| نویسنده |
پیغام |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 15 بهمن 1382، ساعت 22:22 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
من يه جايي خوندم که اغلب انديشمندايي که تفکرات منفي در باره زنها دارند کساايي هستند که در دوره زندگي توي زنگي عشقيشون شکست خوردن و يه جورايي از جنس مخالف سرخورده شدن. به هر حال کم نيستن مردايي که تفکرات مثبتي در مورد زنها دارن. من توصيه ميکنم کتاب لذات فلسفه "ويل دورانت" رو حتما مطالعه کنيد. :vic: |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 16 بهمن 1382، ساعت 13:49 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| سيب نوشته بود: |
| ...به هر حال کم نيستن مردايي که تفکرات مثبتي در مورد زنها دارن. من توصيه ميکنم کتاب لذات فلسفه "ويل دورانت" رو حتما مطالعه کنيد. :vic: |
سخناني که تا حالا نقل قول کردم، و بعد از اين خواهم نوشت، از فلاسفه و بزرگان انديشه و سخن هست، نه عوام. و متاسفانه بايد به عرضتون برسونم که انگشت شمار هستند انديشمنداني که نظر مثبت و مساعدي درباره زن و ازدواج داشته باشند.
در اولين فرصت از کتاب "تاريخ فلسفه" ويل دورانت که فکر ميکنم مورد تاييد شما باشه، مطالبي خواهم نوشت و بعد از اون به نظريات فلاسفه معاصر ميپردازيم. اگه فرصتي هم شد، قصد دارم مصاحبه اي با يکي از انديشمندان شهر خودمون ترتيب بدم.
|
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 19 بهمن 1382، ساعت 23:55 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
طبق قولي که داده بودم و وظيفه اي که بر دوشم احساس ميکنم، اينبار به نظر "سقراط" درباره زن، ميپردازم:
سقراط ميگويد: "نسبت زن به مرد، مثل نسبت غلام به مولا، بدن به قوه تفکر و اقوام وحشي به يونانيان است" :O
سقراط اعتقاد داشت که زن، "مرد ناقصي" است که در مرحله پايين تري از مرد رشد و نمو ميکند.
منبع: تاريخ فلسفه، ويل دورانت، ص 80، ترجمه عباس زرياب |
|
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 20 بهمن 1382، ساعت 11:43 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
اون چيزي که شما نوشتيد از کتاب تاريخ فلسفه هست نه لذات فلسفه. ويل دورانت در کتاب تاريخ فلسفه فقط از عقايد ديگران صحبت کرده و نظرات اونا رو نوشته. در حالي در کتاب لذات فلسفه بيشتر نظريات خودشو ميبينيم.
در هر صورت منم با نظر شما موافقم که بيشتر انديشمندان نظرات خوبي در مورد زنها نداشتن. ولي به هر صورت فکر ميکنم اينجور عقايد نتيجه شرايط خاص اجتماعي بوده که اونها درش زنگي کردن. از اون گذشته مگه هرچي اونا ميگن درسته؟! در زير قسمتي از کتاب لذات فلسفه رو براتون مينويسم: (فصل هشتم: مردان و زنان)
گورکي و چخوف در کريمه قدم ميزدند. تولستوي را ديدند که سر در جيب تفکر چنان فرو برده که گفتي با ريش انبوه خود ميخواهد شنهاي ساحل را جاروب کند. آندو نيز در کنار او بر زمين نشستند و شروع کردند به صحبت در باره زنان. تولستوي مدتي خاموش ماند و به سخنان آندو گوش کرد. بعد ناگهان سر برآورد و گفت: "من حقيقت را در باره زنان فقط هنگامي خواهم گفت که تا لب گور يک قدم بيشتر فاصله نداشته باشم." آن گه حقيقت را ميگويم و به توي تابوت خواهم رفت و سرپوش آنرا خواهم گذاشت و خواهم گفت: "اکنون ديگر هرچه ميخواهيد با من بکنيد."
کنت کايسرلينگ از برنارد شاو دعوت کرد تا در "کتاب ازدواج" فصلي بنويسد. شاو اين اين دعوت را نپذيرفت به اين علت که "هيچ مردي تا زنش زنده است جرات نميکند حقيقت را در باره زنش بنويسد.".......
... کتابهايي که در اين مورد نوشته شده از تاليفات در باره موضوعات ديگر هم دلچسبتر است و هم از حقيقت دورتر. دلچسبتر است براي آنکه بجز در موارد بحث کلي در معايب و نقايص بشري، مستقيما به خود ما مربوط است. از حقيقت دور است براي آنکه شرح حال خود ماست و کتابي که در شرح حال خود نويسنده است، هميشه از حقيقت دور است. کتابهايي که در مورد ازدواج نوشته شده است بيشتر صداي انتقام است. تنها جنگيان شکست خورده در آن شرکت جسته اند و اگر مردي کتابي در باره زنان بنويسد، از زبان زخمها و جراحات خود سخن ميگويد.....
....اگر زنان به جاي مردان شکست خورده اي از قبيل شوپنهاور و نيچه و واينينگر که در باره زنان کتاب نوشته اند، روح مردان را تجزيه و تحليل ميکردند، صادقانه تر ميبود. زيرا زنان طبيعت انسان را بهتر و دقيقتر از مردان درس خوانده مردد، درک و آزمايش کرده اند. اما زنان زرنگتر از آنند که راز خود را در کتابها فاش کنند. آنها به اين خوشند که دشمنانشان در باره شان کتاب بنويسند، چنان که آرزوي ايوب نيز چنين بود..... |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 20 بهمن 1382، ساعت 13:17 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| سيب نوشته بود: |
| ...به هر حال کم نيستن مردايي که تفکرات مثبتي در مورد زنها دارن. من توصيه ميکنم کتاب لذات فلسفه "ويل دورانت" رو حتما مطالعه کنيد. :vic: |
سخناني که تا حالا نقل قول کردم، و بعد از اين خواهم نوشت، از فلاسفه و بزرگان انديشه و سخن هست، نه عوام. و متاسفانه بايد به عرضتون برسونم که انگشت شمار هستند انديشمنداني که نظر مثبت و مساعدي درباره زن و ازدواج داشته باشند.
 |
اولا هميشه کثرت طرفداران يک نظريه دليل بر حقانيت آن نظريه نيست
ثانيا همانطور که بين مردها تفاوت وجود داره بين زنها هام تفاوت هست .
پس نيمشود همه را خوب يا همه را بد دانست . |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 بهمن 1382، ساعت 12:56 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 22 بهمن 1382، ساعت 13:20 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 379 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 22 بهمن 1382، ساعت 13:23 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
پس تو عاشق عمه نيستي . الکي شعر براش مي نوشتي.
اگه به عمه ام نگفتم ---- يه آشي برات نپختم. :X |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 22 بهمن 1382، ساعت 13:33 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
کي گفته من عاشقش نيستم ؟ ( |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 24 بهمن 1382، ساعت 6:53 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
به زودي مرحله دوم بيستمين دوره انتخاب شوهر براي عمه اجرا خواهد شد که تو اون مشخص مي شه که کي عاشق واقعي عمه است. :X |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 30 بهمن 1382، ساعت 22:41 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
در تاييد نظرات "سيب" و براي اينکه همه متوني که اينجا "منعکس" ميکنم يک طرفه نباشه، خيلي گشتم تا بالاخره يک متن زيبا از "نادر ابراهيمي" (که البته نويسنده است و فيلسوف نيست) پيدا کردم که اون رو به همسرش تقديم کرده:
عزيز من!
امروز که روز تولد توست، و صبح بسيار زود برخاستم تا باز بکوشم در نهايتِ تازگي و طراوت نامه کوچکي را همراه شاخه گلي بر سر راه تو بگذارم تا بداني که عشق، کوه نيست تا زمان بتواند ذره ذره بسايدش و بفرسايد، ناگهان احساس کردم که ديگر واژه هاي کافي نامکرر براي بيان احتياج و محبتم به تو در اختيار ندارم...
صبور باش عزيز من. صبور باش تا بتوانم کلمه اي نو، جمله اي نو و کتابي نو، فقط براي تو بسازم و بنويسم، تا در برابر تو اينگونه تهي دست و خجلت زده نباشم...
بانوي من بايد مطمئن باشد که ميتوانم به خاطرش واژه هايي بيافرينم، همچنان که ديواني...
با وجود اين، من و تو خوب ميدانيم که عشق، در قفسِ واژه ها و جمله ها نميگنجد – مگر آنکه رنج اسارت و حقارت را احساس کند.
عشق براي آنکه در کتابهاي عاشقانه جاي گيرد، بسيار کوچک و کم بنيه ميشود.
عزيز من!
عشق هنوز از کلام عاشقانه بسي دور است.
و اميدوارم که مورد توجه و عنايت همه دوستان قرار گرفته باشد. @};-
ادامه دارد... |
|
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
 |
جمعه 01 اسفند 1382، ساعت 13:18 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3732 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 18 آبان 1384، ساعت 1:36 |
|
 |
3 سال پيش |
|
|
| |
1- به اشتهاي مردم نميشود نان خورد !
2- تا گفته اي غلام توام، ميفروشنت ! |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
|