صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 07 مهر 1386، ساعت 11:21
 1 سال و 1 ماه پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
harvard نوشته بود:
نقل قول:
در مورد اين تاپيک که در مورد دوستانمان در يند است

اولين مشکل من با اين تاپيک اين است که : من با عنوان تاپيک مشکل دارم . من اون افراد را دوست خويش نمي پندارم و نمي پسندم که شما حرف خويش و موضع خويش را با به کار بردن ضمير جمع در اين جا به عنوان حرف جمع عنوان مي کنيد .
در مورد بقيه بحث ها فکر کنم امير حسين اطلاعاتش نسبت به من جامع تره و بهتر مي تونه جوابتون را بده .

خوب کسي هم مجبورت نکرده توي اين تاپيک پست بزني.

عزيز دل برادر موضوع خيلي واضحه : دوستانمان در بند .
و اين يعني اين که نويسنده خود را به عنوان نماينده يک جمع مطرح مي کنه و فکرش را مطرح مي کنه
Brick wall در ضمن کسي هم شما را مجبور نکرده بود جواب بديد .

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
ارسال شنبه 07 مهر 1386، ساعت 12:10
 1 سال و 1 ماه پيش

چند نفري هستند که کارشان جز cut& paste چيز ديگري نيست و اتفاقاً هر کدام دوست دارند براي خود تالار انحصاري داشته باشند. يکي همين s_mr66 است که در اين تالار (دوستانمان! دربند) بدون رعايت قوانين تالار و ذکر منبع (که البته موثق هم هست!) مطالبي را هر روز اينجا مي‌گذارد، و ديگري هم zxcv است که در تالار «دين نزد خدا فقط اسلام است» هر روز مطالب عظيمي را cut& paste مي‌کند.
نکته‌ي جالب اين است که هر دو با اسم‌هاي مستعار عجيب در تالار فعاليت مي‌کنند، و هر دو همه چيز را زير سؤال برده، بدون اين‌که خود وارد بحث بشوند، و شايد هم فکر مي‌کنند که همه بايد اين مطالبشان را بدون استدلال و ذکر منبع و ... دربست قبول کنند، و اگر کسي هم انتقادي کرد، ناراحت مي‌شوند.
به عقيده‌ي من، اين مطالب بيشتر تبليغاتي است، و اگر در تالار يا سايت ديگري بود، به عنوان SPAM تا به حال حذفش مي‌کردند. اما مشکلي نيست. سعي من اين است که اين تالارها را از حالت تبليغاتي درآورم، و پاي استدلال را به ميان آورم، تا اگر آقايان استدلالي هم دارند، مطرح کنند، و اگر منبع موثقي دارند، ذکر کنند تا ديگران هم مطالعه کنند، باشد که رستگار شوند. Mr. Green
اما اگر آقايان حرف مستدلي ندارند، صرف cut& paste آن هم با عنوان «دوستانمان ...»! قابل قبول نيست. اگر اين‌جا را هاست مجاني فرض کرده‌ايد، و با ديدن تعداد کاربران عضو، تبليغات خود را به صورت رايگان! به اين‌جا انتقال داده‌ايد*، بايد بگويم که اشتباه فکر کرده‌ايد.
حالا يک شوخي: اين همه دربند بودن، خسته نشدن، يک سري هم به درکه بزنن بد نيست! Smile
براي شروع، پيشنهاد مي‌کنم نام تالار به نام مناسب ديگري تغيير يابد. پيشنهاد؟

* گويا سايتشان فيلتر شده است و از اين‌جا به عنوان mirror بهره مي‌برند. Shame on you

اين‌جا جايگاه قلم است، نه مکان اسپم.

Image Image

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط اميرحسين در تاريخ شنبه 07 مهر 1386، ساعت 12:22 ويرايش شده است.

2
2
0
اسکروجآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مهر 1386
مجموع ارسالها: 9
ارسال شنبه 07 مهر 1386، ساعت 12:21
 1 سال و 1 ماه پيش

پيشنهاد من:
توووووو متن منو کات کردي!(هندي)
کات نکن کات نکن، کات نکن کات نکن (بندري)

1
-1
2
احمدي نژادآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 22 خرداد 1386
مجموع ارسالها: 376
ارسال شنبه 07 مهر 1386، ساعت 17:27
 1 سال و 1 ماه پيش

cut&Paste ?
or copy&paste ?

1
-1
2
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1102
اعتبار کسب شده: 5859
ارسال شنبه 07 مهر 1386، ساعت 21:28
 1 سال و 1 ماه پيش

harvard نوشته بود:
شازده کوچولو نوشته بود:
harvard نوشته بود:
نقل قول:

اولين مشکل من با اين تاپيک اين است که : من با عنوان تاپيک مشکل دارم . من اون افراد را دوست خويش نمي پندارم و نمي پسندم که شما حرف خويش و موضع خويش را با به کار بردن ضمير جمع در اين جا به عنوان حرف جمع عنوان مي کنيد .
در مورد بقيه بحث ها فکر کنم امير حسين اطلاعاتش نسبت به من جامع تره و بهتر مي تونه جوابتون را بده .

و اين يعني اين که نويسنده خود را به عنوان نماينده يک جمع مطرح مي کنه و فکرش را مطرح مي کنه

من موجوديت اين تاپيک رو قبول دارم. پس پست زدنم توي اين تاپيک مشکل منطقي‌اي ايجاد نمي‌کنه. شما اگه موجوديت اين تالار رو قبول نداريد خوب مثل کشتي گيرها که روي تشک نميرن. شما هم توي اين تاپيک پست نزنيد.
براي اعتراض کردن به اين تاپيک. جاهاي مناسبي براي ارتباط با مديرهاي تالار وجود داره.

2
1
1
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2175
ارسال شنبه 07 مهر 1386، ساعت 23:12
 1 سال و 1 ماه پيش

اميرحسين نوشته بود:
حالا يک شوخي: اين همه دربند بودن، خسته نشدن، يک سري هم به درکه بزنن بد نيست! Smile

با شما در مورد کپي پست هاي سنگين و مضراتش موافقم.

ولي ما بايد به فکر افرادي باشيم که ناجوانمردانه در چنگال عوامل رژيم گرفتار شده اند.
بدون محاکمه اي مشخص اعدام ميشوند و نيز مورد ظلم و جور قرار ميگيرند.

البته اگر شما هوادار حکومت هستيد دلايل خود را داريد و با اين موضوعات براحتي کنار مي اييد.
گله اي بر شما نيست. Wink

هنوز يادمان نرفته عاطفه رجبي را چگونه تجاوز کردند و بعد سر به نيست.

به همين راحتي.ظلم و جور علني و اشکار از اين فجيع تر چيست؟ او 16 سال داشت.

........................................................................

ولي اين جديست!

اين دهان بســتي دهاني باز شد

تا خورنده ي لقمه هاي راز شد

لب فروبند از طعام و از شراب

سوي خوان آسماني کن شتاب

گر تو اين انبان ز نان خالي کني

پر ز گوهــرهاي اجلالي کــني

طفل جان از شير شيطان باز کن

بعد از آنـش با ملک انــــباز کن

چند خوردي چرب و شيرين از طعام

امتحان کن چــند روزي در صيام

چند شب ها خواب را گشتي اسير

يک شـبي بيدار شو دولــت بگير

1
-1
2
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 545
ارسال يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 11:41
 1 سال و 1 ماه پيش

اميرحسين نوشته بود:
s_mr66 نوشته بود:
اميرحسين نوشته بود:
اگر انقلاب از آرمان‌هاي خود دست کشيده بود که ديگر امروز زير تيغ آمريکا و صهيونيزم نبود. Shame on you

مگه الان ايران زير تيغ امريکاست؟

کافي است پيچ تلويزيونتان (چه تلويزيون ايران، چه ماهواره و تلويزيون کشورهاي ديگر از جمله رسانه‌هاي مخالف ايران) را باز کنيد تا ببينيد که چه کساني مرتب بر طبل جنگ بر عليه ايران مي‌کوبند.
به غير از آن، تحريم‌هايي که بر عليه ايران اعمال شده است، ظلم بسياري را در حق ملت ايران روا مي‌دارد.
آيا واقعاً از اين موضوعات بي‌خبريد؟
.

سلام
واقعا فکر ميکنيد که زير فشار امريکا هستيم؟
اگر قرار بود که زير فشار بريم الان هيچي نداشتيم اينو مطمئين باش که دست ما با امريکا تو يه کاسه ي
زياد به خبر گزاري ها اطمينان نکن اينا اگه خيلي خوب عمل کنند همون چيزي رو که ميبينند ميگن

1
0
1
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 11:46
 1 سال و 1 ماه پيش

harvard نوشته بود:
شازده کوچولو نوشته بود:
harvard نوشته بود:
نقل قول:

سلام
من فکرمو مطرح نمي کنم تا کسي هم بحث نکنه افکار خودمو نميگم
من اسم اين تاپيک رو گزاشتم دوستانمان در بند که همکه شرکت کنند دوستان من همين چند نفرن شما هم ميتونيد به طور مثال در مورد ديپلمات هاي ايراني بازداشت شده درعراق يا ... بنويسيد ممنون ميشم

2
1
1
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 11:58
 1 سال و 1 ماه پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
من موجوديت اين تاپيک رو قبول دارم. پس پست زدنم توي اين تاپيک مشکل منطقي‌اي ايجاد نمي‌کنه. شما اگه موجوديت اين تالار رو قبول نداريد خوب مثل کشتي گيرها که روي تشک نميرن. شما هم توي اين تاپيک پست نزنيد.
براي اعتراض کردن به اين تاپيک. جاهاي مناسبي براي ارتباط با مديرهاي تالار وجود داره.

اين‌جا موضوع اختصاصي نداريم. تازه:
۱. کشتي‌گيرهايي که به بهانه‌اي روي تشک نرن محروم مي‌شن.
۲. سخنراني احمدي‌نژاد تو دانشگاه کلمبيا که يادتون هست. Very Happy
s_mr66 نوشته بود:
من فکرمو مطرح نمي کنم تا کسي هم بحث نکنه افکار خودمو نميگم

حرف من هم همينه که بايد در مورد موضوع بحث کنيم نه اين‌که صرفاً خبرهاي جانبدارانه در اين موضوع قرار بگيره. برخي از مطالبي که مي‌توانيم بر روي آن بحث کنيم:
۱. حرف کساني که نشريات خاصي با ديدگاه مخالف و چپ منتشر مي‌کردند، چه بود؟
۲. آيا اين حرف‌ها و مطالب نوشته شده درست است؟
۳. آيا نوشتن مطالبي که در نشريات اميرکبير آمده بود و منجر به بازداشت عده‌اي شد جرم بود؟
۴. آيا آن‌ها که دستگير شدند، مطالب را نوشته بودند يا خير؟
خوب. نظرتان چيست؟

اين مطلب آخرين بار توسط اميرحسين در يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 12:11 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

2
1
1
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 12:08
 1 سال و 1 ماه پيش

اميرحسين نوشته بود:
چند نفري هستند که کارشان جز cut& paste چيز ديگري نيست و اتفاقاً هر کدام دوست دارند براي خود تالار انحصاري داشته باشند. يکي همين s_mr66 است که در اين تالار (دوستانمان! دربند) بدون رعايت قوانين تالار و ذکر منبع (که البته موثق هم هست!) مطالبي را هر روز اينجا مي‌گذارد، و ديگري هم zxcv است که در تالار «دين نزد خدا فقط اسلام است» هر روز مطالب عظيمي را cut& paste مي‌کند.
نکته‌ي جالب اين است که هر دو با اسم‌هاي مستعار عجيب در تالار فعاليت مي‌کنند، و هر دو همه چيز را زير سؤال برده، بدون اين‌که خود وارد بحث بشوند، و شايد هم فکر مي‌کنند که همه بايد اين مطالبشان را بدون استدلال و ذکر منبع و ... دربست قبول کنند، و اگر کسي هم انتقادي کرد، ناراحت مي‌شوند.
به عقيده‌ي من، اين مطالب بيشتر تبليغاتي است، و اگر در تالار يا سايت ديگري بود، به عنوان SPAM تا به حال حذفش مي‌کردند. اما مشکلي نيست. سعي من اين است که اين تالارها را از حالت تبليغاتي درآورم، و پاي استدلال را به ميان آورم، تا اگر آقايان استدلالي هم دارند، مطرح کنند، و اگر منبع موثقي دارند، ذکر کنند تا ديگران هم مطالعه کنند، باشد که رستگار شوند. Mr. Green
اما اگر آقايان حرف مستدلي ندارند، صرف cut& paste آن هم با عنوان «دوستانمان ...»! قابل قبول نيست. اگر اين‌جا را هاست مجاني فرض کرده‌ايد، و با ديدن تعداد کاربران عضو، تبليغات خود را به صورت رايگان! به اين‌جا انتقال داده‌ايد*، بايد بگويم که اشتباه فکر کرده‌ايد.
براي شروع، پيشنهاد مي‌کنم نام تالار به نام مناسب ديگري تغيير يابد. پيشنهاد؟

* گوي[color=red]ا سايتشان فيلتر شده است و از اين‌جا به عنوان mirror بهره مي‌برند. Shame on you [/color]

اين‌جا جايگاه قلم است، نه مکان اسپم.

Image Image

سلام
اين تاپيک انحصاري نيست اين شماييد که تک بعدي نگاه ميکنيد
اين فلترينگ هم از مزاياي دولت مهروز است بيشتر منابع من از سايت خبرنامه پلي تکنيکه اما از ادوار نيوز و ساينت نوروز اما چه فرقي براي شما ميکنه همه دروغ ميگن و شما ....

1
0
1
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 12:14
 1 سال و 1 ماه پيش

دکتر کيوان انصاري آزاد شد

خبرنامه اميرکبير: دکتر کيوان انصاري پس از يک سال بازداشت شب گذشته آزاد شد.
به گزارش خبرنامه اميرکبير کيوان انصاري، عضو اسبق شوراي مرکزي انجمن اسلامي اميرکبير و عضو سابق شوراي عمومي دفتر تحکيم وحدت، که ۲۷ شهريورماه سال گذشته بازداشت شد، چهارشنبه ۴ مهرماه ۱۳۸۶ پس از يک سال بازداشت آزاد شد.
دکتر انصاري به همراه سعيد درخشندي و ابوالفضل جهاندار، از فعالين سابق دانشجويي، سال گذشته بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوين منتقل شدند. پس از گذشت چندين ماه از بازداشت اين سه نفر، اتهامات ايشان داشتن ايميل محرمانه، طرح ريزي جهت تسخير راديو و تلويزيون، توهين به مقامات از طريق مطالب روي کامپيوتر، رابطه نامشروع از طريق داشتن عکس يادگاري دسته جمعي با دانشجويان دانشگاه و… عنوان شد.
دادگاه بدوي در پاييز ۸۵ تشکيل شد و حکم بدوي اين سه فعال سابق دانشجويي در اسفندماه ۸۵ صادر شد. دادگاه بدوي ابوالفضل جهاندار را به ۵/۲ سال حبس تعزيري، سعيد درخشندي را به ۳ سال حبس تعزيري و دکتر کيوان انصاري را به ۵/۴ حبس تعزير محکوم نمود. اين دادگاه همچنين با صدور قرار عدم صلاحيت براي خود، پرونده جهاندار و انصاري را در خصوص چند فقره از موارد اتهامي به دادگاه کيفري استان تهران ارسال کرد. هفته گذشته دادگاه رسيدگي به اين موارد اتهامي جهاندار و انصاري بدون حضور وکلاي مدافع برگزار شد.
به گزارش خبرنامه اميرکبير، انصاري، درخشندي و جهاندار در فروردين ۸۶ به احکام صادره اعتراض کردند. دادگاه تجديدنظر پس از گذشت نزديک به ۶ ماه از اعتراض اين سه نفر و پس از مراجعه مکرر خانواده و وکلاي آن ها احکام تجديدنظر ايشان را ابلاغ نمود. دادگاه تجديدنظر احکام اوليه سعيد درخشندي و ابولفضل جهاندار را عينا تاييد نمود ولي حکم کيوان انصاري را به يک سال حبس تعزيري و سه سال حبس تعليقي که به مدت ۵ سال به حالت تعليق درمي آيد، تبديل نمود.
در پي شکسته شدن حکم حبس دکتر کيوان انصاري و ابلاغ اين حکم به دايره اجراي احکام، کيوان انصاري پس از گذشت بيش از يک سال از دستگيري اش، شب گذشته از زندان اوين آزاد شد. گفتني است انصاري، درخشندي و جهاندار تا يک ماه پيش در بند ۲۰۹ زندان اوين نگه داري مي شدند و از يک ماه پيش به بند ۳۵۰ منتقل شدند. نگه داري طولاني مدت اين سه فعال سابق دانشجويي مشکلات سلامتي فراواني را براي اين سه تن به همراه داشته است.
خبرنامه اميرکبير ضمن آرزوي آزادي هر چه سريعتر منصوري، توکلي، قصابان، درخشندي، جهاندار، آصفي و ديگر دانشجويان بازداشت شده، آزادي دکتر کيوان انصاري را به او خانواده محترمش تبريک مي گوي

1
-1
2
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 12:19
 1 سال و 1 ماه پيش

s_mr66 نوشته بود:
سلام
اين تاپيک انحصاري نيست اين شماييد که تک بعدي نگاه ميکنيد
اين فلترينگ هم از مزاياي دولت مهروز است بيشتر منابع من از سايت خبرنامه پلي تکنيکه اما از ادوار نيوز و ساينت نوروز اما چه فرقي براي شما ميکنه همه دروغ ميگن و شما ....

مگر اين سخن، مفهومي جز تاپيک انحصاري دارد؟
شازده کوچولو نوشته بود:

منتظر بودم که شما به سؤالات مطرح شده جواب بدهيد. اما همچنان مي‌بينم که صرفاً خبرهاي جانبدارانه را cut& paste مي‌کنيد. چرا از بحث فرار مي‌کنيد؟

2
2
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 08 مهر 1386، ساعت 12:21
 1 سال و 1 ماه پيش

گزارش فعالين ايراني دفاع از حقوق بشر در اروپا و آمريکاي شمالي ماهانه (شهريور ۱۳۸۶)

نهادهاي مدافع حقوق بشر!
ايرانيان مدافع حقوق بشر!
در اين گزارش بخش بسيار کوچکي از موارد نقض حقوق بشر در ايران را که توسط اين شبکه گرد آوري شده است به اطلاع مي رسانيم:
بين المللي:
۱ ـ فدراسيون بين المللي جامعه هاي حقوق بشر با انتشار بيانيه اي از دولت ايران در خواست کرد تا به سرکوب روز افزون مدافعان حقوق زن، جنبش دانشجويي، روزنامه نگران و سنديکاليست ها پايان دهد.اين نهاد حقوق بشري خواستار توقف اعدام و سنگسار در ايران شد. در اين بيانيه آمده است، ما به طور موکد از دولتمردان جمهوري اسلامي مي خواهيم که به موج سرکوب کنوني در قبال جامعه مدني ايران پايان دهند. از اجراي حکم اعدام براي جرائم سياسي يا جنسي خود داري کنند. ما از دولت جمهوري اسلامي ايران مي خواهيم که به تعهدات خويش در رعايت موازين بين المللي حقوق بشر و عهد نامه هاي بين المللي که به آنها پيوسته است، احترام بگذارد. ( گويا نيوز ۱۴/۶/۸۶ )
۲ ـ سازمان عفو بين الملل با انتشار بيانيه اي از اعدام ۲۱ نفر در روز چهارشنبه ۱۴ شهريور در ايران ابراز انزجار کرد. اين سازمان اعلام کرد: از آغاز سال ۲۰۰۷ تاکنون حداقل ۲۱۰ نفر در ايران اعدام شده اند. عفو بين الملل ده ها مورد دادرسي ناعادلانه را ثبت کرده است، حوزه جرم هايي که مجازات اعدام در پي دارد ، در ايران به طرز غير عادي گسترده است که با واژه هاي گنگي همچون “محارب با خدا” و “مفسد في الارض” بيان مي گردد. (اخبار روز ۱۵/۶/۸۶)
۳ ـ نماينده پرتقال در نشست شوراي حقوق بشر سازمان ملل به نمايندگي از ۲۷ کشور عضو اتحاديه اروپا گفت: ما شديدا از وضعيت حقوق بشر در ايران، به ويژه افزايش مجازات اعدام نگران هستيم. همچنين نماينده کانادا در اين نشست گفت: وضعيت حقوق بشر در ايران روز به روز بدتر مي شود. همچنين لوئيس آربور کميسر حقوق بشر سازمان ملل گفت: در مذاکرات هفته گذشته خود با مقامهاي ايراني، موضوع نگرانيهاي بين المللي از افزايش مجازات اعدام در ايران را به مقامهاي ايراني اطلاع داده است. (راديو فردا ۲۳/۶/۸۶)
۴ ـ سازمان بهايي ها و دانشجويان بهايي اعلام کرده اند: مقامات مسئول در سازمان سنجش آموزش کشور، ۸۰۰ دانش آموز بهايي را از دسترسي به نتايج کنکور سراسري دانشگاههاي دولتي محروم کرده اند. سازمان ديده بان حقوق بشر اظهار داشت: حکومت ايران بايد فورا به اقداماتي پايان دهد که با هدف ممانعت دانش آموزان بهايي از ورود به دانشگاهها اعمال مي شوند. حکومت ايران بايد سريعا مشکل ۸۰۰ دانش آموز بهايي را حل کند. (سازمان ديده بان حقوق بشر ۲۹/۶/۸۶)
دانشجويان محاکمه:
۵ـ ۴۶ دانشجوي دانشگاه آزاد شهر ري به اتهام عدم رعايت شئونات دانشجويي و عدم رعايت پوشش مناسب در کميته انضباطي اين دانشگاه محکوم شدند. تنها ۳ نفر از اين دانشجويان به کميته انضباطي احضار و محاکمه شده اند، ۴۳ دانشجوي ديگر به صورت غيابي و بدون اينکه فرصت دفاع از خود را داشته باشند محکوم شده اند. اسامي دانشجويان به اين شرح است: شيدا زرين، فاطمه افرند، ريحانه نعمتي کش، مهرو ستاد، کلثوم غريب نواز، معصومه اکبر نژاد، فاطمه احمدي، سارا اينانلو دوقوز، نسيبه فاضلي حشمت، ميثم يوسفي، محسن جورابلو، حيدر ناهيد قره شيرازي، حسن اکبري، صادق خدادادي، روح الله فيروز اردکاني، حميد رضا هژبري، عليرضا سعيدي، امير حاجي احمدي، جواد آذرخش، مهدي مرادي، ميثم فريدوني، پور اقدم پورناکي، مهدي خاني زاده، محمد عزيزي، سيد رضا احمدي، محمد صادق دارابي، محسن روحي مياب، جواد سبحاني، مجتبي زارع خرميزي، بهزاد بهروزپور عسگر آباد، اردشي فلاح مهر، حسين عباسيان، محمد علي کرمي، مرتضي زماني، مجيد محمد ابراهيم، رضا عابدي، مهدي خطيبي، سيد رمضان حسيني، امير کريمي، سعيد ناهيدي، محمد رضا دهقان نظري، عليرضا مهرباني، آقاي نوذريان و آقاي طالبي.(روزانه تهران جنوب ۳/۶/۸۶)
۶ـ امين بزرگيان دانشجوي سابق دانشگاه تهران به اتهام اقدام عليه امنيت کشور، هياهو و جنجال براي برهم زدن نظم و سنگ پراني به ماموران نيروي انتظامي با شکايت مدعي العموم در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران محاکمه شد. (ايسنا ۲۸/۶/۸۶)
دانشجويان: احضار و بازجويي
۷ـ شيرزاد حاجيلو دانشجوي رشته کامپيوتر دانشگاه آزاد خوي جهت محاکمه براي بار پنجم به دادگاه انقلاب خوي احضار شد. (ساولان سسي ۱۷/۶/۸۶)
دانشجويان: احکام صادر شده
۸ـ رضا ريخته گر قياسي عضو انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تبريز و علوم پزشکي تبريز به اتهام برهم زدن نظم دانشگاه در کميته انضباطي محکوم به تذکر کتبي و درج در پرونده شد. (ايسنا ۳/۶/۸۶)
۹ـ عليرضا وليان دبير سابق انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه کاشان در محاکمه تجديد نظر کميته انضباطي به يک ترم تعليق از تحصيل با احتساب سنوات محکوم شد. (ايسنا ۱۲/۶/۸۶)
۱۰ـ ميثم گلستاني عضو انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم پزشکي اصفهان به علت شرکت در تجمع روز دانشجو در دادگاه به يکسال حبس تعليقي محکوم شد. (ايسنا ۱۲/۶/۸۶)
۱۱ـ امير حسين اعتمادي فارغ التحصيل دانشکده فني دانشگاه تهران، به اتهام اقدام عليه امنيت ملي در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به رياست قاضي صلواتي به ۲ سال حبس تعليقي محکوم شد. نامبرده در جريان اعتراضات دانشجويي خرداد ۸۲ توسط حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت گرديد و مدت ۵۵ روز در سلول انفرادي بسر برد. (کميته دانشجويي گزارشگران حقوق بشر ۱۵/۶/۸۶)
۱۲ـ سعيد قاسمي نژاد دانشجوي دانشگاه تهران به اتهام تحريک به اغتشاش و اقدام عليه امنيت ملي در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به رياست قاضي صلواتي به ۲ سال حبس تعليقي محکوم شد. نامبرده در جريان اعتراضات دانشجويي خرداد ۸۲ به مدت ۲۰ روز بازداشت گرديد. ( ادوارنيوز ۱۷/۶/۸۶ )
فيلتر کردن سايتهاي خبري و منحل کردن نهادهاي مدني:
۱۳ـ مصطفي فقيهي مدير مسئول سايت خبر “انتخاب” اعلام کرد: براي چهارمين بار اين خبرگزاري توسط مرکز فيلترينگ مخابرات فيلتر شد. وي گفت: چون سايت انتخاب خطر جريان متحجرين ديني به رهبري جناب مصباح يزدي را به خوبي تشخيص داده از اين باب، آژير خطر را به صدا در آورده است و شناخت هدف اين جريان از سوي ما باعث مسدود شدن سايت”انتخاب” شده است.نامبرده افزود، در سه بار گذشته به هرجا شکايت برديم ارجاع شديم به سازماني ديگر. قوه قضائيه ما را به مخابرات ارجاع داد، مخابرات ما را به کميته تعيين مصاديق وابسته به شوراي عالي انقلاب فرهنگي ارجاع داد و اين کميته نيز، ما را دنبال نخود سياه فرستاد.(انتخاب ۱۶/۶/۸۶)
۱۴ـ مجوز فعاليت کانون صنفي معلمان کرمانشاه بدستور مدير کل سياسي انتظامي وزارت کشور و مصوبه کميسيون ماده ده احزاب و تشکلها باطل شد و هرگونه فعاليت تحت عنوان کانون ياد شده ممنوع گرديد. (سلام دمکرات ۱۸/۶/۸۶)
۱۵ـ انجمن صنفي روزنامه نگاران کرج و حومه بدستور وزارت کار و امور اجتماعي منحل شد و اعلام گرديد از اين پس فعاليت انجمن مزبور وجاهت قانوني ندارد. (سلام دمکرات ۱۹/۶/۸۶)
۱۶ـ سايتهاي گوگل، جي ميل و بلاگفا بدستور مقامات فيلتر شدند. حجت الاسلام حميد شهرياري دبير شوراي عالي اطلاع رساني کشور فيلترينگ سايتها را تائيد کرد. گوگل و جي ميل پس از ۲۴ ساعت آزاد شدند اما بلاگفا يکي از بزرگترين مجموعه هاي وبلاگ فارسي همچنان مسدود مي باشد. (امروز ۲۶/۶/۸۶)
۱۷ـ مجوز فعاليت انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شاهرود به حکم هيات نظارت مرکزي وزارت علوم لغو گرديد. (اعتماد ۲۸/۶/۸۶)
مطبوعات: احضار روزنامه نگاران
۱۸ـ مديران مسئول نشريات «توسعه»، «سينماي امروز» و «جايزه» جهت محاکمه به شعبه ۷۶ دادگاه کيفري استان تهران احضار شدند. (ايسنا ۱۲/۶/۸۶)
۱۹ـ کيوان صميمي مدير مسئول ماهنامه توقيف شده «نامه» به اتهام نشر مطالب خلاف موازين اسلامي، ترويج مطالبي که بر اساس جمهوري اسلامي ايران لطمه وارد مي کند، تحريص و تشويق افراد و گروهها به ارتکاب اعمالي عليه امنيت، حيثيت و منافع نظام، افتراء به مقامات، نهادها و ارگانها و توهين به اشخاص حقيقي و حقوقي که حرمت شرعي دارند با شکايت مدعي العموم جهت محاکمه به شعبه ۷۶ دادگاه کيفري استان تهران احضار شد.(ايسنا ۱۸/۶/۸۶)
۲۰ ـ رضا کفاش تهراني مدير مسئول ماهنامه توقيف شده «کيان» به اتهام تبليغ عليه نظام و نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي با شکايت مدعي العموم جهت بازجويي به شعبه ۱۰۸۳ دادگاه عمومي تهران احضار شد. (ايسنا ۲۰/۶/۸۶)
۲۱ـ ساناز الله بداشتي خبرنگار روزنامه “اعتماد ملي” به علت سوال در مورد نقض حقوق شهروندي از جلسه مصاحبه عليرضا جمشيدي سخنگوي قوه قضائيه با خبرنگاران بدستور نامبرده اخراج شد. گفته مي شود ليست سياه خبرنگاران توسط سعيد مرتضوي دادستان تهران تهيه شده است. ليست سياه شامل خبرنگاران و روزنامه نگاراني است که در حوزه حقوق بشر، دانشجويان، اقوام و روشنفکران مطالب انتقادي مي نويسند. همچنين مرتضوي از مديران مسئول روزنامه هاي اعتماد، اعتماد ملي و کارگزاران خواسته است از درج مطالب مرتبط با مسائل حقوق بشر و اخبار دانشجويي بخصوص اخبار مربوط به دانشجويان زنداني دانشگاه اميرکبير خود داري نمايند. (ادوار نيوز ۲۱/۶/۸۶)
مطبوعات: بازجويي روزنامه نگاران
۲۲ـ غلامحسين کرباسچي مدير مسئول روزنامه توقيف شده «هم ميهن» به اتهام تبليغ عليه نظام، نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي، و افتراء به مقامات و نهادها با شکايت مدعي العموم براي هشتمين بار در شعبه دوم بازپرسي دادسراي کارکنان دولت مورد بازجويي قرار گرفت. (آفتاب ۲۶/۶/۸۶)
مطبوعات: محاکمه روزنامه نگاران
۲۳ـ سيد محمد صفي زاده مدير مسئول روزنامه «ابرار اقتصادي» به اتهام نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي، توهين و انتشار مطالب خلاف واقع با شکايت اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران، وزارت نفت، شرکت مخابرات ايران، شرکت سرمايه گذاري غدير، وزارت جهاد کشاورزي و… در شعبه ۱۰۸۳ دادگاه عمومي تهران به رياست قاضي حسين حسينيان محاکمه شد. (ايسنا ۱۸/۶/۸۶)
۲۴ـ آکو کرد نسب مسئول بخش خبر هفته نامه «کرفتو» به اتهام جاسوسي، اقدام عليه امنيت ملي، بحران سازي براي براندازي از طريق مطبوعات و همکاري با احزاب و گروههاي اپوزسيون بصورت غير علني در شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج محاکمه شد. نامبرده در تير ماه سال جاري توسط نيروهاي امنيتي بازداشت گرديد. (موکريان نيوز ۲۰/۶/۸۶)
۲۵ـ علي صالح آبادي مدير مسئول روزنامه « همبستگي » در شعبه ۷۹ دادگاه کيفري استان تهران به رياست قاضي شايسته محاکمه شد. (آفتاب يزد ۲۵/۶/۸۶)
مطبوعات: بازداشت روزنامه نگاران
۲۶ـ فرشاد قربانپور خبرنگار روزنامه هاي “هم ميهن”، “اعتماد ملي” و هفته نامه “شهروند امروز” که در تاريخ ۹ مرداد ماه به اتهام اقدام عليه امنيت ملي توسط نيروهاي امنيتي بازداشت شده بود، با قرار وثيقه ۵۰ ميليون توماني از زندان آزاد شد.(نوروز ۶/۶/۸۶)
۲۷ـ احمد باديران مدير اجرايي روزنامه « فجر آذربايجان » که به اتهام پخش شبنامه عليه مقامات در تاريخ ۲۵ مرداد ماه توسط ماموران ستاد خبري دادستاني تبريز بازداشت شده بود ، با قرار وثيقه ۱۰ ميليون توماني از زندان آزاد شد.( ايسنا ۱۳/۶/۸۶)
مطبوعات: احکام صادر شده توسط دادگاه ها
۲۸ـ آسو صالح عضو شوراي نويسندگان هفته نامه کردي ـ فارسي « ديدگاه » به اتهام نشر اکاذيب در شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج به يکسال حبس تعزيري محکوم شد. (اخبار روز ۳/۶/۸۶)
۲۹ـ الياس حضرتي مدير مسئول روزنامه «اعتماد» به اتهام نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي، پخش شايعات و مطالب خلاف واقع، تحريص و تشويق افراد و گروهها به ارتکاب اعمالي عليه امنيت، حيثيت و منافع جمهوري اسلامي با شکايت مدعي العموم در شعبه ۷۶ دادگاه کيفري استان تهران به رياست قاضي محمدرضا صارمي به پرداخت ۴۲ ميليون ريال جزاي نقدي محکوم شد. (ايسنا ۱۳/۶/۸۶
۳۰ـ محمد حسين درياباري مدير مسئول هفته نامه «گويه» چاپ استان قم به اتهام تشويش اذهان عمومي و جريحه دار کردن عفت و اخلاق عمومي در شعبه يک دادگاه تجديد نظر استان به پرداخت ۲۰۰۰۰۰ تومان جزاي نقدي محکوم شد. عباس حاتمي عضو تحريريه اين نشريه به علت نوشتن مقاله اي با عنوان «چرا مجلس خبرگان رهبري مهم است» به اتهام تشويش اذهان عمومي به پرداخت ۱۵۰۰۰۰ تومان جزاي نقدي محکوم شد. همچنين رضا نوروزي به اتهام مشارکت در جريحه دار کردن عفت و اخلاق عمومي از طريق همکاري با نويسنده داستان «زير جير جير بولدزر» به پرداخت ۱۰۰۰۰۰ تومان جزاي نقدي محکوم شد.(ايسنا ۱۳/۶/۸۶)
۳۱ـ مسعود باستاني روزنامه نگار جهت اجراي حکم به دادسراي اجراي احکام فرودگاه احضار شد. نامبرده به پرداخت ۳۵۰۰۰۰ جريمه نقدي و شلاق محکوم شده است. (ايسنا ۱۶/۶/۸۶)
اخبار مربوط به فعالين سياسي، فرهنگي و اجتماعي :
۳۲ـ دکتر حسين بشيريه، دکتر هادي سمتي، دکتر بهزاد شاهنده اساتيد دانشکده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران و دکتر جلال الدين کزازي استاد ادبيات دانشگاه علامه طباطبايي به بهانه غيبت غير موجه از کار اخراج شدند. گفتني است که طي ۲ سال گذشته بسياري از استادان دانشگاهها بازنشسته و يا از کار اخراج شده اند. (اعتماد ملي ۲/۶/۸۶)
۳۳ـ جاويد اسد زاده وبلاگ نويس بعلت افشاگري عليه مافياي زمين و مسکن در اروميه، شب هنگام مورد حمله و ضرب و شتم قرار گرفته، به گونه اي که دندانها و فک وي شکسته شده است. نامبرده پيش از اين از مديران سازمان مسکن و شهر سازي بوده که به دليل پيگيري پرونده زمين خواران از کار بيکار شد.(عصر ايران ۶/۶/۸۶)
۳۴ـ دکتر احمد قاضي زاده، فراست اردلان، مظفر فيروزمنش، هوشنگ زندي و پروين مناسکي از اعضاي هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي دانشگاه کردستان اجبارا بازنشسته شدند. (سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان ۱۳/۶/۸۶)
۳۵ـ خانمها عطيه طاهري همسر سعيد متين پور و مينا کامراني همسر صالح کامراني به جرم مصاحبه با رسانه هاي گروهي در رابطه با وضعيت همسرانشان در زندان، توسط وزارت اطلاعات تهديد به بازداشت شدند. (وبلاگ حقيقت ۱۴/۶/۸۶)
۳۶ـ دکتر جعفري استاد علوم سياسي دانشگاه اصفهان از کار اخراج شد. ( اعتماد ملي ۱۴/۶/۸۶ )
۳۷ـ عمادالدين باقي رئيس انجمن دفاع از حقوق زندانيان طي نامه اي سر گشاده خطاب به احزاب اصلاح طلب حکومتي و غير حکومتي خواستار گرديد تا در رابطه با موج اعدامهاي اخير ساکت و بي تفاوت نباشند. وي اعلام کرد: طي ۷ ماه اخير دست کم ۱۷۰ نفر در ايران اعدام شده اند، آمار اعدامها نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰۰% افزايش داشته اند. اعدامهاي اخير که بسياري از آنها مرتکب هيچ قتل نفسي نشده بودند و بنابر اقرار برخي از متوليان، صرفا به قصد ارعاب انجام شده است. عده زيادي از اعدام شدگان يا فاقد وکيل بوده اند و يا بدون فرصت فرجام خواهي اعدام شده اند، يا اساسا جرم اعلام شده مجازات اعدام نداشته است.(نوروز ۱۵/۶/۸۶)
احضار فعالين سياسي، فرهنگي و اجتماعي :
۳۸ـ علي پورسليمان عضو شوراي مرکزي سازمان معلمان ايران به اتهام اجتماع و تباني براي ارتکاب جرايمي بر ضد امنيت، تمرد از دستور پليس، اخلال در نظم و آسايش عمومي جهت محاکمه به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران احضار شد. ( ايسنا ۱۸/۶/۸۶ )
۳۹ـ نادر قديمي، يوسف رفاهيت، يوسف زارعي، علي صادقي، هادي غلامي، جلال نادري، علي نجفي، مجيد فروزانفر و محمود جليليان اعضاي هيئت مديره کانون صنفي معلمان همدان جهت محاکمه به شعبه ۱۰۶ دادگاه انقلاب اسلامي همدان احضار شدند. (کانون صنفي معلمان ايران ۲۰/۶/۸۶ )
۴۰ـ اکبر گنجي نويسنده کتاب «مجمع الجزاير زندان گونه»، مدير انتشارات «طرح نو » بعنوان ناشر کتاب و مدير کل کتاب و کتابخواني وزارت ارشاد در کابينه خاتمي جهت بازجويي به شعبه ۱۰۸۳ دادگاه عمومي تهران احضار شدند. ( اعتماد ملي ۲۷/۶/۸۶ )
محاکمه فعالين سياسي فرهنگي و اجتماعي:
۴۱ـ عباس لساني از فعالين حرکت ملي آذربايجان با شکايت نيروي انتظامي در شعبه ۸ دادگاه عمومي اردبيل محاکمه شد. نامبرده قبلا در شعبه ۱۰۵ دادگاه جزايي اردبيل به ۱۶ ماه حبس تعزيري محکوم شده و در زندان بسر مي برد. (ايسنا ۵/۶/۸۶ )
۴۲ـ حميد پور وثوقي عضو کانون صنفي معلمان ايران به اتهام اقدام عليه امنيت ملي در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران محاکمه شد. وي با قرار وثيقه ۳۰ ميليون توماني از زندان آزاد شده بود. ( ايسنا ۹/۶/۸۶ )
۴۳ـ محمدرضا رضايي گرکاني عضو کانون صنفي معلمان ايران به اتهام اجتماع و تباني به قصد برهم زدن امنيت در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران محاکمه شد. ( ايسنا ۱۳/۶/۸۶ )
۴۴ـ حسين نصيري، نورالله حسينيان، ابراهيم فرج زاده، جواد سلماني و ابوالفضل نصيريان از فعالين حرکت ملي آذربايجان در شعبه ۳ دادگاه انقلاب تبريز محاکمه شدند. هر کدام از اين فعالين قبلا به مدت ۸۲ روز در بازداشت بوده اند. دو نفر اول هر کدام با قرار وثيقه ۳۰ ميليون توماني و بقيه هرکدام با قرار وثيقه ۱۰ ميليون توماني از زندان آزاد شده بودند.(ساوالان سسي ۱۸/۶/۸۶)
۴۵ـ عليرضا اکبري نبي عضو هيئت مديره کانون صنفي معلمان ايران به اتهام اجتماع و تباني به قصد برهم زدن امنيت ملي و اخلال در نظم عمومي در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران محاکمه شد. ( ايسنا ۱۹/۶/۸۶ )
۴۶ـ علي اصغر منتجبي و محمد تقي فلاحي از اعضاي هيئت مديره کانون صنفي معلمان ايران به اتهام اقدام عليه امنيت ملي، تحريک و تشويق فرهنگيان به تحصن و تجمع اعتراض آميز، صدور بيانيه و انتشار آن در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران محاکمه شدند. ( ايسنا ۲۰/۶/۸۶ )
۴۷ـ رسول بداقي عضو کانون صنفي معلمان ايران به اتهام اجتماع و تباني به قصد برهم زدن امنيت، اخلال در نظم عمومي و تمرد در مقابل ماموران در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران محاکمه شد. ( ايسنا ۲۱/۶/۸۶ )
۴۸ـ محمد کيانوش راد، حميد کهرام و عيسي قلي احمدي نيا نمايندگان اهواز و ايذه در دوره ششم مجلس شوراي اسلامي در شعبه ۷۶ دادگاه کيفري استان تهران محاکمه شدند. ( مهر ۲۱/۶/۸۶ )
بازداشت فعالين سياسي فرهنگي و اجتماعي :
۴۹ـ ليلا حيدري که براي ملاقات با همسر زنداني اش بهروز صفري به اداره اطلاعات زنجان مراجعه کرده بود توسط ماموران بازداشت گرديد. همچنين عليرضا متين پور توسط ماموران اطلاعاتي در محل کارش دستگير و به زندان اطلاعات زنجان منتقل گرديد، برادر وي سعيد متين پور از ۳ ماه پيش در بازداشت بسر مي برد. (وبلاگ حق ۱۳/۶/۸۶)
۵۰ـ سعيد شريف پور، هيوا شريفي، مهران سليمي، هاوري کيخسروي و عارف عبدالله زاده به اتهام ارتباط با يک حزب کردي اپوزيسيون به حکم شعبه اول دادگاه انقلاب سقز، دادگاه تجديد نظر استان کردستان و با تائيد ديوان عالي کشور به زندان محکوم شدند. احکام صادره به اين شرح است: ۳ نفر اول هرکدام به ۲ سال حبس تعليقي، متهم چهارم به ۴ سال حبس تعليقي و متهم پنجم به ۳۰ ماه حبس تعزيري محکوم شدند. (سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان ۱۴/۶/۸۶)
۵۱ـ جواد رجب زاده از فعالين حرکت ملي آذربايجان روز شنبه ۱۷ شهريور ماه توسط سپاه پاسداران بازداشت گرديد. (ساوالان سسي ۲۱/۶/۸۶ )
۵۲ـ حجت اسلام هادي قابل عضو شوراي مرکزي جبهه مشارکت ايران اسلامي توسط ماموران دادگاه ويژه روحانيت در تهران بازداشت و به زندان قم منتقل گرديد. پنج مامور امنيتي به مدت يک ساعت اقدام به تفتيش همه وسايل خانه و جمع آوري برگه ها و کاغذها نمودند همچنين کيس کامپيوتر را نيز همراه خود بردند. ( نوروز ۲۱/۶/۸۶)
۵۳ـ سپيده پور آقايي فعال حقوق بشر، قاسم شيرزاديان وبلاگ نويس، عباس خرسندي، منصور فرجي، ميثم رودکي و بهرام راسخي فر از فعالان سياسي توسط نيروهاي امنيتي در استان تهران بازداشت شدند. منزل نامبردگان مورد تفتيش قرار گرفت و لوازم شخصي آنها ضبط گرديد.(کميته دانشجويي گزارشگران حقوق بشر ۲۲/۲/۸۶)
۵۴ـ مريم بيگ زاده همتي، امين صابري، مهدي قوانلو، حسين بارانيان، رضا بخش کلاکي، مهدي احمديان، محسن آقا بابايي از فعالين جنبش دانشجويي به اتهام عضويت و يا همکاري با “جبهه اتحاد ملي و ميهني ايران” و همچنين حسن نادر معابر، واحد روحاني، علي قائم خواه، احمد مختاري بفرويي و مجتبي يوسفي به اتهام فوق در ماههاي تير و مرداد سال جاري در شهر هاي تهران، شيراز و کرمانشاه توسط ماموران امنيتي بازداشت شدند. (فعالان حقوق بشر در ايران ۲۳/۶/۸۶)
۵۵ـ اقبال موسوي شهروند سقزي به اتهام ارتباط با يک حزب کردي اپوزيسيون توسط نيروهاي امنيتي در شهرستان مريوان بازداشت و به زندان اداره اطلاعات مريوان منتقل گرديد.(سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان ۲۵/۶/۸۶)
۵۶ـ حجت اسلام محمود درد کشان عضو مجمع محققين و مدرسين حوزه علميه قم بدليل سخنراني در استان اصفهان بدستور دادگاه ويژه روحانيت قم بازداشت و به زندان لنگرود قم منتقل گرديد. دادگاه ويژه روحانيت براي نامبرده حکم ممنوعيت سخنراني صادر کرده بود، بر اساس حکم صادره در صورت سخنراني مبلغ ۲۰۰۰۰۰ تومان جريمه خواهد شد. (نوروز ۲۶/۶/۸۶ )
۵۷ـ طاهره سوداگري، فرشيد سوداگري، محسن نادري، علي سارمي و پيروز منصوري به علت شرکت در مراسم نوزدهمين سالگرد کشتار زندانيان سياسي توسط نيروهاي امنيتي بازداشت شدند. ماموران وزارت اطلاعات به منازل خانوادهايي که فرزندان آنها در تابستان سال ۱۳۶۷ اعدام شدند يورش برده و تا به حال دوازده خانواده دستگير و به بند ۲۰۹ زندان اوين منتقل شده اند. ( فعالين حقوق بشر و دمکراسي در ايران ۳۱/۶/۸۶ )
فعالين سياسي، فرهنگي و اجتماعي: احکام صادره شده توسط دادگاه ها
۵۸ـ گشتاسب واثقي و محمود اصلاني از متهمان پرونده تجمع مقابل زندان اردبيل براي اعتراض به نقض حقوق انساني عباس لساني، به اتهام جاسوسي بدون برخورداري از وکيل و بصورت غير علني در دادگاه انقلاب به ۴ سال حبس محکوم شدند. نامبردگان در زمان تجمع توسط ماموران امنيتي دستگير و به مدت ۱۰۵ روز در بازداشت بسر برده ، سپس با قرار وثيقه از زندان آزاد شدند. ( ساوالان سسي ۲۵/۵/۸۶ )
۵۹ـ مظفر ريحاني به اتهام همکاري با احزاب کرد اپوزسيون در دادگاه انقلاب به ۲ سال حبس محکوم گرديد و به زندان مراغه تبعيد شد. نامبرده بيش از ۶ ماه است که در زندان بسر مي برد. ( موکريان نيوز ۱/۶/۸۶ )
۶۰ـ احمد شيرزاد عضو شوراي مرکزي جبهه مشارکت ايران اسلامي و نماينده اصفهان در دوره ششم مجلس شوراي اسلامي به اتهام نشر اکاذيب به قصد تشويش اذهان عمومي و افتراء با شکايت مدعي العموم در شعبه ۷۶ دادگاه کيفري استان تهران به صورت غيابي به حبس و پرداخت جريمه نقدي محکوم شد. ( ايسنا ۱۲/۶/۸۶ )
۶۱ـ ۲۴ نفر از فعالين حرکت ملي آذربايجان به اتهام اخلال در نظم و آسايش عمومي، ايجاد هياهو و جنجال، شرکت در تجمع غيرقانوني و تخريب اموال دولتي و عمومي در شعبه ۱۰۲ دادگاه عمومي و جزايي شهرستان اهر به رياست قاضي مولايي به زندان و شلاق محکوم شدند. احکام صادره به اين شرح است: فرهاد حيدري ۳۰ ماه حبس و ۷۰ ضربه شلاق تعزيري، کريم کارگر، افشين بزار قديم، مرتضي شکري سرقيني، و عوض حسن پور هرکدام به ۶ ماه حبس و ۷۰ ضربه شلاق تعزيري، انوشيروان طهماسبي، رامين ايل غمي، رامين بخشي، حسين صفرنيا، فريد برزگر ، مهرداد حيدرپور، محمد جعفري، مهدي سليماني، ابوالفضل اسدزاده، پرويز باقري، جلال اسفندياري، رضا سلمانزاده، نادر آخشي، ابوالفضل دوست محمدي، رضا سليماني، پرويز قانع، ابراهيم زلفي، اميد سيفي و مجتبي جاملو هريک به ۶ ماه حبس و ۵۰ ضربه شلاق تعزيري محکوم شدند. احکام صادره به مدت ۵ سال به حالت تعليق درآمد. ( ساولان سسي ۱۳/۶/۸۶ )
۶۲ـ شورش گلکار از فعالان فرهنگي مطبوعاتي سنندج به اتهام اقدام عليه امنيت ملي در دادگاه تجديد نظر استان کردستان به چهار ماه حبس تعزيري محکوم شد، نامبرده توسط ماموران نيروي انتظامي بازداشت و روانه زندان گرديد. ( موکريان نيوز ۱۵/۶/۸۶ )
۶۳ـ وريا تدين به اتهام همکاري با يکي از احزاب کرد اپوزسيون در دادگاه انقلاب سنندج به يکسال حبس تعزيري محکوم شد. نامبرده حدود ۶ ماه است که در زندان بسر مي برد. ( موکريان نيوز ۱۹/۶/۸۶ )
۶۴ـ لقمان صداقت معلم بانه اي به اتهام رعايت نکردن شئونات اسلامي بدستور اداره حراست آموزش و پرورش شهرستان بانه از کار اخراج شد.(سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان ۲۵/۶/۸۶)
۶۵ـ رحيم رحيم زاده به اتهام همکاري با يکي از احزاب کرد اپوزيسيون در دادگاه انقلاب مهاباد به ۳ سال حبس محکوم شد. نامبرده بيش از دو ماه است که در زندان بسر مي برد.( موکريان نيوز ۲۵/۶/۸۶
۶۶ـ مصطفي تاج زاده عضو شوراي مرکزي جبهه مشارکت ايران اسلامي به اتهام نشر اکاذيب به قصد شويش اذهان عمومي و افتراء با شکايت مدعي العموم در شعبه ۱۰۸۳ دادگاه عمومي تهران به رياست قاضي حسين حسينيان به پرداخت ۳۰۰۰۰۰ تومان جزاي نقدي و ۱۰۵ روز انفصال از خدمات دولتي محکوم شد. (ايسنا ۲۷/۶/۸۶ )
۶۷ـ ۱۰۰۰ نفر از معلماني که در تجمع اعتراضي ۲۳ اسفند ۸۵ در مقابل مجلس شوراي اسلامي شرکت کرده بودند بازداشت و براي آنها پرونده تشکيل دادند. در دادگاه انقلاب و هيات تخلفات اداري حدود ۳۰۰ معلم محاکمه شده اند و معلمان به احکامي همانند اخراج، بازنشستگي، انفصال، تبعيد، صدور قرار وثيقه، جريمه نقدي و زندان محکوم شده اند.(نوروز ۲۸/۶/۸۶)
اخبار مربوط به زندانيان سياسي :
۶۸ـ دکتر هاله اسفندياري پژوهشگر ايراني ـ امريکايي که در تاريخ ۱۸ ارديبهشت ماه سال جاري به اتهام تلاش