صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Oraniumآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 316
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال چهارشنبه 01 خرداد 1387، ساعت 9:33
 6 ماه و 14 روز پيش

حق با توست
من هم همينطوري استدلال کردم که تو نوشتي ولي موقع تايپ اينقدر عجله داشتم که فرصت نکردم ببينم چي نوشتم تا اشتباه مو اصلاح کنم.
ولي مسئله واقعا جالب و براي من کاملا جديد بود.

2
2
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 658
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 04 خرداد 1387، ساعت 21:43
 6 ماه و 11 روز پيش

چجوري؟! Think
اگه ب 4 رو انتخاب کرده باشه ميگه ک 2و8 پس ميگه نمي دونم
اگه ک 8 ميگه ب 1و2 ميگه نمي دونم .....
اگه ک 8 و ب 1 ..ب ميگه مي دونم چون دوباره ميگه نمي دونم پس ک ميگه 2 پس 2و8 نيست...
اگه ک 2 ميگه ب 4 يا 8ميگه نمي دونم
اگه ب 8 ميگه ک 1 يا 2 اگه 1 ميگه ميدونم..اگه 2 ميگه نمي دونم بار دوم ميگه ميدونم ..تموم ميش
اگه ب 4 ميگه ک 4 يا 2 ميگه نمي دونم
اگه ک 2 پس دور دوم بازي تموم ميشه پس
اگه ک4 ميگه ب 2و 4 ميگه نمي دونم
------
اگه ب 2 ميگه ک 4و2 ميگه نمي دونم
اگه ک 2 ميگه 2و4 ميگه نمي دونم
ب با خودش ميگه اگه ک 2 ..بعد از دو دور تموم ميشه با اون بار ميشه سه بار بعد ميگه مي دونم...
چجوري اونارو حذف کردين؟!....
با اين حال درسته Applause
آفرين Applause

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 837
اعتبار کسب شده: 8743
ارسال شنبه 19 مرداد 1387، ساعت 10:42
 3 ماه و 24 روز پيش

با شروع بازيهاي المپيک از 2008/8/8 يه سوال که واسه همه شماها مطمئنم پيش اومده رو مطرح ميکنم ببينم کي جواب رو ميدونه:

فلسفه رنگهاي حلقه هاي نشان المپيک چيه؟

Image

1
1
0
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1135
اعتبار کسب شده: 3874
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 19 مرداد 1387، ساعت 11:42
 3 ماه و 24 روز پيش

مارمولک نوشته بود:
با شروع بازيهاي المپيک از 2008/8/8 يه سوال که واسه همه شماها مطمئنم پيش اومده رو مطرح ميکنم ببينم کي جواب رو ميدونه:

فلسفه رنگهاي حلقه هاي نشان المپيک چيه؟

Image

5 رنگ به نشان 5 قاره
قرمز - آمريکا
زرد - آسيا
آبي- اقيانوسيه
سبز - اروپا
سياه - آفريقا

و اين هم اطلاعاتي در مورد سمبل هاي المپيک 2008 که از اين 5 رنگ الهام گرفته شده

معرفي پنج سمبل حلقه هاي المپيک
پنج سمبل حلقه هاي المپيک

Image

دليل انتخاب 5 سمبل مختلف براي المپيک 2008 پکن مشابهت آن با 5 حلقه رنگي المپيک است. مقامات برگزار کننده المپيک از ابتدا تلاش کردند شعار دوستي، صلح و برابري را با ارايه اين 5 سمبل جديد به بهانه المپيک 2008 پکن منتشر کنند.از طرفي سعي شد اين سمبل‌ها براي کودکان بسيار آشنا و ملموس باشد.

طراحي چنين سمبل‌هايي کار ساده‌اي نيست؛ چراکه بايد توقع چند مقطع سني برآورده شود.بدين منظور طراحان چيني به احترام شرکت تبليغاتي " فوآ " کنار رفتند تا اين پروژه بزرگ توسط بزرگ‌ترين شرکت طراحي چين کليد بخورد.

"فوآ "، شرکت بين‌المللي با اهداف گوناگون است و در اجراي اين پروژه بزرگ از اروپايي‌ها کمک گرفت. نکته کليدي در طراحي پنج سمبل اين بود که به دستور رئيس‌جمهوري چين سنت اين کشور نبايد فراموش مي‌شد.
پنج سمبل حلقه هاي المپيک

در فرهنگ باستاني چين سمبل‌هاي فراواني براي بازگويي سنت‌‌‌ها وجود دارد که کودکان نيز با آنها آشنا هستند و تمام آنها در خوش‌شانسي و داشتن آروزي خوب براي ديگران مشترکند.

بدين منظور سمبل هاي مخصوص ارتفاعات و جنگل‌هاي چين با ويژگي‌هاي افسانه‌اي آنها و 5 رنگ حلقه‌هاي المپيک ارايه مي‌شود به طوريکه از آنها بتوان در بازي‌هاي کامپيوتري، توليد عروسک و داستان‌هاي کودکانه استفاده شود.

بي بي به رنگ آبي، جينگ جينگ به رنگ مشکي، هوآن هوآن به رنگ قرمز، يينگ يينگ به رنگ نارنجي و ني ني به رنگ سبز پنج سمبل بيست و هشتمين دوره بازي هاي المپيک پکن را تشکيل مي دهند.

[

بي بي، ماهي و آب براي بقاي زندگي
پنج سمبل حلقه هاي المپيک

Image

بي بي يکي از سمبل هاي المپيک پکن و نام ماهي در فرهنگ چيني ها است. سر اين عروسک ‌(BeiBei) که به رنگ آبي طراحي شده، ماهي را در امواج خروشان آب نشان مي دهد. صورت بي‌بي بسيار آرام و با شخصيت است.

در هنر و فرهنگ سنتي چين رابطه بين ماهي و آب، سمبلي از تلاش براي بقا و زندگي است. "بي‌بي" نام ماهي در فرهنگ چيني‌هاست که با رويت آن سالي خوب و پر از موفقيت رقم خواهد خورد.

جينگ جينگ، سمبلي براي سعادتمندي
پنج سمبل حلقه هاي المپيک

Image

جينگ جينگ سمبل حلقه مشکل المپيک و همان پانداي معروف چيني ها است. اين عروسک jing jing باعث لبخند بچه‌ها مي‌شود و به نوعي سمبل سعادتمندي و خوشحالي براي آينده کودکان چين است. اين موضوع از صورت پر اميد اين عروسک درک مي‌شود.

در مراسم افتتاحيه جينگ‌جينگ بيش از سايه سمبل‌ها جنب و جوش دارد چرا که پاندا به واقع سمبل اصلي چين است و قرار بود از ابتدا تنها پاندا معرف اين بازي‌ باشد.

مردم در تمام نقاط چين شناخت کاملي از اين سمبل و ويژگي‌هاي باستاني آن دارد. جينگ جينگ براي شناسايي رابطه بين طبعيت و مردم طراحي شده است و در کليپ‌هاي تصويري و بازي‌هاي کامپيوتري کنار جنگل‌هاي سرسبز چين ديده مي‌شود. به هيچ وجه سعي نشده مساله قدرت از اين عروسک تداعي شود.

هوآن هوآن، برادر بزرگ سمبل ها
پنج سمبل حلقه هاي المپيک

Image

هوآن هوآن به عنوان برادر بزرگ سمبل هاي ديگر شناخته شده است. اين عروسک به رنگ قرمز طراحي شده است، روي سرش آتش قرار دارد. او فرزند آتش است. وي هميشه مثل حلقه قرمز المپيک در مرکز قرار دارد و از همه سريع‌تر مي‌دود، مي پرد و قوي‌ترين است.

از طرفي ميهمان‌نوازي با آغوش گرم چيني‌ها با اين اسم تبليغ مي‌شود. در ورزش‌هاي توپي بيشتر اين عروسک تقسيم مي شود.

يينگ يينگ، بزي سريع و خوش خنده
پنج سمبل حلقه هاي المپيک

Image

يينگ يينگ سمبل نارنجي اين دوره المپيک است که به شکل بزي سريع و خوش خنده طراحي شده است.

اين عروسک ying ying مثل بقيه بزها بسيار سريع و خوش‌خنده است و در مسابقات روي زمين و حتي ارتفاعات هميشه اول است. اين سمبل وسعت، عظمت و بهره‌وري است و بزرگي کشور و ملت چين را تداعي مي‌کند.

مردم چين با رويت اين بز ناياب در ارتفاعات شمالي سالي سراسر سلامتي و خوشبختي پيش رو خواهند داشت. يينگ يينگ گاهي چندان پرسرعت مي‌دود که بي‌اختيار پرواز مي‌کند اين بز از نوعي اسانس ارتفاعات تبت تغذيه مي‌کند که بسيار مغذي و انرژي زاست. او در کنار رنگ سبز سمبلي از طراوات است.

ني ني، پرنده اي براي خوش شانسي کودکان
پنج سمبل حلقه هاي المپيک

Image

ني ني، نوعي چلچه دريايي و پرنده اي براي خوش شانسي کودکان است. اين پرنده را هر بهار و تابستان يکبار مي‌شود، مشاهده کرد و اين کار فقط از عهده بچه‌ها برمي‌آيد. صورت زيبا و خندان او توسط کساني رويت مي‌شود که مانند خودش باشند. بر روي سر اين عروسک سبز، پرونده‌اي به نام کايت در حال پرواز است که از کودکان مراقبت مي‌کند.

اين پرنده در چين باستان نوعي چلچله دريايي است که در سختي‌هاي فراوان و طوفان‌هاي شديد هرگز فرزندان خود را تنها نمي‌گذارد. بال‌هاي طلايي اين پرنده سمبلي از تسخير آسمان‌ها و خوش‌شانسي کودکان است که تحت پوشش او هستند. در ورزش ژيمناستيک اين عروسک بيشتر توزيع خواهد شد.

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

1
1
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 19 مرداد 1387، ساعت 13:03
 3 ماه و 24 روز پيش

آفرين تيتان جان Liar
تو هم مثل خيليها اشتباه کردي!

واسه چي قاره امريکا سرخ بايد باشه؟

حتما واسه اينکه بوميان اونجا سرخ پوستا بودن نه؟ Embarassed
واسه چي قاره افريقا سياه؟ حتما واسه اينکه مردمش سياه پوستن Cool
واسه چي قاره آسيا زرد ؟ حتما واسه اينکه آسياييها زرد پوستن Rolling Eyes

تا اينجا اکي!

اما واسه چي قاره اروپا سبز؟ حتما چون مردمش سبز پوستن !!!!!!! Shocked
و واسه چي قاره اقيانوسيه آبي؟ حتما چون مردمش آبي پوستن؟ Think

چه جالب شايد هم اروپا بعلت اينکه خيلي سرسبزه سبز مال اون شده؟ آخي آفريقا هم که اصلا و ابدا سرسبز نيست اين فيلماي راز بقا و جنگلهاش هم مصنوعيه

آها راستي يادم رفته بود که اوقيانوس هم آبيه!!

چه جالب ! و جالب تر اينکه اين دو تا قاره تافته جدا بافته شدن و يه هو سياست رنگها به اين دو تا قاره که رسيد عوض شد Shocked

و اما جواب :

پرچم المپيک داراي يه پس زمينه سفيده که اين رنگ سفيد نشان دهنده اتحاد 5 قاره است احتمالا دليلش هم اينه که رنگ سفيد شامل همه رنگهاست (رجوع شود به کتاب فيزيک سال اول دبيرستان)

و اما 5 حلقه : رنگهايي که در اين 5 حلقه به کار رفته به اين دليله که پرچم همه کشورهاي جهان حد اقل يکي از اين پنج رنگ رو داره !
همين ! و اين باز هم نشان دهنده احترام به همه کشور هاست

اشکالي نداره از هر 100 نفر 99 نفر جوابشون مثل جواب تيتانه ولي کمتر کسي به باورهاش شک ميکنه و ميخواد که شکش رو رفع کنه Shocked Shocked Shocked

و اما در مورد چين:

يکي از کارگردان‌هاي برتر بازي‌هاي المپيک پکن در ادامه‌ي توصيف فيلمش خاطرنشان کرد: "عنصر رنگ در چين خيلي مهم است. رنگ زرد رنگ تاريخ و پادشاهي، رنگ قرمز رنگ ملي چين، رنگ بنفش رنگ آيين‌هاي سنتي، رنگ آبي رنگ مدرنيته و رنگ سبز رنگ طبيعت است. از طرفي همين رنگ‌ها پنج حلقه‌هاي المپيک را هم تداعي مي‌کنند که البته ما از بنفش به جاي سياه استفاده کرده‌ايم"

4
3
1
سامانآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 27 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 80
ارسال شنبه 19 مرداد 1387، ساعت 13:39
 3 ماه و 24 روز پيش

مارمولک جان
منم بلد بودم مي خواستم ببينم بقيه ها بلدن يا نه؟! Liar

3
2
1
Oraniumآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 316
ارسال شنبه 19 مرداد 1387، ساعت 14:18
 3 ماه و 24 روز پيش

در ادامه آنچه تيتان گفت بايد اضافه کنم

يکي از نکات بسيار زيبايي که در اسامي اين پنج آدمک نهفته است اينست که هر گاه هجاي اول نام اين پنج شخصيت با هم جمع شوند جمله اي بصورت Bei Jing Huan Ying Ni را تشکيل خواهند داد که به معني “به پکن خوش آمديد” ميباشد!

اگر کمي عميق‌تر به آدمک اين پنج عروسک نگاهي بياندازيد متوجه خواهيد شد که هر کدام اشاره به يکي از عناصر اصلي طبيعت يعني آتش ، دريا ، جنگل ، زمين و آسمان دارند و از رنگ انها نشات گرفتند که ترکيب زيبايي از سنت ، رسوم و هنر بومي چين را نيز مجسم ميکند.

ويکي ميگويد: تاکنون تعداد زيادي از عروسک‌هاي فووا در شهرهاي بزرگ چين به فروش رفته‌اند. پيش بيني مي‌شود سود حاصل از فروش عروسک‌هاي فووا از ۳۰۰ ميليون دلار فراتر رود.
همچنين يک سريال کارتوني با نام «ماجراهاي المپيک فووا» با هزينه ۵۰ ميليون يوان توسط تلويزيون چين ساخته شده است. اين سريال ۱۰۰ قسمتي با ارائه دانستني‌هاي المپيک از اوت ۲۰۰۷ در شبکه‌هاي تلويزيوني اين کشور نمايش داده شده و تا شروع بازي‌ها ادامه خواهد داشت. داستان اين سريال در مورد ماجراهاي يک پسر ۸ ساله و عروسک‌هاي فووا در ارتباط با تاريخچه المپيک است

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1110
اعتبار کسب شده: 5606
ارسال يکشنبه 20 مرداد 1387، ساعت 16:22
 3 ماه و 23 روز پيش

فرزندانم! عزيزانم! دلبندان گرامي!

نقل قول:
All olympic flags have an emblem. Created by Pierre De Coubertin in 1914. "The Olympic flag [...] has a white background, with five interlaced rings in the centre: blue, yellow, black, green and red [...] This hidesign is symbolic ; it represents the five inhabited continents of the world, united by Olympism, while the six colors are those that appear on all the national flags of the world at the present time." (1931) Textes choisis II, p.470.

منبع: Olympic symbols - Wikipedia

البته نوشته که اين رنگا توي پرچماي همه کشورها وجود دارن اما ميشه بفرماييد اگه کشورا نميخواستن توي پرچمشون از رنگهاي آبي، زرد، سياه، سبز و قرمز استفاده کنن، از چه رنگايي بايد استفاده مي‌کردن؟ چندتا رنگ ديگه داريم آخه؟ Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall

سه رنگ اصلي نقاشي يعني قرمز و آبي و زرد و همينطور سفيد و سياه توي اين پرچم هستن و هر رنگ ديگه‌اي از ترکيب اين رنگها به وجود مياد. (مثل سبز که توي پرچم هست و در حقيقت ترکيب آبي و زرده)

Image

3
2
1
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 21 مرداد 1387، ساعت 8:31
 3 ماه و 22 روز پيش

ببين شازده جون حرف منم غير اين نبود لينکي هم که دادم توش همه انچه رو که من از قلم انداختم نوشته بود

پنج تا حلقه (خود حلقه نه رنگ حلقه ها ) نشاندهنده 5 تا قاره است(مطابق بعضي استانداردها در جهان 5 قاره و مطابق بعضي ديگه 6 و بعضي ديگه 7 تا قاره داريم .اما حداقل 5 تا است و زير 5 تا نيست)

و حداقل يکي از رنگهاي اين رينگها Wink به اضافه سفيد در پرچم همه کشور ها وجود داره !

اين جمله فرق ميکنه با برداشت تو که فکر کردي منظورم اينه که رنگهايي که تو پرچم همه کشورها هستن ترکيبي از اين 5 رنگه
نه اگه منظور اين بود که به قول خودت سه تا رنگ کافي بود RGB.

دقت کن اگه هدف اوني بود که تو گفتي يعني ما ممکنه کشوري داشته باشيم که تمام پرچمش به رنگ بنفش باشه چون بنفش از ترکيب قرمز و آبي به دست مياد

اما منظور اون اطلاعاتي که من نوشتم اين بود که : مثلا هيچ کشوري نداريم که تمام پرچمش بنفش باشه !!!

اميدوارم فرق اين دوتا کاملا محسوس باشه واسه بچه ها اگه کسي نگرفت چي شد بگه تا بيشتر توضيح بدم!

2
2
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1110
اعتبار کسب شده: 5606
ارسال دوشنبه 21 مرداد 1387، ساعت 9:48
 3 ماه و 22 روز پيش

مارمولک نوشته بود:
ببين شازده جون حرف منم غير اين نبود لينکي هم که دادم توش همه انچه رو که من از قلم انداختم نوشته بود

پنج تا حلقه (خود حلقه نه رنگ حلقه ها ) نشاندهنده 5 تا قاره است(مطابق بعضي استانداردها در جهان 5 قاره و مطابق بعضي ديگه 6 و بعضي ديگه 7 تا قاره داريم .اما حداقل 5 تا است و زير 5 تا نيست)

و حداقل يکي از رنگهاي اين رينگها Wink به اضافه سفيد در پرچم همه کشور ها وجود داره !

اين جمله فرق ميکنه با برداشت تو که فکر کردي منظورم اينه که رنگهايي که تو پرچم همه کشورها هستن ترکيبي از اين 5 رنگه
نه اگه منظور اين بود که به قول خودت سه تا رنگ کافي بود RGB.

دقت کن اگه هدف اوني بود که تو گفتي يعني ما ممکنه کشوري داشته باشيم که تمام پرچمش به رنگ بنفش باشه چون بنفش از ترکيب قرمز و آبي به دست مياد

اما منظور اون اطلاعاتي که من نوشتم اين بود که : مثلا هيچ کشوري نداريم که تمام پرچمش بنفش باشه !!!

اميدوارم فرق اين دوتا کاملا محسوس باشه واسه بچه ها اگه کسي نگرفت چي شد بگه تا بيشتر توضيح بدم!

بله عزيزان من!
کلا هر کاري که خارجيا بکنن و هر حرفي بزنن درسته. Brick wall

اين حلقه‌ها براي اينکه نماد 5 قاره باشن طراحي شدن. بعدش درست مثل همين مملکت خودمون که يارو و يه صرفه مي‌کنه و براش صدتا تفسير و توجيه و رفع عيب و شبه زدايي و غيره مي‌کنن، ميافتن به جون ايده‌هاي اوليه و کلي افاضات و چرت و پرت و غيره بهش اضافه مي‌کنن.

هدف طراح نمادهاي قاره‌ها بوده. بيشتر جاها به آسيا قاره زرد ميگن. به آفريقا قاره سياه ميگن و ...
تو خودت مارمولکي، بايد بدوني که يه طراح يا ارائه دهنده چه تعريفاييي بايد از طرح خودش بده و چه چرت و پرتاي من درآوردي بگه تا مورد توجه قرار بگيره.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1
1
0
سامانآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 27 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 80
ارسال دوشنبه 21 مرداد 1387، ساعت 10:11
 3 ماه و 22 روز پيش

هم اين ميشه ، هم اون ميشه
يه کاري کنيد ، دعوا نشه..... Wink

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3173
ارسال دوشنبه 21 مرداد 1387، ساعت 18:29
 3 ماه و 22 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
اين حلقه‌ها براي اينکه نماد 5 قاره باشن طراحي شدن. بعدش درست مثل همين مملکت خودمون که يارو و يه صرفه مي‌کنه و براش صدتا تفسير و توجيه و رفع عيب و شبه زدايي و غيره مي‌کنن، ميافتن به جون ايده‌هاي اوليه و کلي افاضات و چرت و پرت و غيره بهش اضافه مي‌کنن.

کاملا درسته. اين رنگها سمبل پنج قاره هست. سياستمدارها در راستاي xس شعر هايي مثل نسبي بودن فرهنگ و گفتمان تمدنها و غيره و زالک دارن سعي ميکنن به همه چي يه رنگ بشر دوستانه بزنن. Evil or Very Mad من از اصطلاحات عوام فريبانه و مزخرفي که براي چنين مقاصدي ساخته شده اند (equal opportunity, cultural reletivism, pro-life, pro-choice, organic, etc.) بدم مياد ولي به هرحال خر کردن مردم يک امر ضروري هست و خود من هم در موقع لزوم براي خرکردن دخترخانمها اصطلاحات لازم رو اختراع ميکنم. کلا عامه مردم و طايفه خانم ها بينهايت از خر شدن لذت ميبرند و اين جزوي از زندگي نرمال هست Angel Razz

2
1
1
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1135
اعتبار کسب شده: 3874
ارسال دوشنبه 21 مرداد 1387، ساعت 22:20
 3 ماه و 22 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:

تو خودت مارمولکي، بايد بدوني که يه طراح يا ارائه دهنده چه تعريفاييي بايد از طرح خودش بده و چه چرت و پرتاي من درآوردي بگه تا مورد توجه قرار بگيره.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Brick wall ميخوام بدونم کدوم آدم خامي هستش که فکر کنه يه طراح بدون شناخت از رنگ، شکل، فرم ها و سمبل ها استفاده مي کنه؟؟ شازده کوچولو Shame on you واقعا از تو انتظار نداشتم مثل يه جوون خام وابسته به غرب و شرق فکر کني.... Silenced
اگه تونستي فقط يه مثال نقض بيار........... ( اين مثال شامل دختر 14 ساله همسايتون يه کلاس فتوشاپ ميره نميشه) Brick wall Brick wall

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

2
2
0
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 22 مرداد 1387، ساعت 10:21
 3 ماه و 21 روز پيش

شازده کوچولو نوشته بود:

Omid نوشته بود:

کاملا درسته. اين رنگها سمبل پنج قاره هست. سياستمدارها در راستاي xس شعر هايي مثل نسبي بودن فرهنگ و گفتمان تمدنها و غيره و زالک دارن سعي ميکنن به همه چي يه رنگ بشر دوستانه بزنن. Evil or Very Mad من از اصطلاحات عوام فريبانه و مزخرفي که براي چنين مقاصدي ساخته شده اند (equal opportunity, cultural reletivism, pro-life, pro-choice, organic, etc.) بدم مياد ولي به هرحال خر کردن مردم يک امر ضروري هست و خود من هم در موقع لزوم براي خرکردن دخترخانمها اصطلاحات لازم رو اختراع ميکنم. کلا عامه مردم و طايفه خانم ها بينهايت از خر شدن لذت ميبرند و اين جزوي از زندگي نرمال هست Angel Razz

برام جالبه که چرا انقدر با دليلي که من آوردم دشمني ميکنين !

يه لحظه خودتون رو بذارين جاي طراح :

يه نمادي بايد باشه که "جهان شمول" بودن اين بازيها رو نشون بده : 5 تاحلقه به نشانه 5 قاره(تعداد اين حلقه ها نماد 5 تا قاره است نه رنگ اين حلقه ها)
خب واسه نشون دادن اتحاد هم دايره ها رو در هم کشيده درست مثل 5 حلقه يک زنجير (اگه سمت راست ترين و سمت چپ ترين رو به دو طرف بکشين ميشه يه زنجير 5 حلقه اي)
خب ميمونه رنگشون
خب اگه هيچ منطقي پشتش نبود بايد 5 تا رنگ رندوم استفاده ميکرد مثلا صورتي , بنفش , خاکستري(طوسي) و قهوه اي و نارنجي
اين شما ها هستين که دارين وجود 3 رنگ اصلي رو توجيه ميکنين و اون دو تا رو هم نمي تونين توجيه کنين ميگين طراح احمقانه داره همه رو توجيه ميکنه !

شما دارين توجيه ميکنين که افريقا قاره سياهه و اسيا قاره زرد ولي بقيه اش رو سه تا نقطه ميذارين چون نميتونين توجيه کنين که اقيانوسيه قاره آبيه و امريکا قاره قرمز

اگه قرار باشه بين توجيه طراح اين پرچم و توجيه شما ها يکي رو قبول کنم عاقلانه تر اينه که توجيه طراح رو قبول کنم d'oh!

چقد جالبه که به قول اميد باز ما ايرانيها تو کارايي که تخصص نداريم دخالت ميکنيم و حتي به جاي طراح هم که خودش ميدونه چيکار کرده نظر ميديم!

يادم باشه به طراحش بگم از شما بپرسه هدفش چي بوده Mr. Green Mr. Green

1
1
0
E}{$/\Nآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 06 بهمن 1386
مجموع ارسالها: 179
ارسال پنجشنبه 24 مرداد 1387، ساعت 3:30
 3 ماه و 20 روز پيش

Omid نوشته بود:

در راستاي xس شعر هايي مثل نسبي بودن فرهنگ و گفتمان تمدنها و غيره و زالک دارن سعي ميکنن به همه چي يه رنگ بشر دوستانه بزنن. Evil or Very Mad من از اصطلاحات عوام فريبانه و مزخرفي که براي چنين مقاصدي ساخته شده اند (equal opportunity, cultural reletivism, pro-life, pro-choice, organic, etc.) بدم مياد ولي به هرحال خر کردن مردم يک امر ضروري هست Angel Razz

معاون رييس جمهور هم گفت ما با مردم آمريکا و اسراييل دوست هستيم!!! ( بعد هم که کلي حرف و حديث و اعتراض کردن که آقا ما يه عمره با صهيونيست ها دشمنيم ، ايشون شروع کردن به ماستمالي که آره منظور من از مردم ملت هست و ساکنان فلسطيني و مسيحي اونجا رو گفتم نه اشغالگرا رو!! و... ) Razz بعدش نمايندگان مجلس در اعتراض به اين حرف 200 تا امضا جمع کردن که ما با مردم اسراييل دوست نيستيم و...

و خلاصه اين دوستي و قهر و آشتي و بچه بازيها کماکان ادامه داره. شعار مجلس هم اينه : قهر قهر تا روز قيامت!

Omid نوشته بود:

به هرحال خر کردن مردم يک امر ضروري هست و خود من هم در موقع لزوم براي خرکردن دخترخانمها اصطلاحات لازم رو اختراع ميکنم. کلا عامه مردم و طايفه خانم ها بينهايت از خر شدن لذت ميبرند و اين جزوي از زندگي نرمال هست
.

هميشه حس ميکردم بين "سياست" و "رابطه با نرم تنان " ارتباط تنگاتنگي بايد وجود داشته باشه

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است خوره هاي کامپيوتر!
1
پاسخها: 10 بیننده: 498 نویسنده: احسان