| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 شهريور 1386، ساعت 1:09 |
|
 |
10 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
بعضي از سايتها، ممکنه راست کليک و يا امکان انتخاب متن (به منظور کپي و ...) را از کاربر گرفته باشند. هر چند امکان اختصاصي کردن 100% اطلاعات در وب تقريبا وجود ندارد و به روشهايي ميتوان اطلاعات را به چنگ آورد، اما شايد بد نباشد يک راه حل خيلي ساده، تميز و دم دست جاوااسکريپتي را هم ياد بگيريد.
پيشاپيش خاطر نشان ميکنم که کدهاي زير ممکنه در بعضي از سايتها به اندکي تغييرات نياز داشته باشن.
اين مطلب از هيچ جاي اينترنت "دزديده" نشده، لطفا بدون ذکر منبع دقيق آن را جائي نقل نکنيد.
براي از بين بردن محدوديت انتخاب متن در هر سايت دلخواه، عبارت زير را در آدرس بار تايپ نموده و اينتر کنيد.
javascript:void(document.onmousedown=function(){return true});
با اين کار، شما امکان انتخاب متن را خواهيد داشت.
براي از بين بردن محدوديت کليک سمت راست در هر سايت دلخواه، عبارت زير را در آدرس بار تايپ نموده و اينتر کنيد.
javascript:void(document.oncontextmenu=function(){return true});
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ يکشنبه 06 آبان 1386، ساعت 23:18 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9596 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 شهريور 1386، ساعت 1:48 |
|
 |
10 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
روشهاي ديگري که براي حذف محدوديتهاي جاواسکريپتي کاربرد دارند، که از آن جمله ميتوان به غير فعال کردن جاوااسکريپت در مرورگر اشاره کرد.
روشهايي نيز براي حذف محدوديت راست کليک وجود دارند، که بهترين آنها استفاده از دکمه "context menu" کيبرد (دکمه بين بين کنترل سمت راست و ويندوز سمت راست) است.
همچنين در برخي موارد ميتوان دکمه راست کليک را فشار داد و بدون برداشتن دست از روي آن، ديالوگ باز شده را با استفاده از Escape يا Enter بست و سپس کليک سمت راست را رها نمود.
نصفه شبي راه ديگه اي به ذهنم نميرسه! شما کاملش کنيد. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2123 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 شهريور 1386، ساعت 4:52 |
|
 |
10 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
دروود
دست درد نکنه احسان
براي کپي کردن اين ادرس باس ادرس وبلاگي رو که باز شده پاک کنيم و اين رو پست کنيم
يا اينکه اين رو ادامه همون پست کنيم؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 شهريور 1386، ساعت 17:05 |
|
 |
10 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
دروود
دست درد نکنه احسان
بهترين و راحت ترين راهش اين بود که به جاي سؤال کردن، خودت امتحان مي کردي. فقط چند ثانبه وقتت رو مي گرفت. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2123 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 شهريور 1386، ساعت 19:44 |
|
 |
10 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
دروود
دست درد نکنه احسان
بهترين و راحت ترين راهش اين بود که به جاي سؤال کردن، خودت امتحان مي کردي. فقط چند ثانبه وقتت رو مي گرفت.
|
بي شک کائنات از دريافتن ميزان هوش و قدرت ياد دهي شما دارند دارند چپه ميچرخند
اصلا شما رو سننه؟؟؟
اگر جوابي براي کمک و يادهي داري که بفرمائيد و الا اين حرفهاي شما به پايين امدن شان خودتون منجر ميشه
..................................................
مشکل اينجاست که وقتي متن بالا رو در ادرس بار کپي ميکنم فقط يک جاي خالي ايجاد ميشه
و وقتي روش کليک ميکنم..صفحه رفرش ميشه و امکان راست کليک هم همچنان وجود نداره |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 شهريور 1386، ساعت 22:10 |
|
 |
10 ماه و 20 روز پيش |
|
|
| |
...مشکل اينجاست که وقتي متن بالا رو در ادرس بار کپي ميکنم فقط يک جاي خالي ايجاد ميشه
و وقتي روش کليک ميکنم..صفحه رفرش ميشه و امکان راست کليک هم همچنان وجود نداره |
با باز شدن سايت http://www.yahoo2.blogfa.com در مرورگر اينترنت اکسپلورر، اسکريپتي روي سيستم شما اجرا مي شه که امکان کپي و پسيت معمولي رو در کل سيستم از شما مي گيره. در نتيجه شما هر چيزي رو پيست مي کني، يه چيزي شبيه به يه فضاي خالي پيست مي شه. براي رفع اين مشکل مي توني از مرورگر فايرفاکس استفاده کني که اين مشکل رو نداره؛ يا نشاني وبلاگ رو از نوار نشاني پاک کني و کدي که احسان داده رو دستي تايپ کني و اينتر بزني. مسلماً راه هاي ديگه اي هم وجود داره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 24 شهريور 1386، ساعت 13:56 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
من که در همه مراحل به نتجيه نرسيدم
کسي توضيح کامل تري نداره؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 786 اعتبار کسب شده: 8408 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 شهريور 1386، ساعت 15:14 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
فکر کنم مجموع توضيحات به حد کافي کامل بود. مشکلت کجاست؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 24 شهريور 1386، ساعت 16:54 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
فکر کنم مجموع توضيحات به حد کافي کامل بود. مشکلت کجاست؟ |
دقيقا اصل ماجرا..
هر 2 حالت رو امتحان کردم ولي جواب نداد.
اين مشکل با مشکل جستجو گر سريع سايت مرتبطه(( هر 2 جاوا اسکريپت هستند))
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 20:01 |
|
 |
9 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
به قول بياص گل خانم.شماها چقدر ذکات علمتون پايينه
|
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 21:25 |
|
 |
9 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 22:19 |
|
 |
9 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
به قول بياص گل خانم.شماها چقدر ذکات علمتون پايينه
 |
پسر جان!
! |
مشکل که از جاوا اسکريپت هستش ولي هرچي جاوا نصب ميکنم همان اش و همان کاسه.
راستي يک بار ديگه به من بگي "پسر جان!" ميشه 3 بار |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 318 اعتبار کسب شده: 1150 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 22:59 |
|
 |
9 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
منم جوابي نگرفتم هرکاري مي کنم نمي شه . اگه مي شه آقا احسان زحمت بکش بيشتر توضيح بده . ممنون مي شم |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
|
|