| نویسنده |
پیغام |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1219 اعتبار کسب شده: 5797 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 3:53 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اين تصوير رو ببينيد
مثل اينکه اين تالار بيشتر محلي براي گپ زدن هست تا يه سايت تخصصي ...
اما کاش بخش مباحث و مسائل کامپيوتر بيشتر فعال بود ...
اينجوري به ما دانشجوها و فارغ التحصيلاي کامپيوتر هم سود بيشتري مي رسيد ...
و تعداد بيشتري اعضاي متخصص کامپيوتر داشتيم ...
و زودتر و بهتر به سوالات تخصصي پاسخ داده مي شد ...
خوب نظرتون چيه ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1197 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 4:09 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 4:10 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
منم کاملا موافقم ولي يادمه اين مساله مطرح شد درست 10 11 ماه پيش (فک کنم) و علما ي عظام تالار بر اين باور بودند که اين تالار براي فراموشي دغدغه هاي دنياي خارجي است و براي تفننه . براي همين هم اين نظريه بکل فراموش شد. |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 9:47 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
من هم با راه انداختن تاپيک هاي تخصصي موافقم
البته بهتره که صفحه اول فقط ليست تاپيک هايي رو بياره که شامل اراجيف و جفنگيات باشه .
اين طوري هم کار تخصصي انجام ميديم و هم اينکه از گپ زدن غافل نمي شيم . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1219 اعتبار کسب شده: 5797 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 12:00 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| منم کاملا موافقم ولي يادمه اين مساله مطرح شد درست 10 11 ماه پيش (فک کنم) و علما ي عظام تالار بر اين باور بودند که اين تالار براي فراموشي دغدغه هاي دنياي خارجي است و براي تفننه . براي همين هم اين نظريه بکل فراموش شد. |
پس ظاهرا من دير رسيدم ... و براي سوالات تخصصيم بايد دنبال وبلاگ هاي ديگه بگردم ... هر چند خيلي وقته اين کار رو کردم ... |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 17:26 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| ALPHA نوشته بود: |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| منم کاملا موافقم ولي يادمه اين مساله مطرح شد درست 10 11 ماه پيش (فک کنم) و علما ي عظام تالار بر اين باور بودند که اين تالار براي فراموشي دغدغه هاي دنياي خارجي است و براي تفننه . براي همين هم اين نظريه بکل فراموش شد. |
پس ظاهرا من دير رسيدم ... و براي سوالات تخصصيم بايد دنبال وبلاگ هاي ديگه بگردم ... هر چند خيلي وقته اين کار رو کردم ...  |
۱. من و خيلي ديگر از دوستان بارها اين موضوع را مطرح کرده ايم اما به نتيجه نرسيده
۲. ببينيد دانش کامپيوتري و علم کامپيوتر خيلي متفاوتند شايد شما علم کامپيوتر را خورده باشيد اما کوچکترين دانش کامپيوتري نداشته باشيد . کار کردن و نکردن با يک برنامه خاص که نه موضوعيت رشته کامپيوتره و نه چيزي از علم کامپيوتر در خود دارد نمي تونه نشانه پايين بودن سطح علمي کاربران باشد . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 17:52 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 17:59 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 18:08 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 07 شهريور 1386، ساعت 1:18 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
| ببينيد دانش کامپيوتري و علم کامپيوتر خيلي متفاوتند شايد شما علم کامپيوتر را خورده باشيد اما کوچکترين دانش کامپيوتري نداشته باشيد . کار کردن و نکردن با يک برنامه خاص که نه موضوعيت رشته کامپيوتره و نه چيزي از علم کامپيوتر در خود دارد نمي تونه نشانه پايين بودن سطح علمي کاربران باشد . |
مثل اينکه دوباره سوء تفاهم شده
من کي گفتم سطح علمي کاربرا پايينه ...
من فقط ميگم که به موضوعات مربوط به کامپيوتر ( هم علمي و هم دانستني) بيشتر پرداخته بشه ... همين ... |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|