| نویسنده |
پیغام |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 316 اعتبار کسب شده: 1202 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 18 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 21 شهريور 1386، ساعت 23:07 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
امروز بعد از يه ضدحال مرتب که خورده بودم و شديدا" اعصابم به هم ريخته بود و حتي کارم به بيمارستان هم کشيد . مي خواستم يه فايل با پاور پوينت درست کنم اما حوصله ام نشد رفتم سراغ لپ تاب يکي داشتم آهنگ گوش مي دادم چشم به يه فايل نمايشي توپ پاور افتاد که سريع کش رفتم و دست کاريش کردم و به اسم خودم بازسازيش کردم . داشتم همينطور داخل لپ تاب مي چرخيدم که چشم افتاد به يه فايل موسيقي بازش کردم ديدم اي دل غافل پسرخاله خودم هست تو زمان دانشجويش اهواز خونده بوده يادمه اونوقت عاشق يه دختر خوب بود که تا اون دختر رو مي ديد عرقش مي زد اما هيچ وقت نتونست عشقش رو ابراز کنه ترس از اين داشت که دختره بهش جواب رد بده . خانواده دختر يه خانواده ثروتمند اما پسرخاله ما در حد خوب (البته الان اين آقا پسر خوب فوق ليسانس هم گرفته فوق ليسانس شيمي سرکار هم مي ره خونه و ماشين هم داره زندگيش خوبه اما هنوز ازدواج نکرده حدود 25 سالش هم هست ) فايل رو مي ذارم اينجا حتما دانلود کنيد خدايي خيلي قشنگ خونده. تو فاميل مي خونه اما هيچ وقت اين آهنگ رو نديدم بخونه . فايل رو تو لپ تاب کسي که عاشق بود پيدا کردم پسوند فايل 3GP هست.
دانلود آهنگ |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 316 اعتبار کسب شده: 1202 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 18 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 شهريور 1386، ساعت 0:04 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 شهريور 1386، ساعت 0:51 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 746 اعتبار کسب شده: 7995 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 شهريور 1386، ساعت 1:12 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
آهنگ خيلي قشنگيه. به درد دانشجوهاي عاشق توي خوابگاه مي خوره! ظاهراً اصل آهنگ متعلق به داوود مقامي هست و جواد يساري هم اون رو خونده.
هم اتاقي! هم اتاقي! هم اتاقي! برس به دادم
اوني که دل و دينم رو برده خيلي وقته نکرده يادم
هم اتاقي ببين چگونه سيل اشکم شده روونه
درد جانسوزمو بجز تو به خدا هيچکي نمي دونه
هم اتاقي! هم اتاقي! هم اتاقي! برو طبيب دل بيمارمو بيار
بهش بگو عاشقش غريبه مرده از رنج و انتظار
هم اتاقي! هم اتاقي! هم اتاقي! برس به دادم
اوني که دل و دينم رو برده خيلي وقته نکرده يادم... |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
پنجشنبه 22 شهريور 1386، ساعت 4:49 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1594 اعتبار کسب شده: 1644 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 شهريور 1386، ساعت 12:48 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 4146 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 22 شهريور 1386، ساعت 16:57 |
|
 |
8 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
H.H.S  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 28 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 111 محل سکونت: فعلا شيراز! سن: 21 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 22 شهريور 1386، ساعت 22:05 |
|
 |
8 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Ghatrebaran  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 08 مهر 1386 مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 117 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 23:11 |
|
 |
7 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| جواد نوشته بود: |
امروز بعد از يه ضدحال مرتب که خورده بودم و شديدا" اعصابم به هم ريخته بود و حتي کارم به بيمارستان هم کشيد . مي خواستم يه فايل با پاور پوينت درست کنم اما حوصله ام نشد رفتم سراغ لپ تاب يکي داشتم آهنگ گوش مي دادم چشم به يه فايل نمايشي توپ پاور افتاد که سريع کش رفتم و دست کاريش کردم و به اسم خودم بازسازيش کردم . داشتم همينطور داخل لپ تاب مي چرخيدم که چشم افتاد به يه فايل موسيقي بازش کردم ديدم اي دل غافل پسرخاله خودم هست تو زمان دانشجويش اهواز خونده بوده يادمه اونوقت عاشق يه دختر خوب بود که تا اون دختر رو مي ديد عرقش مي زد اما هيچ وقت نتونست عشقش رو ابراز کنه ترس از اين داشت که دختره بهش جواب رد بده . خانواده دختر يه خانواده ثروتمند اما پسرخاله ما در حد خوب (البته الان اين آقا پسر خوب فوق ليسانس هم گرفته فوق ليسانس شيمي سرکار هم مي ره خونه و ماشين هم داره زندگيش خوبه اما هنوز ازدواج نکرده حدود 25 سالش هم هست ) فايل رو مي ذارم اينجا حتما دانلود کنيد خدايي خيلي قشنگ خونده. تو فاميل مي خونه اما هيچ وقت اين آهنگ رو نديدم بخونه . فايل رو تو لپ تاب کسي که عاشق بود پيدا کردم پسوند فايل 3GP هست.
دانلود آهنگ |
چرا دروغ ميگي؟
اين خواننده پسر خالته؟اهواز خونده؟
جهت اطلاع همه دوستان
نام خواننده:مهدي فلاحتي
ساکن:مشهد
اگه به قسمتي که کسي داري فيلمبرداري ميکنه دقت کنين فيلمبردار با لهجه تابلوي مشهدي ميگه آقا قبول نيست
مجبور که نيستي همه رو فاميل خودت معرفي کني
حتما شادمهر هم اي دل غافل پسر عمته....
متاسفم برات
در ضمن دوستان اين ويديو همينقدر هستش و ادامه نداره
سر کارتون گذاشته |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
يکشنبه 29 مهر 1386، ساعت 23:26 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 30 مهر 1386، ساعت 14:55 |
|
 |
6 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
بنده از جناب آقاي جواد به دليل تنوير افکار عمومي کمال تشکر رو دارم.
باشد که ايشان رستگار شوند. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 911 اعتبار کسب شده: 4851 محل سکونت: شهر ري سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 30 مهر 1386، ساعت 20:28 |
|
 |
6 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|