صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 531
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 05 شهريور 1386، ساعت 17:07
 1 سال پيش

وضعيت ۲دانشجوي زنداني که از هفته ها پيش در بازداشت به سر مي برند نيز بر نگراني خانواده و فعالان حقوق بشر افزوده است.”هدايت غزالي” و “صباح نصري” از دانشجويان کرد دانشگاه تهران ونيز دست اندر کار نشريه دانشجويي”روژامه” بيش از يک ماه است که توسط نيروهاي امنيتي بازداشت شده اند و در اين مدت هيچ اطلاعي از وضعيت، مکان نگهداري و دليل بازداشت آنها در دست نيست.
خانواده اين دو دانشجوي زنداني نگران تحت فشار قرار گرفتن فرزندانشان و ابهام در وضعيت آنها هستند.
به نظر فعالان حقوق بشر رويکرد مسئولان امنيتي و قضايي در قبال فعالان مدني بيش از پيش تندتر و خشن تر شده است و زندانيان کرد براي مدتي طولاني حق ملاقات با وکيل يا تماس با خانواده هايشان را پيدا نمي کنند

1
0
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 06 شهريور 1386، ساعت 14:23
 1 سال پيش

آغاز رسيدگي به شکايت دانشجويان اميرکبير از تيم بازجويي در دفتر نظارت بر حقوق شهروندي استان تهران

در پي شکايت دانشجويان آزاد شده دانشگاه اميرکبير از تيم بازجويي به «هيئت نظارت بر حقوق شهروندي استان تهران»، بررسي شکايت اين دانشجويان در اين هيئت آغاز شد.
اوايل مردادماه سال جاري در پي آزادي مجيد شيخ پور، علي صابري، عباس حکيم زاده، پويان محموديان و مقداد خليل پور، ۵ نفر از ۸ دانشجوي دانشگاه اميرکبير که به مدت بيش از ۵۰ روز در بازداشت به سر برده بودند، جمعي از اين دانشجويان با مراجعه به دفتر «هيئت نظارت بر حسن اجراي حقوق شهروندي دادگستري استان تهران» و تنظيم شکايتي از تيم بازجويي در خصوص اذيت و آزار ايشان از سوي اين تيم در طول مدت بازداشت، خواستار رسيدگي به اين مسئله شدند.
به گزارش خبرنامه اميرکبير در متن شکايت دانشجويان پلي تکنيک از تيم بازجويي پرونده آمده است: «اينجانبان از اردبيهشت تا مردادماه سال ۸۶ به اتهام اقدام عليه امنيت ملي و توهين به مقدسات در بند ۲۰۹ زندان اوين بازداشت بوده ايم که در اين مدت مورد انواع و اقسام شکنجه هاي غيرانساني و اذيت و آزارهاي فراوان توسط تيم بازجويي که خود را کارمندان وزارت اطلاعات معرفي مي نمودند قرار گرفته ايم.»
در ادامه اين شکايتنامه، دانشجويان با ذکر برخي شکنجه هاي اعمال شده بر ايشان، اظهار داشته اند: «موارد فوق الذکر همگي مصداق بارز نقض صريح حقوق متهم و نقض قانون حقوق شهروندي و ديگر قوانين قضايي و جزائي است. لذا اينجانبان شکايت خود را در اين خصوص از تيم بازجويي به آن مرجع محترم اعلام نموده و خواستار رسيدگي هر چه سريعتر به اين مسئله هستيم.»
دانشجويان آزاد شده همچنين با ارسال نامه اي خطاب به غلامرضا اسداللهي، دبير هئيت نظارت بر حقوق شهروندي قوه قضاييه، خواستار تسريع رسيدگي اين هيئت به مسئله شکنجه دانشجويان توسط تيم بازجويي شدند. در بخشي از نامه دانشجويان به دبير هيئت نظارت بر حقوق شهروندي آمده است: «لازم به ذکر است شکايتي به همين مضمون به شماره ۸۶/۱۰۳ تنظيم و به دفتر حقوق شهروندي دادگستري استان تهران تقديم شده است. لذا از جنابعالي تقاضا داريم نسبت به تسريع رسيدگي به اين شکايت و استيفاي حقوق پايمال شده ما دستورات لازم را صادر فرماييد.»
اسداللهي، دبير هيئت نظارت بر حقوق شهروندي قوه قضاييه، با ارجاع نامه دانشجويان آزاد شده به آوايي، رئيس دادگستري استان تهران، خواستار رسيدگي به شکايت دانشجويان شده است. در پي اين نامه نگاري ها هفته گذشته هيئت مرکزي «دفتر نظارت بر حقوق شهروندي دادگستري استان تهران» با دعوت از اين دانشجويان، از ايشان در خصوص چگونگي اعمال شکنجه ها توسط تيم بازجويي و جزئيات برخوردهاي انجام گرفته با ايشان در بند ۲۰۹ زندان اوين مصاحبه حضوري و کتبي به عمل آورد.
به گزارش خبرنامه اميرکبير رازقندي، رئيس اين هيئت، از دانشجويان خواست کليه مستندات قابل ارائه در خصوص عدم تماس و ملاقات با خانواده و وکلاي خود و ديگر محدوديت هاي اعمال شده در مورد خود در طول مدت بازداشت را هر چه سريعتر به اين هيئت تحويل دهند. گفتني است در پي عدم حضور چند نفر از دانشجويان آزاد شده در تهران قرار شد ايشان به محض حضور در تهران به اين هيئت مراجعه کرده و اعضاي هيئت را در جريان رفتار انجام گرفته با خود در مدت بازداشت بگذارند.
همچنين شکايت خانواده‌هاي احسان منصوري، مجيد توکلي و احمد قصابان، ۳ دانشجوي در بند دانشگاه اميرکبير، براي رسيدگي به ادعاي آنان مبني بر اعمال فشار و شکنجه فرزندانشان در طول مدت بازداشت، در هيئت نظارت بر حقوق شهروندي استان تهران بررسي و در حال انجام تحقيقات است.
بر اساس دستور رييس قوه‌ي قضاييه، رييس دادگستري استان تهران موظف به پيگيري ادعاي خانواده‌ي دانشجويان بازداشتي دانشگاه اميرکبير مبني بر اعمال فشار و شکنجه‌ي فرزندان آنها در طول مدت بازداشت شده است

2
1
1
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 10 شهريور 1386، ساعت 4:54
 12 ماه و 2 روز پيش

محسني اژه اي: به دانشجويان بازداشت شده اميرکبير اثبات کرديم که نشريات موهن را آن ها منتشر کرده اند

محسني اژه اي، وزير اطلاعات، در گفت و گوي ويژه خبري سه شنبه ۶ شهريورماه که از شبکه دوم صداوسيماي جمهوري اسلامي پخش شد، بار ديگر بر انتساب نشريات موهن به دانشجويان بازداشت شده دانشگاه اميرکبير تاکيد کرد.
به گزارش خبرنامه اميرکبير محسني اژه اي در پاسخ به سوال مجري اين برنامه که در خصوص انتشار نشريات موهن در بهار امسال در دانشگاه اميرکبير و دستگيري چند نفر از دانشجويان اين دانشگاه در پي اين حادثه جويا شد، با تکرار اتهامات خود عليه اين دانشجويان بار ديگر انتشار ۴ نشريه جعلي را به ايشان نسبت داد.
دانشجويان بازداشت شده پلي تکنيک بارها پيش از بازداشت بر جعلي بودن نشريات موهن تاکيد داشته و انتساب اين نشريات را به خود تکذيب کرده بودند. اما نيروهاي امنيتي با بازداشت تدريجي ۸ تن از دانشجويان، از جمله ۴ مديرمسئول نشريات منتشر شده، مدعي شدند دانشجويان بازداشت شده به دست داشتن در انتشار نشريات موهن اعتراف کرده اند.
وزير اطلاعات در ابتدا با بيان اين که چند ماه پيش ۴ نشريه دانشجويي در دانشگاه اميرکبير در اقدامي هماهنگ و به طور هم زمان سخيف ترين سخنان و شديدترين توهين ها را بالاترين مقدسات مطرح کردند، اظهار داشت: «اين مطالب که چند نفر به اسم دانشجو آن را انجام دادند، اصلا در شان دانشجو و دانشگاه نبود و شان دانشگاه را دچار خدشه کرد. اين توهين ها آن قدر شديد و سخيف بود که سر و صداي خيلي ها را درآورد. بسياري از دانشجويان، معلمان، حوزوي ها و دانشگاهيان از همان لحظه پخش اين نشريات به اين عمل شديدا اعتراض کردند.»
محسني اژه اي در ادامه به ورود وزارت اطلاعات به اين قضيه اشاره کرد و گفت: «يک باره از بسياري جاها فرياد برآمد که وزارت اطلاعات! چه نشسته اي که چنين و چنان شد. خيلي از افراد و شخصيت ها از حوزه هاي علميه و دانشگاه ها و جاهاي ديگر به بنده نامه نوشتند و خواستار برخورد با عاملين اين حرکت شدند.»
وزير اطلاعات با بيان اين که دست اندرکاران ۴ نشريه منتشر شده در دانشگاه اميرکبير دو عمل زشت انجام دادند، مدعي شد: «اين افراد ابتدا مطالب توهين آميزي نسبت به مقدسات در قالب نشريات خود منتشر کردند و در عمل زشت ديگري بلافاصله در همان روز سعي کردند انتشار اين نشريات را به افراد ديگري نسبت دهند.»
وزير اطلاعات در ادامه سخنان خود در اين خصوص با بيان اظهارات عجيبي گفت: «ما مجبور شديم چند نفر از دانشجويان اين دانشگاه را که در انتشار اين مطالب دست داشتند، بازداشت کنيم و در زمان بازداشت به خودشان اثبات کرديم که نشريات موهن را آن ها منتشر کرده اند.» محسني اژه اي در خصوص چگونگي اثبات اين مسئله به دانشجوياني که از ابتدا بر بيگناهي خود اصرار مي کردند، توضيحي نداد.
گفتني است اوايل مردادماه پس از آزادي ۵ نفر از ۸ دانشجوي بازداشت شده و ملاقات خانواده ۳ دانشجوي ديگر با فرزندان خود مشخص شد دانشجويان اميرکبير در بند ۲۰۹ زندان اوين تحت شديدترين شکنجه ها و اذيت و آزارهاي غيرانساني جهت اعتراف به عملي که مرتکب نشده بودند قرار داشتند. بسياري از ناظران رفتار بازجويان وزارت اطلاعات با فعالين دانشجويي دانشگاه اميرکبير را واکنشي به اعتراض شديد دانشجويان به رئيس جمهور در هنگام حضور وي در اين دانشگاه در پاييز سال گذشته دانسته اند.
وزير اطلاعات در حالي که ادعا مي کرد مسئولين اين ۴ نشريه خود دست به انتشار مطالب موهن در نشرياتي که شناسنامه و لوگوي مشخصي داشتند زده اند، در پاسخ به سوال ديگر مجري برنامه گفت و گوي ويژه خبري که از او پرسيد کشف عاملين انتشار اين نشريات از عهده حراست دانشگاه برنمي آمد و حتما بايد اين دانشجويان بازدشت مي شدند، پس از کمي مکث بدون آن که توضيحي در خصوص پيچيدگي اين حادثه بدهد، گفت: «خير، قضيه خيلي پيچيده بود. اين افراد در کار خود خيلي پيچيده عمل کرده بودند.»
از ابتداي انتشار نشريات موهن در دانشگاه اميرکبير و در پي آن اعتراض هماهنگ نيروهاي همسو با دولت به انجمن اسلامي دانشجويان اين دانشگاه عليرغم تکذيب چندين باره انتساب اين عمل توسط دانشجويان عضو انجمن اسلامي به خود، بسياري از تحليلگران انتشار نشريات موهن، اعتراضات هماهنگ پس از آن و اصرار برخي از مقامات در دادگاه انقلاب، وزارت علوم و مديريت دانشگاه اميرکبير بر مجرميت دانشجويان در اين حادثه پروژه اي از پيش طراحي شده توسط نيروهاي امنيتي جهت ايجاد زمينه برخورد شديد و انتقام گيري از دانشجوياني دانستند که براي نخستين بار صريح ترين انتقادات را به حاکميت در حضور محمود احمدي نژاد مطرح نمودند.
احمد قصابان، احسان منصوري و مجيد توکلي، سه دانشجوي دانشگاه اميرکبير که همچنان در بازداشت به سر مي برند، دو هفته پيش پس از آن که مطلع شدند عليرغم تکذيب چندين باره اتهامات خود پيش از بازداشت و همچنين در حين بازداشت و در بازپرسي دادگاه انقلاب، برخي از مقامات بلندپايه قضايي همچنان اصرار بر گناهکار بودن اين سه نفر داشته، قصد دارند در کمترين زمان ممکن دادگاه ايشان را برگزار کرده و بر اساس اعترافاتي که تحت شکنجه از ايشان اخذ شده آن ها را محاکمه نمايند، با نگارش نامه هايي جداگانه و تحويل اين نامه ها در آخرين جلسه ملاقات به خانواده هاي خود، آزار و اذيت خود توسط تيم بازجويي و اجبار به اعتراف دروغ عليه خود و ديگر دانشجويان را تاييد کردند و بار ديگر تاکيد نمودند که در انتشار نشريات موهن هيچ نقشي نداشتند.
پس از انتشار نامه سه دانشجوي در بند دانشگاه اميرکبير، اين دانشجويان بار ديگر به سلول هاي انفرادي بند ۲۰۹ منتقل شدند و تماس هاي تلفني و ملاقات هفتگي ايشان با خانواده خود قطع شد. در حالي که بيش از دو هفته است که ارتباط اين دانشجويان با خانواده هاي خود قطع شده است، سابقه بدرفتاري نيروهاي امنيتي با اين دانشجويان، تهديدهاي مکرر ايشان بر ادامه اين رفتارها پس از آن که اين سه نفر حاضر نشدند مقابل دوربين اعتراف کنند و همچنين تهديدهاي قبلي اين سه دانشجو مبني بر دست زدن به اعتصاب غذا در صورت بازگردانده شدن به سلول انفرادي بر موج نگراني ها در خصوص وضعيت اين دانشجويان به شدت افزوده است.
گفتني است در پي انتشار خبر شکنجه دانشجويان توسط کارمندان وزارت اطلاعات، محسني اژه اي براي نخستين بار پس از بر پا شدن اين غائله در دانشگاه اميرکبير، در چند هفته اخير با انجام مصاحبه هاي پياپي بر مجرميت دانشجويان بازداشت شده تاکيد کرده و منکر شکنجه و بدرفتاري با دانشجويان در حين بازداشت شده است.
گفتني است هفته گذشته به دستور رئيس قوه قضاييه و در پي شکايت ۵ دانشجوي آزاد شده دانشگاه اميرکبير، رسيدگي به مسئله شکنجه دانشجويان توسط تيم بازجويي، در دفتر نظارت بر حسن اجراي قانون حقوق شهروندي دادگستري استان تهران، زير نظر آوايي، رئيس دادگستري استان تهران، آغاز شد

1
0
1
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 11 شهريور 1386، ساعت 3:50
 12 ماه و 1 روز پيش

خبر فوري: انتقال دکتر کيوان انصاري از بند ۲۰۹ زندان اوين به بند مجرمين خطرناک

کيوان انصاري دانشجوي دکترا دانشگاه صنعتي اميرکبير از روز سه شنبه ۶ شهريور از بند ۲۰۹ به بند ۸ زندان اوين منتقل شده است.
به گزارش خبرنامه اميرکبير دکتر کيوان انصاري که در اعتراض به اجبار به ملاقات خانواده خود در کابين هاي شيشه اي، از حضور در جايگاه ملاقات خودداري کرده بود، از روز سه شنبه گذشته براي اعمال فشارهاي بيشتر به اندرزگاه ۸ زندان اوين منتقل شده است. گفته مي شود در بند ۸ زندان اوين مجرمين خطرناک نگه داري مي شوند.
کيوان انصاري به همراه پويا جهاندار و سعيد درخشندي سال گذشته به اتهام تشکيل گروههاي غيرقانوني، آموزش براي تسخير صدا و سيما، داشتن ايميل محرمانه، توهين به مقامات از طريق مطالب روي کامپيوتر، ارتباط نامشروع از طريق داشتن عکس يادگاري دسته جمعي با دانشجويان دانشگاه و… بازداشت شدند. در حال حاضر پس از گذشت نزديک به يک سال از بازداشت موقت اين سه فعال سابق دانشجويي و پس از آن که بيش از ۴ ماه از اعتراض دکتر انصاري، درخشندي و جهاندار به احکام بدوي شان مي گذرد، دادگاه تجديدنظر همچنان از اعلام حکم نهايي اين سه نفر امتناع مي کند

1
0
1
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 12 شهريور 1386، ساعت 16:22
 11 ماه و 29 روز پيش

بحث شکنجه ها و آزادي ۳ دانشجو را پيگيري مي کنم
دانشجويان آزاد شده دانشگاه اميرکبير به همراه خانواده ۳ دانشجوي در بند اين دانشگاه با سخنگوي قوه قضاييه ديدار کردند.
به گزارش خبرنامه اميرکبير يکشنبه ۱۳ مردادماه، جمعي از دانشجويان آزاد شده دانشگاه اميرکبير و خانواده احمد قصابان، مجيد توکلي و احسان منصوري، در خصوص سير غيرمتعارف رسيدگي به پرونده ۸ دانشجوي بازداشت شده دانشگاه اميرکبير و همچنين بدرفتاري با اين دانشجويان در مدت نگه داري در بند ۲۰۹ زندان اوين با دکتر عليرضا جمشيدي، سخنگوي قوه قضاييه، در محل دفتر وي ديدار کردند.
در آغاز اين جلسه، ابتدا يکي از ۵ دانشجوي آزاد شده با ابراز نارضايتي از رويکرد مسئولين قوه قضاييه نسبت به حقوق دانشجويان بازداشت شده، گفت: ما اميد چنداني نسبت به رسيدگي به حقوق پايمال شده خود توسط قوه قضاييه نداريم. چرا که از روزي که از زندان آزاد شديم بنا را بر عدم اطلاع مسئولين اين قوه از شرح آن چه که در مدت بازداشت بر ما رفته است، گذاشتيم و بدون آن که قصد جاروجنجال داشته باشيم، شروع به نامه نگاري با مسئولين کرديم ولي تاکنون هيچ پاسخي نگرفتيم.
اين دانشجوي دانشگاه اميرکبير با ارائه رونوشت نامه هاي ارسال شده براي مسئولين به جمشيدي، به بيان نحوه رفتار بازجوها در حين بازجويي با خود اشاره کرد و گفت: ما خود را در مقابل در بسته قوه قضاييه مي بينيم و نااميدانه بر اين در مي کوبيم. حتي اگر پاسخ مناسبي دريافت نکنيم حداقل احساس مي کنيم وظيفه اخلاقي خود را انجام داده ايم تا اگر فردا خواستيم در ديگري را بکوبيم، ديگران به ما خرده نگيرند.
به گزارش خبرنامه اميرکبير يکي ديگر از دانشجوي آزاد شده در اين ديدار با اشاره به موضعگيري سخنگوي قوه قضاييه در ديدار با خبرنگاران، خطاب به جمشيدي گفت: ما از مسئوليني مانند شما که اين قدر داعيه دار حقوق شهروندي هستيد انتظار چنين موضع گيري را نداشتيم. شما چه طور هنوز ما را نديده ايد، حرف هاي ما را نشنيده ايد، در خصوص اين مسئله رسيدگي و تحقيق نکرده ايد با اطمينان به خبرنگاران مي گوييد دانشجويان شکنجه نشده اند؟!
جمشيدي در پاسخ گفت: من هيچ گاه چنين حرفي نزدم. من فقط گفتم کسي دلش نمي آيد دانشجو را شکنجه کند. متاسفانه بعضي رسانه ها مدام مي خواهند قوه قضاييه را مقابل دانشگاه و دانشجويان قرار دهند و حرف هاي مسئولين را آن طور که دلشان مي خواهد منتشر مي کنند.
اين دانشجو با رد توضيحات سخنگوي قوه قضاييه گفت: اين موضع گيري شما را فقط يکي دو رسانه پوشش ندادند. تمام رسانه ها همين را گفتند. اتفاقا اين رسانه هاي مخالف دانشگاه و دانشجو بودند که سوء استفاده کافي را از اين موضع گيري شما انجام دادند و گفتند سخنگوي قوه قضاييه هم ادعاي دانشجويان را تکذيب کرد.
جمشيدي در پاسخ به اين سخنان گفت: شايد اشتباه از طرف من بوده و درست منظور خودم را منتقل نکرده ام. به هر حال اگر چنين بوده عذرخواهي مي کنم.
اين دانشجو در ادامه گفت: جناب آقاي جمشيدي، عذرخواهي شما در يک اتاق در بسته دردي را از ما دوا نمي کند. مهم اين است که شما مانند همان موضع گيري قبلي در حضور خبرنگاران منظور خودتان را روشن کنيد. که سخنگوي قوه قضاييه قول داد در جلسه بعدي ديدار با خبرنگاران سخنان خود را اصلاح کند.
لازم به ذکر است جمشيدي در جلسه اي که پس از اين ديدار با خبرنگاران برگزار شد، به دستور قوه قضاييه مبني بر آزادي سه دانشجوي در بند اشاره کرد و از تشکيل هيئتي زير نظر رئيس دادگستري استان تهران جهت پيگيري مسئله شکنجه دانشجويان خبر داد.
در ادامه اين ديدار يکي ديگر از دانشجويان به ذکر جزئيات رفتار مامورين و بازجوها با خود پرداخت، که جمشيدي با تعجب از او پرسيد: يعني شما را کتک مي زدند؟! که اين دانشجو خطاب به جمشيدي گفت: بله، ضرب و شتم جزء لاينفک بازجويي هاي ما بود. شما چنان صحبت مي کنيد که انگار بازجوها در بند ۲۰۹ اصلا دست به روي متهم دراز نمي کنند. جمشيدي پرسيد بازجوها از شما چه مي خواستند و چرا شما را تحت فشار قرار مي دادند؟
که اين دانشجو پاسخ داد: ايشان از ما مي خواستند تهيه و چاپ ۴ نشريه جعلي و موهن را به گردن بگيريم و اعتراف کنيم که ما و ديگر دانشجويان بازداشت شده اين نشريات را تهيه کرده ايم. در حالي که از اساس ما از چاپ و نشر اين نشريات مطلع نبوديم. حتي زماني که اين نشريات به صورت محدود در دانشگاه پخش شد ما خودمان نسبت به اين مسئله اعتراض کرديم. از حراست و انتظامات دانشگاه خواستيم اين نشريات را جمع آوري کنند. ولي آن ها مي گفتند به ما دستوري در اين زمينه داده نشده است. ما خودمان شاکي اين پرونده هستيم. اما بازجوها مي خواستند به هر قيمت ممکن اعتراف کنيم که اين نشريات را ما منتشر کرده ايم.
پس از آن که دانشجويان حاضر در اين جلسه به ذکر رفتار بازجوها با خود پرداخته و شرح اذيت و آزارهاي انجام گرفته را با سخنگوي قوه قضاييه در ميان گذاشتند، خانواده سه دانشجوي در بند گزارشي در خصوص وضعيت فرزند خود ارائه کردند.
به گزارش خبرنامه اميرکبير خانواده احسان منصوري با بيان اين که در زمان بازداشت فرزندشان، در همان محل دستگيري ماموران وي را به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده اند، اظهار داشتند: احسان را آن قدر موقع دستگيري زده بودند که اهالي محل به مامورين اعتراض کرده بودند. مامورين در پاسخ گفته بودند وي سارق مسلح است. تمام اهالي محل حاضرند شهادت بدهند که تا موقعي که مامورين احسان را سوار ماشين کرده بودند و برده بودند چند نفري به جان او افتاده بودند و فقط او را کتک مي زدند.
خانواده احسان منصوري در ادامه گفتند: تا زمان انتقال احسان به زندان همچنان چند نفر او را مي زدند. تا آن جا که مسئولين زندان با توجه آثار ضرب و جرحي که بر سر و صورت او بوده حاضر نمي شدند وي را از مامورين تحويل بگيرند. در نهايت با گزارش پزشک بند ۲۰۹ در خصوص چگونگي وضعيتش در هنگام تحويل به مسئولين زندان بود که حاضر شدنده اند احسان را تحويل بگيرند.
خانواده منصوري در ادامه به ذکر توضيحاتي در خصوص نامه اي که به رئيس قوه قضاييه در خصوص شرح شکنجه ها نوشتند اشاره کرده و گفتند: ما تا به حال ۴-۵ نامه خطاب به آقاي هاشمي شاهرودي نوشتيم و از همان ابتدا نسبت به وضعيت فرزندانمان هشدار داده و خواستار رسيدگي عادلانه به پرونده آن ها شده بوديم. اما هيچ گوش شنوايي پيدا نکرديم و مجبور شديم رفتاري که با فرزندانمان شده بود را در رسانه ها منتشر کنيم.
در ادامه اين ديدار مادر احمد قصابان که به شدت متاثر شده بود گفت: دو سه روز بعد از اين که احمد را دستگير کردند، آقايي به من زنگ زد و با يک لحن بد و توهين آميزي گفت مي داني بچه ات چه کار کرده؟ که من گفتم، بچه من کاري نکرده. او گفت بچه ات را در تهران رها کردي هر غلطي خواسته کرده، به آقاي احمدي نژاد توهين کرده و… که من گفتم بچه من تنها نبوده، همه دانشجوهاي دانشگاه در آن مراسم بوده اند.
مادر احمد قصابان در ادامه گفت: آن آقا با همان لحن زشت به من گفت اگر فرزندي زد توي گوش پدرش و پدرش او را بخشيد، بايد دوباره اشتباه خودش را تکرار کند؟! که من گفتم من يک زن خانه دارم از حرف هاي شما سر در نمي آورم ولي مطمئنم بچه من کار خلافي نکرده است. که او گفت اگر حکم ۲ سال زندان بچه ات را کردم ۴ سال از ما گلايه نکني. من آن قدر متاثر شده بودم که همان جا از حال رفتم و نقش زمين شدم.
پدر احمد قصابان نيز در اين ديدار گفت: آقاي جمشيدي، بچه من شکنجه شده، کتک خورده، هزار و يک بلا سرش درآوردند. آن قدر او را تحت فشار گذاشته اند که مجبور شده رگ دستش را بزند. خودش مراعات حال ما را مي کند و در ملاقات خيلي چيزي بروز نمي دهد. ولي من بچه ام را مي شناسم. تيک عصبي پيدا کرده، پريشان احوال است. دوستانش که از پيشش آمده اند همه چيز را براي ما تعريف کرده اند.
پدر احمد قصابان در ادامه در حالي که به شدت عصباني شده بود، ادامه داد: من رفتم به معاونت دانشجويي دانشگاه اميرکبير مي گويم اين بچه ها را که برايشان پرونده مي سازيد و مي فرستيد زندان بدانيد که آن جا دارند شکنجه مي شوند که معاونت دانشگاه که مثلا استاد هم هست به جاي همدردي و پيگيري اين موضوع از من مي پرسد بچه ها با وسيله خاصي شکنجه شده اند يا بدون وسيله؟! که من به او گفتم من نمي دانم با وسيله بوده يا بدون وسيله ولي اميدوارم خدا قسمت خودتان هم بکند که بفهميد با چه وسيله اي شکنجه مي کنند.
پدر مجيد توکلي نيز در خصوص ملاقات خود با فرزندش گفت: من خودم رد کبودي را روي سر و صورت و گردن مجيد ديدم. برادرانش هم ديده اند. رد شکستگي سر مجيد هنوز بعد از دو سه ماه خوب نشده. چه طور آن ها که بچه هاي ما را متهم مي کنند، وزارت اطلاعات سريع آن ها دستگير مي کند و چند جوان دانشجو را تحت شديدترين اذيت و آزارها قرار مي دهد که در مورد کاري که نکرده اند اعتراف کنند. ولي به ادعا و شکايت ما هيچ کس توجهي نمي کند. مگر يک جوان ۲۰ ساله چه قدر تحمل فشار را دارد؟ بچه من را به جايي رسانده اند که مي گويد حاضرم زير اعتصاب غذا بميرم. چند بار بيهوش شده و او را به بهداري منتقل کرده اند. خودشان با اصرار و التماس از او خواسته اند اعتصابش را بشکند. حالا که به درخواست دوستانش اعتصابش را شکسته، مي گويند اصلا کسي اعتصاب غذا نکرده است.
پدر اين دانشجوي در بند در ادامه ضمن ابراز نارضايتي از عملکرد رئيس دانشگاه اميرکبير، خاطرنشان کرد: اگر مسئولين دانشگاه بچه هاي ما را متهم کرده اند و فرستاده اند زندان، از نظر ما در قضيه نشريات موهن همين مسئولين مقصرند. چرا يک بار هيچ دادگاهي آن ها را احضار نکرده تا از آن ها در اين مورد پرس و جو کند؟ آيا وزارت اطلاعات و قوه قضاييه مي رود همان رئيس دانشگاه را دستگير کند؟ آيا حاضرند يک ماه او را به سلول انفرادي بفرستند و از او حرف بکشند؟

به گزارش خبرنامه اميرکبير جمشيدي در پايان اين ديدار ضمن ابراز تاسف از مسائل پيش آمده براي دانشجويان، گفت: از روزي که آقاي هاشمي شاهرودي قوه قضاييه را تحويل گرفته اند، ما به صورت مداوم در حال اصلاح قوانين و رويکردهاي مسئولين و ضابطان قوه قضاييه هستيم. در آن ابتدا که وضعيت خيلي بدتر از حال حاضر بود. اما در طول اين مدت چند ساله تمام سعي ما در رفع موانع و مشکلات در همين زمينه بوده است. به عنوان مثال بخشنامه حقوق شهروندي که تبديل به قانون شد يکي از نمونه هاي بارز تلاش مسئولين در اين خصوص بود.
سخنگوي قوه قضاييه با اشاره به اين که تمام حرف ها و درد دل هاي دانشجويان و خانواده هاي آن ها را درک مي کند، خاطر نشان کرد: از اين گزارش ها زياد به دست ما مي رسد و ما با حساسيت تمام آن ها را پيگيري مي کنيم. به هر حال مشکل در تمام زمينه ها هميشه بوده ولي تلاش ما در رفع مشکلات بوده است. انصافا از چند سال پيش تا الان در خصوص نحوه رفتار بازجوها حين رسيدگي به پرونده و رفتار با متهمين پيشرفت هاي بزرگ و چشمگيري داشته ايم. شما هم نبايد اين مشکلات و مسائل را ناشي از اسلام و نظام بدانيد. اگر اين اتفاقات واقعا افتاده باشد بدون شک آن فرد يا افراد تخلف کرده اند و بايد پاسخگو باشند و اين ربطي به نظام ندارد.
جمشيدي در ادامه با اشاره به اين که نامه دانشجويان آزاد شده به دست رئيس قوه قضاييه رسيده، گفت: آقاي هاشمي شاهرودي دستور پيگيري جدي اين بحث را داده اند. ايشان از ابتدا در خصوص بحث شکنجه و بدرفتاري با متهم حساسيت خاصي داشتند. به عنوان مثال در پرونده وبلاگنويس ها شاهد بوديد که ايشان اصلا پرونده را از دادستاني گرفتند، به قاضي ديگري دادند و تمام متهمان در خصوص آن پرونده تبرئه شدند. در اين مورد هم من حتما با ايشان صحبت مي کنم و خودم شخصا پيگير اين ماجرا مي شوم. همين الان هم با آقاي مرتضوي و آقاي حداد تماس مي گيرم تا در مورد وضعيت سه نفر ديگري که در بازداشت مانده اند صحبت کنم تا مشکل آن ها هم هر چه سريعتر حل شود.
در انتهاي اين ديدار سخنگوي قوه قضاييه از دانشجويان و خانواده هاي آن ها خواست از انتشار خبر اين ديدار در رسانه ها خودداري کنند تا وي بتواند مذاکرات خود را جهت آزادي سه دانشجوي در بند و همچنين رسيدگي به بحث شکنجه ها با مسئولين ذي ربط انجام دهد. اما با توجه به گذشت نزديک به يک ماه از اين ديدار و انتقال دوباره احمد قصابان، احسان منصوري و مجيد توکلي به سلول انفرادي، دانشجويان آزاد شده و خانواده سه دانشجوي ديگر اين گزارش را جهت انتشار در اختيار خبرنامه اميرکبير قرار دادند

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 20 شهريور 1386، ساعت 3:40
 11 ماه و 22 روز پيش

محکوميت سعيد قاسمي نژاد دانشجوي دانشگاه تهران به ۲ سال حبس تعليقي

سعيد قاسمي نژاد فعال دانشجويي ليبرال دانشگاه تهران از سوي شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به رياست قاضي صلواتي به ۲ سال حبس به مدت ۵ سال تعليق محکوم شد.دادگاه ، اين دانشجوي دانشگاه تهران را به اتهام تحريک به اغتشاش و اقدام عليه امنيت ملي به دو سال حبس محکوم و از اتهام اخلال در نظم عمومي تبرئه کرده است. قاسمي نژاد در حريان نا آرامي هاي دانشجويي خرداد ۸۲ بازداشت و به مدت ۲۰ روز در بازداشت بوده است.
قاسمي نژاد همچنين نويسنده ثابت ستون مقالات در ادوارنيوز و خبرنامه اميرکبير مي باشد

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
اعتبار کسب شده: 4980
ارسال سه‌شنبه 20 شهريور 1386، ساعت 20:36
 11 ماه و 21 روز پيش

اهورائيان دربند و درکه، چند تا از نگهبان‌ها را هم کتک زده بودند. ضرب و جرح کارمند دولت، آن هم نگهبان، به چند سال حبس منجر مي‌شود.
برخي از دوستان، اين فيلم را نديده‌اند. بهتر است بار ديگر با هم ببينيم:

فيلم ضرب و جرح کارمند انتظامات توسط آرمان صداقتي
وي در روز چهار شنبه ۱۲ ارديبهشت ماه، با حمله به يکي از کارکنان انتظامات اميرکبير وي را به شدت مجروح نمود، به طوري که کارمند انتظامات بيهوش شد.

http://fpdownload.adobe.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="{WIDTH}" height="{HEIGHT}" align="middle">

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 20 شهريور 1386، ساعت 20:57
 11 ماه و 21 روز پيش

اگر از قوانين مطلع نيستيد برايتان بگويم:
ماده ۶۰۷ قانون مجازات اسلامي مي‌گويد: هرگونه حمله يا مقاومتي که با علم و آگاهي نسبت به مأمورين دولت در حين انجام وظيفه آنان به عمل آيد، تمرد محسوب مي‌شود و مجازات آن به شرح ذيل است:
۱. هرگاه متمرد به قصد تهديد اسلحه خود را نشان دهد، از شش‌ماه تا دو سال.
۲. هرگاه متمرد در حين اقدام دست به اسلحه ببرد، حبس از يک ماه تا سه‌سال.
۳. در ساير موارد، حبس از سه ماه تا يک‌سال

اين که تمرد و اين‌ها نيست، به قصد کشت طرف رو مي‌زنن. خدا لعنتشون کنه، کارمند بيچاره رو گير آوردن.
اين روشنفکري است يا لمپني؟ Not talking کسي هم نمي‌تونه بهشون چيزي بگه. خدا به خير کنه.

Image

خوب. چيزي که عوض داره، گله نداره. تازه به احمدي‌نژاد هم توهين کردن که طبق قانون مي‌تونست حالشون رو بگيره. اما در همون جلسه سخنراني گفت که کسي حق نداره حتي به اونايي که توهين کردن تذکر بده.

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال جمعه 23 شهريور 1386، ساعت 17:36
 11 ماه و 18 روز پيش

اميرحسين نوشته بود:
اهورائيان دربند و درکه، چند تا از نگهبان‌ها را هم کتک زده بودند. ضرب و جرح کارمند دولت، آن هم نگهبان، به چند سال حبس منجر مي‌شود.
برخي از دوستان، اين فيلم را نديده‌اند. بهتر است بار ديگر با هم ببينيم:

فيلم ضرب و جرح کارمند انتظامات توسط آرمان صداقتي
وي در روز چهار شنبه ۱۲ ارديبهشت ماه، با حمله به يکي از کارکنان انتظامات اميرکبير وي را به شدت مجروح نمود، به طوري که کارمند انتظامات بيهوش شد.

http://fpdownload.adobe.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="{WIDTH}" height="{HEIGHT}" align="middle">
sghl
سلام
شما فقط يه تيکه از اون حادثه رو ميبينيد نمي دونيدکه چه زمينه سازسي هايي شده چه اتفاقاتي افتاده بود که ارمان اون مامورو داشت ميزدتا وقتي تواون فضا قرار نگرفتي نبايد داوري کني

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال جمعه 23 شهريور 1386، ساعت 17:46
 11 ماه و 18 روز پيش

بنا بر اخبار رسيده، روز يکشنبه علاوه بر بازداشت عباس خرسندي و منصور فرجي، نيروهاي امنيتي حداقل ۴ تن ديگر را نيز بازداشت نموده اند.
سپيده پورآقايي، فعال حقوق بشر، روز يکشنبه در پي يورش نيروهاي امنيتي به منزلش در کرج بازداشت شد. ماموران که بدون داشتن حکم قانوني، وارد منزل وي شده بودند، خود را از نيروهاي اطلاعات ناجا معرفي کردند. در جريان اين بازداشت، مأموران، اقدام به تفتيش منزل اين فعال حقوق بشر نموده و کليه لوازم و وسايل وي از جمله، کامپيوتر، تعدادي کتاب و دست نوشته هاي او را ضبط نمودند.
منزل قاسم شيرزاديان، وبلاگ نويس، نيز در همين روز توسط نيروهاي امنيتي مورد تفتيش قرار گرفت و اين وبلاگ نويس بازداشت شد. بنا بر اخبار رسيده، مأموران در جريان اين حمله با خواهر شيرزاديان درگير شده و وي را تهديد نمودند که در صورت ايجاد جار و جنجال، او را بازداشت خواهند کرد.
همچنين ميثم رودکي و بهرام راسخي فر ديگر افرادي هستند که در روزهاي يکشنبه و دوشنبه، بازداشت شده اند.
برخي گزارشات حاکي است، تعداد افراد بازداشت شده در روزهاي گذشته به ۱۲ نفر مي رسد. با اين حال تا اين لحظه اطلاعي در مورد مشخصات ساير بازداشت شدگان در دست نيست.
گفتني است تاکنون هيچ گونه اطلاعي مبني بر شرايط بازداشت شدگان موجود نمي باشد و خانواده هاي اين افراد از محل نگهداري آنها بي خبرند.
همچنين به گفته خانواده منصور فرجي، نيروهاي امنيتي پس از بازداشت وي، با مراجعه به منزلش اقدام به ضبط لوازم شخصي وي نموده اند.
کميته دانشجويي گزارشگران حقوق بشر، دور جديد فشار و بازداشت فعالان سياسي و حقوق بشر را محکوم نموده و خواهان روشن شدن هر چه سريع تر وضعيت افراد بازداشت شده مي باشد.
کميته دانشجويي گزارشگران حقوق بشر

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 23 شهريور 1386، ساعت 21:14
 11 ماه و 18 روز پيش

s_mr66 نوشته بود:
اميرحسين نوشته بود:

سلام
شما فقط يه تيکه از اون حادثه رو ميبينيد نمي دونيدکه چه زمينه سازسي هايي شده چه اتفاقاتي افتاده بود که ارمان اون مامورو داشت ميزد تا وقتي تواون فضا قرار نگرفتي نبايد داوري کني

ببين، مي‌دونم چه خبر بوده و جريان از چه قرار بوده؛ اما به هر حال، کسي که با زدن انتظامات به زور وارد دانشگاه مي‌شه و بعد هم تو دانشگاه معرکه مي‌گيره، نبايد مجازات بشه؟ قانون براي اين کار مجازات در نظر گرفته.
تازه، وقتي تو دانشگاه، يک دانشجو با چند نفر انتظامات درگير مي‌شه، اصلاً قضيه شخصي نيست، و به هر صورت تقصير اونيه که با نگهبان‌ها درگير شده.
به نظر من هم نبايد کلي بحث کرد و فارغ از موضوع نظر داد، ولي اگر بخوايم حرفهاشون رو هم در نظر بگيريم، «توهين به قرآن»، «ائمه»، «مسئولين کشور» و ... هست که هر کدوم از اين‌ها هم شرعاً مجازات داره، و هم به لحاظ قانوني براش مجازات در نظر گرفته شده است.

سخنان دکتر حسيني قزويني در پاسخ به شبهه‌افکني برخي در دانشگاه اميرکبير:

قسمت اول:
Image

قسمت دوم:
Image

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 25 شهريور 1386، ساعت 10:59
 11 ماه و 17 روز پيش

اميرحسين نوشته بود:
s_mr66 نوشته بود:
اميرحسين نوشته بود:

سلام
شما فقط يه تيکه از اون حادثه رو ميبينيد نمي دونيدکه چه زمينه سازسي هايي شده چه اتفاقاتي افتاده بود که ارمان اون مامورو داشت ميزد تا وقتي تواون فضا قرار نگرفتي نبايد داوري کني

ببين، مي‌دونم چه خبر بوده و جريان از چه قرار بوده؛ اما به هر حال، کسي که با زدن انتظامات به زور وارد دانشگاه مي‌شه و بعد هم تو دانشگاه معرکه مي‌گيره، نبايد مجازات بشه؟ قانون براي اين کار مجازات در نظر گرفته.
تازه، وقتي تو دانشگاه، يک دانشجو با چند نفر انتظامات درگير مي‌شه، اصلاً قضيه شخصي نيست، و به هر صورت تقصير اونيه که با نگهبان‌ها درگير شده.
به نظر من هم نبايد کلي بحث کرد و فارغ از موضوع نظر داد، ولي اگر بخوايم حرفهاشون رو هم در نظر بگيريم، «توهين به قرآن»، «ائمه»، «مسئولين کشور» و ... هست که هر کدوم از اين‌ها هم شرعاً مجازات داره، و هم به لحاظ قانوني براش مجازات در نظر گرفته شده است.

سخنان دکتر حسيني قزويني در پاسخ به شبهه‌افکني برخي در دانشگاه اميرکبير:

قسمت اول:
Image

قسمت دوم:
Image

نمي دوني ديگه اگه ميدونستي که اين جوري حرف نميزدي (شايد بسيجي باشي که بحثش جداست)

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 14:34
 11 ماه و 15 روز پيش

نتيجه بررسي ادعاي شکنجه دانشجويان اميرکبير تا آخر هفته آماده مي شود

رئيس کل دادگستري استان تهران گفت: گزارش مربوط به رسيدگي به ادعاي برخي دانشجويان بازداشت شده دانشگاه اميرکبير مبني بر شکنجه آنان، هفته جاري آماده مي شود.
عليرضا آوايي در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ادعاي نقل شده از سوي برخي دانشجويان دانشگاه اميرکبير - که در زندان اوين بازداشت هستند- مبني بر شکنجه آنان در زندان، گفت: بر اساس مأموريتي که از سوي رئيس قوه قضائيه به بنده داده شد، قرار بود دو کار را در اين خصوص انجام دهيم. اولين کار تسريع در رسيدگي به اين پرونده ها بود که بحمدالله آقايان نيز همت کردند و پرونده جهت رسيدگي به دادگاه ارجاع شده است و اميدواريم دادگاه نيز رأي عادلانه و منطبق با موازين قانوني را صادر کند.
وي افزود: دومين کار ما اين بود که يک هيأت بازرسي را براي بررسي ادعاي شکنجه اين دانشجويان به زندان ارسال کنيم که اين کار نيز صورت گرفت. اين هيأت در مرحله اول با مشکلات و موانعي مواجه شد اما اين موانع در حال حاضر برداشته شده و اميدواريم گزارش مربوط به بررسي ادعاي اين دانشجويان هفته جاري آماده و به ما ارائه شود.
لازم به ذکر است، اين براي چندمين بار است که مسئولين قوه قضاييه، پيگيري مساله شکنجه دانشجويان پلي تکنيک را به آخر هفته موکول مي کنند. همچنين خبرگزاري مهر، که در تنظيم اخبار بر عليه دانشجويان سابقه دارد، اين خبر را
به نحوي نگارش کرده است که شکنجه دانشجويان پلي تکنيک را فقط يک “ادعا” نشان دهد

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 26 شهريور 1386، ساعت 21:13
 11 ماه و 15 روز پيش

نقل قول:
خبرگزاري مهر، که در تنظيم اخبار بر عليه دانشجويان سابقه دارد، اين خبر را به نحوي نگارش کرده است که شکنجه دانشجويان پلي تکنيک را فقط يک “ادعا” نشان دهد.

چرا همه‌ي دانشجويان را به يک چوب مي‌زنيد؟ همه‌ي دانشجوها که مثل آن عده نيستند. در مورد ادعا هم بايد گفت که بايد نتيجه‌ي شکايت به نفع آن‌ها باشد (که بعيد به نظر مي‌رسد) تا بتوانيد اين حرف را بزنيد؛ در غير اين صورت، خوب ادعايي بيش نبوده و آن‌هايي که اين ادعا را در روزنامه‌ها و ... مطرح کردند، بايد قانوناً پاسخگو باشند.
در ضمن، خبرگزاري مهر، يکي از خبرگزاري‌هاي خوب ايران است که خبرهاي علمي، فرهنگي و دانشجويي آن، نسبت به خبرگزاري‌هاي ديگر بسيار بيشتر و با کيفيت‌تر است. لطفاً متعصبانه نظر ندهيد.

رهايي در گفتگو با فارس:
گروه‌هاي نامقبول در جامعه به دنبال القاي نظراتشان در دانشگاه هستند
خبرگزاري فارس: رئيس دانشگاه صنعتي اميرکبير گفت: برخي احزاب و گروه‌هاي سياسي که جامعه پذيراي نقطه نظرات و افکارشان نيست به دنبال طرح و القاي نظراتشان در دانشگاه هستند.
عليرضا رهايي رئيس دانشگاه صنعتي اميرکبير در حاشيه بازديد از خبرگزاري فارس در گفتگو با خبرنگار سياسي فارس با بيان اينکه در همه بخش‌هاي آموزش عالي در دولت نهم چند ديد بطور جدي حکمفرما است، اظهار داشت: برخورد علمي با موضوعات، تأکيد جدي روي مسائل علمي و تحقيقاتي، تأکيد بر قانون‌مداري در زمينه هاي مختلف تحقيقاتي، پژوهشي، دانشجويي و فرهنگي و ...، دوري از سياست زدگي و ... از جمله اين موارد است.
رهايي جنبه دوم نقطه قوت دانشگاه صنعتي اميرکبير را فعاليت‌هاي وسيع فرهنگي، سياسي و ... دانست و افزود: البته در کنار اين شور و نشاط و حضور جدي، مشکلي وجود دارد که برخي احزاب و گروه‌هاي سياسي که فضاي مناسبي را براي خودشان در سطح جامعه ندارند، يا جامعه پذيراي نقطه نظرات و افکارشان نيست سعي مي‌کنند مسائل خودشان را در محيط‌هاي دانشگاهي طرح و القا کنند.
رئيس دانشگاه صنعتي اميرکبير با بيان اينکه در دولت جديد تلاش زيادي کرده‌ايم تا همه چيز بر مبناي قوانين و دستورالعمل‌هاي موجود باشد، اضافه کرد: بعضاً در گذشته اقدامات و فعاليت‌هاي نادرست و خلاف قانون از سوي برخي گروه‌ و تشکل‌ها انجام مي‌شده که ممانعتي از سوي مسئولين صورت نمي‌گرفته است، اما امروزه فعاليت در چارچوب قانون و دستورالعمل‌هاي مصوب از سوي مسئولين مورد تأکيد است.
وي در پايان خاطرنشان کرد: اگر بعضاً جمع‌هايي سعي مي‌کنند تا در فضاي دانشگاهي ايجاد التهاب کنند بيشتر براي تخطي از اينگونه چارچوب‌ها و نقطه نظرات است که اتفاقاً بايد در هر جامعه‌اي مورد تأکيد قرار گيرد.

منبع: خبرگزاري فارس

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار