| نویسنده |
پیغام |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 16 مرداد 1386، ساعت 11:19 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3732 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 16 مرداد 1386، ساعت 11:46 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 16 مرداد 1386، ساعت 12:08 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
بابا بي خيال من هنور سني ندارم اين حرفا چيه زشته. |
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 مرداد 1386، ساعت 14:27 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
به به شهوت گرايي به نام دينشون رو چجوري اراسته اند عجب تبليغاتي ... عجب ازدواجي حالم از هر چي ازدواجه بهم خورد.
آيات قرآن : اي پيامبر گرامي ! براي چه آنچه را که خدا بر تو حلال فرمود بر خود حرام کردي ؟ در حالي که مي جويي
به اين تحريم ) خشنودي بعضي از همسرانت را و خدا آمرزنده و مهربان است - 1 تحريم |
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 مرداد 1386، ساعت 21:12 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
صداي دل که داره شوخي ميکنه ولي از شوخي گذشته من که حاضر نيستم همچين کاري بکنم چون.....
مطمئنا دخترايي که اينجا ثبت نام ميکنن خوشگل نيستن
البته يه نفر ميگفت زن زشت نداريم ولي بعضياشون خوشگل ترن |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3420 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 16 مرداد 1386، ساعت 22:00 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| armoazn نوشته بود: |
صداي دل که داره شوخي ميکنه ولي از شوخي گذشته من که حاضر نيستم همچين کاري بکنم چون.....
... |
ازدواج موقت حداقل به 6 شکل و موقعيت مختلف قابل انجامه، که در يکي دو تا از اينها نيازي نيست زوجين رو در رو همديگه رو ببينند! اگر زوجه زشت بود بايد با اين اشکال غير رو در رو ثوابتون رو بکنيد. اگر حال نداد مهرتان به عهده من است! |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3732 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 16 مرداد 1386، ساعت 23:20 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
آيه 5 سوره مبارکه تحريم ( غيرباکره مساوي با باکره )
عسي ربه ان طلقکن ان يبد له ازواجا خيرا منکن مسلمات مومنات قائنات تائبات عابدات سائحات ثيبات و ابکارا
اميد هست که اگر پيغمبر شما را طلاق داد خدا زناني بهتر از شما به همسري او در آورد که همه با مقام تسليم و ايمان و خضوع و اطاعت اهل توبه و عبادت رهسپار باشند ، شوهرديده و باکره .
خداوند در بيان صفات زنان برتر براي ازدواج دائم ، زنان شوهر ديده را بر دختران باکره مقدم مي شمرد
با توجه به آيات قرآن و روايات وارده از ائمه اطهار (عليه السلام ) از دست دادن بکارت از شان زن نمي کاهد و ارزش او را به هيچ عنوان پايين نمي آورد
اسلام بکارت را يک کالا نمي داند که بخواهد ارزش زن را بواسطه دارا بودن و يا دارا نبودن اين کالا تعيين کند .
|
Obviously this God is a very throughly experienced one in action, rather than just bla bla bla
I want to meet him 
|
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 17 مرداد 1386، ساعت 12:06 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| ازدواج موقت حداقل به 6 شکل و موقعيت مختلف قابل انجامه، که در يکي دو تا از اينها نيازي نيست زوجين رو در رو همديگه رو ببينند! اگر زوجه زشت بود بايد با اين اشکال غير رو در رو ثوابتون رو بکنيد. اگر حال نداد مهرتان به عهده من است! |
دوست داشتم عکس يکي از اون دوتا رو بزنم تا همه به صورت شهودي به درک برسن ولي حيف که اين قوانين دست و پا گير اجازه نميده!
البته اگه بشه اسمش رو ازدواج ناميد |
|
|
|
|
|
|
 |
غزال  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 16 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 11 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
شنبه 20 مرداد 1386، ساعت 15:14 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
چيز خوبي!!اما ايا خانواده هاي ما قبول ميکنن؟
عمرا!!خوب اينم يک نوع ازدواج اصلا هم شهوت راني نيست!!بالاخرا يه حساب کتابي داره1!
جلوي زياد شدن نسل هم ميگيره!!
اين همه ازدواج بيخود دايم که به طلاق يا بوجود اومدن بچه هاي بدبخت منجر ميشه ميگيره1!
تازه هر کسي ميتونه به زندگي که دوست داره برسه و در کنار اون نياز نه فقط جنسي عاطفيشم بر طرف کنه!!
البته اون نياز عاطفي هر کسي درک نميکنه!! چون ما نميفهميم که همين موضوع باعث بوجود اومدن عشق و محبت ميشه!
بهتر نيست بعد اين همه مدت ما جوون ها بيايم و ديدمون عوض کنيم! |
|
|
|
|
|
|
 |
بيمار رواني  زبون بسته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 5 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: عسلويه سن: 28 جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 26 مرداد 1386، ساعت 12:07 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
تو رو خدا کجا اسم مي نويسند اسم منم بنويسد
يا اگه خانم خوبي تو سايت هست براي ازدواج موقت پي ام بده |
|
|
|
|
|
|
 |
غزال  زبون بسته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 16 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 11 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 29 مرداد 1386، ساعت 0:53 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| بيمار رواني نوشته بود: |
بابا لااقل اسم id تو عوض کن ادم ميترسه ....
|
|
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1135 اعتبار کسب شده: 3874 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 29 مرداد 1386، ساعت 1:00 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر شما چي ميشه يه خانم اينجوري ميشه؟؟؟
تاريخ عضويت:
سهشنبه 16 مرداد 1386 (13 روز پيش)
زمان آخرين بازديد:
شنبه Aug 18, 2007 4:36 pm
ارسالهاي کاربر: نمايش تمامي ارسالهاي غزال
«8 ارسال، 0.01% از کل، 0.62% ارسال در روز»
فعال ترين موضوع: ثبت نام براي ازدواج موقت شروع شد
«2 ارسال، 18.18% از موضوع، 0.44% از تالار»
فعال ترين تالار: جامعه
«3 ارسال، 0.66% از تالار، 0.00% از کل»
----------------------------
انتخاب رنگ قرمز به دليل هات (HOT) بودن موضوع مي باشد |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 29 مرداد 1386، ساعت 11:44 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
armoazn
ارسال شده: سهشنبه Aug 07, 2007 8:12 pm عنوان:
--------------------------------------------------------------------------------
البته يه نفر ميگفت زن زشت نداريم ولي بعضياشون خوشگل ترن |
چه به خودت مطمئني !!! اتفاقا فکر کنم خودت زشتي يا يه ايرادي تو چهرت هست که حتي يه عکس هم از خودت نذاشتي.غريب آشنا . مسافر کوير و خيلياي ديگه حتي خود من عکس گذاشتيم اما تو چي ؟ من اگه مي بيني اينجام همه دليلشو ميدونن وگرنه عمرا اگه تو گروه هاي کامپيوبري عضو ميشدم.خيلي لجمو در اوردي اگه جلوي دستم بودي خفت مي کردم که الکي حرف مفت نزني.
| به نظر شما چي ميشه يه خانم اينجوري ميشه؟؟؟ |
تو مطمئني ايشون خانومه ؟ يه دختر کور هم که باشه مالشو اينطور به راحتي حراج نمي زنه. |
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 29 مرداد 1386، ساعت 11:54 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| TITAN نوشته بود: |
به نظر شما چي ميشه يه خانم اينجوري ميشه؟؟؟
تاريخ عضويت:
سهشنبه 16 مرداد 1386 (13 روز پيش)
زمان آخرين بازديد:
شنبه Aug 18, 2007 4:36 pm
ارسالهاي کاربر: نمايش تمامي ارسالهاي غزال
«8 ارسال، 0.01% از کل، 0.62% ارسال در روز»
فعال ترين موضوع: ثبت نام براي ازدواج موقت شروع شد
«2 ارسال، 18.18% از موضوع، 0.44% از تالار»
فعال ترين تالار: جامعه
«3 ارسال، 0.66% از تالار، 0.00% از کل»
----------------------------
انتخاب رنگ قرمز به دليل هات (HOT) بودن موضوع مي باشد |
دروود
به نظر بنده علت را بايد در کنجکاوي اين موجودات در دنياهاي ناشناخته جستجو نمود
عملا رشد و افزايش قدد هرموني نيز يکي از عاملان چنين انگيزه هايي ميباشد.
با افزايش سن فرد نياز تجربه و کجنکاوي ذاتي اش بالا ميرود و اين موضوع درد سر هايي را هم براي هر دو قشر
بوجود مي اورد.
|
|
|
|
|
|
|
 |
بيمار رواني  زبون بسته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 مرداد 1386 مجموع ارسالها: 5 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: عسلويه سن: 28 جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 29 مرداد 1386، ساعت 12:19 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| غزال نوشته بود: |
| بيمار رواني نوشته بود: |
بابا لااقل اسم id تو عوض کن ادم ميترسه ....
 |
نترسين من پسر خوبيم |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|