| نویسنده |
پیغام |
ويروس  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 02 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 12 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: عرب آباد جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 28 مرداد 1386، ساعت 15:10 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 28 مرداد 1386، ساعت 15:38 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
مردا مي گفتن من نمي تونم زنمو بکشم. التماس مي کنم که جونمو بگير زنمو نگير. |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ستاره’ غريب در تاريخ يکشنبه 28 مرداد 1386، ساعت 16:27 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 28 مرداد 1386، ساعت 16:15 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
در انصورت
بجاي گوسپندي که از اسمان نزول گشت...يک عدد شتر مرغ افريقايي خوشگل پر متاليک. ارايش شده و اماده
قرباني شدن نازل ميشد.!
منابع اطلاعاتي خبر از پاکدامن و (virgin) بودن اين شتر مرغ خوش بخت داده اند.
...................
شايان ذکر است گروهي از شيطان پرستان در هزاره اي دوربه علت غفلت و اشتباه و کوتاهيه خداوند
خود دست به کار شده. و قصد شناساندن حد و حدود شتر مرغان به انها نمودند
اما اين مجودات مکار تر از ان حرف ها بودند و با حيله مکر و (چند چيز جالب و مورد توجه ديگر که ميراث الهيشان است ) توانستند نام خود را بر سر در کاخ هاي هخامنشي ثبت کنند.
اين موجودات با زيرکي...حيله گري و نيز اهداف شوم گوسپند بر اندازانه توانسته اند جاييگاه بالايي را در قرن حاظر از
ان خود کنند.
................................
توجه!!! توجه!!!
اگر شما هم همچنان..مانند من به اين موجودات مشکوک بوده و به ماهيت غير قابل اعتماد و غير بشري اين موجدات
اعتقاد داريد.......خداوند هم گواه و شاهد بر اين ماجراست
.........................................................
پي اس:خداوند شتر مرغان رو دوست ميدارد.
تمام مطالب بالا جنبه طنز داشته و اگاهان ميدانند مجيد جون خود از بزرگ ترين فمينيست هاي تالار است. |
|
|
|
|
|
|
 |
-faghatyedoost-  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تالار گفتمان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 28 مرداد 1386، ساعت 17:56 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من در آن صورت حضرت ابراهيم هر طور که بود سعي ميکرد اون رو به هلاکت برسونه
حتي اگه چاقو نمي بريد،با دستان مبارک خفه اش مي کرد |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |