| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 13 دي 1382، ساعت 22:40 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
امروز عصر با چند نفر از بچه هاي بخش که مجموعاً 11 نفر مي شديم، چند تا دسته گل نرگس خريديم و رفتيم عيادت يه عده از مجروحين زلزله بم. اول از دانشکده پياده راه افتاديم و يه سر به بيمارستان دکتر فرهمندفر زديم. 4 نفر از زلزله زده ها بيشتر اونجا نبودن. بقيه مرخص شده بودن. بعدش هم از اونجا تا بيمارستان نمازي رو زير بارون نسبتاً شديد پياده رفتيم (مثل ديوونه ها!) و يه سري هم به زلزله زده هاي بيمارستان نمازي زديم. همه خيس آب شده بوديم. فقط خدا کنه تو اين فصل امتحانها سرما نخوريم! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 دي 1382، ساعت 13:30 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
آمار کشتهشدگان زلزله بم به 41 هزار تن رسيد.
استاندار کرمان گفت: آمار کشتهشدگان زلزله بم به 41 هزار نفر رسيد.
مهندس کريمي در گفتوگو با خبرگزاري مهر، پيشبيني کرد که اين آمار افزايش يابد.
وي گفت: با توجه به حجم گسترده خسارات و تلفات زلزله، نميتوان آمار دقيقي از قربانيان اين حادثه ارايه کرد، به ويژه آنکه طي دو روز اول حادثه، بسياري از کشتهشدگان بدون ثبت آمار و حتي شناسايي مدفون شدهاند.
وي تأکيد کرد: کار صدور شناسنامه براي زلزلهزدگان آغاز شده و تا زماني که اين کار صورت نگيرد، نميتوان آمار دقيقي اعلام کرد.
http://www.baztab.com |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سامان  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 27 بهمن 1386 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: زير سايه خدا سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 20 مرداد 1387، ساعت 12:58 |
|
 |
3 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
دلم گرفته بود..
دوباره پستها رو خوندم..
مسخره نيست با داشتن اين همه ثروت مملکتي بازهم چشممون به کمک مردمه!!!!!!!!!
خدا لعنت کنه کسانيکه باعثشن.....
خداوند تمام مارو ببخشه........
وقتي فکر مي کنم مي بينم فقط خداست فقط خداست..
من تو زلزله شبيه اين بودم.
صداش توي ذهنمه....
واقعا واقعا وحشتناک بود.
انگار زمين داشت ناله مي کرد.من مثل بچه توي يه گهواره بودم..
شوکه شده بودم .نمي تونستم کوچکترين حرکتي بکنم.عظمت و بزرگي خداوند..خشم خداوند....
خدايا مارو ببخش و به هممون رحم کن.. |
|
_________________ کاش به جاي همه خلق من بمردي تا خلق را مردن نبايستي ديد
کاش عقوبت همه خلق بر من بکردي تا خلق را به قيامت دوزخ نبايستي ديد
|
|
|
|
|
 |
itwman  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 393 اعتبار کسب شده: 3018 محل سکونت: کاشان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 مرداد 1387، ساعت 7:32 |
|
 |
3 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
جواب من ارتباطي با اين موضوع نداره ولي بي ارتباط هم نيست !!
يه مطلبي در وبلاگ هزاران نقطه خوندم ،ابتدا خواستم يه کل مطالب رو کپي کنم ولي ديدم خيلي زياده و خارج از حوصله برخي دوستان
لذا آدرس لينکشو ميزارم :
فروپاشي ايران از درون، هدف: تهران
يه پيش مقدمه :
در آوريل سال 1997، ويليام کوهن، وزير دفاع پيشين آمريکا چنين گفت:
عده اي ديگر در پي نوعي ديگر از تروريسم هستند و مي توانند با روش هايي، دما را تغيير دهند و يا از راه دور و با استفاده از
امواج الکترومگنتيک، آتش فشان يا زلزله را فعال کنند.
.......اواخر ماه مارس و حوالي ساعت دو نيمه شب است و ملت پايتخت در خواب هستند. ماشين هاي سنگين که فقط شب ها اجازه ورود
به شهر را دارند، مشغول انتقال مواد غذايي به پايتخت هستند و پليس هم در شهر گشت م يزند و همه چيز روال عادي خود را دارد.
ناگهان زمني به شدت شروع به حرکت مي کند و هر چيزي از يک سمت به سمت ديگر مي رود. زلزله. يک دقيقه زلزله اي شديد همه چيز
را تکان مي دهد و پس از آن مي ايستد و ديگر، سکوت. |
_________________ هميشه پشت سر هر مرد موفق ، زني هست که نتونسته جلوي موفقيت شو بگيره. 
|
|
|
|
|
 |
usofan  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 01 تير 1384 مجموع ارسالها: 85 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 22 مرداد 1387، ساعت 21:18 |
|
 |
3 ماه و 21 روز پيش |
|
|
| |
با ديدن اين موضوع و داشتن پيش زمينههايي به دنبال مطالبي از اين دست گشتم و چيزهاي جالبي را يافتم
http://www.cuttingedge.org/news/N1624.cfm
در سايت بالا ادعا شده است که امريکا زلزلهاي را در سال ۲۰۰۲ در افغانستان به وجود آورده است. در اين نوشته از قول مقامهاي روسي دربارهي چگونگي انجام اين کار به وسيلهي امريکا توضيح داده شده است. همچنين نظريهي نيکولا تسلا دربارهي ايجاد تغييرات تکنوتيکي در زمين به کمک امواج نوشته شده است. متن زير از اين سايت دربارهي بودجهي پنتاگون در اين زمينه هم جالب است
The $30 million [Pentagon] project, euphemistically named HAARP (High-Frequency Active Auroral Research Program), is made to beam more than 1.7 gigawatts (billion watts) of radiated power into the ionosphere -- the electrically charged layer above Earth's atmosphere. Put simply, the apparatus is a reversal of a radio telescope -- just transmitting instead of receiving. It will 'boil the upper atmosphere'. After [heating] and disturbing the ionosphere, the radiations will bounce back onto the earth in for form of long waves which penetrate our bodies, the ground and the oceans." ["Angels Don't Play This HAARP", page 8]
در ادامه نوشته شده است که با HAARP ميتوان زمين لرزه به وجود آورد.
در سايت زير نيز توضيحهايي دربارهي اينکه احتمال ميرود يکي از زلزلهها در سال ۱۹۹۵ در ژاپن به صورت مصنوعي ايجاد شده است. همچنين دربارهي برخي از فعاليتهاي پنهان در اين باره توضيح داده شده است. همچنين کاربردهايي از اين فناوريهاي پنهان توضيح داده شده است که به صورت رسمي در برخي از کشورها براي مقصودهايي ديگر از جمله تغييرات هوايي و آلودگيزدايي به کار برده شده است.
سايت
http://www.bariumblues.com/
نيز در اين زمينه جالب است
کلمههاي زير را جستجو کردم و به نتيجههاي بالا رسيدم البته فرصت نشد که بيشتر در اين باره مطلب پيدا کنم و بخوانم
earthquake weapon
در برخي از سايتها هم ادعا شده است که زلزلهي چند وقت پيش در چين به کمک اين سلاحها به وجود آمده است.
شايد جالب باشه که google نوشتهاي از يکي از سايتهاي نظامي امريکا را هم در اين زمينه در جستجوي خود دارد که از روي سايت برداشته شده است ولي هنوز صفحهي آن در google نگهداري (cash) شده است.
http://csat.au.af.mil/2025/concepts/800062.HTM
خدا خودش به خير کند |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |