| نویسنده |
پیغام |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 مرداد 1386، ساعت 17:52 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 مرداد 1386، ساعت 18:26 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من يه نابغه ام
براي بار اول 35 ثانيه
چاکريم
راستي علي بابا عنوانتو درست کن خو ديگه چيه |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5606 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 مرداد 1386، ساعت 19:09 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| hadi نوشته بود: |
من يه نابغه ام
براي بار اول 35 ثانيه
چاکريم
راستي علي بابا عنوانتو درست کن خو ديگه چيه |
با مدرک حرف بزن عزيزم. اين هم مدرک من که تونستم 19.5 ثانيه از برخورد جلوگيري کنم.
|
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
one man show  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 28 تير 1386 مجموع ارسالها: 21 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اصفهان جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 مرداد 1386، ساعت 23:36 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
يعني شما فکر ميکنيد که آمريکايي ها اينقدر احمق تشريف دارند که براي خلبان هاي جنگنده چند صد هزار دلاري يه همچين تستي بزارند؟؟
- در ضمن بي سوادي نويسنده همينجا بس که بجاي تست هوش بايد تست سرعت رو عنوان قرار ميداد..
به نام سايت www.3jokes.com توجه فرماييد..
و جالب تر از همه نوشته شازده کوچولوي عزيزه که چون خودش تونسته زماني بيشتر از 18 ثانيه بازي رو ادامه بده، اين جريان نابقه بودن رو نمي تونه قبول کنه
| نقل قول: |
با مدرک حرف بزن عزيزم. اين هم مدرک من که تونستم 19.5 ثانيه از برخورد جلوگيري کنم. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 مرداد 1386، ساعت 8:27 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| one man show نوشته بود: |
يعني شما فکر ميکنيد که آمريکايي ها اينقدر احمق تشريف دارند که براي خلبان هاي جنگنده چند صد هزار دلاري يه همچين تستي بزارند؟؟
. |
چندين ميليون دلار
اين تست روشي تکراري داره و با تمرين ميشه رکودت رو افزايش بدي |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |