| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 22 دي 1382، ساعت 9:25 |
|
 |
4 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| الان من تو دفتر گروه علمي هستم. اگه اشتباه نکنم، همين الان اينجا زلزله اومد! نه! من نميخام بميرم! |
الان من باز هم تو دفتر گروه علمي هستم. (بيکار!) اگه اشتباه نکنم، همين الان باز هم اينجا زلزله اومد! من مي دونم؛ آخرش زلزله مياد و اينجا خراب ميشه و من بيچاره تو دفتر گروه علمي در راه علم شهيد ميشم! حيف که کمتر از يه ساعت ديگه امتحان دارم و هنوز يه تيکه گنده از کتاب رو نخوندم؛ وگرنه همين الان براتون وصيتنامه الهي، سياسي، اجتماعي، اقتصادي، علمي، فرهنگي، هنري، ورزشي و ... خودم رو مي نوشتم که بعد از من گمراه نشين و به بيراهه نرين!  |
يه بار ديگه هم اومد! خدا کنه لااقل اين امتحان رو بدم و بعدش بميرم. آخه حيفه. 4، 5 ساعت براش درس خوندم! اگه ديگه همديگه رو نديديم، حلالم کنين. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 195 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 08 ارديبهشت 1383، ساعت 19:02 |
|
 |
4 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3959 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 09 ارديبهشت 1383، ساعت 12:26 |
|
 |
4 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
من يه کشف جديد کردم! اين تکونهايي که تو دفتر گروه علمي احساس مي کردم، زلزله نبود! نمي دونم اين پايين چه خبره و چکار مي کنن که باعث مي شه يه سري ارتعاشات ايجاد بشه و اين جا رو بلرزونه! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |