| نویسنده |
پیغام |
h_sh  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 22 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 5 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 23 مرداد 1386، ساعت 10:19 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
سلام دوستان.
من ميخوام از phpbb براي ساخت انجمن(جز کاره نه واسه خودم) استفاده کنم و تغييرات دلخواهمو توش بدم و از فارسي سازهاي موجود استفاده نکنم.و در آينده امکانات جديدي مثل دادن امتياز که در اين انجمن هم وجود داره رو اضافه کنم.
قبلا کمي php کار کردم.
حالا ميخوام بدونم بيشتر کدهاي کدوم فايلهاي php رو بايد مطالعه کنم و ازشون سر در بيارم و کدومها حتي نياز به فهميدن ندارن!
با توجه به تعداد زياد اين کدها و اينکه فهميدن کدهاي نوشته شده به مراتب سخت تر از نوشتن کد جديده يه مقدار گيج زدم .
حالا شما ميدونيد بايد از کجا شروع کنم ؟يا اينکه منبعي واسه توضيح اين کدها هست؟البته تو اين سايت[url=http://en.phpbb.wikia.com/wiki/Main_Page][/url] توضيحات مختصري در مورد بعضي کد ها موجوده.
اگر کمک کنيد ممنون ميشم. |
|
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1454 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 مرداد 1386، ساعت 14:25 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| h_sh نوشته بود: |
سلام دوستان.
من ميخوام از phpbb براي ساخت انجمن(جز کاره نه واسه خودم) استفاده کنم و تغييرات دلخواهمو توش بدم و از فارسي سازهاي موجود استفاده نکنم.و در آينده امکانات جديدي مثل دادن امتياز که در اين انجمن هم وجود داره رو اضافه کنم.
قبلا کمي php کار کردم.
حالا ميخوام بدونم بيشتر کدهاي کدوم فايلهاي php رو بايد مطالعه کنم و ازشون سر در بيارم و کدومها حتي نياز به فهميدن ندارن!
با توجه به تعداد زياد اين کدها و اينکه فهميدن کدهاي نوشته شده به مراتب سخت تر از نوشتن کد جديده يه مقدار گيج زدم .
حالا شما ميدونيد بايد از کجا شروع کنم ؟يا اينکه منبعي واسه توضيح اين کدها هست؟البته تو اين سايت[url=http://en.phpbb.wikia.com/wiki/Main_Page][/url] توضيحات مختصري در مورد بعضي کد ها موجوده.
اگر کمک کنيد ممنون ميشم. |
صابش (صاحبش) نيست، رفته سربازي. |
|
_________________ رابرت دنيرو:
بر اساس يک نظرسنجي تازه زنان ميگويند راحتتر هستند که جلوي مردها لخت بشوند تا جلوي زنها. آنها ميگويند که زنها خيلي با قضاوت نگاه ميکنند اما مردها فقط ممنون هستند.
|
|
|
|
|
 |
h_sh  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 22 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 5 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 23 مرداد 1386، ساعت 14:30 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
يعني اصلا به فرومش سر نميزنه؟
حالا کس ديگه اي تو اين زمينه تجربه نداره؟
من که ميدونم يکي پيدا ميشه جواب منو بده. |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 مرداد 1386، ساعت 14:50 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| h_sh نوشته بود: |
يعني اصلا به فرومش سر نميزنه؟
حالا کس ديگه اي تو اين زمينه تجربه نداره؟
من که ميدونم يکي پيدا ميشه جواب منو بده.  |
آقا جون مگه بهت نميگيم صابش نيست
برو دنبال کارت
اصلا آقا تعطيله تعطيل
اون بنده خدا الان داره بشين پاشو ميره ،اين بابا فکر سواله
برو خدا روزيتو جاي ديگه بده !!!
take it easy |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 23 مرداد 1386، ساعت 21:05 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
دوست عزيز من نفهميدم دقيقا چي کار مي خواي بکني ؟
شايد بتونم کمکت بکنم . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
h_sh  زبون بسته!
 |
چهارشنبه 24 مرداد 1386، ساعت 12:05 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
دوست عزيز من نفهميدم دقيقا چي کار مي خواي بکني ؟
شايد بتونم کمکت بکنم . |
سلام دوست محترم.
ببينيد من تا حالا با phpbb کار نکردم و در حيطه کاري از من خواسته شده تا يک انجمن با حد اکثر امکانات با همين phpbb بسازم.
من فقط ميخوام بدونم واسه اعمال تغيير توي phpbb استاندارد بيشتر بايد کدوم کدهاشو مطالعه کنم و بفهممشون که بعد دستکاريشون کنم .همينطور اگر منبعي واسه توضيح ساختار بانک اطلاعاتيش باشه....
يعني چارچوب اصلي و کدهاي کليدي تو چه فايلهايي هستن....؟يا اينکه بايد خط به خط همه کدها رو بخونم؟همينطور اگر منبعي واسه توضيح ساختار بانک اطلاعاتيش باشه....
با زمان گذاشتن بيشتر ميتونم متوجه بشم اما گفتم اگه بتونيد کمکم کنيد سريعتر به نتيجه ميرسم.
با تشکر...... |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 24 مرداد 1386، ساعت 21:58 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
ببين تغيير در ساختار کد يه اشتباهه که باعث مي شه با هربار تغيير ورژن مجبور بشي همه تغييرات را روي نسخه جديد اعمال کني يا قيد نسخه جديد را بزني و فقط patch بزتي به همين خاطر در حد امکان فايل هاي اصلي را دست نزده باقي بگذار . در صورت اعمال هر گونه تغييرات در فايل ها در يک changelog اونها را براي خودت يادداشت کن .
با تغيير در فايل هاي دايرکتوري template راحت مي توني قيافه سايتت را تغيير بدي بدون اين که چيزي به فايل هاي اصلي کم و يا زياد بکني .
در دايرکتوري includes فايل هايي وجود دارند که توابع اصلي را در بر مي گيرند .
با phpmyadmin به راحتي هر چه تمام تر مي تواني ساختار ديتابيس را زير و رو کني
و هر قابليتي را که بخواي به سايتت اضافه کني با کمي جستجو در اينترنت مي توني پيدا کني . phpbbhacks سايت خوبيه. |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
h_sh  زبون بسته!
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 10:52 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
ببين تغيير در ساختار کد يه اشتباهه که باعث مي شه با هربار تغيير ورژن مجبور بشي همه تغييرات را روي نسخه جديد اعمال کني يا قيد نسخه جديد را بزني و فقط patch بزتي به همين خاطر در حد امکان فايل هاي اصلي را دست نزده باقي بگذار . در صورت اعمال هر گونه تغييرات در فايل ها در يک changelog اونها را براي خودت يادداشت کن .
با تغيير در فايل هاي دايرکتوري template راحت مي توني قيافه سايتت را تغيير بدي بدون اين که چيزي به فايل هاي اصلي کم و يا زياد بکني .
در دايرکتوري includes فايل هايي وجود دارند که توابع اصلي را در بر مي گيرند .
با phpmyadmin به راحتي هر چه تمام تر مي تواني ساختار ديتابيس را زير و رو کني
و هر قابليتي را که بخواي به سايتت اضافه کني با کمي جستجو در اينترنت مي توني پيدا کني . phpbbhacks سايت خوبيه. |
دوست عزيز از توضيحاتت ممنونم. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|