| نویسنده |
پیغام |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 شهريور 1386، ساعت 5:06 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
دوستان عزيز اگه جايي سراغ داريد که هاستينگ رايگان بده منم خبر کنيد حدود 100 ميگ هاست مي خوام |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 شهريور 1386، ساعت 16:40 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| جواد نوشته بود: |
دوستان عزيز اگه جايي سراغ داريد که هاستينگ رايگان بده منم خبر کنيد حدود 100 ميگ هاست مي خوام  |
بيا من هاست نامحدود هم دارم اما فقط بگو چه امکاناتي ميخواي
Php .....? |
_________________ پرسپوليس اول ميشي،ولي آخرم بشي دوسِت داريم
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 شهريور 1386، ساعت 16:53 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
هاستهاي رايگان زياد پيدا ميشه، مثلاً سايت 100webspace.com رو باهاش کار کردم. يادم يک سايت هم بود که فهرست جالبي از اين سايتها رو داشت. الآن اين دو تا فهرست رو پيدا کردم:
بعضي از اين سايتها براي اين که هاست مجاني بهت بدن، بايد تو فورومهاشون تعداد خاصي پست داشته باشي. يک طورايي دردسرهاي خاص خودش رو داره. بايد از بين سايتهاي مجاني، بگردي و اون که شرايط و امکاناتش بدردت ميخوره پيدا کني.
اما:
به نظر من، اگه يک کم پول بدي و حتي يک هاست ارزون بگيري بهتره. چون با هاستهاي مجاني، هم بايد تبليغ رو سايتت باشه، هم به طور معمول به خاطر استفاده کننده زياد کند هست، هم اين که هيچ گونه پشتيباني نداري.
اگر براي آزمون ميخواي استفاده کني، بهتره که رو سيستم خودت سايت رو بالا بياري و بعد از آزمون، تو يک هاست خوب آپلود کني.
اگر هم کار عامالمنفعه يا نرمافزار متنباز داري و ميخواي براش سايت بسازي، ميتوني از سايت سورس فورج استفاده کني. اگر پيشنهادت براي ساختن يک نرمافزار جديد رو قبول کنن (معمولاً زياد سخت نيست)، ميتوني ۲۰۰ مگابايت فضاي نرمافزار (براي دانلود) و ۵۰ مگابايت فضا براي وب به علاوه پايگاه دادههاي MySQL داشته باشي. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |