| نویسنده |
پیغام |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 26 بهمن 1382، ساعت 12:59 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| ناشناس نوشته بود: |
فلفل بچه ترسيدي بياي سر قرار اگه من با id ناشناس اومدم واسه اينه که تازه از جنگلهاي آمازون اومدم و گرنه من و ترس برو بچه شيرتو بخور داشتيم با عمو ليون و داداش گوريل انگوري و بقيه بار سفر را مي بستيم که بيايم اونجا حال اين بچه تازه از شير گرفته شده را بگيريم که پيغام عمه به گوشمان رسيد در ضمن به اين بچه پلنگ بگين تا بزرگتر ها هستند کوچکتر ها اظهار نظر نميکنند بهش بگيد تو کي باشي که بخواي براي نامزد من شوهر پيدا کني؟؟؟ X-( X-( X-(
عمه پلنگ اگه من برات پيغام نفرستادم واسه اينه که اعصابم از دست اين فلفل کوچولو خرد بود حالا هم يه دو سه تا گله گوسفند و آهوي تپل مپل در راهند که به زودي به دستت مي رسند @};- @};- @};- @};- @};- |
برو جوجه
بچه زدن نداره 8-} |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 10 اسفند 1382، ساعت 20:57 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 14 اسفند 1382، ساعت 12:33 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
شادي مهدي پلنگ در آستانه مرحله نهايي انتخابات شوهر يابي عمه پلنگ
|
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
خزان بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 164 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 18 اسفند 1386، ساعت 23:16 |
|
 |
5 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
عمه پلنگ که شکلش از اخلاق بيشتر بچه هاي اين تالار بهتره اينکه هيچ
از بعد از اون که خواستگاراش نيومده بودند و ما نديديم |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |