| نویسنده |
پیغام |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 شهريور 1386، ساعت 1:16 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 شهريور 1386، ساعت 15:18 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 شهريور 1386، ساعت 18:04 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
بهتر بود مي گفتي از پروژه لينوکس ملي متنفري . چون پروژه هاي مختلفي در سطح ايران داره انجام مي شه که يکي اش اين پروژه ملي است که پول هاي هنگفتي خرجش شده و داده اند دست يک سري بي سواد . در بين جامعه لينوکس نيز مخالفت هاي زيادي با اين پروژه وجود داره سايت تکنوتاکس به عنوان تالار گفتمان کاربران لينوکس و آلن باغوميان به عنوان کسي که يکي از اين توزيع ها را منتشر مي کنه از مخالفان اصلي اين پروژه هستند .
سايت فارسي لينوکس قبلا زير نظر آقاي حسيني بود اما الان نمي دانم دست کيه . تنها همين سايت بيست ميليون بوده است  |
باغوميان هم خودش پروژه و پول از لينوکس فارسي و ... گرفته. راستي چرا به فکر کرکينگ و خراب کردن سايت هستيد؟ به نظر من اگر پايه باشيد، ميشه بدون خراب کردن، کارهاي خوبي انجام داد. يک توزيع خوب، يک نرمافزار مفيد، ... . |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 شهريور 1386، ساعت 18:16 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 16 شهريور 1386، ساعت 18:55 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
http://migration.foss.ir/FOSS%20phase2/portal/portal.odt |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 16 شهريور 1386، ساعت 21:06 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 شهريور 1386، ساعت 15:44 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 17 شهريور 1386، ساعت 16:02 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من منظورم توزيع لينوکس پارسيکس بود نه همه پروژه ها . بله آلن از ناظران فني پروژه هاست و شرکت تالار وب که از شرکت هاي همکار پروژه است هم مال اونه .
چند سال پيش که دعواها بالا گرفت نشستند دور هم که مثلا کارها را قسمت کنند بنا شد هر کدوم از سايت ها قسمتي از کار را عهده دار بشه تکنوتاکس انجمن گفتگو را برداشت . فارسي لينوکس پورتال رسمي پروژه شد و foss ( سايت آقاي حسيني ) قسمت برنامه نويسي را و ...
همون موقع چند تا از بچه هاي تکنو تاکس مي گفتند کار دست يک سري بي سواده نمونه اش اين که تصوير چاپار شبديز توي ديسک زنده شبديکس با فوتوشاپ درست شده بود !!!
به هر حال در حال حاظر اکثر اين شرکت ها توي سود پروژه سهيمند . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
apache_2o0o6  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 دي 1384 مجموع ارسالها: 103 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 شهريور 1386، ساعت 16:24 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
يکشنبه 18 شهريور 1386، ساعت 0:27 |
|
 |
2 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
پنجشنبه 12 مهر 1386، ساعت 0:09 |
|
 |
2 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
؟من مي ترسم هکش کنم شل رو بزارم کسي هکش مي کنه!!!!!!!!!! |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
itwman  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 632 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 2:25 |
|
 |
2 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| جواد نوشته بود: |
؟من مي ترسم هکش کنم شل رو بزارم کسي هکش مي کنه!!!!!!!!!!  |
خوب نکن ! سري که درد نميکنه دستمال نميبندن !!!
در ثاني !
از هک کردن چي عايده ما ميشه ..؟! هيچي
زمستون تموم ميشه و رو سياهي به برف ميمونه ...
آخه اصلا بنياد نرم افزار آزاد يه بنياد NGO هست (حالا هست يا نه ؟! ) و نبايد اصلا ربطي به دولت داشته باشه ؟! که چي؟؟
تقصيره خودمونه !
متاسفانه بچه هام که همه نشستن ببينن کي ؛ کجا و کي و چگونه چي ميسازه شروع کنن به نقد و اين جور حرفا !
اينجوري که داريم ادامه ميديم کشور ، کشور بشو نيست! |
|
_________________ به خانمي که سن واقعيش را مي گه نبايد اعتماد کرد؛ چون از چنين خانمي گفتن هرچيزي بر مياد!
|
|
|
|
|
 |
|
|