| نویسنده |
پیغام |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 18:38 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
سالارکيا: به هيچ وجه در زندان شکنجه نداريم
معاون امور زندان هاي دادستان تهران با تکذيب برخي اخبار منتشره مبني بر وضعيت نامساعد جسماني دانشجويان زنداني امير کبير گفت: وضعيت جسماني دانشجويان امير کبير خوب است.
محمود سالارکيا معاون امور زندان هاي دادستان هاي تهران روز سه شنبه در مورد وضعيت دانشجويان اميرکبير گفت: اين افراد در حال حاضر در زندان اوين به سر مي برند و در آنجا هيچ مشکلي ندارند.
خبرگزاري ايسکانيوز ضمن گزارش اين خبر از قول وي نوشت: متاسفانه اطلاع رساني که از سوي رسانه هاي صورت گرفته مغرضانه و بدون در نظر گرفتن شرايط زندانيان است.
وي خاطرنشان کرد: اخيرا خبرنگاران از زندان اوين بازديد کرده و طبيعت زندان را مشاهده کرده اند و برخي مواردي را که ذکر مي کنند به هيچ وجه در زندان مطرح نيست.
وي با تکذيب شکنجه دانشجويان امير کبير تصريح کرد: يکسري تحقيقات در حال صورت گرفتن است و ممکن است براي ملاقات محدوديتي در نظر گرفته شود که در اين امر عنوان شکنجه به آن تعلق نمي گيرد.
لازم به ذکر است ۵ دانشجوي آزاد شده پلي تکنيک بارها شکنجه هاي جسمي و روحي وارده را افشا کرده اند. خانواده هاي ۳ دانشجوي دربند نيز، شکنجه فرزندان خود به وسيله مسولين زندان اوين و تيم بازجويي را افشا نموده و طي رنجنامه خود شکنجه هاي اعمالي را بيان کرده اند. ولي ظاهرا سالارکيا با تکرار سخنان مريد خود، سعيد مرتضوي، قصد دارد اردات و گوش به فرماني خود به تاريکخانه قوه قضاييه را اثبات نمايد |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 18:40 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
محمدعلى دادخواه: پرونده دانشجويان بايد در دادگاه مطبوعات رسيدگى شود
وکيل مدافع مجيد توکلى، احمد قصابان و احسان منصورى، سه تن از دانشجويان بازداشتشده دانشگاه اميرکبير در پرونده انتشار مطالب موهن در برخى از نشريات اين دانشگاه، از برگزارى دادگاه موکلانش در تاريخ سى و يکم شهريورماه در شعبه ششم دادگاه انقلاب خبر داد.
محمدعلى دادخواه با بيان اين مطلب به ايسنا گفت: طبق مراجعهاى که به دادگاه انقلاب داشتم، از تعيين شعبه و وقت رسيدگى به پرونده احسان منصورى، مجيد توکلى و احمد قصابان دانشجويان بازداشت شده دانشگاه اميرکبير مطلع شدم.
وى گفت: عنوان اتهامى موکلانم توهين به مقدسات و مقامات عنوان شده و اين پرونده در شعبه ششم دادگاه انقلاب مورد رسيدگى قرار مىگيرد.
دادخواه تصريح کرد: با توجه به اينکه اين جرم بيشتر مطبوعاتى است و اتهام دانشجويان اين است که در نشريات دانشجويى خود مبادرت به درج مطالبى کردند که از نظر دادستان، جرم دانسته شده، بايد دادگاه مطبوعات يا کميته انضباطى مبادرت به رسيدگى به اين پرونده کند.
وى ادامه داد: بر اساس مقررات حاکم بر نشريات دانشجويى، تخلفات اين نشريات بايد در کميته انضباطى رسيدگى شود و در صورت احراز تخلف، مطابق قوانين براى رسيدگى به دادگاه مطبوعات ارجاع خواهد شد |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 29 شهريور 1386، ساعت 22:16 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 13:21 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
تمام نيت من از باز کردن اين تاپيک اين بود که بگم مخالفت با حضور احمدي نژاد در پلي تکنيک برابر بود با:
1- تهمت بي ديني به دانشجويان
2- لقب ستوان به دوستان ستاره دارمومن دادن
3-چاپ نشريه هاي جعلي
4- بازداشت دانشجويان
5- شکنجه دانشجويان در زندان وگرفتن به زور اعتراف (بنا به اخرين اعلاميه انجمن اسلامي)
اگه تو نگران اون نگهباني من نگران صفحات تاريخم که توش مينويسن مردم در تاريخ1357 با دادن خون هاي زياد انقلاب کردن
اما فرزندان اون شهدا نتونستن از خون پدراشون(برادراشون) دفاع کنند و انقلاب مسير خودشو گم کرد
هرار بار گفتم يه بار ديگه هم ميگم من کاري با امريکا ندارم اينجا ايرانه نه امريکه ونه هيچ کشور ديگه پس از يه جاي ديگه دليل بياري که چون اونجا اونجري اينجا هم مشکلي نيست امريکا يه کشوره که پيشوانه تاريخيش به 1000 سال هم نميرسه اجدادشون به تبعيديهاي اينگليسي هاميرسه من (ما) از دو بزرگ مرد تاريخ کشور ودينمونو به ارث برديم
اگه دفاع داري از دکتر بکني يه تاپيک بزن بحث کنيم و گرنه اصل اين مطلب بر همه روشن و جاي بحث نداره |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 13:31 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
سه دانشجوي اميرکبيري در نخستين جلسه دادگاه اتهامات خود را رد کردند
جلسه رسيدگي به اتهامات احسان منصوري، مجيد توکلي و احمد قصابان سه دانشجوي بازداشت شده دانشگاه اميرکبير، صبح روز شنبه -۳۱ شهريور ۸۶- در شعبه ۶ دادگاه انقلاب به صورت غيرعلني و بدون حضور وکيل برگزار شد.
محمدعلي دادخواه، وکيل مدافع اين سه دانشجو، پس از پايان اين جلسه دادگاه به گفت: اين جلسه صبح امروز با حضور متهمان و وکيل مدافع آنان آغاز شد و تا ساعت ۱۳ ادامه يافت. در ابتداي جلسه، کيفرخواست صادره توسط نماينده مدعيالعموم قرائت شد.
وي با اعلام اين خبر گفت: دانشجويان نسبت به مواضع خود مبني بر عدم توهين به ائمه(ع) پابرجا بودند و اتهاماتي مبني بر “توهين به مقدسات”، “توهين به مقامات” و “اقدام عليه امنيت ملي” را رد کرده و مي گويند از لوگوي نشريات آنها سوءاستفاده شده است.
وي که نتوانسته بود حتي با موکلان خود گفت و گو کند، با بيان اينکه در اين جلسه موکلانش اظهارات خود را بيان کردند، گفت: فرصت براي دفاع اينجانب ايجاد نشد و ادامه جلسه رسيدگي به ۷ مهرماه موکول شد.
محمدعلي دادخواه با بيان اينکه موکلانش در حال حاضر در بازداشت به سر مي برند، ابراز اميدواري کرد که دادگاه رأي بر برائت اين دانشجويان صادر کند.
بر اساس شواهد موجود آنچه قطعي به نظر مي رسد اين است که هيچ مدرکي مبني بر مجرم بودن اين سه دانشجو وجود ندارد و تنها اعترافات اين سه دانشجو در زندان است که مويد چنين اتهاماتي مي باشد. اما از آنجا که اين دانشجويان در گذشته با انتشار نامه اي شکنجه شدن خود را در حين بازجويي بيان کرده و همچنين در حين بازپرسي و جلسه دادگاه نيز بر اعتراف گيري تحت شکنجه اذعان داشته اند، به نظر مي رسد در صورت پي گيري بي طرفانه پرونده قضايي، در نهايت حکم برائت براي اين سه دانشجوي بي گناه اميرکبيري صادر شود |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 15:23 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
درست است که آن عده که دستگير شدند، دانشجو بودند. اما هر کسي از جمله دانشجو اگر جرمي مرتکب شود، بايد پاسخگو باشد و در صورت اثبات جرم، مجازات شود تا جامعه پايدار بماند و هر کسي به خود جرأت قانون شکني ندهد. سعدي عليه الرحمة گفته است:
بگفتيم در باب احسان بسي
وليکن نه شرطست با هر کسي
جهانسوز را کشته بهتر چراغ
يکي به در آتش که خلقي به داغ
اگر آن عده هم به جاي توهين، راه عقل را در پيش مي گرفتند و به جاي هوچي گري و توهين به مقدسات، مباحثه و مناظره ي منطقي (و نه هوچي گري) را راهکار قرار مي دادند، وضعشان طور ديگري بود.
ادعاي اين که نشريه ها جعلي است، نادرست است. چرا که روند توهين هاي اين نشريات، تنها در نسخه ي آخر نبوده بلکه توهين هاي بدتر از اين در نسخه هاي قبلي وجود داشته است. حتي توهين به قرآن که در نزد شيعه و سني حکمش يکسان است...
مطلب ديگر اين که مسأله را به توهين به احمدي نژاد ربط ندهيد. اتهام دستگيرشدگان، چاپ نشريات موهن است. |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 15:45 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| اگر آن عده هم به جاي توهين، راه عقل را در پيش مي گرفتند و به جاي هوچي گري و توهين به مقدسات، مباحثه و مناظره ي منطقي (و نه هوچي گري) را راهکار قرار مي دادند، وضعشان طور ديگري بود. |
موضوع ابهامات بسياري دارد.
در ابتداي اين ماجرا ها دانشجويان اعلام داشتند. افرادي از طرف اصول گرايان مطالبي را چاپ کرده و
بنام مجلهما نشر داده اند! اين عملا اتهام اصلي انهاست...نشر توهين به مقدسات.
دانشجويان اعلام داشتند ماجرايي که در ان قرار گرفته اند يک توطئه بوده است.
موارد مشابه زيادي نيز وجود دارد که اتهاماتي زده شده و بدون دادن اطلاعاتي
در مورد نحوه اثبات انها عملا حکم داده ميشود. |
اين مطلب آخرين بار توسط majidjon13 در سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 15:54 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 03 مهر 1386، ساعت 15:51 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
| اگر آن عده هم به جاي توهين، راه عقل را در پيش مي گرفتند و به جاي هوچي گري و توهين به مقدسات، مباحثه و مناظره ي منطقي (و نه هوچي گري) را راهکار قرار مي دادند، وضعشان طور ديگري بود. |
موضوع ابهامات بسياري دارد. در ابتداي اين ماجرا ها دانشجويان اعلام داشتند. افراطي افراطي از طرف اصول گرايان مطالبي را چاپ کرده و بنام مجله ما نشر داده اند!
اين عملا اتهام اصلي انهاست...نشر توهين به مقدسات. دانشجويان اعلام داشتند ماجرايي که در ان قرار گرفته اند يک توطئه بوده است. موارد مشابه زيادي نيز وجود دارد که اتهاماتي زده شده و بدون دادن اطلاعاتي در مورد نحوه اثبات انها عملا حکم داده ميشود |
بنده هم در بالا عرض کردم که فهرست توهين ها صرفاً منحصر به توهين در شماره ي آخر که مورد تکذيب دستگير شدگان است، نمي شود و توهين هاي بسيار زيادي در شماره هاي گذشته هم وجود داشته است. اصلاً روند اين توهين ها به صورتي است که وجود آن ها در شماره ي آخر نيز غير معمول نبوده و مطابق روند گذشته بوده است. نمونه هايي از اين توهين ها را ذکر خواهم کرد تا ببينيد که بحث جعلي بودن نشريات دروغ است و براي فرار از مجازات و اتهام زدن به ديگران طراحي شده است:
ترديد، شماره٣، ٣/٨٥
« و همانا گاو را آفريديم تا انسان هيچ وقت گمان نکند خيلي نفهم است. و الاغ را آفريديم تا خوشحال باشد که از انسان خرتر هم هست... و خداوند داناست و زندگي زيباست و شما نميدانيد ... و خداوند تواناست و شما نميدانيد... و خداوند تواناست و شما را آفريديم چون زورمان ميرسيد. اي کساني که ايمان آوردهايد، اين قدر زور نزنيد زورتان نميرسد. و اين همين است که هست، بيخود نق نزنيد. کار خودتان را بکنيد، شايد که رستگار شويد.»
آيا اين جز توهين به قرآن است؟ تاريخش هم که مربوط به يک سال قبل است و بحث جعل و ... هم مطرح نيست. از اين دست مطالب بسيار است و توهين هاي مستقيم تر و بدون کنايه و طعنه هم هست و اگر بخواهيد باقي اش را نيز ذکر خواهم کرد. |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 05 مهر 1386، ساعت 0:37 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
توصيه عميد زنجاني به دانشجويان: از حوادث دانشگاه اميرکبير درس بگيريد!
آيت الله عميد زنجاني رييس دانشگاه تهران در مصاحبه با ايسنا با تهديد غير مستقيم دانشجويان، از آنان خواست از وقايع دانشگاه اميرکبير درس بگيرند.
رييس دانشگاه تهران با اشاره به اتفاقي که در دانشگاه اميرکبير براي نشريات دانشجويي به وجود آمد، تصريح کرد: تجربهي دانشگاه اميرکبير تجربهاي بود که دانشجويان بايد از آن درس بگيرند و اين موضوع نبايد دوباره تکرار شود. حادثهها براي دانشجويان بايد تجربهاي سياسي خاص باشد که در شرايط بعدي بتوانند آن مسائل را تجزيه و تحليل کنند و در دام دشمنان قرار نگيرند. گفتني است در جريان حوادث دانشگاه اميرکبير ۸ تن از دانشجويان اين دانشگاه بازداشت شدند که ۳ تن از اين دانشجويان همچنان و بعد از گذشت بيش از ۳ ماه در زندان اوين بسر مي برند. در تابستان گذشته اخبار مختلفي مبني بر شکنجه اين دانشجويان در زندان اوين منتشر شد به گونه اي که رييس قوه قضاييه، رييس دادگستري استان تهران را مامور بررسي اين موضوع کرده است.
عميد زنجاني همچنين اعتراضات دانشجويي را به راديوهاي بيگانه نسبت داد و با بيان آنکه در سال جديد تشکلهاي دانشجويي بايد هوشيار باشند، افزود: ما شاهد هستيم موجهايي که ميخواهند در دانشگاه آشوب ايجاد کنند ابتدا در راديوهاي بيگانه آغاز ميشود و بعد مطبوعات و جرايدي که خواننده کمتري دارند مطالب راديوهاي خارجي را منعکس ميکنند و اين در حالي است که اين موضوع بر اساس رعايت مصالح ملي و دانشگاهي نيست و چنين حرکتهايي باعث اضطراب در دانشگاه ميشود. همگان بايد بدانند ايجاد اضطراب در محيط دانشگاه به نفع هيچکس نيست و دانشجويان بايد با نظم و شئونات دانشگاهي و آگاهي لازم به فعاليت خود ادامه دهند.
منبع: ادوارنيوز
و
متقابلا به عميدزنجاني توصيه مي کنيم از سرنوشت عليرضا رهايي درس بگيرد
روابط عمومي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه صنعتي اميرکبير(پلي تکنيک تهران) با صدور اطلاعيه اي توضيحاتي را در خصوص اظهارات چند روز گذشته …حسيني، معاون حقوقي وزير علوم، و آيت الله عميدزنجاني، رئيس دانشگاه تهران، ارائه کرد. متن اين اطلاعيه به شرح زير است:
روز گذشته معاون حقوقي وزير علوم بار ديگر بر گناهکار بودن دانشجويان دانشگاه اميرکبير در قضيه پخش نشريات موهن در اين دانشگاه تاکيد کرده و مبناي استناد خود را فيلم اعترافات اين دانشجويان که در اجلاس روساي دانشگاه ها پخش شده، ذکر نمود. در اين خصوص لازم به ذکر است آن چه از آن به عنوان فيلم اعترافات دانشجويان نام برده مي شود فيلمي است که در خردادماه گذشته در يکي از اتاق هاي بازجويي بند ۲۰۹ زندان اوين و پس از اعمال چند روزه شکنجه هاي فراوان، دانشجويان بازداشت شده مجبور شده بودند در مقابل دروبين به دروغ اعترافاتي را بيان کنند. جالب آن که بنا به گفته ۵ دانشجوي آزاد شده اين دانشگاه اين فيلم در حالي توسط تيم بازجويي تهيه شده که دانشجويان در بند در مقابل دوربين بارها اتهامات وارده را تکذيب مي کردند. در مقابل تيم بازجويي با ضرب و شتم شديد و فحاشي به دانشجويان از ايشان مي خواستند مقابل دوربين عينا جملاتي را تکرار کنند که بازجوها از ايشان مي خواهند. روابط عمومي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اميرکبير پخش اين فيلم، که حاصل انواع و اقسام شکنجه هاي غيرانساني است، در اجلاس روساي دانشگاه ها و استناد برخي از مسئولين وزارت علوم به مفاد آن را منزجرکننده دانسته و اين مسئله را نمايانگر عمق کينه و عدوات دولتمردان با دانشجويان آزاده ايران زمين مي داند.
در خبر ديگري رئيس روحاني دانشگاه تهران در آستانه سال جديد تحصيلي طي مصاحبه اي با تهديد ضمني دانشجويان اين دانشگاه به ايشان توصيه کرده از حوادث به وجود آمده در خصوص نشريات دانشجويي دانشگاه اميرکبير درس عبرت بگيرند. اين سخن رئيس انتصابي دانشگاه تهران پيش از هر چيز از حمايت همه جانبه نهادهاي امنيتي خارج دانشگاه و نهادهاي شبه نظامي داخل دانشگاه از تصميمات نابخردانه و خلاف قانون روساي انتصابي دانشگاه ها در نقض گسترده حقوق اساتيد و دانشجويان حکايت دارد. حمايت هايي که در بهار گذشته از فرط استيصال به جعل نشريات دانشجويي انجاميد و نهادهاي طراح اين سناريو به منظور نيل به اهداف شوم مورد نظر، راه و روشي غيرانساني و بي رحمانه در برخورد با دانشجويان دانشگاه اميرکبير در پيش گرفتند. اکنون نيز در حالي که تمامي شواهد و قراين از اعمال شکنجه بر دانشجويان اين دانشگاه براي اعتراف دروغ عليه خود و ديگر دانشجويان حکايت دارد، برخي مسئولين همچنان اصرار بر گناهکاري ۳ سه دانشجوي مظلوم اين دانشگاه، مجيد توکلي، احسان منصوري و احمد قصابان، دارند.
رئيس روحاني دانشگاه تهران پيش از هر چيز بايستي به خاستگاه و جايگاه اصلي خود که همانا حوزه علميه است توجه کرده و انتصاب تحميلي خود را بر دانشگاه از خاطر نبرد. انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اميرکبير متقابلا به آيت الله عميد زنجاني توصيه مي کند از سرنوشت عليرضا رهايي، رئيس انتصابي دانشگاه اميرکبير، درس عبرت گرفته و سعي ننمايد به پاس اعطاي فرصت مجدد دولت نهم به وي براي تداوم رياستش بر دانشگاه تهران و به منظور اثبات وفاداري به اقتدارگرايان راه تقابل با قاطبه دانشجويان و اساتيد اين دانشگاه را در پيش بگيرد. چرا که امروز در خانواده بزرگ پلي تکنيک بدنام تر و روسياه تر از عليرضا رهايي کسي يافت نمي شود. انجمن اسلامي اميرکبير با يادآوري چگونگي استقبال دانشجويان دانشگاه تهران از عميد زنجاني در مراسم معارفه اش به ايشان توصيه مي کند پيش از آن که سيل بنيان کن خشم دانشگاهيان اعتبار و آبرويي براي وي باقي نگذارد پا به اندازه گليم دراز کند و آبروي خود را با تکيه چند روزه بر اريکه قدرت معامله نکند. با دانشجويان به عدل و انصاف و مطابق قانون و مقررات رفتار کرده و از حذف اساتيد منتقد و خوش نامي چون دکتر بشيريه و …. از سطح دانشگاه پرهيز نمايد. انجمن اسلامي اميرکبير همچنين به رئيس دانشگاه تهران توصيه مي کند با پرهيز از برداشت هاي نادرست و تحليل هاي نا به جا از مطالبات و اعتراضات به حق دانشجويان، فضاي دانشگاه را با عينک واقع بيني بنگرد.
روابط عمومي انجمن اسلامي دانشجويان
دانشگاه صنعتي اميرکبير(پلي تکنيک تهران)
۴ مهرماه ۱۳۸۶ |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 05 مهر 1386، ساعت 0:41 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
آخرين وضعيت دانشجويان زنداني اميرکبير
وکيل سه دانشجوي دانشگاه اميرکبير گفت: «هر سه موکل من در دادگاه، صراحتا ضمن رد اتهامهاي وارده اعلام کردهاند که اعترافات گرفته شده از آنها تحت شرايط ويژه روحي و جسمي است».
«محمدعلي دادخواه» ضمن انتقاد از عملکرد قاضي دادگاه دانشجويان پليتکنيک، افزود: «متاسفانه عليرغم حقوقي که قانون براي متهم قائل شده است، من به عنوان وکيل متهمان، نه اجازه ملاقات با آنان در زندان را يافتم و نه حتي اجازه ملاقات در صحن و کريدورهاي دادگاه را».
دادخواه تاکيد کرد: «وکيلي که اجازه همکاري و ارتباط با موکلينش را نداشته باشد عملا بيتاثير خواهد بود. به ويژه با توجه به اين نکته که موکلين من دوران بازجويي را ژست سر گذاشتهاند».
عضو کانون وکلاي مدافعان حقوق بشر اظهار داشت: «قانون اساسي در بند ۳۵ صراحتا عنوان ميکند که يکي از ارکان دادگاه وکيل است، اما تا زماني که به من اجازه صحبت کردن و برقراري ارتباط با موکلينم داده نشود عملا اين رکن دادگاه بياثر گشته است».
دادخواه ضمن بيان اين نکته که «من دفاعيه خود را آماده کردهام و اميدوارم که بتوانم ان را در جلسه بعدي دادگاه ارائه دهم» اعلام کرد: «تمامي موکلين من در دادگاه، صراحتا ضمن رد اتهامهاي وارده اعلام کردهاند که اعترافات گرفته شده از آنها تحت شرايط ويژه روحي و جسمي است. هر سه نفر اين دانشجويان بر وقوع شکنجههاي جسمي و روحي تاکيد دارند و قطعا در آينده شکايتي در اين زمينه تنظيم خواهد شد».
بنا بر اطلاع وکيل پرونده، جلسه بعدي رسيدگي به اتهامات سه دانشجوي دانشگاه اميرکبير که به اتهام «چاپ مطالب توهينآميز به مقدسات و مسئولين نظام در نشريات دانشجويي» از ارديبهشت ماه امسال در بازداشت به سر ميبرند، شنبه هفته آينده برگزار خواهد شد.
گفتني است اين سه فعال دانشجويي مدعي هستند که از چاپ مطالب و نشريات مذکور بياطلاع بوده، و اين مطالب صرفا با سوءاستفاده از لوگوي نشريات آنها به چاپ رسيده است |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 05 مهر 1386، ساعت 18:35 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| s_mr66 نوشته بود: |
اگه تو نگران اون نگهباني من نگران صفحات تاريخم که توش مينويسن مردم در تاريخ1357 با دادن خون هاي زياد انقلاب کردن اما فرزندان اون شهدا نتونستن از خون پدراشون(برادراشون) دفاع کنند و انقلاب مسير خودشو گم کرد
هرار بار گفتم يه بار ديگه هم ميگم من کاري با امريکا ندارم اينجا ايرانه نه امريکه ونه هيچ کشور ديگه پس از يه جاي ديگه دليل بياري که چون اونجا اونجري اينجا هم مشکلي نيست امريکا يه کشوره که پيشوانه تاريخيش به 1000 سال هم نميرسه اجدادشون به تبعيديهاي اينگليسي هاميرسه من (ما) از دو بزرگ مرد تاريخ کشور ودينمونو به ارث برديم اگه دفاع داري از دکتر بکني يه تاپيک بزن بحث کنيم و گرنه اصل اين مطلب بر همه روشن و جاي بحث نداره |
پس ميفرمائيد که اين تاپيک را به خبرهاي نادرست و با تحليلهاي جانبدارانه اختصاص بدهيم و برويم در تاپيک ديگر بحث کنيم؟ اين شيوه را اصلاً نميپسندم، و بايد خدمتتان عرض کنم که براي بحث در مورد توهينهاي عدهاي به مقدسات و مجازات آنها تاپيک مناسبي است.
در ضمن، دين ارثي، به هيچ دردي نميخورد، و تا زماني که آدمهاي دلسوز انقلاب در اين مملکت هستند، به ياري خدا، انقلاب راهش را گم نخواهد کرد، و به سوي هدف متعالي خويش حرکت خواهد کرد. اصلاً اگر انقلاب از آرمانهاي خود دست کشيده بود که ديگر امروز زير تيغ آمريکا و صهيونيزم نبود. |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
جمعه 06 مهر 1386، ساعت 1:51 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
اگه تو نگران اون نگهباني من نگران صفحات تاريخم که توش مينويسن مردم در تاريخ1357 با دادن خون هاي زياد انقلاب کردن اما فرزندان اون شهدا نتونستن از خون پدراشون(برادراشون) دفاع کنند و انقلاب مسير خودشو گم کرد
هرار بار گفتم يه بار ديگه هم ميگم من کاري با امريکا ندارم اينجا ايرانه نه امريکه ونه هيچ کشور ديگه پس از يه جاي ديگه دليل بياري که چون اونجا اونجري اينجا هم مشکلي نيست امريکا يه کشوره که پيشوانه تاريخيش به 1000 سال هم نميرسه اجدادشون به تبعيديهاي اينگليسي هاميرسه من (ما) از دو بزرگ مرد تاريخ کشور ودينمونو به ارث برديم اگه دفاع داري از دکتر بکني يه تاپيک بزن بحث کنيم و گرنه اصل اين مطلب بر همه روشن و جاي بحث نداره |
پس ميفرمائيد که اين تاپيک را به خبرهاي نادرست و با تحليلهاي جانبدارانه اختصاص بدهيم و برويم در تاپيک ديگر بحث کنيم؟ اين شيوه را اصلاً نميپسندم، و بايد خدمتتان عرض کنم که براي بحث در مورد توهينهاي عدهاي به مقدسات و مجازات آنها تاپيک مناسبي است.
در ضمن، دين ارثي، به هيچ دردي نميخورد، و تا زماني که آدمهاي دلسوز انقلاب در اين مملکت هستند، به ياري خدا، انقلاب راهش را گم نخواهد کرد، و به سوي هدف متعالي خويش حرکت خواهد کرد. اصلاً اگر انقلاب از آرمانهاي خود دست کشيده بود که ديگر امروز زير تيغ آمريکا و صهيونيزم نبود.  |
سلام
بعد از فروپاشي شوروي معلوم شد چه رفتا ري با مردمشون زنداني هاي سياسي و ... انجام ميشه وقتي بهت ميگم برو تاريخ رو ورق بزن منظورم اين نيست تاري 28 سال گذشته ايران متاسفانه حکومات ايران شباهت هاي زيادي با کومونيستاي شوروي دارن واسه همي ميگم انقلاب ما از راه اصلي خودش دور شده خدايي چند تفر از تئوريستنهاي انقلاب زندن بيشترشون همون اوايل يا مردن يا کشتنشون بدون تحويل دادن ادمهايي که بفهمم جمهوري ميتونه اسلامي هم باشه وقتي ميگم انقلاب از راه اصليش خارج شده منظورم ادماشه (نمن با رهبري مشکلي ندارم اما دهبر تو ايران هيچ کارست(نمونش هم تو دولت به وضوح معلومه )) اصلا ميدوني اهداف اصلي انقلاب چي بود؟
مگه الان ايران زير تيغ امريکاست؟
در مورد اين تاپيک که در مورد دوستانمان در يند است |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 06 مهر 1386، ساعت 2:50 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
اگر انقلاب از آرمانهاي خود دست کشيده بود که ديگر امروز زير تيغ آمريکا و صهيونيزم نبود.  |
مگه الان ايران زير تيغ امريکاست؟ |
کافي است پيچ تلويزيونتان (چه تلويزيون ايران، چه ماهواره و تلويزيون کشورهاي ديگر از جمله رسانههاي مخالف ايران) را باز کنيد تا ببينيد که چه کساني مرتب بر طبل جنگ بر عليه ايران ميکوبند.
به غير از آن، تحريمهايي که بر عليه ايران اعمال شده است، ظلم بسياري را در حق ملت ايران روا ميدارد.
آيا واقعاً از اين موضوعات بيخبريد؟
| وقتي بهت ميگم برو تاريخ رو ورق بزن منظورم اين نيست تاريخ ۲۸ سال گذشته ايران |
شما تاريخ ايران را از چه کتابي مطالعه ميکنيد؟ با ارجاع به کتاب و مقاله، بحث بهتر و دقيقتر خواهد شد و اظهار نظرها از حالت احساسي بيرون خواهد آمد. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 06 مهر 1386، ساعت 17:08 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| در مورد اين تاپيک که در مورد دوستانمان در يند است |
اولين مشکل من با اين تاپيک اين است که : من با عنوان تاپيک مشکل دارم . من اون افراد را دوست خويش نمي پندارم و نمي پسندم که شما حرف خويش و موضع خويش را با به کار بردن ضمير جمع در اين جا به عنوان حرف جمع عنوان مي کنيد .
در مورد بقيه بحث ها فکر کنم امير حسين اطلاعاتش نسبت به من جامع تره و بهتر مي تونه جوابتون را بده . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1105 اعتبار کسب شده: 5812 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 06 مهر 1386، ساعت 20:00 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
| در مورد اين تاپيک که در مورد دوستانمان در يند است |
اولين مشکل من با اين تاپيک اين است که : من با عنوان تاپيک مشکل دارم . من اون افراد را دوست خويش نمي پندارم و نمي پسندم که شما حرف خويش و موضع خويش را با به کار بردن ضمير جمع در اين جا به عنوان حرف جمع عنوان مي کنيد .
در مورد بقيه بحث ها فکر کنم امير حسين اطلاعاتش نسبت به من جامع تره و بهتر مي تونه جوابتون را بده . |
خوب کسي هم مجبورت نکرده توي اين تاپيک پست بزني. |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
|
|