| نویسنده |
پیغام |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
جمعه 09 شهريور 1386، ساعت 6:52 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
جمعه 09 شهريور 1386، ساعت 7:11 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 09 شهريور 1386، ساعت 23:58 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
موضوع "ويدئو کليپ ..." براي گذاشتن همين چيزهاست ديگه! واسه دو تا کليپ معمولي فکر نمي کنم لازم باشه يه موضوع جداگونه ايجاد کرد. مگه اين که قرار باشه تو اين موضوع تعداد زيادي کليپ در مورد شيرها قرار بگيره که از نظر بنده بعيده. لطفاً دوستان سعي کنن از ايجاد موضوعات جديد غير ضروري پرهيز کنن و مطالبشون رو در ادامه موضوعات قبلي مرتبط بنويسن که پيوستگي مطالب حفظ بشه و دسترسي به اونها هم راحت تر صورت بگيره. ممنون. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 0:27 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
موضوع "ويدئو کليپ ..." براي گذاشتن همين چيزهاست ديگه! واسه دو تا کليپ معمولي فکر نمي کنم لازم باشه يه موضوع جداگونه ايجاد کرد. مگه اين که قرار باشه تو اين موضوع تعداد زيادي کليپ در مورد شيرها قرار بگيره که از نظر بنده بعيده. لطفاً دوستان سعي کنن از ايجاد موضوعات جديد غير ضروري پرهيز کنن و مطالبشون رو در ادامه موضوعات قبلي مرتبط بنويسن که پيوستگي مطالب حفظ بشه و دسترسي به اونها هم راحت تر صورت بگيره. ممنون.  |
خودم هم متوجه اون تاپيک بودم.
ولي ميخواستم موضوع کاملي در مورد شير ها بوجود بياد.
البته فکر ميکردم براي افراد زيادي جالب بوده باشه..به هر حال چطوره با ويديوي بعدي امتحان کنم
شکار يک اقاي توريست توسط 7..8 تا شير..در حالي که خانوادش تو ماشين دارند جيغ و داد.........و...........
....................
پي اس:از لج تو هم که شده براي اين تاپيک فعاليت ميکنم.. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |