| نویسنده |
پیغام |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 13:03 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
گزارش رو قبلا ديده بودم !
اصولا اين کميسيون با هرنوع اعدامي مخالفه ! چه بعنوان قاچاقچي مواد مخدر باشه يا بعنوان يه متجاوز يا هر چيز ديگه اي حتي مثلا بيجه ( همون جريان پاک دشت) - در مورد ايران سخت گيري بيجا مي کنه وگرنه من نديدم بعد از قتل عام فرقه داويديه در امريکا هيچ عکس العمل خاصي نشون بده - راجع به بهاييت خيلي احساس مسئوليت مي کنه همانطور که در مقابل اسرائيل خيلي احساس مسئوليت مي کنه وگرنه مگر القاعده گروه نيستند ؟ پس چرا به اونها اجازه فعاليت داده نمي شه تا آزادانه در اروپا و آمريکا رفت و آمد کنن؟ يا تشکيلات داشته باشن؟ برچسب القاعده بر روي هرکسي که نصب بشه بدون محاکمه يا اجازه انتخاب وکيل به گوانتانامو فرستاده مي شه و بعد از سه چهار سال با معلوم شدن بي گناهيش آزاد ميشه بدون اينکه کسي به دادنامش توجهي داشته باشه! همين حضرات کميسيون حقوق بشر کجان وقتي هواپيما هاي ناتو روستاهاي افعانستان رو بمبارون مي کنن يا به کاروان عروسي حمله مي کنن؟ کجان وقتي توي عراق سربازهاي انگليسي و امريکايي به دختر 14 ساله تجاوز ميکنن بعد به خاطر اينکه بعدا مشکلي پيش نياد خودش و همه خونوادش رو قتل عام مي کنن؟ مي دونيد از اول اشغال عراق تا حالا يک ميليون و دويست هزار نفر از مردم غير نظامي عراق به دست همينها يا وابستگان سياسي و نظامي اونها به خاک وخون کشيده شدن؟
بزرگترين مرکز توليد مواد مخدر دنيا رو خودشون کنار ما راه انداختن بعد وقتي قاچاقچي ها رو دستگير مي کني داد وا انسانا و وابشرا و واحقا شون به اسمون بلند مي شه!
اصلا بي خيال بابا! چيز جديدي نيست و اصلا اهميتي هم نداره !!! |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5606 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 13:14 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 13:40 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| s_mr66 نوشته بود: |
سلام
واقعا فکر ميکنيد که زير فشار امريکا هستيم؟
اگر قرار بود که زير فشار بريم الان هيچي نداشتيم |
اين طرز نوشتن شما نشون ميده که به شدت از آمريکا مي ترسيد . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 13:46 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مهر 1386، ساعت 14:53 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| احمدي نژاد نوشته بود: |
سلام
واقعا فکر ميکنيد که زير فشار امريکا هستيم؟
اگر قرار بود که زير فشار بريم الان هيچي نداشتيم |
اين طرز نوشتن شما نشون ميده که به شدت از آمريکا مي ترسيد . |
سلام
خودت اين حرفو قبول داري يا نه به عراق نگاه کن تو زمان بعد از حمله به کويت يه کار بر خلاف اوني که امريکايي هاميخواستن کرد واقعا از بين رفت نگو ايران عراق نيست ايران کشور بزرگي ما کلي پيشرفت کرديم مردم ما اريايين غيرت دارن نه واقعيتش اينکه اگه با امريکا دشمن باشيم ميتونه نفت ما رو کامل تحريم کنه اون موقع ميفميم که گروني کمبود تورم يعني چي اون موقع دکترتون نميتونه بياد فرت وفرت پول خرج کنه وچون مملکت نياز به پول داره و صنعت بزرگ بنيادي کامل سودهي هم نداره از بين ميريم
شجاعت بي مورد هم دست کمي از خريت نداره اون امريکاست وتمام دنيا چه کامل و چه نصفه نيمه بهش وابست |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مهر 1386، ساعت 15:08 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
[quote="اميرحسين"]جالبه از پست آخري زياد صبر نکردين و سريع يک ۵-۶ صفحه cut& paste تبليغاتي ضميمه فرمودين. با اين حساب سؤالات گم شد، بنابراين اميد جواب و پاسخ را نيز نبايد داشت.
اين کاري که شما انجام ميدهيد، «تبليغات» در تالار گفتمان است، نه چيز ديگر. اگر دربارهي موضوع بحث داريد، بفرمائيد اما cut& paste به اين حجم، آن هم بدون ذکر منبع در اين تالار نادرست به شمار ميرود.
گويي نياز به تکرار است که:
اينجا جايگاه قلم است، نه مکان اسپم.
سلام
من چي رو دارم تبليغ ميکنم؟ نه از شاه ونه از کومنيست و نه از امريکا نه از دين خاصي نه از مکتب خاصي نميدونم تو کجاي حرفاي من تبليغ ديدي
من تمام پستام واسه اينکه که بگم اي مردم ,ايران تو مقام اصلي خودش نيست
جز اولين پستام اومدم در مورد پيشگويي هاي نستراداموس بود که اگه ميخونديد تا سال 2050 کلي کار داريم که که بکنيم و خيلي عقبيم
يه نمونش ازادي بيان که تو اين تاپيک داريم بحث ميکنم(من با ديکتاتوري موافقم اما ديکتاتورمون يه کم بارش باشه)
نمونه ديگش نظامي که تو تاپيک اگه جنگ بشه ميريد وتاپيک نيروي هوايي ايران بحث شد
نمونه هوا فضاش تو تاپيک مصباح يا بي2 (ميدونستيد که طراح b_2 يه ايرانه تو شريف هم درس خونده)
و...
خيلي بده به ادم تهمتهايي بزنيد که نسبت بهش اگاهي کامل نداريد |
|
|
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مهر 1386، ساعت 15:23 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
خودت اين حرفو قبول داري يا نه به عراق نگاه کن تو زمان بعد از حمله به کويت يه کار بر خلاف اوني که امريکايي هاميخواستن کرد واقعا از بين رفت نگو ايران عراق نيست ايران کشور بزرگي ما کلي پيشرفت کرديم مردم ما اريايين غيرت دارن نه واقعيتش اينکه اگه با امريکا دشمن باشيم ميتونه نفت ما رو کامل تحريم کنه اون موقع ميفميم که گروني کمبود تورم يعني چي اون موقع دکترتون نميتونه بياد فرت وفرت پول خرج کنه وچون مملکت نياز به پول داره و صنعت بزرگ بنيادي کامل سودهي هم نداره از بين ميريم
شجاعت بي مورد هم دست کمي از خريت نداره اون امريکاست وتمام دنيا چه کامل و چه نصفه نيمه بهش وابست |
امام خميني يک جمله گفت : آمريکا هيچ غلطي نمي تواند بکند .
الان 28 سال از اون موقع ميگذره و آمريکا هيچ غلطي نتونسته بکنه .
و اما به عنوان يک مسلمان توجه شما را به اين آيات از سوره آل عمران جلب مي کنم :
يَستَبْشرُونَ بِنِعْمَةٍ مِّنَ اللَّهِ وَ فَضلٍ وَ أَنَّ اللَّهَ لا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُؤْمِنِينَ(171)
الَّذِينَ استَجَابُوا للَّهِ وَ الرَّسولِ مِن بَعْدِ مَا أَصابهُمُ الْقَرْحُ لِلَّذِينَ أَحْسنُوا مِنهُمْ وَ اتَّقَوْا أَجْرٌ عَظِيمٌ(172)
الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاس إِنَّ النَّاس قَدْ جَمَعُوا لَکُمْ فَاخْشوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَناً وَ قَالُوا حَسبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکيلُ(173)
فَانقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِّنَ اللَّهِ وَ فَضلٍ لَّمْ يَمْسسهُمْ سوءٌ وَ اتَّبَعُوا رِضوَنَ اللَّهِ وَ اللَّهُ ذُو فَضلٍ عَظِيمٍ(174)
إِنَّمَا ذَلِکُمُ الشيْطنُ يخَوِّف أَوْلِيَاءَهُ فَلا تخَافُوهُمْ وَ خَافُونِ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِينَ(175)
آنانکه دعوت خدا و رسول را اجابت کردند پس از آنکه به آنها رنج و غم رسيد از آنها هر کس نيکوکار و پرهيزکار شد اجر عظيم خواهد يافت .(172)
آن مؤ منانى که چون مردمى (منافق مانند نعيم بن مسعود اشجعى ) به آنها گفتند لشکر بسيارى (که تمام مشرکين مکه و پيروان ابوسفيان باشند) بر عليه شما مؤ منان فراهم شده از آنان در انديشه و بر حذر باشيد (اين تبليغات و مکر دشمن به جاى آن که بيم در دل آنها افکند) بر ايمانشان بيفزود و گفتند در مقابل همه دشمنان تنها خدا ما را کفايت است و نيکو ياورى است .(173)
پس آن گروه از مؤ منان به نعمت و فضل خدا روى آوردند و بر آنان هيچ الم و رنجى پيش نيامد و پيرو رضاى خدا شدند و خداوند صاحب فضل و رحمت بى منتها است .(174)
اين سخنان شيطان است که به وسيله آن دوستانش را مى ترساند.(175)
|
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
دوشنبه 09 مهر 1386، ساعت 15:37 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
آخرين جلسه دادگاه دانشجويان دانشگاه اميرکبير برگزار شد
آخرين جلسه دادگاه دانشجويان دانشگاه اميرکبير برگزار شد magnify
خبرنامه اميرکبير: دومين و آخرين جلسه دادگاه رسيدگي به اتهامات احسان منصوري، احمد قصابان و مجيد توکلي، سه دانشجوي دانشگاه اميرکبير، ديروز در شعبه ششم دادگاه انقلاب تهران به صورت غير علني برگزار شد.
اين جلسه که از ساعت ۹ صبح شنبه ۷ مهرماه، شروع شد تا ۲ بعدازظهر به طول انجاميد. در اين جلسه قاضي بابايي، از منصوري، قصابان و توکلي خواست به ترتيب در جلسه حضور يافته و به دفاع از خود بپردازند. سه دانشجوي در بند دانشگاه اميرکبير بار ديگر با رد اتهامات مطرح شده در کيفرخواست مبني بر «توهين به مقدسات و مقامات» و «تبليغ عليه نظام» بر جعلي بودن نشريات موهن تاکيد کردند.
به گزارش خبرنامه اميرکبير سه دانشجوي پلي تکنيک در ضمن دفاعيات خود به چگونگي اعتراف گيري از خود در بند ۲۰۹ زندان اوين پرداخته و بار ديگر شکنجه هاي اعمال شده بر خود براي بيان اعترافات دروغ را ذکر نمودند. اين سه دانشجو همچنين در دفاعيات خود اعلام کردند پيش از دستگيري انتساب نشريات موهن را به خود تکذيب کرده اند و حتي پس از انتشار اين نشريات درصدد شکايت به رييس قوه قضاييه بوده اند.
منصوري، قصابان و توکلي همچنين تاکيد کردند در حين بازداشت نيز بارها دست داشتن در انتشار اين نشريات را تکذيب کرده اند اما تحت فشار و شکنجه بازجوها مجبور شدند به دروغ به عمل نکرده اعتراف کنند. اين دانشجويان همچنين به انتشار نامه از داخل زندان مبني بر اين که در انتشار نشريات دستي نداشته اند اشاره کرده و عنوان کردند در بازپرسي نيز براي چندمين بار بر بيگناهي خود اصرار کردند.
پس از اتمام دفاعيات دانشجويان، محمدعلي دادخواه، وکيل مدافع دانشجويان به عنوان آخرين دفاع به قرائت لايحه دفاعيه اي که از پيش آماده کرده بود پرداخت و در ضمن اين لايحه با استناد به بندهاي متعدد قانوني خواستار تبديل قرار بازداشت اين سه دانشجو به قرار وثيقه شد.
قاضي پرونده با اعلام ختم دادرسي، خاطرنشان کرد که ظرف ۲۰ روز نسبت به صدور راي اقدام خواهد کرد.
وکيل مدافع دانشجويان پس از اتمام جلسه دادگاه اظهار اميدواري کرد که با توجه به اين که موکلانش اتهامات را نپذيرفتند و هيچ دليلي نيز بر توجه اتهامات به موکلانش وجود ندارد، دادگاه رسيدگي کننده به پرونده حکم برائت موکلانش را صادر کند.
شنيده ها حاکي از آن است در پرونده سه دانشجوي شکنجه شده دانشگاه اميرکبير هيچ گونه سند، مدرک، شاهد و قرينه اي مبني بر دست داشتن اين دانشجويان در انتشار نشريات موهن جز اعترافات ايشان که تحت فشار اخذ شده وجود ندارد |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
دوشنبه 09 مهر 1386، ساعت 15:41 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| احمدي نژاد نوشته بود: |
سلام
امام خميني يک جمله گفت : آمريکا هيچ غلطي نمي تواند بکند .
الان 28 سال از اون موقع ميگذره و آمريکا هيچ غلطي نتونسته بکنه .
و اما به عنوان يک مسلمان توجه شما را به اين آيات از سوره آل عمران جلب مي کنم :
يَستَبْشرُونَ بِنِعْمَةٍ مِّنَ اللَّهِ وَ فَضلٍ وَ أَنَّ اللَّهَ لا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُؤْمِنِينَ(171)
الَّذِينَ استَجَابُوا للَّهِ وَ الرَّسولِ مِن بَعْدِ مَا أَصابهُمُ الْقَرْحُ لِلَّذِينَ أَحْسنُوا مِنهُمْ وَ اتَّقَوْا أَجْرٌ عَظِيمٌ(172)
الَّذِينَ قَالَ لَهُمُ النَّاس إِنَّ النَّاس قَدْ جَمَعُوا لَکُمْ فَاخْشوْهُمْ فَزَادَهُمْ إِيمَناً وَ قَالُوا حَسبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکيلُ(173)
فَانقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِّنَ اللَّهِ وَ فَضلٍ لَّمْ يَمْسسهُمْ سوءٌ وَ اتَّبَعُوا رِضوَنَ اللَّهِ وَ اللَّهُ ذُو فَضلٍ عَظِيمٍ(174)
إِنَّمَا ذَلِکُمُ الشيْطنُ يخَوِّف أَوْلِيَاءَهُ فَلا تخَافُوهُمْ وَ خَافُونِ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِينَ(175)
آنانکه دعوت خدا و رسول را اجابت کردند پس از آنکه به آنها رنج و غم رسيد از آنها هر کس نيکوکار و پرهيزکار شد اجر عظيم خواهد يافت .(172)
آن مؤ منانى که چون مردمى (منافق مانند نعيم بن مسعود اشجعى ) به آنها گفتند لشکر بسيارى (که تمام مشرکين مکه و پيروان ابوسفيان باشند) بر عليه شما مؤ منان فراهم شده از آنان در انديشه و بر حذر باشيد (اين تبليغات و مکر دشمن به جاى آن که بيم در دل آنها افکند) بر ايمانشان بيفزود و گفتند در مقابل همه دشمنان تنها خدا ما را کفايت است و نيکو ياورى است .(173)
پس آن گروه از مؤ منان به نعمت و فضل خدا روى آوردند و بر آنان هيچ الم و رنجى پيش نيامد و پيرو رضاى خدا شدند و خداوند صاحب فضل و رحمت بى منتها است .(174)
اين سخنان شيطان است که به وسيله آن دوستانش را مى ترساند.(175)
|
سلام
نخواسته بکنه ادم که به دوستش خنجر نميزنه |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 مهر 1386، ساعت 17:36 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
شايد مطاله تاريخ انقلاب ، خواندن خاطرات انقلابيون و عناصر شاهنشاهي و ... کمي فکرت را روشن کنه و مغزت را از مزخرفات اون وري ها خالي کنه . اين که ايران دستش با آمريکا توي يک کاسه هست و ... در حد يک داستان تخيلي کاملا داستان زيبا و جذابي است که شايد بتونه برخي را خام کنه . اما هميشه آگاهي و دانشه که افراد را از خواب بيدار مي کنه . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
سهشنبه 10 مهر 1386، ساعت 14:03 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
| شايد مطاله تاريخ انقلاب ، خواندن خاطرات انقلابيون و عناصر شاهنشاهي و ... کمي فکرت را روشن کنه و مغزت را از مزخرفات اون وري ها خالي کنه . اين که ايران دستش با آمريکا توي يک کاسه هست و ... در حد يک داستان تخيلي کاملا داستان زيبا و جذابي است که شايد بتونه برخي را خام کنه . اما هميشه آگاهي و دانشه که افراد را از خواب بيدار مي کنه . |
سلام
شايد حق با شما باشه اما منم دلايلي واسه خودم اوردم که تونستم بر خلاف نظر جمع قدم بردارم اگه حرف شما درست باشه همه بيدارنو من خوابم برده اما اگه حق با من باشه من يه کم زود بيدار شدم شايد حتي عمر ما تا رو شدن حقايق قد نده |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 10 مهر 1386، ساعت 14:20 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
شايد حق با شما باشه اما منم دلايلي واسه خودم اوردم که تونستم بر خلاف نظر جمع قدم بردارم اگه حرف شما درست باشه همه بيدارنو من خوابم برده اما اگه حق با من باشه من يه کم زود بيدار شدم شايد حتي عمر ما تا رو شدن حقايق قد نده |
ميشه اين دلايلتون رو براي ما هم بگيد؟ شايد ما هم حرفهاي شما رو قبول کنيم.
فکر کنم به جاي ذکر ۷-۸ صفحه از يک سايت ديگه، گفتن ۷-۸ جمله و استدلال خودتون براي بچههاي اينجا جالبتر باشه. راستي سؤالام که يادتون هست؟ صفحهي قبل رو دوباره ببينيد. منتظر پاسختون هستم. |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 12 مهر 1386، ساعت 17:04 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
من موجوديت اين تاپيک رو قبول دارم. پس پست زدنم توي اين تاپيک مشکل منطقياي ايجاد نميکنه. شما اگه موجوديت اين تالار رو قبول نداريد خوب مثل کشتي گيرها که روي تشک نميرن. شما هم توي اين تاپيک پست نزنيد.
براي اعتراض کردن به اين تاپيک. جاهاي مناسبي براي ارتباط با مديرهاي تالار وجود داره. |
اينجا موضوع اختصاصي نداريم. تازه:
۱. کشتيگيرهايي که به بهانهاي روي تشک نرن محروم ميشن.
۲. سخنراني احمدينژاد تو دانشگاه کلمبيا که يادتون هست.
| من فکرمو مطرح نمي کنم تا کسي هم بحث نکنه افکار خودمو نميگم |
حرف من هم همينه که بايد در مورد موضوع بحث کنيم نه اينکه صرفاً خبرهاي جانبدارانه در اين موضوع قرار بگيره. برخي از مطالبي که ميتوانيم بر روي آن بحث کنيم:
۱. حرف کساني که نشريات خاصي با ديدگاه مخالف و چپ منتشر ميکردند، چه بود؟
۲. آيا اين حرفها و مطالب نوشته شده درست است؟
۳. آيا نوشتن مطالبي که در نشريات اميرکبير آمده بود و منجر به بازداشت عدهاي شد جرم بود؟
۴. آيا آنها که دستگير شدند، مطالب را نوشته بودند يا خير؟
خوب. نظرتان چيست؟ |
سلام
در مورد سوال اول هر کس ديدگاه خودشو داره من از کسي طرفداري نميکنم
در مورد سوال دوم قسمتيشون اره اما مثل سخنان رئيس دانشکاه کلمبيا در زمان مناسبي زده نشده بود
سوال سوم جرم نيست
سوال اخر خير |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
شنبه 28 مهر 1386، ساعت 17:56 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
صدور احکام سنگين چندين سال حبس براي ۳ دانشجوي در بند
خبرنامه اميرکبير: شعبه ششم دادگاه انقلاب تهران، مجيد توکلي، احسان منصوري و احمد قصابان از دانشجويان دانشگاه امبيرکبير را به حبس تعزيري محکوم کرد.
اين سه دانشجو امروز در دادگاه حاضر شدند و حکم به آنها ابلاغ شد. بر اساس راي دادگاه مجيد توکلي به سه سال، احمد قصابان به دو سال و نيم و احسان منصوري به دو سال حبس تعزيري محکوم شده اند.
به گزارش خبرنامه اميرکبير مجيد توکلي به اتهام تبليغ عليه نظام به يک سال و به اتهام توهين به رهبري به ۲ سال حبس تعزيري محکوم شده است. احمد قصابان نيز به اتهام تبليغ عليه نظام به يک سال و به اتهام توهين به رهبري به يک سال و نيم حبس تعزيري محکوم شده است. احسان منصوري به اتهام تبليغ عليه نظام به ۶ ماه و به اتهام توهين به رهبري به يک سال و نيم حبس تعزيري محکوم شده است.
شعبه ششم دادگاه انقلاب همچنين در خصوص اتهامات توهين به مقدسات و توهين به مراجع تقليد از خود سلب صلاحيت کرده و پرونده اين سه دانشجو را در اين خصوص به دادگاه عمومي ارجاع داده است. قصابان، توکلي و منصوري در حال حاضر با قرار بازداشت موقت در زندان بسر مي برند.
وکيل مدافع احسان منصوري، مجيد توکلي و احمد قصابان اعلام کرد: پس از ابلاغ راي صادره از سوي دادگاه انقلاب نسبت به اين احکام در دادگاه تجديدنظر اعتراض ميکنيم.
محمدعلي دادخواه با بيان اين مطلب گفت: با توجه به اينکه در مراحل مقدماتي و در حين رسيدگي، دانشجويان هيچيک از اتهامات مطروحه را نپذيرفتند و دليل اثباتي بايد از طريق قانون اخذ و اثبات شود، اين احکام را نميپذيريم.
به گزارش خبرنامه اميرکبير مجيد توکلي، احمد قصابان و احسان منصوري، سه دانشجوي دانشگاه امير کبير در ارديبهشت ماه امسال و به دنبال انتشار نشريات موهن در اين دانشگاه بازداشت شدند که آخرين جلسه دادگاه اين افراد در ۷ مهرماه برگزار و آخرين دفاعيات اخذ شد.
صدور اين احکام سنگين و بي سابقه در حالي است که در دوران بازداشت اين دانشجويان اخبار فراواني مبني بر شکنجه و آزار و اذيت اين دانشجويان در بند ۲۰۹ اوين و اخذ اعترافات جعلي در زير فشار منتشر شد، بگونه اي که هاشمي شاهرودي رييس دادگستري تهران را مامور رسيدگي به اخبار شکنجه دانشجويان کرده است.
لازم به ذکر است با توجه به اين که متن حکم صادره هنوز به رويت وکيل مدافع اين دانشجويان نرسيده، هنوز مشخص نيست احکام صادره به مربوط به انتشار ۴ نشريه جعلي و موهني است که در ۱۰ ارديبهشت ماه در دانشگاه منتشر شدند يا به شکايت عليرضا رهايي، رئيس دانشگاه اميرکبير، از اين دانشجويان به سبب فعاليت هاي دانشجويي شان باز مي گردد |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
شنبه 28 مهر 1386، ساعت 17:59 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
بازتاب رسانه اي صدور احکام سنگين براي سه دانشجوي در بند پلي تکنيک
گزارش بي بي سي از صدور احکام سنگين براي دانشجويان:
سه دانشجوي دانشگاه اميرکبير تهران که به اتهام توهين به مقامات جمهوري اسلامي ايران در نشريات دانشجويي در بازداشت موقت بسر مي برند، به دو تا سه سال زندان محکوم شده اند.
محمدعلي دادخواه، وکيل اين دانشجويان، در گفتگو با بخش فارسي بي بي سي با اعلام اين خبر گفت اين سه دانشجو روز سه شنبه به دادگاه برده شده و احکام به آنها ابلاغ شده است.
اين سه دانشجو که مجيد توکلي، احمد قصابان و احسان منصوري نام دارند به ترتيب به سه سال، دو سال و نيم و دو سال حبس تعزيري محکوم شده اند.
مجيد توکلي به اتهام تبليغ عليه نظام به يک سال و به اتهام توهين به رهبري به ۲ سال حبس تعزيري، احمد قصابان به اتهام تبليغ عليه نظام به يک سال و به اتهام توهين به رهبري به يک سال و نيم حبس تعزيري و احسان منصوري به اتهام تبليغ عليه نظام به شش ماه و به اتهام توهين به رهبري به يک سال و نيم حبس تعزيري محکوم شده است.
شعبه ششم دادگاه انقلاب همچنين در خصوص اتهامات توهين به مقدسات و توهين به مراجع تقليد از خود سلب صلاحيت کرده و پرونده اين سه دانشجو را در اين خصوص به دادگاه عمومي ارجاع داده است.
اواسط ماه مه (ارديبهشت ماه) چهار نشريه دانشجويي دانشگاه اميرکبير، از جمله آتيه، سحر، ريوار و سرخط، به اتهام نشر مطالبي که “موهن” خوانده شده است، توقيف شدند. انتشار اين مطالب موجب تنش و درگيري در دانشگاه اميرکبير شد.
بعد از اعتراضاتي که از سوي اعضاي بسيج دانشجويي دانشگاه اميرکبير و برخي دانشجويان به اين نشريات شد، وزارت اطلاعات ايران هشت نفر را در اين باره دستگير کرد که پنج نفر آنان بعد از مدتي با قرار وثيقه آزاد شدند. اما اين سه نفر کماکان در بازداشت موقت بسر برده و چندي پيش محاکمه شدند.
اين سه دانشجو، و نيز ديگر دانشجويان بازداشت شده و آزاده شده، مي گويند نشرياتي که حاوي اين مقالات و کاريکاتورها بوده، جعلي است و از سوي نشريات دانشجويي منتشر نشده است.
اما به گفته آقاي دادخواه قاضي دادگاه حکم خود را بر اساس اعترافات اين سه دانشجو در دوره بازداشتشان صادر کرده است.
ادعاي شکنجه
در زمان بازداشت اين سه دانشجو خانواده هايشان نامه سرگشاده اي خطاب به آقاي هاشمي شاهرودي، رئيس قوه قضائيه ايران، نوشتند و در آن از شکنجه شدن فرزندانشان خبر دادند.
آقاي شاهرودي نيز رئيس کل دادگستري استان تهران را مسئول رسيدگي به اين ادعاي خانواده هاي دانشجويان بازداشتي کرد.
آقاي آوايي، رئيس کل دادگستري استان تهران، هفته گذشته از ارائه گزارش اوليه بررسي اين موضوع به آقاي شاهرودي خبر داد و گفت که در آينده نزديک متن کامل گزارشش را نيز تقديم آقاي شاهرودي خواهد کرد.
خانواده هاي بازداشت شدگان با استناد به ادعاي شکنجه شدن اين دانشجويان، اعترافات آنها در دوران بازداشت را فاقد وجاهت قانوني مي دانند و با توجه به تاکيد اين سه نفر بر بي گناه بودنشان در جلسه دادگاه، خواستار صدور حکم برائت هستند.
آقاي دادخواه همچنين اعلام کرد به عنوان وکيل اين دانشجويان درخواست تجديدنظر در حکم صادره را به دادگاه ارائه خواهد داد.
گزارش راديو فردا از احکام صادره براي دانشجويان دانشگاه اميرکبير:
احمد قصابان،مجيد توکلي و احسان منصوري سه تن از دانشجويان دانشگاه امير کبير که از نيمه ارديبهشت ۸۶ در بازداشت به سر مي برند از سوي دادگاه انقلاب به زندان محکوم شدند.
به گزارش خبرگزاري ها شعبه ششم دادگاه انقلاب تهران مجيد توکلي را به ۳ سال و احمد قصايابان را به ۲ سال و نيم و احسان منصوري را به ۲ سال زندان محکوم کرده و با قيد «تعزيري» بودن اجراي حکم زندان را اجباري کرده است.
اين دانشجويان از ۶ ماه پيش به اتهام «تبليغ بر عليه نظام» و« توهين به مقدسات از طريق انتشار مطالب و عکس هايي در چند نشريه دانشجويي» بازداشت ودر بند ۲۰۹ زندان اوين به سر مي برند،که تحت نظر وزارت اطلاعات اداره مي شود.
در همين حال محمدعلي دادخواه وکيل مدافع اين سه دانشجوي دانشگاه اميرکبير به خبرگزاري ها گفت که«سه تن از دانشجويان متهم دانشگاه اميرکبير امروز در دادگاه حاضر شدند و حکم به آنها ابلاغ شد.»
وي افزود«بر اساس راي دادگاه احسان منصوري به دو سال، مجيد توکلي به سه سال و احمد قصابان به دو سال و نيم حبس محکوم شده اند،ولي«هنوز اين حکم به وکيل ابلاغ نشده است»
آقاي دادخواه تاکيد کرد که «با توجه به اينکه در مراحل مقدماتي و در حين رسيدگي، دانشجويان هيچيک از اتهامات مطروحه را نپذيرفتند و دليل اثباتي بايد از طريق قانون اخذ و اثبات شود، اين احکام را نميپذيريم» و «به طور حتم به اين راي اعتراض و خواستار تجديدنظر خواهيم بود».
خبرگزاري ايسنا نيز به نقل از «يک مقام مسئول» خبر صدور حکم زندان براي اين ۳ دانشجو را تائيد کرده و نوشته«احکام صادره در رابطه با بخشي از پرونده است که در صلاحيت دادگاه انقلاب بوده،و بخش ديگر پرونده با صدور قرار عدم صلاحيت دادگاه انقلاب به دادگاه عمومي ارسال شده است».
بازداشت دانشجويان در پي انتشار مطالب
ماجراي دستگيري فعالان دانشجويي دانشگاه امير کبير پس از آن اتفاق افتاد که يک سال پيش به دنبال حضور رييس جمهوري اسلامي در اين دانشگاه دانشجويان به شدت وي را مورد اعتراض قرار داده و عکس هاي احمدي نژاد را به آتش کشيدند.
کمتر از ۴ ماه بعد تعدادي از نشريات دانشجويي با کاريکاتور آيت الله علي خامنه اي، رهبر ايران، و چند مطلب ضد اسلامي در اين دانشگاه توزيع شد.
ساعتي پس از انتشار نشريات جعلي دانشجويان منتقد دولت آن را جعلي معرفي کرده و بسيج دانشجويي و عوامل نزديک به اين تشکل شبه نظامي را عامل انتشار اين نشريات جعلي معرفي کردند.
سه روز پس از انتشار مطالب در تاريخ پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت احمد قصابان، مدير مسئول نشريه دانشجويي سحر،در حالي که متن شکواييه مديران مسئول نشريات دانشجويي را از بسيج دانشگاه و روزنامه کيهان براي تقديم به قوه قضاييه، به دادگاه مي برد توسط افراد ناشناس بازداشت شد.
مقداد خليل پور مديرمسئول نشريه آتيه از ديگر نشريات دانشجويي به همين ترتيب در تاريخ ۱۷ ارديبهشت ماه جاري دستگير شد.
پويان محموديان و مجيد شيخ پور مديران مسئول نشريات ريوار و سرخط ، مجيد توکلي از منتخبان شوراي مرکزي انجمن اسلامي پلي تکنيک نيز با دريافت احضاريه دادگاه انقلاب مورخه چهارشنبه، ۱۹ ارديبهشت ۸۶ بازداشت و به زندان اوين منتقل شدند.
دانشجويان در حالي بازداشت شدند که پيش تر در نامه اي به رييس قوه قضاييه از انتشار اين نشريات اعلام برائت کرده و آن را توطئه اي بر عليه دانشجويان عنوان کرده بودند.
با اين حال معاونت امنيتي دادستاني تهران بازداشت دانشجويان را ادامه داده و احسان منصوري را نيز در روزهاي پاياني اين ماه بازداشت کردند.
شمار دانشجويان بازداشتي ابتدا ۸ نفر و سرانجام با آزادي موقت ديگران به سه نفر يعني احمد قصابان،مجيد توکلي و احسان منصوري کاهش يافت.اين دانشجويان ماه ها در سلول هاي انفرادي به سر برده و چندين ماه از ملاقات با خانواده و دسترسي به وکيل محروم بودند.
سرانجام خانواده هاي دانشجويان بازداشتي نيز طي نامه هايي به رييس قوه قضاييه از شکنجه آنان پرده برداشتند، و دانشجويان بازداشت شده نيز در اواسط تابستان گذشته طي نامه اي از زندان بارديگر از انتشار نشريات جعلي اعلام برائت کردند.
با اين حال دادگاه انقلاب طي چند جلسه غير علني محاکمه آنان را برگزار کرده و آخرين جلسه دادگاه نيز در ۷ مهر برگزار شد.
«اعتراف اجباري»
به دنبال انتشار گسترده« اخبار شکنجه دانشجويان»،عليرضا آوايي رييس دادگستري تهران و يکي از اعضاي کميته حقوق شهروندسي قوه قضائيه روز ۱۸ مهرماه براي اولين بار توانست به بند امنيتي ۲۰۹ زندان اوين راه پيدا کند و با دانشجويان بازداشت شده ملاقات کند.
در اين ديدار رييس دادگستري تهران از سه دانشجوي تحت بازداشت احمد قصابان،مجيد توکلي و احسان منصوري، در مورد نحوه رفتار بازجوها، شيوه اعتراف گيري، نوع برخورد نگهبان هاي بند، شرايط نگه داري آنها و موارد ديگر از ابتداي بازداشت پرسيده است.
آقاي آوايي پس از اين ديدار در بند ۲۰۹ اوين اعلام کرد که نتيجه را به صورت شفاهي به رييس قوه قضاييه اطلاع داده و متن کتبي گزارش خود را نيز به محمود هاشمي شاهرودي تحويل مي دهد اما اين گزارش در اختيار رسانه ها قرار نخواهد گرفت.
چند روز پس از اين ديدار در نتيجه استفتاء فعالان دانشجويي دانشگاه امير کبير تني چند از مراجع تقليد قم اقرار تحت فشار روحي و جسم ي را فاقد اعتبار اعلام کردند.
آيت الله منتظري، آيت الله گرامي، آيت الله صادقي تهراني،آيت الله بيات ضمن بي اعتبار اعلام کردن هرگونه اعتراف اجباري بازداشت شدگان و زندانيان اعلام کردند که هر حکم مبتني بر اقارير اجباري باطل است.
آيت الله موسوي اردبيلي که سال ها رياست قوه قضائويه را نيز بر عهده داشته فتوا داده که«: در مورد اقرار گرفتن زير شکنجه و فشار اين گونه اقرارات جنبه قانوني و شرعي نداشته و به واسطه آن نمي توان متهم را مجازات نمود».
با اين حال دادگاه انقلاب احکام حبس تعزيري بلند مدتي را براي سه دانشجوي دانشگاه امير کبير صادر کرده است.
گزارش دويچه وله از صدور احکام سنگين حبس براي دانشجويان:
سه دانشجوي دانشگاه امبيرکبير هر کدام به دو تا سه سال حبس تعزيري محکوم شدهاند.آنها ۶ ماه گذشته را نيز در زندان اوين بودهاند.يک فعال دانشجويي در گفتگو با دويچه وله از نقش رياست دانشگاه در حبس و محاکمه سه دانشجو ميگويد.
حدود شش ماه است که سه دانشجوي دانشگاه امير کبير به اتهام انتشار مطالبي ضد مقدسات ديني در نشريات دانشجويي در زندان اوين به سر ميبرند. اين سه همواره اين اتهام را رد کرده و از فشار براي اعتراف به عمل ناکرده سخن گفتهاند. خبرنامه اميرکبير اما در گزارش مفصلي که ديروز منتشر شد،تاکيد ميکند که ادامه بازداشت اين سه، ناشي از شکايت و پيگيري شخصي دکتر رهايي، رييس دانشگاه پلي تکنيک است.
اين سه دانشجو، احمد قصابان، مجيد توکلي و احسان منصوري نام دارند. هر سه آنها به وکيل و خانوادههاي خود اعلام کردهاند که بسياري موارد اتهامي آنها را فعاليتهاي دانشجويي در دانشگاه تشکيل ميداده. آنها در گفتههاي خود تصريح ميکنند که مديريت دانشگاه علاوه بر ارائه عملکرد دانشجويان، از آنها به دليل ” برهم ريختن نظم و ايجاد آشوب و بلوا در دانشگاه” و نيز” فعاليت تبليغي عليه نظام از طريق انتشار نشريه” به دادگاه انقلاب تهران شکايت کرده است.
خبرنامه اميرکبير اشاره به اين ميکند که دانشجويان زنداني، چند ماه قبل، يکبار حين بازپرسي، امضاي شخص دکتر رهايي، رييس دانشگاه را بهعنوان يکي از شاکيان پرونده ديده بودند. دکتر رهايي اما خود، چنين اقدامي را تکذيب کرده و برعکس، يادآور ميشود که تلاش وافري براي آزادي دانشجويان زنداني انجام ميدهد. سجاد ويسمرادي، دبير شوراي مرکزي انجمن اسلامي پلي تکنيک مستندات دخالت دکتر رهايي در پرونده دانشجويان زنداني را چنين عنوان ميکند:
” خود بچهها از زندان به ما اطلاع دادهاند که شاکي خصوصيشان دکتر رهايي است و آنجا از طريق بازجوها به خاطر اين موضوع زير فشار هستند. دليل نگاه داشتن طولاني دوستان ما در زندان، همين شکايت است وگرنه گويا ميشده که اينها با قرار وثيقه آزاد شوند.”
سجاد ويس مرادي دليل اين شکايت را انتقامجويي دکتر رهايي از دانشجويان معترض ميداند. در نشريات دانشجويي مدام از دکتر احمدي نژاد و دکتر رهايي که مقام منصوب ايشان است، انتقاد ميشد که مديري ناکارآمد است که درجه علمي و اعتبار دانشگاه پلي تکنيک را بسيار پايين آورده است.
به نظربسياري ناظران نيز، جعل نشريه به نام دانشجويان يک پرونده سازي است. اين پاسخي است به دانشجوياني که حضور رييس جمهور در پلي تکنيک را در پاييز سال گذشته با شعار، اعتراض و حتي هو پذيرا شدند. به تاکيد سجاد ويس مرادي: ” اينها اتهام انتشار نشريات را به دوستان ما زدند اما در اين شش ماه نتوانستهاند آن راثابت کنند. طراحان اين نقشه الان در بازي خود گرفتار شدهاند و تنها با اتکاء به شکايت شخصي دکتر رهايي است که ميتوانند باز هم دوستان ما را در زندان نگاه دارند.”
سجاد ويسمرادي در ادامه صحبتهاي خود از تلاشهاي دکتر رهايي براي حفظ صندلي رياست ميگويد. از عدم هرگونه تماس دانشجويان با رييس دانشگاه و هماهنگي حراست دانشگاه اميرکبير با ايشان: ” دوستان ما را از چه طريق گرفتند؟ جز از طريق ليست حراست بود؟ همان حراستي که زير نظر مستقيم رياست دانشگاه کار ميکند؟ حراست به دو تن از دوستان ما حکيم زاده و صابري گفت برويد خانههايتان در امنيت خواهيد بود. به محض اينکه اينها به مشهد در شهر خود برگشتند، بازداشت شدند.”
دبيرشوراي مرکزي انجمن اسلامي پلي تکنيک در باره تاثير مستقيم فشارها و دستگيريهاي اخير بر فضاي عمومي دانشگاه ميگويد و مي افزايد: ” ما به زمان نياز داريم تا خودمان را پيدا کنيم. البته اينطور نيست که فعاليت نکنيم، يا فعاليت پنهاني و زيرزميني بکنيم. جو دانشگاه اکنون که تازه آغاز سال تحصيلي است، چندان پويا نيست اما حتما با گذشت زمان وضع بهتر ميشود.”
گزارش خبرنامه اميرکبير در انتها يادآور ميشود که قبل از روي کارآمدن محمود احمدي نژاد همواره روساي دانشگاهها، به عنوان عضوي از جامعه دانشگاهي، تلاش ميکردند از بازداشت دانشجويان يا ادامه حبس آنها جلوگيري کنند، اما رفتارهاي رييس کنوني دانشگاه اميرکبير، در نوع خود جديد و مايه تاسف است |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
|
|