صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1240
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 14 شهريور 1386، ساعت 12:42
 1 سال و 2 ماه پيش

درسي داشتيم به نام بررسي مسائل اجتماعي ايران. استاد در امتحان سوال داده بود به نظرتان مهم ترين مساله اجتماعي ايران چيست و چه راهکاري براي آن داريد؟ يکي بيکاري و شايد ديگري از اعتياد نوشته بود و اما من مهم ترين مساله را چيزي مي دانم به نام عدم تجانس فرهنگي. يعني هم جنس نبودن افراد در يک جغرافيا و اين شايد در بدايت امر طبيعي به نظر برسد و بگوييد اين که مهم نيست همه انسانها باهم تفاوت دارند ولي شدت تفاوت ها در اينجا گاهي کاملآ به 180 درجه مي رسد يعني در ايران عده اي دشمن خوني کنار هم جمع شده ايم با بردارهايي با جهات متفاوت که برآيند فعاليت هايمان رقمي مي شود به اندازه صفر. نمي دانم چرا نمي شود يک آرمان جمعي براي اين ملت پيدا کرد. هرکسي ساز خود را مي زند و ميليون ها سليقه و خرده فرهنگ در اينجا وجود دارد. در يک جشن عروسي با بطري هاي مشروب و خانومهاي نيمه برهنه روبرو مي شوي در عروسي ديگري مداح اهل بيت دعوت کرده اند. يکي طرفدار حق طلبي و زير بار زور نرفتن است ديگري واقعيت گراست و خواستار کوتاه آمدن ايران از حقوق خود است. يکي عاشق انقلاب است و ديگري متنفر از اين انقلاب و شايد به اين دليل است که ما در جا مي زنيم. چون در بين مردم ما هدف مشترکي وجود ندارد هرکسي دنبال کار خودش و خنثي کردن کار ديگري است و ثمره اين عدم تجانس مي شود چيزي به نام انفعال اجتماعي و نا اميدي از هرگونه تغيير مثبت و اينکه ميدان را خالي کنيم و هرکسي برود دنبال کار خودش. برو بچ قرتي وبلاگ مي نويسند و بروبچ حزب اللهي به جنگ نظرات آنها مي روند. حزب اللهي ها مي نويسند قرتي ها تخطئه مي کنند. لطفآ مرا محکوم به سياه و سفيد ديدن نکنيد. قبول دارم که سليقه هاي متفاوتي وجود دارد ولي دو دسته قوي و فعال وجود دارند که در برابر هم قرار گرفته اند که من اسمشان را مي گذارم بچه قرتي ها و بچه حزبل ها. لطفآ گروه جديدي تعريف نفرماييد. اگر شما خانواده مذهبي هم داريد ولي ضد انقلاب و طرفدار غرب و دموکراسي ونگران قيمت گوجه فرنگي و اين جور چيزها هستيد به زعم من بچه قرتي هستيد و اگر دنبال جنگ با آمريکاي جنايتکار و طرفدار خميني و انقلاب و فلسطين هستيد بچه حزبل محسوب مي شويد. هرکدام از اين گروهها کليدواژه هاي خود را دارند حزبل ها از مفاهيمي چون غرب زدگي، شرف، اسلام، زير بار زور نرفتن وغيره استفاده مي کنند و قرتي ها از مفاهيمي چون تحجر، دموکراسي، آزادي و ... نمي توان گفت اکثريت با کدام گروه است هنوز در اين جامعه زنان چادري فراواني وجود دارد و زنان قرتي چون بيشتر بزک مي کنند، بيشتر به چشم مي آيند. من فکر نمي کنم جماعت قرتي ها بيشتر باشد آنها فقط به اين دليل که بيشتر غر ميزنند بيشتر به نظر مي رسند و الا هنوز جماعت بسياري در اين کشور در انتخابات شرکت مي کنند به راهپيمايي مي روند و به احمدي نژاد راي مي دهند. اصولآ قرتي ها نشان داده اند که از هرگونه اتحاد و فعاليت تيمي عاجزاند واگر قدرتي محسوب مي شدند تا به حال مي توانستند با هم متحد شوند و به راحتي نظام را سرنگون کنند ولي برعکس بچه مذهبي ها کانون هايي مانند مسجد و بسيج را در اختيار دارند و در کار گروهي موفق تر عمل کرده اند. قرتي ها علاوه بر نداشتن اتحاد از دو مساله ديگر هم رنج مي برند يکي اينکه ترسو هستند و حاضر نيستند براي اهدافشان از جان خود هزينه کنند و هنگام خطر سريعآ ميدان را تخليه مي کنند و همچنين قرتي ها از نوعي ترديد رنج مي برند زيرا مدام با خودشان مي گويند که شايد حق با جمهوري اسلامي و خميني باشد و شايد ما داريم با اسلام و حکومت اسلامي مخالفت مي کنيم و اين ترديد اجازه تصميم گيري و اقدام را به آنها نمي دهد پس قرتي ها اگر بتوانند مشکل عدم اتحاد، ترس و ترديد را حل کنند تازه مي توانند قدرتي محسوب شوند. به نظر مي رسد اين دو گروه به تکافوي ادله رسيده اند و هيچ کدام نمي تواند ديگري را قانع کند. هر دو گروه به آرمانهاي خود پاي مي فشارد. به نظر من چاره اي نيست جز نبرد تن به تن و جنگ هاي خياباني. اتفاقي مانند 18 تير لازم است تا يک بار براي هميشه اين دو گروه در برابر هم صف آرايي کنند و تکليف را يک سره کنند. اين انفعال و درجا زدن وقتي تمام مي شود که يک نيرو پيروز شود و با تمام قوا آرمانهايش را پيش برد.

آينده را چه کسي رقم خواهد زد قرتي ها يا حزبل ها؟

منبع
برگرفته از اون تالار

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است فمينيست يا مجنون! مساله اين است!
1
پاسخها: 27 بیننده: 6841 نویسنده: پسر شجاع
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است شيراز را «پايتخت فرهنگي ايران» نكنيد!!
1
پاسخها: 2 بیننده: 165 نویسنده: TITAN
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است خانم عبادي ، وطن دوستي و مساله هسته اي
1
پاسخها: 1 بیننده: 817 نویسنده: Tahereh
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است بودن يا نبودن مساله اين است ( هرکي تونست مساله رو حل کند!)
1
پاسخها: 4 بیننده: 308 نویسنده: > سونوما سيکيوريتي تيم

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد