| نویسنده |
پیغام |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 2:16 |
|
 |
10 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
مجله خانواده (Journal of Family) چاپ آمريکا در شماره ماه سپتامبر خود، نتايج يک تحقيق اجتماعي پيرامون ميزان مشارکت مردان در کارهاي خانه را منتشر کرده که بر اساس آن، مرداني که ازدواج کرده اند، کمتر از مرداني که بدون ازدواج با زنان زندگي مي کنند، در کارهاي خانه مشارکت دارند.
شانون ديويس، يکي از جامعه شناساني که اين تحقيق را در دانشگاه جورج ميسون در ايالت ويرجينياي آمريکا، انجام داده بر اين باور است که نفس ازدواج، به عنوان يک نهاد، رابطه زوج ها را به شکل سنتي در مي آورد.
محققان با تحليل پاسخ هاي ۱۷ هزار و ۶۳۶ مرد و زن از ۲۸ کشور غربي، همچنين مي گويند زنان ازدواج کرده نيز بيش از زنان ديگر در خانه، کار مي کنند.
اين تحقيق نشان مي دهد مردان حدود ۹ ساعت در هفته کارهاي خانه را انجام مي دهند در حالي که زنان در هفته بيش از ۲۰ ساعت در خانه کار مي کنند.
طبق نتايج اين تحقيق، حتي مرداني که به برابري زن و مرد اعتقاد دارند، بعد از ازدواج کمتر در کار خانه مشارکت مي کنند.
تاثير ميزان برخورداري از وقت آزاد و ميزان درآمد، بر مشارکت در کار خانه تقريبا در هر دو نوع رابطه (زندگي در قالب ازدواج يا غير ازدواج) يکسان است.
"درآمد بيشتر، کار کمتر"
اين تحقيق همچنان نشان مي دهد در اغلب کشورها، وقتي نوبت تصميم گيري در مورد تقسيم کار در خانه مي شود، عوامل تاثيرگذار، تقريبا مشابه اند.
از ديگر يافته هاي اين تحقيق مي توان به رابطه ميزان درآمد و کار در خانه اشاره کرد. محققان مي گويند مرداني که درآمد بيشتري از همسرشان دارند، در کارهاي خانه مشارکت کمتري مي کنند.
به باور تهيه کنندگان اين تحقيق، در زندگي زناشويي بدون ازدواج، هنجارهاي اجتماعي از پيش تعيين شده، قدرت کمتري دارند که اين امر، تاثيرش را در اموري چون خانه داري به جا مي گذارد.
با توجه به افزايش شمار زوج هايي که خصوصا در کشورهاي غربي، بدون ازدواج با هم زندگي مي کنند، محققان علوم اجتماعي بيش از پيش به بررسي نحوه عملکرد اين سيستم ها توجه نشان مي دهند.
بنا به آمار رسمي، هم اکنون در ايالات متحده آمريکا ۱۰ ميليون نفر بدون ازدواج با هم زندگي مي کنند.
منبع: http://www.bbc.co.uk/persian |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1308 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 3:03 |
|
 |
10 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
|
وقتي اسم اين تاپيک رو ديدم وسوسه شدم بدونم اين چه کاريه که بيشتر کرده مي شه که خوشبختانه جواب سوالمو تونستم بگيرم |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2230 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 12:21 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که من کمبود ندارم تا براي رفع اون شوهر بخوام يا بخوام دوست پسر داشته باشم.خدايا شکرت. |
|
_________________ ازم نخوا با تو بمونم
تو هيچي از من نمي دوني
اگه بگم راز دلم رو
تو هم کنارم نمي موني
|
|
|
|
|
 |
| majidjon13 |
|
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که من کمبود ندارم تا براي رفع اون شوهر بخوام يا بخوام دوست پسر داشته باشم.خدايا شکرت.  |
منظور شما اينه که ~cEnSoReD~هستيد؟؟؟؟؟
|
 |
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2230 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 19:32 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
سياسفيد خان بذار حرفشو بزنه.من که خودت بهتر مي دوني کم نميارم. |
|
تو هيچي از من نمي دوني
اگه بگم راز دلم رو
تو هم کنارم نمي موني
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1308 اعتبار کسب شده: 2352 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 19:36 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
اي ول !!!
دعوا و کل کل
چه حالي مي ده.جان.
مزاحم نمي شم که به دعواتون برسيد. فقط چندتا پست آبدار هم بدين که پست هاتون جذاب تر بشه. پيشاپيش تشکر مي کنم |
|
_________________ شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 شهريور 1386، ساعت 12:21 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
پس نتيجه مي گيريم که اگه مي خوايد مسووليت پذيرتر باشيد نبايد ازدواج کنيد!
اگه مي خوايد همسرتون بيشتر توي کارهاي خونه يهتون کمک کنه ازدواج نکنيد!
اگه مي خوايد هر وقت که دلتون خواست قيد طرف مقابل رو يزنيد ازدواج نکنيد!
اينها فقط يه سري حرفهايي هست که مي خوان جامعه هايي مثل ما رو که زندگي بدون ازدواج تقريباً ممن نيست و فرهنگ جامعه شون اين اجازه رو بهشون نمي ده ببرن به سمت ازدواج نکردن!
متاسفانه خيلي خوب هم داره موفق مي شن!
ازدواج مگه چيه؟
ازدواج فقط يه قرارداد هست که شما رو به همديگه متعهد مي کنه!
فقط همين!
کشورهايي مثل آمريکا که تو فرهنگشون تقريباً هيچ محدوديت اخلاقي ندارن اين جور چيزا رو تبليغ مي کنن!
در ضمن يه چيز با حال بگم براتون!
براي ازدواج لازم نيست حتماً خطبه خونده بشه و غيره و غيره و غيره!
اگه واقعاً قصد ازدواج باشه کافيه!
فقط نيت پاک باشه ولي اينکه اسلام مي گه اين کارا رو انجانم بديد براي اينه که ظاهرهم حفظ بشه!
اگه يه روزي واقعاً خواستيد ازدواج کنيد فقط کافيه به طرف مقابل بگيد من تو را به عنوان همسرم انتخاب مي کنم اون هم بگه قبول!
اين حرفهاي چرت و پپرت چيه که مي زنن؟
ازدواج فقط يه تعهد بين زن و شوهر ايجاد مي کنه! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 شهريور 1386، ساعت 12:29 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
يه سوال!
اونهايي که ازدواج کردن احساس امنيت بيتشري نسبت به آينده ي با هم بودنشون دارن يا اونهايي که همينجوري با هم زندگي مي کنن؟ |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 11 شهريور 1386، ساعت 14:25 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
حامد اگر تو يه نفر رو اونقدر بخواي که دوريشو نتوني تحمل کني و بخواي هر لحظه کنارت باشه .تنها دليل زنده بودنت اين باشه که زنده اي براي اون
ازدواج مي کني که طرف فقط مال خودت باشه. اگه کسي بهش نگاه کنه مي خواي چشماشو در بياري و....
همهء اينا باعث ميشه که باهاش ازدواج کني.ما ايراني ها مثل غربي ها نيستيم که هر روز با يکي باشيم.ما تو خونمون نيست . ما با فقط يکي مي مونيم.وفاداريم.
مسلمه که اونايي که ازدواج کردن نسبت به آيندهء با هم بودنشون اميدوار تر هستند. |
|
تو هيچي از من نمي دوني
اگه بگم راز دلم رو
تو هم کنارم نمي موني
|
|
|
|
|
 |
eastgirl  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 25 دي 1385 مجموع ارسالها: 582 اعتبار کسب شده: 619 محل سکونت: همانجايي که ماهي ها زندگي مي کنند! جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 12 شهريور 1386، ساعت 21:27 |
|
 |
10 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 13 شهريور 1386، ساعت 11:18 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 13 شهريور 1386، ساعت 20:18 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
من دوزاريمو گم کردم.
چرا مگه چي گفته ؟ |
|
تو هيچي از من نمي دوني
اگه بگم راز دلم رو
تو هم کنارم نمي موني
|
|
|
|
|
 |
rfj_b_kas  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 23 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 159 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 شهريور 1386، ساعت 20:59 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
قضيه اين جا پيدا کردن شوهر يا زنه
من بعنوان هيچکس شما يه پيشنهاد براتون دارم اينکه هيچ موقع عاشق نشين و بعد ازدواج کنيد
چون در صد بالايي از اين ازدواج ها چون تو دوران عشقولانه برا هم تکراري شده ان تو ازدواج و بعد از ازداج مشکل ساز مي شه
يه دختر يا پسري رو انتخاب کنيد که 2*3 تا از اون آيتم هاتون توش باشه بقيش تو زندگي بوجود مياد
زورکي ازداج نکنيد
زياد هم ناز نکيند ما هممون هيچي نيستيم
يا حق |
|
_________________ خوشا آنان که بار دوستي را کشيدند و نرنجيدند و رفتند
|
|
|
|
|
 |
eastgirl  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 25 دي 1385 مجموع ارسالها: 582 اعتبار کسب شده: 619 محل سکونت: همانجايي که ماهي ها زندگي مي کنند! جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 13 شهريور 1386، ساعت 22:36 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
itwman  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 162 اعتبار کسب شده: 1044 محل سکونت: کاشان سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 دي 1386، ساعت 1:32 |
|
 |
6 ماه و 12 روز پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| وقتي اسم اين تاپيک رو ديدم وسوسه شدم بدونم اين چه کاريه که بيشتر کرده مي شه که خوشبختانه جواب سوالمو تونستم بگيرم |
|
|
_________________ من نه يک مسيحي هستم و نه يک بشردوست.
من هرچيزي برعکس يک مسيحي هستم،
و بشردوستي در مقايسه با آنچه من باور دارم بيارزش بهنظر ميرسد.
من بهجاي اينکه اجازه بدهم به يک صليب ميخکوب شوم، با هر سلاحي که دستم به آن برسد ميجنگم.
فرمانده چه
|
|
|
|
|
 |
|
|