| نویسنده |
پیغام |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 0:42 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
چه چيزي باعث مي شود که مردم دو کشور تا حد نابودي کامل به جنگ با هم بپردازند؟
آيا دليلش وجود سوء تفاهم و کج فهمي ميان آنها نيست؟
بذارين سوالم رو با بيان يه واقعيت تاريخي توضيح بدم. چرا در جنگ جهاني دوم بعد از سقوط ايتاليا و آلمان، ژاپن تسليم نشد؟ فکر مي کرد ميتونه تمام دنيا رو شکست بده؟ چرا حتي بعد از بمباران اتمي هيروشيما باز هم ژاپن تسليم نشد و کار به بمباران اتمي ناکازاکي کشيده شد؟ واقعا چرا؟
به مردم ژاپن گفته شده بود که اگر آمريکايي ها ژاپن رو تصرف کنن همه مردم حتي زنها و بچه ها رو هم مي کشن. اونا به شدت از آمريکايي ها ميترسيدن و براي محافظت از کشورشون هر کاري انجام مي دادن و ژاپن به هيچ قيمتي حاضر نبود تسليم بشه. در اون زمان ديگه جنگ جهاني دوم به آبها و سرزمين ژاپن محدود شده بود ولي بازهم ژاپني ها به خاطر وحشتي که از آمريکايي ها داشتن حاضر به تسليم نبودن و همه جور عمليات انتحاري (با هواپيما، قايق و حتي زيردريايي هاي مخصوص انتحاري) رو انجام مي دادن تا ناوهاي آمريکايي رو از کشورشون دور کنن. آمريکايي ها هم وقتي که ديدن که راههاي متعارف براي شکست ژاپن کارساز نيست براي همين از بمب اتم استفاده کردن. اما ژاپني ها باز هم تسليم نشدن و کار به پرتاب بمب دوم کشيده شد. بعد از تسليم شدن ژاپن خانواده هاي زيادي از ترس آمريکايي ها دست به خودکشي دسته جمعي زدن.
ممکنه فکر کنيد اين رو نوشتم که بگم آمريکايي ها معقول و مهربون هستن و ما نبايد از اشغال کشورمون توسط اونها بترسيم. اما بهتره داستان رو از جهت آمريکايي اون هم بخونيد.
در هر کشوري براي ترغيب جوانان به شرکت در جنگ از حربه ها و دروغهاي تبليغاتي استفاده مي شه. معمولا در زمان جنگ هميشه روي نقاط منفي کشور دشمن تاکيد ميشه و سعي ميشه که اختلافات پررنگ و غير قابل حل نشون داده بشن. در آمريکا هم همين کار رو مي کردن. تبليغات منفي درباره ژاپني ها مي گفت که اونا با دختر بچه هاي نابالغ رابطه جنسي برقرار مي کنن. در همه جا تبليغ مي شد که ژاپني ها مردمي عقب مانده و بت پرست هستن که جز به کشتن و خونريزي فکر نمي کنن و لازمه که اونها به دين مسحيت ايمان بيارن ويا براي هميشه منزوي و تحت اشغال باشن. از اونجا که بيشتر مردم آمريکا کاتوليکهاي متعصبي بودن اين تبليغات روي اونها تاثير زيادي مي گذاشت که باعث مي شد پدر و مادرها جوانهاشون رو به جنگ ژاپن بفرستن. البته ژاپن در جريان جنگ جهاني دوم کشتار زيادي در چين و کره به راه انداخته بود که تصاوير اجساد قرباني شده توسط سربازهاي ژاپني در مجلات مختلف آمريکا چاپ مي شد و مردم رو به مبارزه بر عليه ژاپن ترغيب مي کرد. اما همه ما ميدونيم که مردم و زنان و کودکان ژاپن گناهي نداشتند که به خاطر اون کشته بشن.
به نظر شما چقدر امکان داره که دوباره مردم آمريکا و ژاپن درگير چنين جنگ خونباري بشن؟ توجه کنيد که من به سياستمدارها کاري ندارم (اونا هميشه فقط به منافع خودشون فکر مي کنن) بلکه درباره مردم حرف ميزنم.
با اين شناخت و قرابت زيادي که بين مردم آمريکا و ژاپن ايجاد شده احتمال جنگ بين ژاپن و آمريکا مثل مثل احتمال جنگ بين آمريکا و کاناداست. فقط مردم ما نيستن که باديدن سريالهاي اوشين و هانيکو و يا به خاطر پيشرفتهاي تکنولوژيکي ژاپن به ژاپني ها علاقه پيدا کردن. اين اتفاق در آمريکا هم افتاده. در همه دنيا اتفاق افتاده.
به نظر شما اگه مردم آمريکا از مردم ايران شناخت درستي داشته باشن باز هم حاضر هستن جوونهاي خودشون رو براي کشتن ايراني ها بفرستن؟ اگر مردم ايران درباره مردم آمريکا و اينکه اونا چطور کشورشون رو از صفر ساختن آشنا بشن، باز هم اونا رو يه ملت فاسد و خوک صفت ميدونن که ريختن خونشون (زن و مرد و کودک و پير) حلاله؟
اگر نيروهاي القاعده شناخت درست و به دور از تعصبي از مردم ساکن نيويورک و برجهاي تجارت جهاني داشتن، باز هم دو هواپيما رو به اين برجها مي کوبيدن؟ |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 1:16 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
...به نظر شما اگه مردم آمريکا از مردم ايران شناخت درستي داشته باشن باز هم حاضر هستن جوونهاي خودشون رو براي کشتن ايراني ها بفرستن؟ اگر مردم ايران درباره مردم آمريکا و اينکه اونا چطور کشورشون رو از صفر ساختن آشنا بشن، باز هم اونا رو يه ملت فاسد و خوک صفت ميدونن که ريختن خونشون (زن و مرد و کودک و پير) حلاله؟
اگر نيروهاي القاعده شناخت درست و به دور از تعصبي از مردم ساکن نيويورک و برجهاي تجارت جهاني داشتن، باز هم دو هواپيما رو به اين برجها مي کوبيدن؟ |
مسلمه که تبليغات هميشه تو اين جور مواقع نقش اساسي بازي مي کنه و حکومتها سعي مي کنن با استفاده از تبليغات مردمشون رو با خودشون همراه کنن. اگه کسي به دنبال حقيقت باشه، بايد بتونه به دور از جنجالها و هياهوها حقيقت رو پيدا کنه. با توجه به اين که در دنياي بزرگ امروز دستيابي مستقيم به اطلاعات در بسياري از موارد ممکن نيست، رسانه ها نقش اساسي بازي مي کنن که متأسفانه اکثر اونها با جهت دهي خاص فعاليت مي کنن و نمي شه بهشون اعتماد کرد. در نتيجه کشف حقيقت به اين سادگي هم نيست. کاري که ما مي تونيم بکنيم اينه که اطلاعاتمون رو از منابع مستقل و مختلف و متعدد به دست بياريم که در جمع بندي بتونيم به حقيقت نزديک تر بشيم.
مطالعه در مورد پيدايش و شکل گيري تمدن آمريکايي مي تونه کمک بزرگي به ما در شناخت دنياي سرمايه داري غرب کنه. فکر مي کنم شروع مطالعه بايد به کشف قاره آمريکا و مهاجرت برخي از اروپاييان به اونجا و استثمار، نسل کشي و پاک سازي نژادي سرزمينهاي بکر آمريکا از بوميان سرخپوست باشه. اتفاقاً چون زمان زيادي از اين وقايع نگذشته، دست يابي به منابع اطلاعاتي چندان هم مشکل نيست.
در مورد نيروهاي القاعده و حادثه 11 سپتامبر هم فکر مي کنم بعد از چندين سال مشخص شده باشه که اين نيروها عروسکهاي خيمه شب بازي آمريکا و حادثه 11 سپتامبر هم سناريوي از پيش تعيين شده خودشونه. |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 546 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 1:21 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
چه چيزي باعث مي شود که مردم دو کشور تا حد نابودي کامل به جنگ با هم بپردازند؟
|
طمع و پيشرفت |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2231 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: GRIGORY سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 2:58 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| در مورد نيروهاي القاعده و حادثه 11 سپتامبر هم فکر مي کنم بعد از چندين سال مشخص شده باشه که اين نيروها عروسکهاي خيمه شب بازي آمريکا و حادثه 11 سپتامبر هم سناريوي از پيش تعيين شده خودشونه. |
لطفا منابع خود را در اين مورد ارائه دهيد! |
|
_________________ its your time LUCIFER
rise and terminate the stupidity of darkness
illuminate the world to the light of
THE LORD
|
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 9:30 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
| در مورد نيروهاي القاعده و حادثه 11 سپتامبر هم فکر مي کنم بعد از چندين سال مشخص شده باشه که اين نيروها عروسکهاي خيمه شب بازي آمريکا و حادثه 11 سپتامبر هم سناريوي از پيش تعيين شده خودشونه. |
چرا ما بايد منابع ارائه کنيم ؟
اين حادثه در کشور آمريکا اتفاق افتاده و قبل از هر چيز خود آمريکايي ها مسئول آن هستند . اگر اونها تقصير رو به گردن ديگران مياندازن اونها بايد مدرک و منبع ارائه کنند . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 9:45 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
بعد از خوندن مطالب شازده کوچولو اين سوالات براي ما پيش مياد :
اصولا آمريکايي ها به چه حقي به کشورهاي ديگه حمله کردند ؟
آيا هرکس از ديد آمريکايي ها عقب مانده بود بايد به اونها حمله کرد ؟
آيا عقب موندگي فقط از ديد آمريکايي ها تعريف ميشه ؟
آيا زنا کردن حتي با محارم که حيوانات هم اين کار رو انجام نمي دن و خوردن الکل نجس که باعث از بين رفتن عقل ميشه نشونه پيشرفته ؟ مگر عقل تنها وسيله تمايز بين انسان و حيوان نيست ؟ آيا کسي که عقل خودش رو زايل مي کنه پيشرفته است ؟ آيا تعليمات دين مسيح خوردن الکل رو آزاد دونسته ؟
مسلما انسان وقتي که عقل خودش رو زايل کنه تبديل به يک حيوان ميشه و انوقت خوي درندگي حيوان اون رو مجبور مي کنه که به ديگران حمله کنه .
البته مردم بعضي از کشورهاي ديگه هم خيلي شبيه آمريکايي ها هستند . بنابر اين جنگ بين اونها طبق قانون جنگل و اصل تنازع براي بقا تعريف ميشه که کاري به اون نداريم ولي آيا انسانها نبايد در برابر حيوانات از خودشون دفاع کنند ؟
آيا تبليغاتي که ميشه که اگر آمريکايي ها جايي رو تصرف کنند دست به کشتار مي زنند غير واقعيه ؟ آيا آمريکايي ها دست به قتل عام سرخپوستان بومي ساکن آمريکا نزدند ؟ آيا تعليمات دين مسيح و مذهب کاتوليک به اونها اين دستور رو داده بود ؟ آيا دين مسيحيت دين خشونت است ؟ از زمان اشغال عراق تا حالا چند نفر کشته شدند ؟ اگر صدام بود اين قدر آدم مي کشت ؟ آيا همين آمريکايي ها نبودند که قيام شيعيان عراق عليه صدام رو به خاک و خون کشيدند ؟
عزيز من . القاعده و وهابيت با پول و دسيسه هاي آمريکايي شکل گرفت . من به عنوان يک مهندس عمران به تو ميگم که امکان نداره يک ساختمان مثل ساختمان هاي تجارت جهاني با برخورد يک هوا پيما خراب بشه . احتمال خرابي صفره . صفر مطلق . |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2231 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: GRIGORY سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 11:38 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| احمدي نژاد نوشته بود: |
اين حادثه در کشور آمريکا اتفاق افتاده و قبل از هر چيز خود آمريکايي ها مسئول آن هستند . اگر اونها تقصير رو به گردن ديگران مياندازن اونها بايد مدرک و منبع ارائه کنند . |
قبلا به شما ختم کلام کردم((ديگر در اين انجمن با فحاشي مثل شما کوچکترين بحثي ندارم))
اين موضوع رو هم از وحيد مي پرسم...و قطعا در اين باره اطلاعاتي وجود داشته که چنين موضوعي رو به حتم بيان ميکنند |
|
_________________ its your time LUCIFER
rise and terminate the stupidity of darkness
illuminate the world to the light of
THE LORD
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 11:44 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
قبلا به شما ختم کلام کردم((ديگر در اين انجمن با فحاشي مثل شما کوچکترين بحثي ندارم))
اين موضوع رو هم از وحيد مي پرسم...و قطعا در اين باره اطلاعاتي وجود داشته که چنين موضوعي رو به حتم بيان ميکنند |
من قبل از اين هم با شما هيچ بحثي نداشتم . ولي همچنان به جفنگيات شما در تالار پاسخ خواهم داد . |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 17:48 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
دوستان لطف کنن و کل کل کردن رو با پيام خصوصي انجام بدن.
توي اين تاپيک ما ميخوايم به دور از مسائلي که روشون تعصب داريم درباره علت اينکه مردم عادي که دارن توي صلح و صفا زندگي مي کنن حاضر مي شن که به جون مردم يه کشور ديگه بيفتن و همديگه رو لت و پار کنن بحث کنيم.
مطالبي که درباره جنگ ژاپن و آمريکا گفتم همه مستند هستن و از شبکه 4 ايران که يه شبکه علميه پخش شده. |
|
_________________ هيچ وقت نبايد به حرف گلها گوش داد. گل را فقط بايد بوئيد و تماشا کرد. گلِ من تمامِ اخترکم را معطر ميکرد گيرم من بلد نبودم چهجوري از آن لذت ببرم.
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2315 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 21:32 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
هنوز نفهميدي اينا از اسرار هر کشوري هست و نبايد لو بديم ؟
حالا که گفتم و انشاءالله که فهميده باشي برو و سوتي نده که تا الان نميدونستي برو. |
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 22:43 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
يه بحث ديگه اينجا هست و اينه که مردم يه کشور براي دفاع از ميهنشون در مقابل قواي مهاجم احتياج به تبليغات خاص يا دليل و برهان ندارن. به طور غريزي انگيزه دفاع از ميهن در انسان وجود داره. همون جور که حيوانات از قلمروي خودشون محافظت مي کنن. در مورد تهاجم به يه کشور ديگه مسأله کاملاً فرق مي کنه. به طور عادي انسان جنگ طلب نيست و حاضر نيست خودش رو به خطر بندازه؛ مگه اين که دليل موجهي براي اين کار داشته باشه. يه بخش مهمي از اين انگيزه در نيروهاي ارتش مهاجم، انگيزه مادي هست و ايدئولوژي و تبليغات هم نقش مهمي رو در اين بين بازي مي کنه. به طور خلاصه منظورم اينه که دفاع و تهاجم دو مقوله متفاوتن و نمي شه بهشون با يه ديد نگاه کرد. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 20 شهريور 1386، ساعت 10:10 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
البته مسائل اقتصادي هم در اين زمينه نقش مهمي ايفا مي کنند .
مثلا در نظر بگيريد که شما صادر کننده يک کالا باشيد . مي بينيد که کشور ديگري هم در حال تبديل شدن به صادر کننده آن کالاست . و در آينده نزديک با شما وارد رقابت اقتصادي شده و بخشي از بازار را تصرف مي کند . در اينجا شما محاسبه مي کنيد .
حمله به آن کشور x دلار هزينه دارد . درحالي که اگر بازار را از دست بدهيد y دلار ضرر مي کنيد .
اگر x<y آنگاه شما به آن کشور حمله مي کنيد . |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 20 شهريور 1386، ساعت 15:29 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
مثلا در نظر بگيريد که شما صادر کننده يک کالا باشيد . مي بينيد که کشور ديگري هم در حال تبديل شدن به صادر کننده آن کالاست . و در آينده نزديک با شما وارد رقابت اقتصادي شده و بخشي از بازار را تصرف مي کند . در اينجا شما محاسبه مي کنيد .
حمله به آن کشور x دلار هزينه دارد . درحالي که اگر بازار را از دست بدهيد y دلار ضرر مي کنيد .
دلايل اقتصادي معمولا حاکمان و سياستمدارها رو تشويق به حمله و اعلام جنگ به کشورهاي ديگه مي کنه. اين کاملا درسته.
اما موضوع اين تاپيک اينه که چه چيزهايي باعث ميشه مردم دو کشور با هم درگير جنگ بشن و با جون و دل توي جنگ شرکت کنن و بکشن و کشته بشن؟ آيا مهمترين دليل اون وجود سؤتفاهم و عدم شناخت صحيح از همديگه نيست؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 20 شهريور 1386، ساعت 16:24 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
دلايل اقتصادي معمولا حاکمان و سياستمدارها رو تشويق به حمله و اعلام جنگ به کشورهاي ديگه مي کنه. اين کاملا درسته.
اما موضوع اين تاپيک اينه که چه چيزهايي باعث ميشه مردم دو کشور با هم درگير جنگ بشن و با جون و دل توي جنگ شرکت کنن و بکشن و کشته بشن؟ آيا مهمترين دليل اون وجود سؤتفاهم و عدم شناخت صحيح از همديگه نيست؟ |
نه نيست .
ببين دوست من .
طبق آماري که خود آمريکايي ها ارائه کردند اکثر مردم آمريکا نمي دونند که عراق کجاي نقشه است و همچنين ايران .
حتي اکثر اونها نمي دونند که ايران و عراق زماني با هم جنگ داشتند . درحاليکه بوش سه کشور ايران عراق و کره شمالي را در يک گروه قرار داده و محور شرارت ناميد .
ما ماليات ميديم که دولت اين مسايل رو حل کنه و منافع ما رو تامين کنه . اين حرف اونهاست .
اينکه ما مسئله مردم رو از حکومت ها جدا کنيم کاملا اشتباهه .
جرج بوش يکبار توي آمريکا راي آورد و به دو کشور حمله کرد و دوباره هم راي آورد .
همينطور توني بلر که 10 سال زمامدار انگليس بود .
به نظر من حاکمان هر کشور بيانگر خصوصيات مردم همون کشور هستند چون حاکمي که از جنس مردم نباشه زياد دوام نمياره .
هر کدوم از آمريکايي ها به طور بالقوه يک بوش است . چون فرهنگشون اينه . چون بوش هم توي همين جامعه بزرگ شده .
توي جامعه اي که رفتار انساني حاکم نباشه وقتي يک انسان رو ميکشي مثل اينه که داري گوسفند ميکشي .
بنابر اين خيلي هم سخت نيست . |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب زميني  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 5 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 شهريور 1386، ساعت 17:28 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
جنگ؟ چراجنگ؟ بقول يه دوستي اگر ناداني يه سيلي به من بزنه من براي نشان دادن حسن نيت و انسان دوستي طرف ديگه صورتم رو آماده مي کنم |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|