| نویسنده |
پیغام |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 مرداد 1386، ساعت 21:30 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
از امروز با تغيير آواتار من در تالار پست هاي متفاوتي را از من خواهيد ديد . اين يک اعلان جنگ است به کساني که ... ( اگه فکر مي کنيد شما هم جزو اين دسته هستيد به من مربوط نمي شود . )
قاتلوهم حيث وجدتموهم |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
بچه تخس  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 24 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 35 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 24 مرداد 1386، ساعت 21:36 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
| اين يک اعلان جنگ است به کساني که ... |
کا واس چي حرفتو قورت دادي
ميخواي بـــــــــوروفيمت ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 مرداد 1386، ساعت 21:36 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
سلام
از امروز با تغيير آواتار من در تالار پست هاي متفاوتي را از من خواهيد ديد . اين يک اعلان جنگ است به کساني که ... ( اگه فکر مي کنيد شما هم جزو اين دسته هستيد به من مربوط نمي شود . )
قاتلوهم حيث وجدتموهم |
شدي جنگجويان کوهستان . نه شدي افسر مين. تو رو جنگ نکن . کوه استراتژيک 2 تا تالار اون طرف تره . اينجا زن و بچه زندگي مي کنه . ضمنا هم طرح جمع آوري ارازل و اوباش هم هست از ما گفتن .
شناسه کاربريتو مي دم دست غريب تا حالتو جا بياره.
take it easy boy |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
شنبه 27 مرداد 1386، ساعت 11:09 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 مرداد 1386، ساعت 13:24 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
جناب هاروارد تغيير آواتارت به عکس خودت که نشان دهنده خبرهاي خوبه
پس احتمالا قراره تغييرات روحي خوبي رو هم ملاحظه کنيم
نکنه مي خواي عضو دار و دسته نيويورکي ها بشي؟؟  |
گفتي دارو دسته نيويورکي ها ياد يه موضوعي افتادم.
دارو دسته نيويورکي ها عملا بي صاحب مونده ..رئيس اصلي باند که رفته..
من هم درخواست ثبت نام دادم .ولي کسي نيست پاسخ گو باشه...
ايا دارودسته نيويورکي ها به تاريخ پيوسته است؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 مرداد 1386، ساعت 16:07 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |