| نویسنده |
پیغام |
خورشيد خانم  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 1011 محل سکونت: آسمان سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 12:41 |
|
 |
9 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
شب هاي قدر
و
شهادت حضرت علي(ع)
آن شب قدري که گويند اهل خلوت امشب است
يا رب اين تاثير دولت در کدامين کوکب است
تا به گيسوي تو دست ناسزايان کم رسد
هر دلي از حلقهاي در ذکر يا رب يا رب است
کشته چاه زنخدان توام کز هر طرف
صد هزارش گردن جان زير طوق غبغب است
شهسوار من که مه آيينهدار روي اوست
تاج خورشيد بلندش خاک نعل مرکب است
عکس خوي بر عارضش بين کآفتاب گرم رو
در هواي آن عرق تا هست هر روزش تب است
من نخواهم کرد ترک لعل يار و جام مي
زاهدان معذور داريدم که اينم مذهب است
اندر آن ساعت که بر پشت صبا بندند زين
با سليمان چون برانم من که مورم مرکب است
آن که ناوک بر دل من زير چشمي ميزند
قوت جان حافظش در خنده زير لب است
آب حيوانش ز منقار بلاغت ميچکد
زاغ کلک من به نام ايزد چه عالي مشرب است
"حنيف مزروعي" |
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 739 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 16 مهر 1386، ساعت 13:44 |
|
 |
9 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
روز جهاني کودک مبارک!
من عکس با حال پيدا نکردم يکي يه عکس خوب پيدا کنه لطفا! |
_________________ خدا حافظ, همين حالا, همين حالا که من تنهام!
بعضيها که زبونشون درازه , عمرشون کوتاهه!! 
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1167 اعتبار کسب شده: 11522 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 16 مهر 1386، ساعت 21:57 |
|
 |
9 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 889 اعتبار کسب شده: 1860 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 18 مهر 1386، ساعت 17:56 |
|
 |
9 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
بزرگداشت حافظ
عکس و مطلب هم ندارم.
وقت پيدا کردن هم همينطور .
اما حتما زحمتش رو بکشيد. |
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 786 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 23 مهر 1386، ساعت 22:39 |
|
 |
9 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 مهر 1386، ساعت 20:02 |
|
 |
9 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
لطفا دوستاني که موضوع براي صفحه نخست پيشنهاد مي دهند تاپيک مرتبط را از آرشيو تالار هاي گفتمان پيدا کرده و همينجا لينک دهند و يا در صورت عدم وجود، تاپيک را ايجاد کرده و لينک دهند . |
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 786 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 24 مهر 1386، ساعت 20:29 |
|
 |
9 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
| سياسفيد نوشته بود: |
| لطفا دوستاني که صفحه نخست پيشنهاد مي دهند تاپيک مرتبط را از آرشيو تالار هاي گفتمان پيدا کرده و لينک دهند و يا در صورت عدم وجود تاپيک را ايجاد کنند که مديريت سايت در صورت صلاحديد صفحه نخست مربطه را ايجاد نمايد . |
ضمن تشکر از تذکرت، چند تا مطلب اضافه کنم:
- اول اين که به نظر بنده لازم نيست هر مطلبي که در صفحه اول قرار مي گيره حتماً موضوع مرتبطي در تالارهاي گفتمان داشته باشه. هر چند بودن يه موضوع مرتبط خيلي خوبه، اما الزامي هم وجود نداره. بعضي از مسائل شايد در ابتداي امر ذکرشون در حد همون صفحه اول تالار کفايت کنه. مثلاً يادآوري "روز جهاني عصاي سفيد" براي صفحه اول تالار مناسب بود؛ اما شايد ظرفيت ادامه بحث رو چندان نداشت.
- صرف نظر از نکته اول، اگر اصراري هم داشته باشيم که حتماً موضوع مرتبطي در تالار در مورد اون قضيه وجود داشته باشه، راحت ترين راه اينه که يه موضوع به همون اسم و با همون عکس پيشنهادي بسازيم. اين کار براي کسي که صفحه اول تالار رو درست مي کنه، بعد از انتخاب موضوع، فقط چند دقيقه وقت مي گيره.
- گاهي اوقات موضوعاتي که پيشنهاد مي شن مورد اسقبال قرار نمي گيرن و اصولاً راهي به صفحه اول پيدا نمي کنن.
- در صورتي که براي يه مناسبت خاص چند نفر از کاربران مطلب و عکس پيشنهاد داده باشن، ايجاد موضوع مرتبط يا لينک دادن به اون بايد توسط شخصي که زحمت درست کردن صفحه اول رو مي کشه انجام بشه. و گر نه به تعداد افراد موضوعات مشابه و موازي به وجود مياد که مطلوب نيست.
- در خيلي از موراد در آرشيو تالارهاي گفتمان تعدادي موضوع مرتبط با اون مناسبت وجود داره که اين وظيفه شخص درست کننده صفحه اول هست مناسب ترين مورد رو انتخاب کنه و به اون لينک بده و موارد موازي رو قفل کنه.
جمع بندي عرايضم اينه که ايجاد و لينک دادن به موضوع مرتبط به مطلب صفحه اول هم از زحماتي هست که گردن کسي مي افته که صفحه اول رو درست مي کنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
خورشيد خانم  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 1011 محل سکونت: آسمان سن: 23 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 15:08 |
|
 |
8 ماه پيش |
|
|
| |
ميلاد امام رضا
بشکن سبوي باده را
مستي تويي هستي تويي
در اين سراي نيستي
مستي تويي هستي تويي
تو آفتاب هشتمين
سر چهارده عدد
بيدار کن خواب مرا
از وحشت اين ديو و دد |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 739 اعتبار کسب شده: 9594 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 16:12 |
|
 |
8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 15 آذر 1386، ساعت 22:56 |
|
 |
7 ماه و 15 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
سهشنبه 04 دي 1386، ساعت 11:29 |
|
 |
6 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
يکشنبه 05 اسفند 1386، ساعت 10:35 |
|
 |
4 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
روز مهندسي رو به مهندسان تبريک ميگم!
در قديم مهندس به شخصي اطلاق مي شده که به علم هندسه آگاهي مي داشت. روزپنجم اسفند در تقويمها روز بزرگداشت دانشمند بزرگ ايراني "خواجه نصرالدين طوسي " و "روز مهندسي" اعلام شده است.
هفتصد و پنجاه و چهارسال از درگذشت دانشمند بزرگ ايراني خواجه نصرالدين طوسي ميگذرد اما هنوز هم دستاوردهاي علمي و آراء اين دانشمند ايراني محل رجوع است. خواجه نصرالدين طوسي از بزرگترين فلاسفه و رياضيدانان و دانشمندان ايراني است که پس از بزرگاني مانند "فارابي"، "ابوريحان بيروني"، "ابوعلي سينا" و "رازي " ظهور کرد و اگر امروز روز بزرگداشت اورا روز مهندسي گرفتهاند.با مروري بردستاوردهاي اين دانشمند نامي درمي يابيم که اين انتخاب، گزينهاي بجابوده است.
پرورش وي در زماني صورت گرفت که دشواريهاي زيادي گريبانگير ايران بود از طرفي مواجه با حملات خانمانسوز مغول و از سوي ديگر مواجه با تسلط متصعباني بود که با ظهور دانشمنداني مانند او مخالف بودند.
خواجه گذشته از مقامات علمي در زندگي خود خدمات بزرگي به تمدن ايراني کرد؛ توانست کتب، نسخ و آثار علمي را از خطر نابودي نجات دهد و برپايه برخي منابع بالغ بر چهارصد هزار جلد کتاب در مراغه جمع آوري کرد و کتابخانهاي عظيم در اين شهر تاسيس نمود. در اين کتابخانه انواع کتب رياضي، فلسفي، نجومي و طبي و ادبي موجود بود. علاوه بر اين خدمت گرانبها، خواجه دو خدمت بزرگ ديگر نيز به علم و ادب کرد: نخست، نجات تعداد زيادي از علما هنگاميکه به دست دژخيمان مغول ميافتادند و گردآوردن بسياري از دانشمندان در مراغه و گماشتن آنان به کارهاي علمي و راه اندازي زيجايلخاني به ياري آنها. خدمت بزرگ ديگر خواجه آن است که به بهانه تشکيل رصدخانه؛ حوزهيي درسي در مراغه ترتيب داد که در آنجا شاگردان نامداري تربيت نمود؛ يکي از آنان "قطبالدين شيرازي " است که در علم نجوم، طب، فلسفه و رياضي تبحر داشت. زندگي خواجه به حقيقت ميتواند درسي براي همگان باشد. او با وجود گرفتاريهاي متعدد هرگز از مطالعه و تدريس دست بر نداشت و به حقيقت دلباخته علم و تحقيق بود.
منبع:http://www2.irib.ir/occasions/mohandesi/mohandesi.htm |
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 976 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 اسفند 1386، ساعت 3:48 |
|
 |
4 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
|
يه نظر سنجي درباره سرمربي جديد تيم ملي فوتبال يعني جناب علي دايي بذاريم توي صفحه اول |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 976 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 فروردين 1387، ساعت 3:10 |
|
 |
3 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
امروز اول آوريل و سيزدهم فروردينه.
حتما يه دروغ بگيم.
ميشه براي اين يه تاپيک ساخت و توي صفحه اول مطرحش کرد. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
 |
سهشنبه 13 فروردين 1387، ساعت 11:09 |
|
 |
3 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
امروز اول آوريل و سيزدهم فروردينه.
حتما يه دروغ بگيم.
ميشه براي اين يه تاپيک ساخت و توي صفحه اول مطرحش کرد. |