صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 545
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 15:47
 1 سال و 3 ماه پيش

10 دقيقه بعد: 10 قاشق چاي‌خوري شکر وارد بدن‌تان مي‌شود. مي‌دانيد چرا با وجود خوردن اين حجم شکر دچار استفراغ نمي‌شويد؟ چون اسيد فسفريک، طعم آن را کمي مي‌گيرد و شيريني‌اش را خنثي مي‌کند.
20 دقيقه بعد: قند خون‌تان بالا مي‌رود و منجر به ترشح ناگهاني و يک‌جاي انسولين مي‌شود. کبدتان شروع مي‌کند به تبديل قند به چربي تا قند خون، بيشتر از اين بالا نرود.
40 دقيقه بعد: حالا ديگر جذب کافئين کامل شده؛ مردمک‌هاي‌تان گشاد مي‌شود، فشار خون‌تان بالا مي‌رود و در پاسخ به اين حالت، کبدتان قند را به داخل جريان خون رها مي‌کند. گيرنده‌هاي آدنوزين مغز حالا بلوک مي‌شوند تا از احساس خواب‌آلودگي جلوگيري کنند.
45 دقيقه بعد: ترشح دوپامين افزايش پيدا مي‌کند و مراکز خاصي در مغز، که حالت سرخوشي ايجاد مي‌کنند، تحريک مي‌شوند. اين همان مکانيسمي است که در مصرف هروئين منجر به ايجاد سرخوشي مي‌شود.
بعد از 60 دقيقه: اسيد فسفريک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسيم، منيزيم و روي مي‌چسبد. متابوليسم بدن افزايش پيدا مي‌کند. ميزان بالاي قند خون و شيرين‌کننده‌هاي مصنوعي، دفع هرچه بيشتر کلسيم را از طريق ادرار باعث مي‌شوند.
مدتي بعد: کافئين در نقش يک داروي مدر (ادرارآور) وارد عمل مي‌شود. حالا ديگر کلسيم و منيزيم و رويي که قرار بود جذب بدن شود، بيش از پيش از طريق ادرار دفع مي‌شود و به همراه آن مقادير زيادي آب، سديم و ديگر الکتروليت‌ها نيز از دست مي‌رود.
مدتي بعدتر: کم‌کم آن غوغايي که در بدن‌تان ايجاد شده بود فروکش مي‌کند و نوبت به افت قند مي‌رسد. در اين مرحله يا خيلي حساس و تحريک‌پذير مي‌شويد يا خيلي کرخت و بي‌حال. حالا ديگر تمام آن آبي را که از طريق نوشابه وارد بدن خود کرده بوديد، دفع کرده‌ايد؛ آبي که مي‌شد به جاي اسيد و کافئين و شکر، حاوي مواد مفيدي براي بدن‌تان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئين هم از بين مي‌رود و شما هوس يک نوشابه ديگر مي‌کنيد.

نوشابه‌خورترين ملت جهان
سرانه مصرف نوشابه‌هاي گازدار در ايران ۴۲ ليتر است. با مقايسه اين آمار با آمار ديگر کشورهاي جهان به اين نتيجه وحشتناک مي‌رسيم که ما در سرانه مصرف نوشابه‌هاى گازدار مقام اول را در جهان پيدا کرده‌ايم. براي اين که بيشتر وحشت کنيد، بد نيست بدانيد که:
1) ميانگين مصرف نوشابه‌هاي گازدار در دنيا براي هر فرد 10 ليتر است.
2) در بيست سال اخير، مصرف نوشابه هاى گازدار در کشور، نزديک به ۱۵درصد رشد داشته است.
3) در طي اين بيست سال، مصرف شير و لبنيات، تنها حدود يک دهم درصد رشد کرده است.
4) سرانه‌ مصرف لبنيات در ايران کمتر از يک سوم استاندار جهاني است.
5) طبق آمار، ۹۰ درصد کودکان ۲۴ ماهه تا ۱۲ساله کشورمان، روزانه حداقل يک بار پفک و نوشابه مصرف کرده‌اند.
6) 25 درصد از کودکان ايرانى به نوعي با سوءتغذيه دست‌به‌گريبانند.
7) يک‌سوم از مرگ‌وميرهاي کشور به علت بيماري‌هاي قلبي‌عروقي است که يکي از عوامل اصلي بروز آن، تغذيه غلط است.
سالم و سعادتمند باشيد
منبع: يه ايميل

2
2
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
honeyآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 982
جنسيت: زن
ارسال جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 15:56
 1 سال و 3 ماه پيش

مرسي بخاطر اين اطلاعات
ولي با اينکه همه ميدونيم که کلا ضرره ولي ترکش هم نميتونيم بکنيم...دوغ هم گاهي جايگزين خوبي براي نوشابه نيست ...ولي با وجود اين آمار ها آدم خود بخود نگران آينده و نسل آينده ميشه..
ما که از دست رفتيم خدا بداد بقيه برسه Rolling Eyes

با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
ارسال جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 16:16
 1 سال و 3 ماه پيش

من که اکثر اوقات نوشيدن آب رو به همه نوشيدني هاي ديگه ترجيح مي دم. دوغ و دلستر هم تا حد زيادي مي تونه جايگزين نوشابه هاي گازدار باشه. خوشبختانه در سالهاي اخير به طور محسوسي نوشابه هاي گازدار جايگاه خودشون رو بين خانواده ها از دست دادن. شايد کاهش قيمت نوشيدني هاي مفيدتر مثل دوغ بتونه تأثير زيادي در اين زمينه داشته باشه. چند ماه پيش اعلام شد قراره براي تغيير الگوي مصرف، قيمت نوشابه هاي گازدار رو افزايش بدن تا مردم بيشتر به دوغ روي بيارن؛ اما متأسفانه الان شاهد هستيم که هم قيمت نوشابه هاي گازدار و هم قيمت دوغ افزايش پيدا کرده! d'oh!

1
1
0
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1454
ارسال جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 16:26
 1 سال و 3 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
من که اکثر اوقات نوشيدن آب رو به همه نوشيدني هاي ديگه ترجيح مي دم. دوغ و دلستر هم تا حد زيادي مي تونه جايگزين نوشابه هاي گازدار باشه. خوشبختانه در سالهاي اخير به طور محسوسي نوشابه هاي گازدار جايگاه خودشون رو بين خانواده ها از دست دادن. شايد کاهش قيمت نوشيدني هاي مفيدتر مثل دوغ بتونه تأثير زيادي در اين زمينه داشته باشه. چند ماه پيش اعلام شد قراره براي تغيير الگوي مصرف، قيمت نوشابه هاي گازدار رو افزايش بدن تا مردم بيشتر به دوغ روي بيارن؛ اما متأسفانه الان شاهد هستيم که هم قيمت نوشابه هاي گازدار و هم قيمت دوغ افزايش پيدا کرده! d'oh!

منم نوشابه هاي الکي رو جايگزين نوشابه هاي گازي کردم و الان که فکر مي کنم مي بينم که تصميم به جايي گرفتم

1
1
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2181
ارسال جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 17:00
 1 سال و 3 ماه پيش

پسر شجاع نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:

منم نوشابه هاي الکي رو جايگزين نوشابه هاي گازي کردم و الان که فکر مي کنم مي بينم که تصميم به جايي گرفتم

دروود

احسنت بر اين انتخاب....نميدونم کجايي ولي اوضاع اين نوع نوشيدني در مشهد که کمي خراب شده

قيمت ها هم بسيار فجيع بالا رفته.....

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
ارسال جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 18:45
 1 سال و 3 ماه پيش

majidjon13 نوشته بود:
پسر شجاع نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:

دروود

احسنت بر اين انتخاب....نميدونم کجايي ولي اوضاع اين نوع نوشيدني در مشهد که کمي خراب شده

زايل شدن عقل مصرف کنندگان نوشيدني هاي الکلي از ارسالهاشون کاملاً مشخصه. ضمناً اينجا به بهانه آزادي کسي اجازه نداره اين جور چيزها رو تبليغ کنه و قبح اونها رو از بين ببره. صحبت در مورد مي و مي گساري رو بذاريد واسه محافل دوستانه تون با هم سنخهاي خودتون.

1
1
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2299
جنسيت: زن
ارسال جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 19:18
 1 سال و 3 ماه پيش

چه خوب که من نمي خورم چون مي ترسم چاق بشم. Smile

1
1
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2181
ارسال جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 19:32
 1 سال و 3 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
majidjon13 نوشته بود:
پسر شجاع نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:

دروود

زايل شدن عقل مصرف کنندگان نوشيدني هاي الکلي از ارسالهاشون کاملاً مشخصه. ضمناً اينجا به بهانه آزادي کسي اجازه نداره اين جور چيزها رو تبليغ کنه و قبح اونها رو از بين ببره. صحبت در مورد مي و مي گساري رو بذاريد واسه محافل دوستانه تون با هم سنخهاي خودتون.

من که چيزي مربوط به اين موضوع که شما گفتي نديدم...

زايل شدن عقل در اون موردي هستش که طرف اغوش گرم خانواده...صورت زيبا و دلپذير همسر و معرفت و اتحادي که بينشون موجود بوده رو فراموش کنه و براي ارضاي هواي نفسانيش تن به ذلت ازدواج موقت بده. Sick
.............

شما سابقه درخشاني در محدود کردن موضوعات داريد... و ازادي رو اونجوري که خودتون ميشناسيد قبول داريد
شما در تخلف هاي مشابه تصميمات مختلفي ميگيريد...و اين بر خلاف عرف خداوند Shocked است.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است سوتي!
3
پاسخها: 88 بیننده: 4403 نویسنده: armoazn
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است ساده ترين درخت کريسمس با بطري نوشابه
1
پاسخها: 1 بیننده: 163 نویسنده: milyooner
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است بشتابيد! 1 ميليون دلار در ازاي اثبات اتفاقي ماوراي طبيعي
1
پاسخها: 2 بیننده: 317 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است قوطي نوشابه و ...
1
پاسخها: 1 بیننده: 514 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد