| نویسنده |
پیغام |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 07 شهريور 1386، ساعت 1:47 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
سلام خدمت علما و حکماي تالار نرم افزار
درود راستين خداوند بر شما مردان زحمت کش
چند صباحي هست که به دنبال راه اندازي يه فروم هستيم . شديدا" به يک سيستم مديريت انجمن نيازمنديم چندتا رو تست کرديم خوب جواب نداده از علماي نرم افزار تقاضا مي کنيم مار رو کمک کنيد . البته سيستم تالار خودمون بد نيست خوبه(پرشين بي بي) ولي در تسخير بزرگ مرد تالار هست !! |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 07 شهريور 1386، ساعت 16:08 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 07 شهريور 1386، ساعت 16:58 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
چون رفيقمون هستي، مي تونم به احسان بگم کدهاي PersianBB رو بهت باقيمت مناسب بفروشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 16:41 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| جواد نوشته بود: |
چند صباحي هست که به دنبال راه اندازي يه فروم هستيم . شديدا" به يک سيستم مديريت انجمن نيازمنديم چندتا رو تست کرديم خوب جواب نداده از علماي نرم افزار تقاضا مي کنيم مار رو کمک کنيد . البته سيستم تالار خودمون بد نيست خوبه(پرشين بي بي) ولي در تسخير بزرگ مرد تالار هست !!  |
اين نرم افزار phpbb است که open source است و توسط احسان develope شده . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 17:32 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
cyb3r  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 01 اسفند 1384 مجموع ارسالها: 53 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 20:29 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| جواد نوشته بود: |
چند صباحي هست که به دنبال راه اندازي يه فروم هستيم . شديدا" به يک سيستم مديريت انجمن نيازمنديم چندتا رو تست کرديم خوب جواب نداده از علماي نرم افزار تقاضا مي کنيم مار رو کمک کنيد . البته سيستم تالار خودمون بد نيست خوبه(پرشين بي بي) ولي در تسخير بزرگ مرد تالار هست !!  |
نظر من هميشه Vbulletin بوده و هست ، از نظر امنيت بهتره ، امکاناتش هم برات کم نميگذاره ، پوليه!
ولي نظر خيليا IPB اه ، که اونم هم امنيتش خوبه هم امکاناتش. |
|
_________________ راهي بجز گريز نيست بيا تو هم همين کن
بيا تو هم با من باش زندگي را شيرين کن
|
|
|
|
|
 |
|
|