| نویسنده |
پیغام |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1068 اعتبار کسب شده: 6406 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 شهريور 1386، ساعت 15:25 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
من کارشناسي ارشد "معماري کامپيوتر" ميخونم. ديگه بايد به فکر تعيين موضوعي براي پروژه پايان دوره باشم. يه موقعيتي پيش اومده که ممکنه بتونم با شرکت "همراه اول" يه پروژه در مورد سيستمهاي GSM بردارم. سوالي که برام پيش اومده اينه که با توجه به اينکه اين سيستم داره از رده خارج ميشه و نسلهاي سوم و چهارم موبايل اومده، انجام همچين پروژه اي درست هست يا نه؟
با توجه به اينکه علاقه دارم که در خارج از کشور و به صورت "by research" ادامه تحصيل بدم. آيا پروژه اي با موضوع GSM خارج از کشور اعتبار داره يا ديگه تاريخ مصرفش گذشته؟ لطفا دوستاني که اطلاعاتي در اين مورد دارن من رو راهنمايي کنن.
با تشکر |
|
_________________ اگر آدم گذاشت اهليش کنند بفهمينفهمي خودش را به اين خطر انداخته که کارش به گريهکردن بکشد.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1068 اعتبار کسب شده: 6406 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 18 شهريور 1386، ساعت 23:31 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
ملت مرا دريابيد.
يعني کسي درباره GSM اطلاعاتي نداره؟؟؟؟؟ عجيبه. |
|
_________________ اگر آدم گذاشت اهليش کنند بفهمينفهمي خودش را به اين خطر انداخته که کارش به گريهکردن بکشد.
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 18 شهريور 1386، ساعت 23:37 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
خوب تا اونجايي که من مي دانم هنوز هم gsm توي برخي از کشورها استفاده مي شه . اما در مورد رو به افول بودنش باهات موافقم .
اين که اين پروژه چقدر برات اعتبار ايجاد مي کنه که راحت تر بتوني بورس داتشگاه هاي خارج را بگيري نيز مبحث ديگري است . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 1:55 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
پروژه فوق يکي از استادهام همين عنوانه که الان هم داره روش کار ميکنه
اتفاقا يغما هم گاهي باهاش همکاري کرده
اگه خواستين بهتون شماره ايشون رو بدم با خودشون مشورت کنين. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 17:51 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| honey نوشته بود: |
پروژه فوق يکي از استادهام همين عنوانه که الان هم داره روش کار ميکنه
اتفاقا يغما هم گاهي باهاش همکاري کرده
اگه خواستين بهتون شماره ايشون رو بدم با خودشون مشورت کنين. |
دستت درد نکنه خيلي کمک خوبيه. لطفا با پيام خصوصي برام تلفن و اسم اون استاد رو بفرست.
باز هم ممنونم |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1178 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 19 شهريور 1386، ساعت 21:27 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
حالا چرا GSM چرا درمورد GPRS کار نمي کنيد.
منم مي تونم تا حدودي راهنمايي تون کنم. اون استادمون هم (آقاي فرزامي) داره در مورد همون GPRS کار مي کنه. اتفاقا توي بخش اجرا.
بابت منبع و پايان نامه هاي حتي اجرا شده و يه سري E-BOOK فوق العاده هم خيالتون راحت. موضوع فوق العاده اي هم هست. خصوصا توي همون بخش اجرا.
من يکي که مبهوت اين قضيه شدم.
به هر حال من در خدمتم.
سعي مي کنم سر فرصت همين جا بيشتر در موردش براتون توضيح بيارم. يعني تا آخر شب. همين امشب.
من که فکر مي کنم موضوع جالبي ِ.
موفق باشيد.
فعلا ... |
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1178 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 20 شهريور 1386، ساعت 3:20 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
GPRS يا General Packet Radio Service ، (خدمات راديويي عمومي جيبي) يک مرحله ميان GSM يا Global System for Mobile communication ، و شبکه هاي G3 است. GPRS ارسال سريعتر را از طريق يک شبکه GSM مطابق با رنج داده بين 9.6Kbit تا 115Kbit ارائه ميدهد. اين تکنولوژي جديد مکالمه تلفني و ارسال اطلاعات را براي کاربران در يک زمان ممکن مي سازد. مزيت اصلي GPRS اين است که منابع راديويي را فقط زماني که اطلاعات براي ارسال موجود باشند، ذخيره مي کند و اتکا به قطعات شبکه مدارات سوئيچ شده را کاهش ميدهد.
توسط GPRS يک پروتکل ارسال داده IP که مشخصه شبکه هاي کامپيوتري است، معرفي GSM را آغاز مي کند.
قبل از GPRS ظرفيت امواج راديويي براي تماس و ارسال داده ها مطابق با شبکه GSM در يک روش نسبتا نامناسب استفاده مي شد. تمام کانال براي ارسال داده استفاده مي شد. با تکنولوژي GPRS اين کانال بطور مناسبتر امکان مشارکت بيش از يک کاربر از همان کانال را دارا مي باشد. بنابراين کاربران تلفن هاي GPRS از چندين کانال براي ارسال داده ها کمک مي گيرند. پيدايش GPRS و تلفن هاي همراه، سرعت ارسال داده را به ميزان 13.4Kbit در هر کانال تائيد مي کند. علامت دهي GPRS و مخابره داده ها بواسطه شبکه GSM حرکت نمي کند. شبکه GSM فقط براي مراجعه به جدول در ثبات وضعيت پايگاه داده ها (HLR و VLR) براي بدست آوردن جدول نمودار کاربر داده استفاده مي شده است. و ....
توضيحات در مورد انواع تلفن هاي GPRS ، مزاياي GPRS، کاربردهاي اون و ...
منابع:
مجله تحليگران عصر مخابرات
اينترنت
اما در مورد قدمت:
در واقع تلفيق GSM با سرويس GPRS را نسل 2.5 مي خوانند که يک فناوري واسط ميان نسل 2 و 3 به شمار مي آيد. و در بسياري از منابع از GPRS بعنوان نسل 2.5 موبايل ياد مي کنند.
در ابتدا GPRS توسط موسسه استاندارهاي مخابراتي اروپا، ETSI، در سال 97 ميلادي استاندارد شد، و از سال 99 ميلادي کاربرد عمومي يافت. |
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
|
|