| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 دي 1382، ساعت 10:32 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
با گذشت چهار روز از فاجعه زلزله در بم، هنوز حتي آمار نسبتاً دقيقي از تعداد کشته شدگان و زخميها وجود نداره. خبرگزاريها و مسئولان مختلف، آمار متناقضي رو در اين باره اعلام مي کنن. پيش بيني هاي انجام شده آمار کشته ها رو بين 25 تا 40 هزار نفر اعلام مي کنه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 دي 1382، ساعت 10:41 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 09 دي 1382، ساعت 11:20 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
آخرين آمار مجروحين زلزله :
تعداد تخميني زخمي ها 30 هزار نفر
تعداد قطعي زخمي ها تا اين لحظه 15 هزار نفر
تعداد زخمي هاي انتقال داده شده 12 هزار نفر
انتقال داده شده به کرمان 4000 نفر
انتقال داده شده به تهران 2200 نفر
انتقال داده شده به اصفهان 625 نفر
انتقال داده شده به شيراز 668 نفر
انتقال داده شده به بندرعباس 362 نفر
انتقال داده شده به مشهد 152 نفر
آخرين آمار تلفات :
تعداد تخميني کشته شدگان 30 هزار نفر
تعداد قطعي کشته شدگان تا اين لحظه 25 هزار نفر
آخرين اقلام مورد نياز :
کاميون ، تانکر و وسايل نقليه سنگين
چادر ، پتو ، وسايل گرم کننده ، پوشاک گرم
چراغ قوه و باطري ، راديوي جيبي ، بلند گوي دستي
مواد غذايي کنسرو شده يا فاسد نشدني
دارو ، قرص هاي تصفيه آب ، صابون ، مواد بهداشتي
ماسک فيلتر دار
کيسه حمل جسد ، پارچه کفن
شماره حساب ها براي کمک هاي مردمي :
شماره حساب 90007 بانک رفاه شعبه بولوار حمزه کرمان به نام دانشگاه علوم پزشکي کرمان قابل پرداخت در کليه شعب ايران جهت کمک به مداواي مصدومين و ساخت بيمارستان شهرستان بم
شماره حساب 11111 بانک ملي ايران
http://hic.kmu.ac.ir/pages/bam/bam.htm |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 09 دي 1382، ساعت 14:13 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
توي اين شلوغي هاي زلزله بعضي وقتها آدم يه چيزهاي قشنگي هم ميبينه همين کمک بي نظير مردم يه نمونشه که واقعا دست مريزاد داره اما يکي از آشناها که پرستار يکي از همين بيمارستانهاي شيرازه ميگفت يک بچه ده روزه را از زير آوار در آورده بودند خش نيافتاده بوده به بدنش
گر نگهدار من آن است که من ميدانم
شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 09 دي 1382، ساعت 22:04 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
امروز مقدار کمکهاي بچه هاي بخش به زلزله زده ها رو به 340 هزار تومن رسوندم. مبلغي که شايد کسي باورش نمي شد بشه از بچه ها جمع کنيم. با توجه به اينکه تقريباً همه بچه ها همون روز اول و دوم حادثه و جاهاي ديگه کمک کرده بودن، تصور نمي شد که اين رقم جمع بشه. البته 266 هزار تومن از اين پول از بچه ها جمع شد و 74 هزار تومن باقيمونده رو از اساتيد و کارمندهاي بخش گرفتم که کاش نمي گرفتم. وقتي يکي از اساتيد محترم موقعي که بهش مي گم که بچه ها فلان مقدار پول براي زلزله زده ها جمع کردن و شما هم با وجودي که حتماً قبلاً کمک کردين و کمک خواهين کرد، اگه خواستين باز هم کمک کنين، در خدمتيم، بعد از اينکه اول 5 هزار تومن و بعد با اصرار من 5 هزار تومن ديگه به من داده ميگه اين کارها مال مدرسه هاست.... مردم چک مي کشن.... من چک 500 هزار تومني دادم و .... آدم واقعاً ناراحت ميشه. البته من جواب اين استاد محترم رو دادم و گفتم که اين ها کمک دانشجوييه و توان بچه ها واقعاً در همين حد بيشتر نيست و .... ولي کاش همون جا پولش رو بهش برگردونده بودم و پول بقيه اساتيد رو هم بهشون بر مي گردوندم و ميذاشتم کمکها دانشجويي باقي بمونه. اين پونصدي ها و هزاري هايي که از دانشجوها جمع کردم، خيلي بيشتر از اينا ارزش داره. اين 266 هزار تومن پول دانشجوييه که تو جيبش 500 تومن بيشتر نداشت و همون رو به من داد و از من خواست که يه 100 تومني بهش پس بدم که بتونه بره خونه؛ پول اون دانشجوييه که کل پول توي جيبش 2 هزار تومن بود و همش رو به من داد و گفت که کرايه تاکسيش رو از دوستاش قرض مي کنه؛ پول اون دانشجوهاييه که اصلاً پول همراشون نبود و قرار شد از طرف اونا پول بذارم و بعداً به من بدن. واقعاً بچه ها از هيچي دريغ نکردن و اينه که ارزش داره. وقتي مي بينم يکي از دخترهاي خوابگاهي مياد يه تيکه طلايي رو که داره با فاکتورش به من نشون ميده و ميگه که الان ميره ميفروشتش و پولش رو مياره که به زلزله زده ها کمک کنه، آدم واقعاً تحت تاثير قرار مي گيره. اين 266 هزار تومن پول همچين کسانيه؛ نه پول استادي که ماهيانه نزديک به 1 ميليون تومن فقط حقوق دانشگاهشه و اون وقت کمک 500 هزار تومنيش رو به رخ من مي کشه. نه پول اون استادي که ثروت ميلياردي داره و اين وسط براي اينکه از دست وجدانش خلاص بشه، احتمالاً يه مقدار پول، کم يا زياد، به زلزله زده ها کمک کرده؛ پول سرمايه دارها و ميلياردرها نيست؛ پول دانشجوهاي يک لا قباست. اين 266 هزار تومن در مقابل ميليونها دلار کمک خارجي و ميلياردها تومن کمک داخلي چيزي نيست؛ ارزشش به اينه که همه اون چيزيه که بچه ها مي تونستن به زلزله زده هايي که همه چيزشون رو از دست دادن کمک کنن. اين 266 هزار تومن خيلي با ارزشه؛ خيلي.
دلم ميخاد گريه کنم.... |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 09 دي 1382، ساعت 22:13 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 09 دي 1382، ساعت 22:24 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
من به سهم خودم از "غريب آشنا" تشکر ميکنم.
اين چند روز خيلي زحمت کشيده و خوب حق هم بهش ميدم که از اين رفتارها ناراحت بشه.
فکر ميکنم اگه اينقدر مصرانه تلاش نميکرد اين مبلغ جمع نميشد و افرادي مثل من که تا يه نفر بهشون نگه کمکي نميکنن ، پولي نمي دادن !
دستت درد نکنه !
الهي هيچ وقت محتاج بنده نشي ! |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
Mohammad  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 05 آذر 1382 مجموع ارسالها: 18 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 دي 1382، ساعت 2:58 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
اين مصيبت را خدمت همه دوستان عزيز تسليت عرض مي کنم.
خدا خيرتان بدهد . خسته نباشيد.
لطفا حوصله کنيد و سطور زير را از نظر بگذرانيد و قابل تدبر است:
(البته نمي خواهم خداي نکرده مضمون اين جملات را به مردم عزيز بم نسبت دهم اما تدبر در اين جملات نوراني را مفيد ميدانم.)
1- و ما کان ربک ليهلک القري ظلما و اهلها مصلحون
2- و ما کان ربک مهلک القري حتي يبعث في امها رسولا يتلوا عليهم آياتنا و ما کنا مهلکي القري الا و اهلها ظالمون
3- ذالک ان لم يکن ربک مهلک القري بظلم و اهلها غافلون
4- و تلک القري اهلکنهم لما ظلموا و جعلنا لمهلکهم موعدا
5- افامن اهل القري ان ياتيهم باسنا بياتا و هم نائمون
6- ا و امن اهل القري ان ياتيهم باسنا ضحي و هم يلعبون
7- ا و لما اصابتکم مصيبه قد اصبتم مثليها قلتم اني هذا قل هو من عند انفسکم ان الله علي کل شي قدير
8- فکيف اذا اصابتهم مصيبه بما قدمت ايديهم ثم جائک يحلفون بالله ان اردنا الا احسانا و توفيقا
9- ما اصاب من مصيبه الا باذن الله و من يومن بالله يهد قلبه و الله بکل شي عليم
10- ما اصابک من حسنه فمن الله و ما اصابک من سيئه فمن نفسک ...
اين آخري هم خدمت بمي هاي عزيز و مصيبت زده ها و داغديده ها اميدوارم خدا صبرتان بدهد:
11- يا بني اقم الصلاه و امر بالمعروف و انه عن المنکر و اصبر علي ما اصبک ان ذالک من عزم الامور. |
|
_________________ mhd chl
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 10 دي 1382، ساعت 9:29 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
ديروز که از بچه ها براي کمک به زلزله زدگان بم پول جمع مي کردم، يه اتفاق جالب افتاد. وقتي به يکي از دوستام گفتم که اگه خواست ميتونه باز هم به زلزله زده ها کمک کنه، جواب داد که چند روز پيش 2 هزار تومن کمک کرده و بعدش کيف پولش رو دزديدن. تو کيفش هم کارت دانشجويي و ... بوده و به همين خاطر ديگه کمک نمي کنه. بعدش که من بهش اصرار کردم، گفت که اگه کيف پولش پيدا بشه، هزار تومن کمک مي کنه. منم گفتم که اين هزار تومن رو همين الان کمک کن که ايشالله کيفت پيدا بشه؛ ولي قبول نکرد. هنوز يه چند متري بيشتر ازش دور نشده بودم که ديدم اومد و يه هزار تومني بهم داد. همون لحظه کيف پولش پيدا شده بود! |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 10 دي 1382، ساعت 9:30 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سلام به همه دوستان عزيزم توي بخش کامپيوتر
هنوز مدت زيادي نگذشته که ديگه کارم با بخش تموم شده؛ اما من همچنان خودم از شما ميدونم؛ هر چند کسي تحويل نمي گيره...
غريب آشناي عزيز شما نمي خواد غصه بخوري ، باور کن که من ديروز که يه مقداري پول دستم اومد دلم مي خواست که يه جوري برسونم به دستت اما خوب امکان اومدن برام وجود نداشت.
از اين قبيل حرفها و مسايل هم زياد پيش مياد، آخه شايد بهتر باشه که بذاريم هر کس خودش کمک کنه؛ آخه تو اين وضع موجود همه مي دونن که يه عده به کمکشون احتياج دارن پس نميشه گفت که مثلا بايد افراد رو آگاه کرد؛ ديگه کسي نيست که از وضعيت اونجا با خبر نباشه.
پس بذاريد هر کي به ميل خودش کمک کنه.
در پناه حق باشيد. |
|
_________________ من از انسان سخن گفتم --- من از عاشق شدن گفتم
به من رندانه خنديدند --- مرا هرگز نفهميدند
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 10 دي 1382، ساعت 9:50 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من وقتي همچين اتفاقي براي يه عده از هموطنامون ميفته، همه بنا به نداي وجدان و وظيفه انسانيشون خودشون رو ملزم مي دونن که به آسيب ديده ها کمک کنن. يه عده در حدي که در توانشون هست، کمک مي کنن؛ اما يه عده ديگه هم که معمولاً تعدادشون کم نيست، کمتر از اون چيزي که وظيفه شون ايجاب مي کنه کمک انجام ميدن. با اين وجود يه احساس رضايت کاذب بهشون دست ميده و احساس مي کنن که مسئوليت و وظيفشون رو انجام دادن. در همچين شرايطي ديگه هيچ وقت به اين فکر نمي کنن که واقعاً اين همه کاري بوده که مي تونستن انجام بدن و مسئوليتشون رو درست انجام دادن يا نه. در همچين شرايطي اگه يه جوري به اونها تلنگر وارد بشه و يه بار ديگه به اين مسائل فکر کنن، ممکنه اين احساس رضايت کاذب از بين بره و احساس مسئوليت راستين جاي اون رو بگيره و تشويق شن که باز هم کمک کنن. خيلي وقتها ما از دسته دوم هستيم.
روز يکشنبه که ما صندوق رو در بخش راه انداختيم، احتمال خيلي زياد تقريباً همه بچه ها کمکهاشون رو قبلاً کرده بودن. اون صندوقي هم که تو راهرو گذاشته بوديم، براشون مثل صدها صندوق ديگه اي بود که تو شهر هست. اگه قرار بود به گذاشتن صندوق بدون تبليغات اکتفا کنيم، احتمالاً پولي که جمع ميشد، خيلي ناچيز بود. مثلاً روز دوشنبه که اين کار رو انجام داديم، فقط 2500 تومن تو صندوق جمع شده بود؛ در صورتي که ديروز توي چند ساعت 142 هزار تومن جمع کردم. فکر نمي کنم بچه ها از روي رودربايستي با من اين مقدار رو کمک کرده باشن؛ چون اونايي که واقعاً براشون ممکن نبود که ديگه کمک کنن، کمک نکردن. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 11 دي 1382، ساعت 14:27 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سه خبر خوش از بم
خبرنگار «بازتاب» در بم، دقايقي پيش سه خبر خوش را از هفتمين روز فاجعه اين شهر مخابره کرد.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، يک زوج بمي که قرار بود در هفته جاري مراسم عقد خود را برگزار کنند، پس از يک هفته تأخير به علت زلزله 3/6 ريشتري، اين مراسم را امروز در يکي از چادرهاي هلال احمر در بم برگزار ميکنند.
بنا بر اين گزارش، صبح امروز، دختر بچه 9 سالهاي پس از گذشت 7 روز، در حالي که دهانش پر از خاک بود و رمقي در بدن نداشت، از زير آوار زنده يافت شد که حال اين کودک مساعد گزارش شده است. اين دختر 9 ساله پس از بازگشت خانوادهاش که نااميد از زنده ماندن وي براي مداوا به شهرهاي ديگر رفته و امروز براي جمعآوري اثاثيه منزل به کاوش زمين ميپرداختند، توسط آنان پيدا شد.
خبرنگار «بازتاب» ميافزايد، پس از گذشت حدود 150 ساعت، امروز مرد 37 سالهاي در حالي که نقاطي از بدن وي به علت فرو ريختن آوار زخمي شده بود، توسط امدادگران از مرگ نجات يافت. همچنين وضعيت جسمي اين مرد 37 ساله نيز مساعد گزارش شده است.
http://www.baztab.com |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 11 دي 1382، ساعت 14:31 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
آخرين تخمين قربانيان، 31 هزار نفر
آخرين آمار کشته شدگان زلزله بم، حدود 31 هزار نفر اعلام شده و گفته شده که اين آمار احتمالاً آمار نهايي هست و بعيده که تغيير محسوسي داشته باشه. آمار 31 هزار نفري کجا و آمار 4 هزار نفري که روز اول حادثه اعلام شد کجا! |
|
|
|
|
|
|
 |
Mohammad  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 05 آذر 1382 مجموع ارسالها: 18 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 11 دي 1382، ساعت 23:29 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
يا ايها الناس التقوا ربکم ان زلزله الساعه شي’’ عظيم.
يوم ترونها تذهل کل مرضعه عن ما ارضعت . و تضع کل ذات حمل حملها
وتري الناس سکاري و ما هم بسکاري و لکن عذاب الله شديد
اي مردم در حضور خداي خود پرهيز کنيد و خود را نگه داريد . همانا زلزله آن روز خيلي بزرگ است.
مردم را مست مي بيني در حاليکه آنها مست نيستند لکن عذاب خدا شديد است.
اذا زلزلت الارض زلزالها
و اخرجت الارض اثقالها
و قال الانسان ما لها
يومئذ تحدث اخبارها
بان ربک اوحي لها
يومئذ يصدر الناس اشتاتا ليروا اعمالهم
فمن يعمل مثقال ذره خيرا يره
و من يعمل مثقال ذره شرا يره.
|
|
_________________ mhd chl
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 13 دي 1382، ساعت 18:02 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
تعداد زيادي عکس از زلزله بم
http://akhbariran.com/aks/13821006/index.htm |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|