| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1802 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 9:15 |
|
 |
11 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
آهنگ the same sun از کريس دبرگ رو تقديم ميکنم به دوست عزيزم احسان.
خيلي خوشحالم که احسان مجددا به تالار برگشته .توي اين مدت نبودش به شدت احساس ميشد.احسان فرديه که با تصميم گيري هاي منطقي و منصفانه اش و اخلاق و شخصيت به شدت جذاب و دوست داشتني اش جاي خاصي بين همه ي کار برهاي تالار داره.خود من خيلي چيز ها رو مستقيم و غير مستقيم از احسان ياد گرفتم و هنوز هم دارم ياد ميگيرم.فقط اين وسط متاسفم. براي خودم متاسفم که چرا زودتر از اينها با احسان صميمي نشدم و از وجودش استفاده نکردم . اميدوارم که دوستي مون پايدار و ريشه دار باقي بمونه. |
_________________ - آلارم!آلارم!
- کنيشنيش ! 
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 319 اعتبار کسب شده: 1150 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 12:22 |
|
 |
11 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
خيلي خوشحالم که احسان مجددا به تالار برگشته .توي اين مدت نبودش به شدت احساس ميشد.احسان فرديه که با تصميم گيري هاي منطقي و منصفانه اش و اخلاق و شخصيت به شدت جذاب و دوست داشتني اش جاي خاصي بين همه ي کار برهاي تالار داره.خود من خيلي چيز ها رو مستقيم و غير مستقيم از احسان ياد گرفتم و هنوز هم دارم ياد ميگيرم.فقط اين وسط متاسفم. براي خودم متاسفم که چرا زودتر از اينها با احسان صميمي نشدم و از وجودش استفاده نکردم . اميدوارم که دوستي مون پايدار و ريشه دار باقي بمونه. |
مسافر کوير سلام
خوبي مسافر
چهره شما خيلي آشناست فکر مي کنم يه جايي ديدمت اما هرچي فکر مي کنم يادم نمياد کجا؟
مي شه بيشتر معرفي کني اسم شما چيه؟
|
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1114 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 17:47 |
|
 |
11 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| جواد نوشته بود: |
| مسافر کوير نوشته بود: |
مسافر کوير سلام
خوبي مسافر
چهره شما خيلي آشناست فکر مي کنم يه جايي ديدمت اما هرچي فکر مي کنم يادم نمياد کجا؟
مي شه بيشتر معرفي کني اسم شما چيه؟
 |
عزيز دل برادر توي گردهمايي قبلي ديديش ( مجتمع ستاره خليج فارس ) . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4974 اعتبار کسب شده: 9970 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 06 شهريور 1386، ساعت 21:04 |
|
 |
11 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
در مورد اينکه اينجا چي بنويسم، خيلي فکر کردم. واقعيت اينه که شاهين خودش رو توصيف کرده بود و من نميتونم با کلمات به شاهين جواب بدم. شايد نقطه ضعف شاهين اين باشه که دوستي مثل من داره.
... آخرين نسخه تالار رو (که خيلي سعي کردم خوشگل باشه) به شاهين عزيز تقديم ميکنم
___
اين هم ترانه زيباي "بوي جوي موليان"، از شاهکاري موسيقي ايراني، تقديم به شاهين عزيز.
بوي جوي موليان آيد همي
بوي يار مهربان آيد همي
ريگ آموي و درشتي راه او
زيرپايم پرنيان آيد همي
آب جيحون از نشاط روي دوست
خنگ ما را تا ميان آيد همي
اي بخارا شاد باش و دير زي
مير زي تو شادمان آيد همي
مير ماه است و بخارا آسمان
ماه سوي آسمان آيد همي
مير سروست و بخارا بوستان
سرو سوي بوستان آيد همي
شعر از رودکي
با آهنگسازي مرحوم روح الله خالقي
با صداي بنان و مرضيه(؟)
دانلود: http://rapidshare.com/files/51860472/Booye_Jooye_Moolian.mp3 |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1099 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 07 شهريور 1386، ساعت 4:56 |
|
 |
11 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
Ameno
براي ادمين تازه از اجباري برگشته تالار. |
|
_________________ فقط اگر تو بخواهي
در عکسي 3 در 4
هزار بار
زانو مي زنم ...!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |