| نویسنده |
پیغام |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 4:38 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
خوششم نياد قورمه سبزي خورش ميكنيم. فقط طفلي با اون زبون بريدش چطوري مزه بفهمه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 337 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 31 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 4:41 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| Mini نوشته بود: |
Manisa Joon Don worry if someone can talk now, us, I mean the women, have the ability to make them silence for ever.
But you know what?
we sometimes need someone to talk to us and tell us how good we look when we are wearing a nice make up or a nice dress, or when we cook a good ghorme sabzi.
Therefore, it's not a good idea to have a silence husband or boyfriend. The most important thing is if they don't mind sending you shopping every week. |
mini چان من تمام قابليتهايي که بتونه يک مرد رو کاملا silent کنه رو دارم اما حسشو نداره از اول silent باشه بهتره بعد هم عزيزم مي خوام صد سال نگه دست پختم خوبه يا بد چون من اصلا آشپزي نمي کنم که اون بخواد تعريف کنه يعني مي خوام نکنه اخرين باري که آشپزي کردم يادم نيست خودم سوختم يا غذا ،خدا رو شکر مردهاي ايراني تغييرات و در خانمها اصلا نمي بينن يعني تو فکر مي کني اگه لباس قشنگ بپوشي يا موهاتو رنگ کني مي فهمن تازه اگه بيايي بهشون بگي عزيزم من فرق کردم مي گن چي مگه کاري کردي و آن موقع ست که من خونم به جوش بياد و براي هميشه silentesh ميکنم حالا بيا جواب مامان شو بده که بچم يک تکه جواهر بود همه دوخترهاي محل براش مي مردن و جواب خواهرش که ميگه دادشم کلي تو دوستاي من خاطر خواه داشت و کلي قصه ديگه نه عزيزم با اين شرايط من از اول لال باشه بهتره |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط manisa در تاريخ يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 4:44 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 4:43 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| مانيسا نوشته بود: |
اميد جان ماشينت رو پسنديدم اما زبونت رو چي کار کنم ؟؟؟  |
Don't worry about me being too outspoken. I don't like to intrupt women while they cook so you won't hear me talking to you at all |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 4:45 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
Ok manisa joon.. then I'll keep that in mind and I PM you as soon as I see someone with that criteria. Just remember to invite me for your wedding please. I'll dance the Pinokio dance. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 4:47 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| Mini نوشته بود: |
Ok manisa joon.. then I'll keep that in mind and I PM you as soon as I see someone with that criteria. Just remember to invite me for your wedding please. I'll dance the Pinokio dance. |
By the time you find Manisa a huasband, I'll be retired and living in my villa in the Nappa Valley region in California. Please send me an invitation to that address. Please and thank you! |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 337 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 31 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 4:48 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
اميد جان ماشينت رو پسنديدم اما زبونت رو چي کار کنم ؟؟؟  |
Don't worry about me being too outspoken. I don't like to intrupt women while they cook so you won't hear me talking to you at all |
من که پسنديدمت همه چي ok شد مي مونه مهريه باقي قضايا که مهريه که سال تولدم هست و من متولد سال 1395 هستم البته هجري شمسي |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1890 اعتبار کسب شده: 4876 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 4:54 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
من نميذارم اين وصلت سر بگيره.
شما با هم تفاهم نداريد.الان جوونيد.دو روز ديگه که سرد شديد ميفهميد! |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 5:02 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
مسافر كوير اخه عزيز دل خواهر...
ما براي وصل كردن امديم
نه براي فصل كردن امديم
بذار اين دو تا جوون بر سر خونه زندگيشون سروسامون بگيرن... خودم اونوقت برات يه مادمازل فرانسوي خوشگل پيدا ميكنم هان. |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1890 اعتبار کسب شده: 4876 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 5:05 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
من واسه خودشون ميگم. والا ما که بخيل نيستيم...
مرسي که به فکر مني...ولي من ديگه توي سرازيري عمرم.از من گذشته. |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
sali  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 تير 1385 مجموع ارسالها: 176 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: نصف جهان جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 5:07 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
من که پسنديدمت همه چي ok شد مي مونه مهريه باقي قضايا که مهريه که سال تولدم هست و من متولد سال 1395 هستم البته هجري شمسي |
مهريه رو به سال ميلادي بگيري بهتره. واسه آيندت ميگم که کارتون به طلاق و طلاق کشي افتاد. البته از قديم گفتن مهريه رو کي داده کي گرفته ؟ |
|
_________________ من از تو ميمردم اما تو زندگاني من بودي
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 5:09 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اخي... نه عزيزم تو تازه اول راهي. داري تا سرازيري.
اين دو تا جوونم به نتيجه رسيدن خودشون... براشون ارزوي خوشبختي كن. |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 13:46 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
پس من کوشم؟اي بابا |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6569 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 14:48 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| sali نوشته بود: |
مهريه رو به سال ميلادي بگيري بهتره. واسه آيندت ميگم که کارتون به طلاق و طلاق کشي افتاد. البته از قديم گفتن مهريه رو کي داده کي گرفته ؟ |
خب به ميلادي نوشته ديگه! البته فکر کنم منظورش 1935 بوده اشتباهي شده 1395! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 15:34 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
نه عزيزان من 1395 شمسي سال تولد منه اگه سن واقعي رو بگم مهريه خيلي کم مي شد |
|
|
|
|
|
|
 |
مخمل  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 08 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 372 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 29 مرداد 1385، ساعت 15:38 |
|
 |
2 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
نه عزيزان من 1395 شمسي سال تولد منه اگه سن واقعي رو بگم مهريه خيلي کم مي شد  |
تالار اینقدر طرفدار داره که از آینده هم میان توش عضو میشن |
|
_________________ برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در انتهاي کمال! بنگر چگونه مي افتي؟!
چون برگي زرد يا چون سيبي سرخ!
|
|
|
|
|
 |
|
|