صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
ناشناس
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

مجموع ارسالها: 198
اعتبار کسب شده: 0
ارسال دوشنبه 12 شهريور 1386، ساعت 23:42
 1 سال و 3 ماه پيش

سلام

من توي يک خانواده پرجمعيت بدنيا اومدم و فرزند آخر خانواده ام. حرم سني سال هاي آخر جنگ رو که ازش خبر داريد من هم يک نفر از افراد اون حرم لعنتي هستم. و اگر هر نسل رو 20 سال حساب کنيد من با پدر و مادرم بيش از دو نسل اختلاف سني دارم.

و اين براي من مشکل خيلي بزرگي هست. البته اونها هيچ کدوم حتي سواد خوندن و نوشتن هم ندارند و من الان دانشجو هستم.
مشکلم اينه که هرگز نمي تونم با پدر و مادرم رابطه خوب و دوستانه اي برقرار کنم . درکل فکر ميکنم که اصلا حرف همديگر رو نميفهميم و متاسفانه مدام باهم درگير ميشيم. و من اين مشکل رو از ابتداي بلوغم تا الان دارم.
و فکر ميکنم اين مشکل خيلي از جووناي هم سن و سال من هست چون من زياد از اين موارد ديدم.
اگر کسي تجربه اي در اين زمينه داره و مي تونه به من کمک کنه ازش ممنون ميشم که منو کمک کنه .

اگر هم فکر ميکنيد اين موضوع با حال و هواي تالارتون متفاوته مشکلي نيست، من تا فردا صبح صبر ميکنم اگر جوابي نديدم اين موضوع رو پاک ميکنم تا مزاحم کسي نباشم.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
manisaآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385
مجموع ارسالها: 337
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: زن
ارسال سه‌شنبه 13 شهريور 1386، ساعت 0:52
 1 سال و 3 ماه پيش

اين مسئله بنظر بغرنج مياد اما اين تنها مشکل تو نيست من با پدر و مادرم اختلاف دارم البته بگم که اونها سنشون هم خيلي زياد نيست و ميانسال هستند ولي اختلاف نظر بين پدر و مادر با بچه هاشون طبيعيه من خودم به جرات مي تونم بگم که روزي نشده سوار ماشين پدر بشم و ايشون شروع به نصيحت نکنه و بعد به بحث و جدل کشيده نشه با مادرم هم همينطور .....به نظر من نسل ما خيلي جسور تر و بي باک تر ه و اونها خيلي ترسو و محتاط هستند و اين باعث شده که ما از خطر نترسيم و دائم دنبال دردسر باشيم ولي نمي خوان که آرامششون به هم بخوره ... اما يه تجربه اي که من بدست آوردم اينکه نبايد باهاشون جنگيد چون تو نابود مي شي و به پوچي مي رسي و به اين نتيجه مي رسي که دوسست ندارن و تنهايي در حالي که اصلاٌ اينطور نيست از پدر و مادر بيشتر هيچکس آدم و دوست نداره ، فقط مدارا کن و صبر داشته باش و سعي کن زودتر مستقل شي آنوقت کمتر بهت فشار مي آيد Surprised و اصلا اختلافاتو جدي نگير چون همه از سر دلسوزي ناشيانه هست اما اگه 100 سالمون هم بشه واسه اينها بچيم و به همه چيزمون کار دارن در ضمن اختلافت تو با خانوادت يه مسله کاملاٌ خصوصيه که بايد تو دلت Save کني تا کسي نتونه ازش سوء استفاده کنه

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
جنسيت: مرد
ارسال سه‌شنبه 13 شهريور 1386، ساعت 1:01
 1 سال و 3 ماه پيش

ناشناس نوشته بود:
...حرم سني سال هاي آخر جنگ رو که ازش خبر داريد.

سلام دوست عزيز ناشناس!
اول يه غلط املايي ازت بگيرم: "هرم".
حالا بريم سراغ اصل مطلب! Whistle

بنده شايد تجربه خاصي تو اين زمينه نداشته باشم؛ اما يه توصيه دوستانه مي تونم بکنم و اون اين که به احتمال خيلي زياد، اون مسائلي که باعث درگيري تو و پدر و مادرت مي شه اون قدرها اهميت ندارن. اگه يه کم غرور و عصبيت دوره جواني رو کنار بذاري و سعي کني مسائل رو خيلي سخت نگيري، فکر مي کنم به راحتي اکثر اون درگيريها خود به خود پيش نخواهد اومد. Angel

از اين که بچه هاي تالار رو محرم اسرار و سنگ صبور و مشاور و دوست خودت مي دوني، خيلي خوشحالم. Smile

1
1
0
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1240
ارسال سه‌شنبه 13 شهريور 1386، ساعت 11:25
 1 سال و 2 ماه پيش

نگران نباش!
من با مادرم 20 سال اختلاف سني دارم و با پدرم 25 سال!
پدرم مدرک دانشگاهي داره، پدر و مادرم هم در حال حاضر خودشون دانشجو هستند!(جالبه نه؟)
ولي باز هم مشکلات اين چنيني وجود داره!
بعضي مسائل بين همه پدر و مادر ها و بچه ها وجود داره، هيچ راهي هم نداره
به نظرم تنها کاري که مي توني بکني اينه که کوتاه بياي!
آروم باش و سعي کن با زبون خودشون صحبت کني، در نهايت احترام و ادب!
هر وقت خيلي ناراحت شدي و عصباني چند دقيقه برو يه جايي به اين فکر کن که پدرو مادرت تو رو با چه سختي بزرگ کردن!

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
ارسال سه‌شنبه 13 شهريور 1386، ساعت 14:05
 1 سال و 2 ماه پيش

شايد من هم مثل تو فکر مي کردم به خصوص که اختلاف سني من با پدر و مادرم بيشتره . اما يه چيز باعث شد نظرم عوض شه : من شيرازم و توي خوابگاه هستم و آخر هفته ها يه سر به برادر و خواهرم که شيراز هستن مي زنم . وقتي اين خواهر زاده ام جيغ مي کشه ديوار صوتي مي شکنه وقتي هم برادر زاده ام گريه مي کنه يه ملت بايد جمع شن تا آرومش کنند . يک شب که خانه خواهرم مي خوابم واقعا سردرد مي گيرم از جيغ و سروصداي دو خواهرزاده ام که معمولا هم دعوا مي کنند .
همه اين ها باعث مي شه که من بفهمم پدر و مادرم چقدر زحمت کشيده اند تا من و برادر و خواهرهايم را بزرگ کنند و اونوقته که مي فهمم چرا خدا گفته :
و لا تقل لهما اف

اگه روزي پدر بشي اون روز خيلي خوب پدر و مادرت را درک مي کني حتي اگه اختلاف سني تون يک نسل هم نبود .

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
احمدي نژادآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 22 خرداد 1386
مجموع ارسالها: 376
ارسال چهارشنبه 14 شهريور 1386، ساعت 10:01
 1 سال و 2 ماه پيش

من خودم پدر هستم و محبت پدر به فرزند را درک مي کنم .
البته بين هر دو انسان تفاوتهايي وجود دارد که مهمترين آنها تفاوت در عقيده و سليقه است .
خوشبختانه با وجود اختلاف زماني بين ما و پدر و مادرهايمان و تفاوت هايي که از اين اختلاف زماني ناشي ميشه , در عقايد و اصول زندگي با هم هم عقيده هستيم و اصول مشترکي داريم .
يادت باشه پدر و مادر حتي اگر در مواردي در مورد فرزندشون اشتباه مي کنند هيچ وقت بد فرزندشون رو نمي خوان .
اغلب اختلافات بين والدين و فرزندان از زمان بلوغ فرزندان ناشي ميشه و تا چند سال بعد ادامه داره و بعد خود بخود از بين ميره .
دليل از بين رفتن اختلافات و مشاجرات اين نيست که تفاوت ها از بين ميره . بلکه به اين دليله که جوانها بزرگ تر ميشن , تجربه پيدا مي کنن , خودشون پدر و مادر ميشن , راه و روش درست برخورد کردن در زندگي رو ياد ميگيرن .
اگه مي خواي زودتر اين اختلافات خاتمه پيدا کنه و اين تجربه ها رو زود تر بدست بياري اين دو کتاب رو بهت پيشنهاد مي کنم .
"بزرگسالان و جوانان از نظر افکار و تمايلات" و "جوان از نظر عقل و احساسات"
از محمد تقي فلسفي .

2
2
0
ناشناس
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

مجموع ارسالها: 198
اعتبار کسب شده: 0
ارسال جمعه 16 شهريور 1386، ساعت 13:49
 1 سال و 2 ماه پيش

دوستي
دلسوزي
ارزش
ادب
احترام
محرم
فروتني
گذشت
زحمت
آرامش
بلوغ
عقيده
عقل
عشق
پدر
مادر
خدا

چه کلمات قشنگي. اما اي کاش به ما نزديکتر بودند. بيشتر لمسشون ميکرديم و بيشتر توي گفتارمون و رفتارمون ازشون استفاده مي کرديم.
اونوقت زندگي سياه و سفيدمون رنگي تر ميشد و قشنگتر و دوستداشتني تر .

از تمام دوستاني که من رو راهنمايي کردند بسيار سپاسگزارم.

و سعي ميکنم از حرفها و نصيحتها و تجربه هاتون بهترين استفاده رو ببرم.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نسل کور...
2
پاسخها: 6 بیننده: 518 نویسنده: narsis
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است چه نيازيست به علي و چه نيازيست به شناختن علي؟
1
پاسخها: 4 بیننده: 323 نویسنده: ارژنگ
اين موضوع قفل شده است شما نمي توانيد پيغام جديدي ارسالي کنيد، به پيغامي پاسخ دهيد و يا آن را ويرايش کنيد. اختلاف رييس جمهور و وزير صنايع !!!
1
پاسخها: 2 بیننده: 277 نویسنده: ذره بين
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اختلاف نظر مراجع تقليد در عيد فطر
1
پاسخها: 3 بیننده: 348 نویسنده: غريب آشنا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید