| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3595 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 مرداد 1386، ساعت 1:00 |
|
 |
11 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
|
به نظر شما ارزشمندترين و مهمترين چيزي که در زندگي دنيا براي رسيدن بهش بايد تلاش کرد چيه؟ سؤال ساده اي هست؛ اما جوابش شايد به سادگي سؤال نباشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 976 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 مرداد 1386، ساعت 1:21 |
|
 |
11 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
من هميشه معتقد بودم و هستم که مهمترين چيز انسانيت و انسان بودنه.
بايد جوري زندگي کنيم که بتونيم اسم خودمون رو انسان بذاريم.
نه فرشته و نه شيطان. بلکه انسان، موجودي که در جامعه زندگي ميکنه، از جامعه تاثير ميگيره و روي افراد جامعه تاثير مثبت ميذاره. يه انسان واقعي کسيه که نه خودش رو از ديگران برتر بدونه و نه خودش رو از ديگران حقيرتر بدونه.
هدف اکثر مردم اينه که به سعادت و خوشبختي برسن ولي اين رو نميدونن که خوشبختي خاصيتي داره که فقط کسايي بهش ميرسن که دنبالش نگردن. خوشبختي يه احساسه نه يه چيز خارجي و ملموس که بشه اون رو تصاحب کرد يا از دست داد. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 12 مرداد 1386، ساعت 2:28 |
|
 |
11 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
مادر يعني زندگي....
يک لحظه نبودنشو تصور کنيد اونقت ميفهميم ارزشمندترين چيز دنيا رو داريم و ارزشمندترين کار قدردوني از اونهاست |
|
|
|
|
|
|
 |
خورشيد خانم  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 1011 محل سکونت: آسمان سن: 23 جنسيت: زن |
 |
جمعه 12 مرداد 1386، ساعت 2:28 |
|
 |
11 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من هم، آدم شدن و آدم موندن مهمترين چيزهايي هست که در زندگي دنيا، براي رسيدن بهشون بايد تلاش کرد. ولي اينکه چه تعبير و تفسيري از آدم بودن داشته باشيم هم خيلي مهمه. اين که درست ترين و بهترين معيار ها چيا هستن، بستگي به نگرش آدما داره.
به قول سعدي که ميگه:
تن آدمي شريف است به جان آدميت---- نه همين لباس زيباست نشان آدميت
اگرآدمي به چشم است ودهان وگوش وبيني----چه ميان نقش ديوار و ميان آدميت
مگر آدمي نبودي که اسير ديو ماندي ----که فرشته ره ندارد به جهان آدميت
ولي اين شعر رو بعضي ها جور ديگه اي مي خونن و تعبير مي کنن:
تن آدمي شريف است به جان آدميت؟ --- نه ، همين لباس زيباست نشان آدميت
همه هم فکر مي کنن که تعبير خودشون درست ترينه. بعضي ها هم سعي مي کنن هر دوتا شو با هم داشته باشن. وقتي با دسته اول هستن يه جور رفتار ميکنن و وقتي با دسته دوم هستن سعي ميکنن طبق نظر اونا عمل کنن. آخرش هم نمي فهمن کدوم وري هستن.
روزها فکر من اين است و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خويشتنم
از کجا آمده ام و آمدنم بهره چه بود
به کجا مي روم آخر ننمايي وطنم |
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1168 اعتبار کسب شده: 11522 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 مرداد 1386، ساعت 3:08 |
|
 |
11 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
ما هميشه خوبي رو زيبايي رو سخاوت رو جوانمردي رو و عاشقي رو ستايش مي کنيم
اما کمتر آينها رو آرزو مي کنيم. چون ستايش کردن و گفتن به به چه زيباست، خرجي نداره ...
اما آرزوي اينها خرج داره. گذشت لازم داره اراده مي خواد و تصميمي مصمم ...
به نظر من رسيدن به اين آرزوها همون جهاد اکبره همون دينه و همون زيباييه ...
و انسان تا خودش رو نشناسه نمي تونه همچين آرزوهايي داشته باشه ...
پس به نظر من ارزشمندترين و مهمترين چيزي که در زندگي دنيا براي رسيدن بهش بايد تلاش کرد خود شناسيه
و براي رسيدن به اين هدف بايد راه درازي رو طي کرد پس کسي که اين طريق رو طي مي کنه فرصت رو غنيمت مي دونه ...
و حرفهاي بسياري شبيه به اين که بارها برامون گفتن و ما شنيديم اما ... |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2123 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
جمعه 12 مرداد 1386، ساعت 4:41 |
|
 |
11 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
دروود
خيلي سخته که چيزي خاص رو به عنوان بهترين موضوع ممکن براي بدست اوردن نام ببريم.
شايد بشه از ارزو ها نام برد. و يا اهداف...به هر حال اين موضوع توضيح دادني نيست.
و هر فرد موضوعي متفاوت رو درقلبش داره.
.......................................................................................................
براي خودم
ارزو ميکنم هر چه زود تر اين انتظار کشنده پايان بپذيره.
ميخوام دوباره دست هاي گرمش رو بگيرم و نگاه بزرگوارش تمام وجودم رو در بر بگيره.
ميخوام دوباره با عشق ناب و بينظيرش صحراي سوزان قلبم رو به گلستان تبديل کنه.
اين موضوع اونقدر برام مهم شده و دست رسي بهش سخت که تبديل به مهم ترين خاسته زندگيم گشته. |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 15 مرداد 1386، ساعت 0:58 |
|
 |
11 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
"گوهر وجود"
با ارزش ترين چيزيه که هر آدمي توي زندگي داره
اونجايي که همه ي شناختش, باورهاش, و تعلقش به زندگي و چگونه زندگي کردن, شکل گرفته
باور هايي که هر چه عملکرد تو, توي زندگي بهشون نزديکتر باشه, خوشحالتري
اونجايي که هر چي خالص تر و واقعي تر باشه آدم از خوشحالي و آرامش بيشتري برخورداره
دنيا پر از آدمهاي ثروتمند, موفق, ولي ناخوشحاله
هر چي که خواسته يا نا خواسته, گوهر وجودت رو توي زندگي به گند بکشي و براي خودت
ارزش خودت رو زير سو ال ببري, غم بيشتر همنشينت ميشه
وجود شما با ارزشترينه
حفظش کنيد |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3468 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 15 مرداد 1386، ساعت 1:12 |
|
 |
11 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
اينه که آدم به خود واقعيش برسه
اون رو بشناسه و حفظش کنه |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1798 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 15 مرداد 1386، ساعت 5:41 |
|
 |
11 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| به نظر شما ارزشمندترين و مهمترين چيزي که در زندگي دنيا براي رسيدن بهش بايد تلاش کرد چيه؟ سؤال ساده اي هست؛ اما جوابش شايد به سادگي سؤال نباشه. |
من شخصا توي زندگيم چيزي ندارم که بخوام براي رسيدن به اون تلاش کنم! فکر نکنم چيزي هم پيدا بشه که ارزش تلاش کردن رو داشته باشه.دليلش هم اينه که هرچي رو که با تلاش به دست اوردم يا به راحتي از دست دادم يا ديدم ارزش اون همه جون کندن رو نداشته!
حالا هم ديگه مهم نيست!هرچي رو بدست آوردم که به دست آوردم اگر هم به دست نياوردم به درک! |
|
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 333 اعتبار کسب شده: 914 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 15 مرداد 1386، ساعت 15:16 |
|
 |
11 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
من هم واقعاً چيزي ندارم که بخوام براش تلاش کنم ، حس مي کنم تو زندگيم همه تلاشم رو براي حفظ يک چيز کرده بودم که آنرو هم به دست آوردم و زود هم از دستش دادم اما ته ته دلم هنوز دلم مي خواد براي ديدين يک دختر کوچلوي ناز و قشنگ که هميشه دلم پيشش تلاش کنم اون با ارزشترين چيز زندگي منه ،اما يک واقعيت تو زندگي وجود داره و آن هم اينکه ما چه بخواهيم و چه نخواهيم هر لحظه تو زندگي در حال تلاش کردن براي رسيدن به هدفها و آرزوهاي کوچيکي هستيم که شايد هرگز به چشم نيان ...اما هستيم و اين يک حقيقته |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2107 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 15 مرداد 1386، ساعت 15:48 |
|
 |
11 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3037 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 15 مرداد 1386، ساعت 18:17 |
|
 |
11 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| به نظر شما ارزشمندترين و مهمترين چيزي که در زندگي دنيا براي رسيدن بهش بايد تلاش کرد چيه؟ سؤال ساده اي هست؛ اما جوابش شايد به سادگي سؤال نباشه. |
It depnds:
If you are a man, the most important thing is the model of your mobile phone. During your short life, you should do your best to keep it up to date.
If you are a woman, the most important thing in your life is the brand name of your handbag. During your long life, you should do your best to buy the most expensive bags possible.
|
|
_________________ هر روز رو نميشمريم، ما هفته ها رو ميشمريم که هفته گذشته رو وحيد شمرد... مثل اينکه تو خيلي منتظري...
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 15 مرداد 1386، ساعت 21:09 |
|
 |
11 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
Censored by myself |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
اين مطلب آخرين بار توسط sedayedel در دوشنبه 15 مرداد 1386، ساعت 21:35 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2277 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 15 مرداد 1386، ساعت 21:22 |
|
 |
11 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
اينکه بتونم قدرذ لحظه لحظهء زندگيمو بدونم.. بتونم به تنهايي از خودم و بدون الگو نقاشي کنم خيلاي چيزاي ديگه که مجالي براي گفتنشون نيست. بي خيال... |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3037 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 15 مرداد 1386، ساعت 22:23 |
|
 |
11 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
Censored by myself  |
and why did Sedayedel khanoom censor herself? |
|
_________________ هر روز رو نميشمريم، ما هفته ها رو ميشمريم که هفته گذشته رو وحيد شمرد... مثل اينکه تو خيلي منتظري...
|
|
|
|
|
 |
|
|