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6754 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 شهريور 1386، ساعت 23:53 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
يه موضوع مشابه با عنوان "درسهاي زندگي" 3 سال و 5 ماه پيش در تالارهاي گفتمان به وجود اومد و يه سري مطلب هم توش نوشته شد. اگه صلاح مي دوني مطالبت رو به اون موضوع منتقل کن تا همون موضوع رو ادامه بديم. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5606 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 0:39 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 1:31 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
نميدونم چرا ولي فکر ميکنم اين چيزي که من در اين تاپيک دنبال ميکنم با اون تاپيک يکم فاصله داره..
دوست دارم اينجا بچه ها و خودمون کلا از تجربه ها مون بگيم ولي توي اون تاپيک... يکم هم به سمت تاپيک جملات قصار رفته...
خوب اگه اشکالي نداره از نظر شما يه تاپيک درس زندگي باشه .. يه تاپيک هم تجربه هاي زندگي |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6754 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 1:46 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| honey نوشته بود: |
نميدونم چرا ولي فکر ميکنم اين چيزي که من در اين تاپيک دنبال ميکنم با اون تاپيک يکم فاصله داره..
دوست دارم اينجا بچه ها و خودمون کلا از تجربه ها مون بگيم ولي توي اون تاپيک... يکم هم به سمت تاپيک جملات قصار رفته...
خوب اگه اشکالي نداره از نظر شما يه تاپيک درس زندگي باشه .. يه تاپيک هم تجربه هاي زندگي  |
اونجا هم قرار نبود جملات قصار باشه؛ يکي دو تا از ارسالها اون رو به سمت جملات قصار برد. وگر نه اين جور نبود. |
|
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 1:56 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 3:13 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 11:47 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
يه تجربه بزرگ توي زندگي من :
کوه به کوه نميرسه ولي آدم به آدم ميرسه.
هيچوقت هيچکس رو به خيال اينکه ديگه به اون احتياج نداري از خودت نرنجون. يه وقتي ، يه جايي که فکرش رو هم نميکني به اون احتياج پيدا مي کني. |
|
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 16:20 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
خيلي از اين حرفارو موقع مشکلاتمون يادمون نيست مگر نه خيلي از اين حرفا رو شنيديم
فکر نکنين از اين آدم هايي هستم که خيلي تريپ معنويم منم مثل خودتون هفته اي نيست خر نشم جفتک نندازم(الان smsشاکي ميشه ميگه به کسي توهين نکنين )
هيچ وقت غصه ي چيزي رو که ندارين نخورين..اصلا قرار زندگي کنيم تا اونارو بدست بياريم...اگه همه چيزو داشتيم ديگه دنبال چي ميگشتيم..خيلي وقتا ديدين به خدا لنده ميدين کاش فلان چيزو داشتم وقتي هم بدستش ميارين ميندازينش يه گوشه..حالا فکر کنين اگه از اول همه ي اينا رو داشتيم که ديگه هيچي..
گذشت زمان خيلي چيزا رو به آدم ميده و خيلي چيزا رو ميگيره.اين بده بستان هاست که آدمو خوشحالو و ناراحت ميکنه...زندگي همينه....تا هر وقت زندگي ميکنيم اين چيزا رو داريم..پس دنبال آرامش ابدي خوشبختي دائمي و زندگي ايده آل گشتن بيشتر به نظر من يه رويا هست..رويايي که ميگن تو بهشت بهش مي رسيد(البته اگه راهتون بدن)..
کسي که مي خواستم منو ايده آل ميخواست و منم بايد بهش ميرسيدم ..دو سال سعي کردم زندگي پر از استرس....حالا که فکرشو ميکنم ميبينيم ارزش غصه خوردنو نداشت.مشکلات بالاخره يه لحظه تموم ميشه به اين فکر کنين که قرار بريم ميتونيم مهربون باشيم ميتونيم کسيو نرنجونيم خيلي هم سخت نيست حداقل اين يکي تلاشمون حتما نتيجه ميده.
بازم ميگم اين حرفا رو نزدم که بگم من فلان من بهمان ...فقط نميخوام کسي ديگه تجربش کنه.گردنه ي 19 تا 22 رو رد کنين بقيش کفه هست..گرچه خودم جوونم و تا يه چيزو تجربه نکنم بهش اعتقاد پيدا نميکنم ولي به هر حال گفتيم پستنامون بره بالا. |
|
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 17:37 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| هيچ وقت غصه ي چيزي رو که ندارين نخورين..اصلا قرار زندگي کنيم تا اونارو بدست بياريم...اگه همه چيزو داشتيم ديگه دنبال چي ميگشتيم..خيلي وقتا ديدين به خدا لنده ميدين کاش فلان چيزو داشتم وقتي هم بدستش ميارين ميندازينش يه گوشه.. |
دقيقا .. کلا اکثر ما آدم ها ميخوايم برسيم
ميخوايم که داشته باشيم
و ميخوايم که از دست نديم
ولي طبق يه تجربه ..
..
من ميگم زياد گير نديم به رسيدن به چيزي يا به کسي
سعي بکنيم
تلاش بکنيم
ولي باقيش رو بخدا بسپاريم
غصه نداشتن و نرسيدن بهش رو نخوريم
هميشه اگه بخدا بسپاريم بايد راضي باشيم
مثلا من ازش هميشه ميخوام بهترين رو از ديد خودش نصيبم کنه..
حالا شايد يه نفر يا يه چيز از ديد من و ما OK باشه و آرزوش رو بکنيم و ... که همينکارم کردم .. خدا بهم داد ولي خيلي زود هم متوجه اشتباهم شدم ..وقتي که از من گرفت فهميدم که چقدر مهربونه و حواسش کامل هست و اون خير رو راحت تر و واضح تر از ما ميبينه ..ببخشيد اگه مبهمه
ولي در کل ميخوام بگم اگه خدا چيزي که دوست داري نصيبتون نکرد بدونيد صلاح اين بوده .. |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
yekta  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 19 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 135 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جايي نزديک خزر سن: 21 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 22:47 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
بعضي وقتا اونقدر غرق خواسته ها و ارزوهامون ميشيم که يادمون ميره قرار نيست واسه هميشه بمونيم
اونوقته که قرآنو باز ميکنيم تا خدا باهامون حرف بزنه
من هر وقت اين کارو ميکنم اين آيه ها مياد که ميگه:
مردم وقتي از خدا چيزي ميخوان خالصانه به درگاهش ميان ولي وقتي مشکلشون حل ميشه فراموش ميکنن
اگه اينطوري بهم نده تا هميشه خالصانه به درگاهت بيام |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 27 شهريور 1386، ساعت 0:16 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
يادمه کلاس سوم راهنمائي اول دبيرستان بودم.چقدر سر زيبا بودن خواهرم بهش حسادت مي کردم.اون موقع من خيلي لاغر بودم.اونقدر که بهم مي گفتن اسکلت برقي.خواهرم الان هم باز از من زيباتره.حسادت هاي اون موقع من رو به اين روز انداخت و خونه نشينم کرد.حالا خواهرم علاوه بر زيبا بودن مهندس برق هم هست.البته وضع من هم خدا رو شکر بد نيست چون به چيزي که عاشقش بودم يعني نقاشي رسيدم.اما حالا وقتي بهم ميگن خواهرم خوشگله بهش حسادت نمي کنم و بر عکس خوشحال هم ميشم.زندگي به من ياد داد که حسود نباشم.الانم براي خواهرم آرزوي بهترين ها رو دارم . و اميدوارم اگه قراره که روزي ازدواج کنه با هموني باشه که خودش مي خواد.آمين |
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
سهشنبه 27 شهريور 1386، ساعت 0:22 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
خيلي از اين حرفهاي قشنگ رو از اينجا و اونجا و اين و اون مي شنويم و خيلي وقتها هم خودمون اين حرفها رو به زبون مياريم؛ اما مهم اينه که چقدر به اين حرفها ايمان داريم و در عمل چقدر بهشون وفادار مي مونيم. متأسفانه خيلي از ما پاي عمل که
يش مياد، اين حرفها يادمون مي ره. |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
سهشنبه 27 شهريور 1386، ساعت 0:24 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
خيلي از اين حرفهاي قشنگ رو از اينجا و اونجا و اين و اون مي شنويم و خيلي وقتها هم خودمون اين حرفها رو به زبون مياريم؛ اما مهم اينه که چقدر به اين حرفها ايمان داريم و در عمل چقدر بهشون وفادار مي مونيم. متأسفانه خيلي از ما پاي عمل که پيش مياد، اين حرفها يادمون مي ره. |
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط وحيد در تاريخ پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 10:07 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
|
|