| نویسنده |
پیغام |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1135 اعتبار کسب شده: 3874 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 مرداد 1387، ساعت 3:39 |
|
 |
3 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| معاون رييس جمهور هم گفت ما با مردم آمريکا و اسراييل دوست هستيم!!! |
به نظر من اين هم يه بامبول جديده و يه تباني که اسرائيل رو يه مدت آروم نگه دارند که بيخيال حمله بشه..
اگه بدون هماهنگي بود که چوب تو آستين اين بدبخت مي کردند.... |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6754 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 مرداد 1387، ساعت 15:11 |
|
 |
3 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
| TITAN نوشته بود: |
| نقل قول: |
| معاون رييس جمهور هم گفت ما با مردم آمريکا و اسراييل دوست هستيم!!! |
به نظر من اين هم يه بامبول جديده و يه تباني که اسرائيل رو يه مدت آروم نگه دارند که بيخيال حمله بشه..
اگه بدون هماهنگي بود که چوب تو آستين اين بدبخت مي کردند.... |
به نظرم خيلي خيلي بعيده سطح روابط ايران و رژيم صهيونيستي با اين جور حرفها در سطح مشاور رئيس جمهور دستخوش تغيير و تحول مثبت يا منفي بشه. طرفين هم به اين امر واقف هستن و اصولاً چنين اظهار نظرهايي رو چندان جدي نمي گيرن. انجام هماهنگي هاي قبلي به نظرم کاملاً منتفيه. علت واکنش بسيار نرم جريان حاکم و جناح راست به اين موضوع هم اينه که اصولاً زياد از حد دارن وفاق به خرج مي دن. اگه همچين حرفي رو يکي از مسئولين دولت اصلاحات زده بود که حکماً 7 نسل گدشته اش رو جلوي چشمش آورده بودن. |
|
|
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 316 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 16 شهريور 1387، ساعت 9:56 |
|
 |
2 ماه و 26 روز پيش |
|
|
| |
من بالاخره بعد از 20 روز دوباره شما رو پيدا کردم تا بحث رنگ حلقه هاي المپيک و رنگ پرچم ها رو زنده کنم
و در اين راستا يک تصوير بدون شرح هم دارم
|
|
_________________ من يک اورانيم غني شده هستم
"سلطان همه عناصر"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |