| نویسنده |
پیغام |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 مرداد 1386، ساعت 18:53 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
دوستان جديدا سايت مديران دولت براي شاد کردن مردم و نيز به علت پيروزي غرور افرين حزب الله در جنگ سال اخير رو به مطالب طنز و جوک اورده اند تا خود را صد البته بيشتر مسخره عام وخاص کنند از اين رو جناب باهنر نائب رئيس اول مجلس مطالبي از زبان گذرانده اند که باعث تخريب وسيع سقف زيبا و مجلل مجلس شده است.
گفته ها حاکيست هنر مندان اصفهاني در براي تعمير سقف مجلس که از اراجيف و چرنديات ايشون تخريب شده است به تهران رهسپار شده اند.
.............................................................................
نايب رئيس اول مجلس شوراي اسلامي گفت: دولت نهم در خدمت رساني بدون منت، گوي سبقت را از تمام دولتهاي گذشته ربوده است.
به گزارش خبرگزاري جمهوري اسلامي، محمدرضا باهنر امروز در جمع مردم بيرجند در مسجد امام حسين (ع) اين شهر افزود: دولت نهم همه تلاش و امکانات خود را براي عمران و آباداني محرومترين و برخوردارترين مناطق کشور بسيج کرده است.
وي گفت: طي دو تا سه سال اخير در دولت نهم چندين برابر دولتهاي قبلي کارهاي عمراني آغاز، اجرا، طراحي و يا به نتيجه رسيده است.
وي افزود: رييس جمهوري و وزرا با تلاشي خستگي ناپذير در حال دنبال کردن کارهاي عمراني کشور هستند.
باهنر گفت: يکي از هنرهاي دولت نهم به فرموده رهبر معظم انقلاب اين است که دولت احمدي نژاد عدالت خواهي و عدالت محوري را در کشور زنده کرد و آن را بر سر زبانها آورد.
......................................................................................
البته مفهوم عدلت خواهي هيچ ارتباطي به فرياد هاي يک دختر 16 ساله روسري به سر ندارد خود راخسته نکنيد
.....................................................................................
در نوشته پايين نمونه هايي از دلايل اخرين پيشرفت هاي علمي گفته شده است.
وي با بيان اينکه مسئله هستهاي از فن آوريهاي جديد است افزود: متوسط سن دانشمندان هستهاي ما حدود ۳۰تا ۳۱سال است و اين درحالي است که متوسط سن دانشمندان هستهاي اروپا بيشتر از ۵۵سال ميباشد.
...........................................................................
بدون شک تجربه و ميزان بار علمي اين دانشندان ايراني ارتباطي به سنشان ندارد
..............................................................................
وي گفت: در علم بيوتکنولوژي نيز هر ماه کار جديدي در کشور صورت ميگيرد و دراين راستا با شتابي که داريم ميتوانيم به جايگاه اول دنيا برسيم.
او افزود: در فن آوريهاي جديد، کشور ما به سرعت در حال پيشرفت است که اين امر موجب متحول شدن اقتصاد نيز خواهد شد.
منظورشان از متحول شدن اقتصاد همانا استعفاي وزير اقتصاد انهم به علت ندانم کاري هاي دولت و شخص رئيس جمهور است.
باهنر، کسب همه قدرتهاي سياسي و علمي کشور را در سايه وحدت، اتحاد، همسويي مسوولين و مردم و در نتيجه حاکميت گفتمان اصولگرايي دانست.
وي همچنين بيکاري، پيشي گرفتن هزينه بر درآمد، تورم و ناهنجاريهاي اقتصادي و فرهنگي را از مهمترين مشکلات مردم برشمرد.
...................................................................
بي شک تنها سخن راست و حقيقي اين مطلب در اينجا ياد شده بود.
......................................................................
وي گفت: امروز دولت بدون اتلاف وقت و با برگزاري نشستهاي طولاني با وزرا و به نتيجه رسيدن هر چه سريع تر در صدد رفع اين مشکلات است.
نايب رييس اول مجلس شوراي اسلامي افزود: متاسفانه در برههاي از زمان برخي نااهلان به دستگاه حکومتي ما نفوذ کردند تا مسائل مملکتي را منحرف کنند...
..................................................
قطعا اگر نابهنجاري...ندانم کاري....و تصميمات غير عاقلانه گرفته شود مسئولين دولت کوچکترين ارتباطي با انها نداشته و همه انها زير سر صهيونيزم است.
.............................................................
وي گفت: امروز دولت، مجلس، قوه قضائيه و مجمع تشخيص مصلحت نظام زيرسايه رهبري تلاش ميکنند تا از همه ظرفيتهاي کشور براي آباداني و حل مشکلات مردم استفاده کنند.
.................................................
تمام ضرفيت هاي کشور را جدا از پول نفت و گاز(با تخفيف بالا) بدانيد ظرفيت هاي کشور اصولا قابل شناخت نيستند ولي استفاده اي که از انها ميشود را ميتوان در تهيجزات فوق مدرن حزب الله و حماس و نيز جنگنده ها و پدافند هاي روسي براي سوريه مشاهده کرد.
وي افزود: در چند سال اخير چندين برابر دولتهاي گذشته کارهاي عمراني در کشور انجام شده است
.........................................
بي شکر پايه هاي عرش خداوند از اين جمله اخري بلرزه در امد
......................................................
باهنر گفت: دولت نهم و مجلس هفتم تلاش ميکنند که خدمت به مردم را توسعه بخشند تا مردم طعم شيرين عدالت را بچشند.
...................................
اين طعم شيرين عدالت را 28 سال است که مردم ميچشند....
........................................
وي افزود: امروز وضعيت اصولگرايي ، حفظ ارزشها و احترام به خواستهها و مطالبات مردم وضعيت خوبي پيدا کرده است.
باهنر گفت: برخي اصلاح طلبان، زماني که آمريکا کشور افغانستان را اشغال کرد مي گفتند که آمريکا تصميم گرفته نشان دهد آباداني چطور اتفاق ميافتد اما امروز ميبينيم که سوغات آمريکا جز ظلم و ستم چيز ديگري نيست.
.............................................
البته اين که طالبان تسليحات و تجهيزات خودش رو از کجا تامين ميکنه اصلا راست کار اصولگرايي نميباشد.
وي افزود: با اينکه آمريکا ميلياردها دلار در افغانستان هزينه ميکند و ميلياردها دلار از اين کشور غارت ميکند اما توان برقراري امنيت را در اين کشور ندارد.
........................................................
اگر شما چيز غارت شدني در افغانستان يافتيد همه اش مال خودتان....حلالتان...ياد به کامتان.
.............................................................
وي گفت: امروز ميبينيم آمريکا که ميخواست با قدرت نظامي قدرت خود را در نقاط مختلف جهان حاکم کند کاملا با شکست مواجه شده است. |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 1:29 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
نايب رئيس اول مجلس شوراي اسلامي گفت: دولت نهم در خدمت رساني بدون منت، گوي سبقت را از تمام دولتهاي گذشته ربوده است.
وي گفت: در علم بيوتکنولوژي نيز هر ماه کار جديدي در کشور صورت ميگيرد و دراين راستا با شتابي که داريم ميتوانيم به جايگاه اول دنيا برسيم.
.
نايب رييس اول مجلس شوراي اسلامي افزود: متاسفانه در برههاي از زمان[color=red] برخي نااهلان به دستگاه حکومتي ما نفوذ کردند تا مسائل مملکتي را منحرف کنند.[/color]..
وي افزود: در چند [color=red]سال اخير چندين برابر دولتهاي گذشته کارهاي عمراني در کشور انجام شده است[/color]
|
سلام
من نمي دونم به چي ميگن منت دوستان کمک کننئ کدوم از دول قبلي مياومدن بکن که اقا ما اين کارو کرديم و دولت قبلي خوش ميگذروندن من نمي فهمم که ما 20 سال داريم تو انرژي هسته اي سر مايه گذاري ميکنيم بعد اين اقا مياد ميگه همه کارو من کردم من فقط دارم واسه مردم کار ميکنم .....
يه پست در مورد تفاوت صحبتهاي دکتر و نخست وزير مالزي گذاشتم دوستان بخونند تفاوت ديدگاهاي رو ميرسونه
يه کدوم سمت ما تحول اقتصادي داريم؟؟؟
من بازم از سر کوته بيني نمي فهمم که منظور از منحرف شدن کشور چي مگه هدف نهايي ما اين نيست که يه کشور قدرتمند داشته باشيم که امام زمان ظهور کرد رهبري رو بديم دست اقا پس هدف ما قدرتمند شدنه من نمي فهمم ما الان کجاي اين راهيم که تازه در گذشته ازش منحرف شديم!!!
کيفيت مهمه نه کميت ارجاع به مقاله من به احمدي نژاد راي ميدم در روزنامه مرحوم شرق منتشر شد |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |