صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 10:26
 1 سال و 1 ماه پيش

از قضا من يه چهارتائي رفيق توي اميرکبير دارم که همه چپي هستند و از قضا يه چند تا اقوام هم اونجا داريم که بازم چپي هستند اما خوب از قضا اون ها حرف هاي شما را نمي زنند . تازه مي خوام ببينم حالا که اين ها را گرفته اند خودتان رفتيد تو زندان ازشون گزارش گرفته ايد ؟
يه جنجال و سر وصدا يه چند ماه آب خنک بعدش هم فرار و خوش گذراني اونور دنيا به عنوان پناهنده سياسي يه خورده کهنه و پوسيده است . البته شايد بيارزه به کار توي قسمت فارسي سيا و البته کسي که توي قسمت فارسي سيا کار مي کنه حتما يار دبستاني منه .
نون به نرخ روز خوردن اينه يا اينکه توي اين مملکتي که همه تون مي دانيد براي يه امضاي کوچک بايد شبانه روز بدويم و تو سر بزنيم چه برسه به اين که بخوايم کار درست حسابي بکنيم بمونيم و کار کنيم و بعدش هم از دوستمون ، همکلاسيمون و ... فحش بخوريم و label بگيريم .
يه خورده چشمتون را باز کنيد ببينيد چند درصد حرف هايي را که مي زنيد حرف خودتونه ؟‌چند درصدش بهتون ديکته شده ؟‌ يعني واقعا شنيدن حرف هايي تکراري از دهن دوستاني که با شناختي که ازشون داري مي داني که اعتقاد قلبي شون يه چيز ديگه ست کاملا اتفاقيه ؟‌
مانيسا خانم آيا آزادي اي که تو مي خواي همون آزادي اي است که داخلش به امام زمانت توهين بشه و تو هيچي نگي ؟‌
نمي تونم بگم اون بچه ها اين کار را کرده اند يا نه ؟ شايد برخي شون دست داشته اند برخي شون هم نه و قرباني شده اند . اما اگه کوچکترين شناختي اگه از بسيجي جماعت داشته باشين مي بينيد داستان اين که اين کار را بسيجي ها کرده اند تا انجمني ها را خراب کنند مي تونه به عنوان دروغ اول آوريل کسب جايزه اول بکنه .

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احمدي نژادآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 22 خرداد 1386
مجموع ارسالها: 376
ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 11:19
 1 سال و 1 ماه پيش

s_mr66 نوشته بود:
اين مقاله بر اساس يک فرض نوشته شده است؛ فرضي که احتمالش کم نيست: اعتراف تلويزيوني عبدالله مومني. نه فقط او، که همه دانشجويان و ديگراني که اين روزها در سلول ۲۰۹ اوين به سر مي برند. هاله اسفندياري، کيان تاجبخش…. و بسياري ديگر.

يعني اين همه آدم توي يک سلول ؟ Think
يعني هاله اسفندياري با کيان تاجبخش توي يک سلول بودند ؟ معاذالله . استغفرالله . زن و مرد نامحرم با هم خلوت کردند ؟

s_mr66 نوشته بود:
با هم به سلول ها برويم؛

با هم يعني کي با کي به کدوم سلول بره ؟

s_mr66 نوشته بود:
،….. و آنگاه در آوردن لباس؛ عريانت مي خواهند ...

Shame on you

اين سخنان فقط به دل کساني مي نشيند که در دانشگاه نبوده اند و سخنراني هاي اين افراد را نشنيده اند . من خودم شخصا در طول دوران تحصيل در تمامي ميتينگ هاي اين افراد شرکت کرده ام . و خلاصه مطالبشان اين است :
- در ايران استبداد حاکم است .
- مردم نبايد در راي گيريها شرکت کنند .
- هرکس اسمي از دين و مذهب مي آورد قصد فريب دارد .
- نسبت رهبري به مردم مانند نسبت چوپان به گله است .
- اصولا حکومت ديني بي معنا است .
- ما بايد بتوانيم آزادانه به تمام مقدسات توهين کنيم .
- بقيه بايد توهين هاي ما را تحمل کنند .
- جامعه آزاد جامعه اي بدون دين است .
- آيت الله مصباح يزدي مظهر خشونت است . (اون موقع اين حرف خيلي تو بورس بود).
- ما بايد با آمريکا همصدا شويم و با انگليس نون دوغ و خيار بخوريم .
- دختر و پسر بايد با هم روابط آزاد (نقدي يا جنسي) داشته باشند .
- حدود الهي نبايد جاري شود .
- قوانين آمريکا و انگليس و فرانسه بايد بجاي قوانين شرع در کشور اجرا شود .

البته هيچ گاه نديدم و نشنيدم که در يکي از اين ميتينگ ها در مورد نحوه مصرف بودجه مملکت و يا سيستم مديريتي حاکم بر دستگاه اداري صحبتي بشود و يا انتقادي انجام شود .
هيچ گاه به مسئله توسعه پايدار و متوازن مناطق شهري و روستايي پرداخته نشد و صحبتي از وضعيت بيمه و نظام بازنشستگي کشور به ميان نيامد .
هيچ گاه اين گروه ها به فکر تقويت انديشه هاي ديني و آگاهي بخشي به دانشجويان نبودند و هيچ کلاس تفسير قرآن و يا نهج البلاغه از طرف هيچ کدام از اين گروه ها برگذار نشد .

پس تفاوت اين گروه ها با ديگران چيست ؟
اين ها چه امتيازي دارند که ما بايد از آنها حمايت کنيم ؟
آيا آنها واقعا براي مملکت و مستضعفين اين شعارها را مي دهند ؟
آيا منافع خودشان در پشت پرده نيست ؟
آيا اين جنگ قدرتي ديگر نيست ؟
در اين جنگ قدرت نقش ما چيست ؟
فرض کنيم که ما اين حکومت را ساقط کرده و آنها را سر کار بياوريم . چه چيزي عوض مي شود ؟ براي بعد از آن چه فکري شده است ؟ کدام الگو ؟ براستي کدام الگو ؟ آمريکا ؟ انگليس ؟ فرانسه ؟ اسرائيل ؟ سوئيس ؟ نروژ ؟ سوئد ؟

به هر حال آنهايي که انقلاب کردند و انهايي که انقلاب را رهبري کردند و آنهايي که براي حفظ اين نظام تلاش کرده اند و عزيزانشان را فداي اين نظام کرده اند ، و اين هايي که اکنون وارثان آنها هستند (و از جمله خود من ) اجازه نخواهند داد که با چهار تا ميتينگ و دو بار تظاهرات و تعدادي پارچه نوشته و مقدار زيادي کاغذ باطله (همون روزنامه) حکومت از دستشان خارج شود .
پدران ما براي بدست آوردن حکومت خون داده اند . آنها هم براي پس گرفتن حکومت بايد خون بدهند .

3
3
0
manisaآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385
مجموع ارسالها: 333
جنسيت: زن
ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 11:29
 1 سال و 1 ماه پيش

[quote="harvard"]از قضا من يه چهارتائي رفيق توي اميرکبير دارم که همه چپي هستند و از قضا يه چند تا اقوام هم اونجا داريم که بازم چپي هستند اما خوب از قضا اون ها حرف هاي شما را نمي زنند . تازه مي خوام ببينم حالا که اين ها را گرفته اند خودتان رفتيد تو زندان ازشون گزارش گرفته ايد ؟
يه جنجال و سر وصدا يه چند ماه آب خنک بعدش هم فرار و خوش گذراني اونور دنيا به عنوان پناهنده سياسي يه خورده کهنه و پوسيده است . البته شايد بيارزه به کار توي قسمت فارسي سيا و البته کسي که توي قسمت فارسي سيا کار مي کنه حتما يار دبستاني منه .
نون به نرخ روز خوردن اينه يا اينکه توي اين مملکتي که همه تون مي دانيد براي يه امضاي کوچک بايد شبانه روز بدويم و تو سر بزنيم چه برسه به اين که بخوايم کار درست حسابي بکنيم بمونيم و کار کنيم و بعدش هم از دوستمون ، همکلاسيمون و ... فحش بخوريم و label بگيريم .
يه خورده چشمتون را باز کنيد ببينيد چند درصد حرف هايي را که مي زنيد حرف خودتونه ؟‌چند درصدش بهتون ديکته شده ؟‌ يعني واقعا شنيدن حرف هايي تکراري از دهن دوستاني که با شناختي که ازشون داري مي داني که اعتقاد قلبي شون يه چيز ديگه ست کاملا اتفاقيه ؟‌
مانيسا خانم آيا آزادي اي که تو مي خواي همون آزادي اي است که داخلش به امام زمانت توهين بشه و تو هيچي نگي ؟‌
نمي تونم بگم اون بچه ها اين کار را کرده اند يا نه ؟ شايد برخي شون دست داشته اند برخي شون هم نه و قرباني شده اند . اما اگه کوچکترين شناختي اگه از بسيجي جماعت داشته باشين مي بينيد داستان اين که اين کار را بسيجي ها کرده اند تا انجمني ها را خراب کنند مي تونه به عنوان دروغ اول آوريل کسب جايزه اول بکنه .[/quote

اول از همه از بابت توهيني که بهتون کردم معذرت مي خوام اون روز خيلي عصبي بودم ، اما هيچ کدوم از حرفات برام قابل قبول نيست ، من چشمام کاملاً بازه ، و اصولاً سعي مي کنم کورکورانه هيچ چيز رو باور نکنم ، به هر حال بحث کردن هيچ فايده اي نداره ، هرگز هيچکس نتونسته افکارشو به من ديکته کنه ، من به خودم ياد دادم که به عقايد و باورها ي ديني ديگران احترام بگذارم و حق کسي رو پايمال نکنم ، در مورد آزادي بايد بگم آره آزادي همين چيزيه که گفتي ، دليلي نداره من هم مثل تو فکر کنم چرا همه بايد مثل هم فکر کنيم ، در ضمن هيچ کس قرباني افکارش نيست ، همه ما قرباني آدمهاي محافظه کار و نون به نرخ روز خوري هستيم که آب به آسياب دولتمردان زورگو مي ريزند و اجازه ميدن که تفتيش عقايدمون کنن ، و حتي براي لباس پوشيدنمون و خصوصي ترين چيزهاي زندگيمون برامون تصميم بگيرن و به زور مشت و لگد ما رو به بهشت ببرن ، آقا ما نمي خواهيم بهشت بريم کي رو بايد ببينيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

1
1
0
manisaآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 11:36
 1 سال و 1 ماه پيش

harvard نوشته بود:
علي بابا نوشته بود:
هاروارد عزيز
احساس ميکنم کمي درجه حرارت اعصابتون بالا رفته
يه قسمت از سريال يانگوم براي اعصاب شما بسيار مفيده
امتحان بفرماييد
مشتري ميشويد

عزيز دل برادر من کاملا relax هستم يانگوم هم مي بينم هري پاتر انگليسي هم مي خونم الان فصل 11 هستم . ديگه جونم واست بگه آب حوضم هم مي کشيم پيرزن هم خفه مي کنيم Mr. Green خيلي calm مي خوام با يه سري از دوست هام با زبان خودشون حرف بزنم . مشکلي هست ؟ Wink

عزيزم من زبون تو رو عمراً ياد نمي گيرم تو هم زبون منو ياد نمي گيري همون هري پاتر رو بخون آدرس بده خاله سوسکه و داستان هاي ديگه و سريال اوشين و چيزهاي ديگه برات بفرستم بيبين لذت ببر،بعدشم يانگوم سريالش يکم غير اسلامي نيست واسه شما ؟؟؟؟؟؟ Mr. Green خيلي نمکي Wink خواستم يکم از نکمدون خودم هم نمک بپاشم نمکي تر شي Razz

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 12:09
 1 سال و 1 ماه پيش

manisa نوشته بود:
harvard نوشته بود:
علي بابا نوشته بود:
هاروارد عزيز
امتحان بفرماييد
مشتري ميشويد

عزيز دل برادر من کاملا relax هستم يانگوم هم مي بينم هري پاتر انگليسي هم مي خونم الان فصل 11 هستم . ديگه جونم واست بگه آب حوضم هم مي کشيم پيرزن هم خفه مي کنيم Mr. Green خيلي calm مي خوام با يه سري از دوست هام با زبان خودشون حرف بزنم . مشکلي هست ؟ Wink

عزيزم من زبون تو رو عمراً ياد نمي گيرم تو هم زبون منو ياد نمي گيري همون هري پاتر رو بخون آدرس بده خاله سوسکه و داستان هاي ديگه و سريال اوشين و چيزهاي ديگه برات بفرستم بيبين لذت ببر،بعدشم يانگوم سريالش يکم غير اسلامي نيست واسه شما ؟؟؟؟؟؟ Mr. Green خيلي نمکي Wink خواستم يکم از نکمدون خودم هم نمک بپاشم نمکي تر شي Razz

اما من زبان شما را مي فهمم . اصلا سخت نيست زبان دوستانمه دوستاني که با برخي حتي از کودکستان با هم بوده ايم . حرف هاتون هم حرف هاي يه نفر نيست که از مريخ اومده باشه شب و روز اين حرف ها را مي شنوم و مي شنويم . مشکل اينه که شما نمي خواين حرف هاي ما را بشنويد . از اون گذشته ما نخواستيم کسي را به زور به بهشت بفرستيم اما اجازه نمي دهيم کسي هم به زور ما را به جهنم بفرسته همين !!!

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
سالم
پرچونه!!
پرچونه!!

مجموع ارسالها: 594
ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 14:06
 1 سال و 1 ماه پيش

گزارش مستند از شيوه هاي شکنجه «سيا»

تجاوز جنسي، تحميل هفته ها گرسنگي و سرما و گرماي طاقت فرسا، سلول هاي مخوف انفرادي، صداهاي سرسام آور و تزريق موادمخدر توهم زا از جمله شکنجه هاي رايج «سازمان سيا» است.
گزارش ها، مشاهدات و اظهارات برخي نجات يافتگان از زندان هاي مخوف سازمان «سيا» حاکي است، مأموران اين سازمان از هيچ اقدامي براي «شکستن» روحيه زنداني فروگذار نمي کنند. شکنجه هايي که انسان را از انسان بودن خود خارج و تبديل به چيزي شبيه اثاث منزل مي کند.
«ديک مارتي»، گزارشگر ويژه شوراي اروپا، در دومين گزارش خود که اخيراً انتشار يافته، جزئيات بدرفتاري ها و شکنجه هاي تحميل شده به «انسان»هايي را توصيف مي کند که دولت آمريکا با آنها با عنوان «تروريست هاي بدون چهره»، «زندانيان شبح» و يا «موجودات فضايي» رفتار کرده است! او در اين گزارش بر مجموعه اي از شهادت هاي زندانيان سابق، مدافعان حقوق بشر يا کساني که در زندان هاي مخفي «سيا» کار کرده و يا آنها که براي ايجاد اين زندان ها با «سيا» همکاري داشته اند، اتکا دارد.

http://www.autbasij.org/view.php?newscode=994

3
3
0
پسر شجاعآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382
مجموع ارسالها: 1330
ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 14:39
 1 سال و 1 ماه پيش

سالم نوشته بود:

تجاوز جنسي، تحميل هفته ها گرسنگي و سرما و گرماي طاقت فرسا، سلول هاي مخوف انفرادي، صداهاي سرسام آور و تزريق موادمخدر توهم زا از جمله شکنجه هاي رايج «سازمان سيا» است.
گزارش ها، مشاهدات و اظهارات برخي نجات يافتگان از زندان هاي مخوف سازمان «سيا» حاکي است، مأموران اين سازمان از هيچ اقدامي براي «شکستن» روحيه زنداني فروگذار نمي کنند. شکنجه هايي که انسان را از انسان بودن خود خارج و تبديل به چيزي شبيه اثاث منزل مي کند.
«ديک مارتي»، گزارشگر ويژه شوراي اروپا، در دومين گزارش خود که اخيراً انتشار يافته، جزئيات بدرفتاري ها و شکنجه هاي تحميل شده به «انسان»هايي را توصيف مي کند که دولت آمريکا با آنها با عنوان «تروريست هاي بدون چهره»، «زندانيان شبح» و يا «موجودات فضايي» رفتار کرده است! او در اين گزارش بر مجموعه اي از شهادت هاي زندانيان سابق، مدافعان حقوق بشر يا کساني که در زندان هاي مخفي «سيا» کار کرده و يا آنها که براي ايجاد اين زندان ها با «سيا» همکاري داشته اند، اتکا دارد.

نمي دونم اين جا، جاش هست اين جوک يخ رو يادآوري کنم يا نه.

وزارت اطلاعات سه کشور ايران، آمريکا، اسراييل جمع ميشن براي قدرت نمايي، قرار ميزارن که در يک جنگل وسيع يه خرگوش رو پيدا کنن اول دو نفر از CIA ميان و خرگوشو در عرض نيم ساعت پيدا مي کنن بعد دو نفر از موصاد ميان و خرگوشو در عرض 20 دقيقه تحويل ميدن آقا خلاصه دو تا هم از بسيجيا ميرن در عرض 2 دقيقه يه خرس آش و لاش ورميدارن ميارن هيأت داوري ميگه که اين خرسه قرارمون خرگوش بود خرسه داد مي زنه ميگه به مرگ مادرم من خرگوشم

منبع: جوک هاي مودبانه

شوهر نمي خوام چون به اعتقاد من زندگيم ميشه تکرار مکررات.مثل يه فيلم تکراري که خيلي مسخرست از نظر من.الان دلم مي خواد با نقاشي بتونم خودمو نشون بدم.بعدش اصلا من غير از متخصصين هيچ پزشک عمومي رو قبول ندارم حتي بابامو.پزشک عمومي مثل يه بچهء کلاس اوليه از ديد من.

1
0
1
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 531
ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 16:16
 1 سال و 1 ماه پيش

harvard نوشته بود:
از قضا من يه چهارتائي رفيق توي اميرکبير دارم که همه چپي هستند و از قضا يه چند تا اقوام هم اونجا داريم که بازم چپي هستند اما خوب از قضا اون ها حرف هاي شما را نمي زنند . تازه مي خوام ببينم حالا که اين ها را گرفته اند خودتان رفتيد تو زندان ازشون گزارش گرفته ايد ؟ يه جنجال و سر وصدا يه چند ماه آب خنک بعدش هم فرار و خوش گذراني اونور دنيا به عنوان پناهنده سياسي يه خورده کهنه و پوسيده است . البته شايد بيارزه به کار توي قسمت فارسي سيا و البته کسي که توي قسمت فارسي سيا کار مي کنه حتما يار دبستاني منه .
مانيسا خانم آيا آزادي اي که تو مي خواي همون آزادي اي است که داخلش به امام زمانت توهين بشه و تو هيچي نگي ؟‌نمي تونم بگم اون بچه ها اين کار را کرده اند يا نه ؟ شايد برخي شون دست داشته اند برخي شون هم نه و قرباني شده اند . اما اگه کوچکترين شناختي اگه از بسيجي جماعت داشته باشين مي بينيد داستان اين که اين کار را بسيجي ها کرده اند تا انجمني ها را خراب کنند مي تونه به عنوان دروغ اول آوريل کسب جايزه اول بکنه .

سلام
من خودم تو امير کبير درس ميخونم اگه کسي دوست داشته باشه پي شو ميگيره و از قضايا باخبر ميشه اگه کسي نخواد از دنيا بيخبر ميمونه
اگه به حرفي که ميزنم اعتقائ نداشتم که خر نبودم بيام پول نت بدم بيام اينجا تاپيک بزنم
با اين که به من مربوط نيست اما ازادي يعني اگه کسي به مقدسات تو توهين کرد ناراحت نشي و با حرف اون رو به راه راست هدايت کني!

1
0
1
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 16:18
 1 سال و 1 ماه پيش

احمدي نژاد نوشته بود:
s_mr66 نوشته بود:
اين مقاله بر اساس يک فرض نوشته شده است؛ فرضي که احتمالش کم نيست: اعتراف تلويزيوني عبدالله مومني. نه فقط او، که همه دانشجويان و ديگراني که اين روزها در سلول ۲۰۹ اوين به سر مي برند. هاله اسفندياري، کيان تاجبخش…. و بسياري ديگر.

يعني اين همه آدم توي يک سلول ؟ Think
يعني هاله اسفندياري با کيان تاجبخش توي يک سلول بودند ؟ معاذالله . استغفرالله . زن و مرد نامحرم با هم خلوت کردند ؟
.[/size][/color]

سلام
بند 209 بند وزارت اطلاعاته و يه دونه سلول نيست

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 16:23
 1 سال و 1 ماه پيش

دادرسي پرونده دانشجويان بازداشتي شفاف شود

گروه سياسي،عبدالله خاتمي فر؛ رئيس دادگستري کل استان تهران در پايان هفته گذشته با انتقاد از افراط و تفريط ها در برخورد با عوامل ناامني به عنوان يک آفت مهم گفت؛ «هيچ نيازي نداريم در راستاي رسيدن به موفقيت، از چيزي بيش از شرع و قانون استفاده کنيم و اين موضوع نه به صلاح دستگاه قضايي، نه نيروي انتظامي و نه حتي به صلاح کشور است». آوايي که در همايش «پليس، جامعه و امنيت اجتماعي» سخن مي گفت، تصريح کرد؛ «در شرايط استثنايي نبايد استنباطمان را به نام شرع و قانون در جامعه اعمال کنيم چرا که بايد بپذيريم قلم و قدرت قانون در اين حد است و نيازي نداريم به حدودي متوسل شويم که لغزش را به ما تحميل و اقدامات خوب امنيتي را مخدوش کرده و از بين ببرد.» قاضي عالي مقام دادگستري تهران اين سخنان را در حضور فرمانده نيروي انتظامي کشور بيان کرد. در شرايطي که دور جديد اجراي طرح امنيت اجتماعي از آغاز مردادماه آغاز شده است، عليرضا آوايي با اشاره به نشستي در حضور رئيس قوه قضائيه که در آن يکي از قضات نسبت به «اعمال قانون درباره موي بلند پسران اظهار خرسندي کرده بود» اشاره کرد و گفت؛ رئيس قوه قضائيه با طرح اين موضوع که برخي ائمه اسلام نيز موي بلند داشته اند گفته است؛ «در هيچ جاي قانون و فقه در خصوص موي بلند پسران اظهار نظري نشده است و بر اين اساس ما نيز بايد در حدود قانون و شرع اعمال حکم کنيم.» وي همچنين با تاکيد بر اينکه افراط و تفريط در برخوردها حتي اگر با انگيزه مقدس باشد، به معناي متوسل شدن به شيوه هاي غيرقانوني و غير شرعي است افزود؛ «درست نيست توقعي ايجاد شود که جامعه و مسوولان احساس کنند نيروي انتظامي و دستگاه قضايي مي توانند با دستگيري و زندان ناامني را حل کنند. چرا که اين اقدامات مفسده آور است.» رئيس کل دادگستري استان تهران با اين رويکرد تاکيد کرد؛ «اگر تصور کنيم همه مشکلات و مسائل اجتماعي در برخورد قضايي و انتظامي حل مي شود مسير انحرافي را طي کرده ايم».

تلاش براي تکميل چرخه قانون مداري

اظهارنظر بهنگام بالاترين مقام قضايي پايتخت در باره اجراي قانون و پايبندي به آن در اقداماتي که تحت عنوان «حفظ حقوق اجتماعي» انجام مي شود براي آگاهان و ناظرين چنان روشن و گويا است که بي نياز از هر تفسيري است. دغدغه آوايي براي رعايت کرامت و حرمت شهروندان اعم از مجرم و خطاکار همچون مواضع اعلام شده رئيس قوه قضائيه در موارد متعددي اعلام و تکرار شده است و همچنان که همواره درباره «عالم بدون عمل» و «تکرار بي ثمر» هشدار داده مي شود، آوايي نيز حسب شنيده ها و گاه تجربيات عيني از زمان تصدي بر رياست دادگستري تهران تلاش خود را براي تحقق کمال قانونمندي در حد توان خود و همکارانش به کار گرفته است. هر چند به مصداق اصل «اذن به شي اذن در لوازم آن است»، بايد تمام امکانات و اختيارات قانوني براي ساماندهي امور قضايي و حقوق شهروندان کلان شهر تهران در اختيار وي باشد اما رسيدن به اين آرمان شيرين هنوز نيازمند صبر و حوصله است که «عشق اول نمود آسان ولي افتاد مشکل ها». چرا که نه مديريت دادگستري تهران بدون توجه به اختيارات قانوني دادستان و دادسراي تهران - به عنوان مقام تعقيب - و ضابطان قضايي و ماموران انتظامي تحت امر دادستان ممکن و آسان است و نه هماهنگي در عمل مي تواند به حد اعلاي خود برسد. چرا که علاوه بر تعدد پرونده هاي ريز و درشت با ماهيت متفاوت در تهران، ملاحظات غيرحقوقي و توقعات متنوع شهروندان مسوول و غيرمسوول اجراي عدالت حقيقي، قانوني و حتي قضايي را سخت و دشوار مي کند. به گونه اي که آثار بسياري از پرونده ها - که در ظاهر فقط به چند شهروند و حقوق و تکاليف آنها مربوط مي شود - گاه مورد توجه ويژه قرار مي گيرد. بديهي است در صورتي که به چنين پرونده هايي هم مانند ديگر پرونده هاي مطروحه رسيدگي شود مقصود حاصل است. حتي اگر متهمان و شاکيان خصوصي و عمومي چنين پرونده هايي - با هر انگيزه و نيتي تشکيل شده باشد - مدعي نقض اصول قانوني و دادرسي از يک سو يا خدشه بر بي طرفي مقامات مسوول يا مرتبط با پرونده از سوي ديگر باشند.

بي طرفي قضايي با شفافيت دادرسي

با يادآوري اينکه تمرکز بسياري از مباحث، بررسي ها و آسيب شناسي انتقادي نسبت به حوادث و رويدادهاي حقوقي و قضايي در تهران نبايد مانع توجه و پيگيري بسياري از پرونده هاي مرتبط با حقوق اساسي شهروندان و آزادي هاي آنها در ديگر نقاط کشور شود اما روند رسيدگي به برخي پرونده ها - که درست يا نادرست جنبه ملي يافته يا واجد ويژگي حساس کننده عموم مردم و افکار عمومي شهروندان مي شود - لزوم پرسش صريح و پاسخگويي نهادها و سازمان هاي مربوطه را براي رفع هر گونه نگراني و پيشگيري از هر نوع باور ناروا درباره عوامل و افراد دست اندرکار امور حقوقي و قضايي و عملکرد آنها گريزناپذير مي سازد. همان گونه که مقامات قضايي به عنوان ناظرين و گاه روساي ضابطين قضايي و انتظامي بر حسن اجراي قانون و احکام قضايي نظارت مي کنند و مکلف به اعلام اشکالات و تصحيح آن هستند، نبايد از حيطه خاص دادرسي ها در پرونده هاي کيفري - به ويژه آنچه مربوط به شکايات عمومي و داراي اوصاف مورد توجه بسياري از شهروندان و ناشي از نگران هاي ناخواسته آنهاست - غافل بود. در حالي که برخي مسوولان رسمي از «اعترافات» دانشجويان و «غيردانشجويان» که هنوز دادرسي آنها علني نشده است و تحقيقات آن جنبه محرمانه دارد خبر مي دهند، بي توجه به «اعترافات تلويزيوني» فاقد يا واجد ارزش حقوقي، بخش قابل توجهي از صحت يا عدم صحت چنين اظهارات و رفتارهايي به نام قوه قضائيه و دادگستري نوشته مي شود. بديهي است که نمي توان مجموعه دادگستري تهران و ديگر بخش هاي قضايي استاني را «مجمع الجزاير» از هم جدا دانست که هريک با استقلال کامل و بدون توجه به ضوابطي يکسان رويه ناهمگوني را پي بگيرند. چگونه مي توان پذيرفت که رئيس دادگستري تهران نسبت به آنچه در مقابل ديدگان مردم انجام مي شود به تذکر و هشدار آگاهانه مسوولانه متوسل شود، در حالي که اطلاع رساني درباره پرونده اي خاص مانند پرونده دانشجويان با تداوم بازداشت و ابهام در کيفيت و کميت دادرسي آنها تصورات ناخوشايندي را به وجود آورده و دامن زده است.

منبع :شرق

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 16:34
 1 سال و 1 ماه پيش

تلاش براي آزادي دانشجويان بازداشت شده

گروه سياسي؛ مراسم بزرگداشت ميلاد حضرت علي(ع) امام عدالت و روز پدر، صبح روز شنبه در منزل عبدالله مومني سخنگوي بازداشت شده سازمان ادوار تحکيم برگزار شد. مومني تنها بازداشت شده روز 18 تير است که صاحب فرزند است، به همين جهت فعالان سياسي و دانشجويي و همچنين خانواده هاي ساير دانشجويان بازداشت شده در ماه هاي اخير با حضور در منزل وي، از دغدغه هاي خود گفتند. اين برنامه با استقبال گسترده شخصيت ها و نمايندگان گروه هاي تحول خواه همراه بود. همراهي فعالان جنبش زنان نيز قابل توجه بود. اعضاي ارشد سازمان ادوار تحکيم وحدت و دانشجويان عضو شوراي عمومي تهران دفتر تحکيم وحدت از جمله گروه هاي شرکت کننده در اين مراسم بودند. محسن کديور در اين نشست با اشاره به نقش مهم خانواده يک زنداني سياسي گفت؛ در پشت يک زنداني سياسي موفق يک خانواده قوي ايستاده است و در شرايط حاضر وظيفه همه ما تقويت روحيه خانواده ها است. دکتر بابک احمدي نيز گفت؛ ما امروز اينجا گردهم آمديم تا به خانواده بازداشت شدگان بگوييم که تنها نيستند. خديجه مقدم فعال جنبش زنان نيز با اشاره به فشارهاي وارده بر خانواده بازداشت شدگان گفت؛ متاسفانه خواهر بهاره هدايت دانشجوي بازداشت شده در هفته گذشته جنين 9 ماهه خود را سقط کرد و خانواده هدايت اکنون علاوه بر نگراني بهاره مشغول پرستاري از خواهر ديگر او نيز هستند. مادر احسان منصوري دانشجوي بازداشت شده دانشگاه اميرکبير در سخناني که حاضران را به شدت متاثر ساخت، گفت؛ فرزندان ما قرباني يک برنامه از پيش تعيين شده شدند. آنها هرچه بر بي گناهي خود اصرار کردند کسي توجهي نکرد. خانم منصوري گفت؛ ما خانواده سه دانشجوي بازداشتي اميرکبير،مجيد توکلي،احمد قصابان،احسان منصوري تمامي موارد را در نامه سرگشاده به آقاي شاهرودي نوشتيم و از ايشان خواستيم که يک گروه ويژه براي بررسي پرونده بفرستد ووکلا با انها ديدار کنند

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 16:35
 1 سال و 1 ماه پيش

سالم نوشته بود:

سلام
همون جور که گفتم همه دنيا همين جوري اما پدران ما انقلاب نکردن که دانشجويان رو شکنجه بدن و...
اينجا ايرانه

1
1
0
manisaآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

ارسال دوشنبه 08 مرداد 1386، ساعت 16:54
 1 سال و 1 ماه پيش

[quote="harvard"]
manisa نوشته بود:
harvard نوشته بود:
علي بابا نوشته بود:
هاروارد عزيز
امتحان بفرماييد
مشتري ميشويد

اما من زبان شما را مي فهمم . اصلا سخت نيست زبان دوستانمه دوستاني که با برخي حتي از کودکستان با هم بوده ايم . حرف هاتون هم حرف هاي يه نفر نيست که از مريخ اومده باشه شب و روز اين حرف ها را مي شنوم و مي شنويم . مشکل اينه که شما نمي خواين حرف هاي ما را بشنويد . از اون گذشته ما نخواستيم کسي را به زور به بهشت بفرستيم اما اجازه نمي دهيم کسي هم به زور ما را به جهنم بفرسته همين !!![/quote]

28 ساله دارن حر فهاي شما رو از رسانه هاي مختلف گوش مي دن ، مشکل امثال شما شنيدن نيست ،مشکل ديدن هم هست ،جهنم و بهشت رفتن آدمها دست خودشونه ،کسي رو موقع مردن تو گور آن يکي نمي ذارن ، خيلي جواب منطقي دادي من واقعاً قانع شدم ايشالله که شما و اجداد و ايل و تبارتون بهشتي هستين الحمدالله......

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 10 مرداد 1386، ساعت 13:23
 1 سال و 1 ماه پيش

وضعيت جسماني مجيد توکلي پس از گذشت ۲۰ روز از اعتصاب غذاي وي به شدت رو به وخامت گذارده است. مجيد توکلي در اعتراض به شکنجه هاي طاقت فرسا و غيرانساني، گرفتن اعترافات دروغ و تحت فشار، اصرار دادگاه انقلاب و عليرضا رهايي، رئيس دانشگاه اميرکبير، بر انتشار نشريات موهن توسط دانشجويان و عدم توجه تيم بازجويي به حقوق شهروندي و انساني ايشان از تاريخ ۲۳ تيرماه دست به اعتصاب غذا زده است.

خانواده مجيد توکلي در اين خصوص به خبرنگار خبرنامه اميرکبير اظهار داشتند: وضعيت مجيد بسيار وخيم است. ما به شدت نگران او هستيم. مجيد پس از انتقال ابولفضل جهاندار و سعيد درخشندي به بند ۳۵۰ زندان اوين و رسيدن به يکي از خواسته هايش قصد داشت اعتصاب غذاي خود را بشکند، ولي هم زمان با اين مسئله بازجويي و فشارهاي گذشته ظاهرا دوباره شروع شده و قصد دارند هر طور شده از مجيد اعتراف تلويزيوني بگيرند. ما مجيد را صحيح و سالم به دانشگاه فرستاديم و هر اتفاقي براي او بيفتند مسئولش رئيس دانشگاه، دکتر رهايي، است که مي گويند همه اين برنامه ها زير سر اوست و جعل نشريات هم کار خودش بوده است.

همچنين مادر مجيد توکلي در حالي از شدت تاثر نمي توانست سخن بگويد، به خبرنگار خبرنامه اميرکبير گفت: پسرم دارد مي ميرد، هر چه به او التماس کردم غذا بخورد فايده اي ندارد. مي گويد دوباره فشارها و شکنجه ها شروع شده و به محض آن که اعتصابم را بشکنم فشارها مضاعف مي شود. اين هفته که تماس گرفت، ديگر نمي توانست صحبت کند. گفت ۱۵ کيلو وزن کم کرده ام. ما شهرستان زندگي مي کنيم، نمي توانيم به تهران بياييم و وضعيت فرزندمان را پيگيري کنيم. فرزندم دارد مي ميرد، نمي دانم چرا هيچ کس کاري نمي کند؟ مگر اين بچه ها چه کار کرده اند که اين بلاها را به سرشان مي آوردند؟!

مجيد توکلي دانشجوي دانشگاه اميرکبير است که از ارديبهشت ماه تاکنون به دنبال پخش نشريات جعلي در اين دانشگاه بازداشت شد و از همان زمان در بند ۲۰۹ زندان اوين نگه داري مي شود. در خصوص اين غائله ۸ نفر از دانشجويان دانشگاه اميرکبير بازداشت شدند که هفته هاي گذشته ۵ نفر از آنان با قرار وثيقه ۸۰ ميليون توماني آزاد شدند ولي همچنان مجيد توکلي، احمد قصابان و احسان منصوري در بازداشت به سر مي برند

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 10 مرداد 1386، ساعت 13:24
 1 سال و 1 ماه پيش

ه گزارش خبرنگار خبرنامه اميرکبير صبح امروز ماموران امنيتي با يورش به خانه فرشاد قربانپور، وي را بازداشت نمودند و خانه وي را مورد تفتيش قرار داده و کامپيوتر و برخي از اشياء شخصي وي را مصادره کردند. گفتني است فرشاد قربان پور سابقاً خبرنگار روزنامه هاي هم ميهن و اعتماد ملي و همچنين نشريه اينترنتي روزآنلاين بوده و در حال حاضر نيز با مجله شهروند امروز همکاري دارد.

همچنين بنا به گزارش خبرنامه گويا ماموران دادستاني تهران صبح امروز (سه شنبه) با يورش به منزل مسکوني سهيل آصفي ، روزنامه نگار جوان با ابلاغ حکم تفتيش ، اقدام به بازرسي و ضبط کيس کامپيوتر، لوازم کار ، دفترچه تلفن ها،آرشيو مجلات ،نوارها ،نامه هاي خصوصي ،پاسپورت و برخي لوازم شخصي…. وي کردند.
در طول بازرسي ماموران اطلاعاتي که سعي مي کردند با روي خوش برخورد کنند از جزييات بسياري از اطلاعات شخصي اين روزنامه نگار مطلع بودند.تا جايي که به نام سگ وي نيز اشاره مي کردند. ماموران دادستاني ضمن فيلم برداري کامل از تمام مراحل تقتيش و ضبط دست نوشته ها و لوازم به دقت از تمامي تصاوير تاريخي که بر ديوار اتاق سهيل آصفي وجود داشت فيلمبرداري کردند و بارها از فعاليت هاي حرفه اي سهيل آصفي و همکاري وي با روزنامه الکترونيکي “روز” مي پرسيدند.
ساعت ۹ صبح فردا سهيل آصفي به شعبه دوم بازرسي ويژه امنيت دادسراي انقلاب اسلامي تهران احضار شده است. گفته مي شود که شخص قاضي مرتضوي دستور يورش به منزل مسکوني اين روزنامه نگار کشورمان را صادر کرده است.
به احتمال زياد بهانه برخورد با اين دو روزنامه نگار، تکميل سناريوي جديد امنيتي نظام با عنوان انقلاب مخملي با هدايت از خارج کشور است و نيروهاي امنيتي همکاري قربانپور و آصفي با نشريه روزآنلاين را به دليل استقرار برخي نويسندگان آن در خارج از کشور بهانه مناسبي براي گرفتن زهرچشم از روزنامه نگاران و منتقدان داخلي يافته اند. روزنامه نگاران و منتقداني که اين روزها تريبوني براي انعکاس اخبار و وقايع در داخل کشور ندارند.
گفتني است که نشريه روزآنلاين که از ۲ سال پيش به همت جمعي از روزنامه نگاران پرسابقه ايراني راه اندازي شده با اتخاذ مواضع معتدل، وطن خواهانه و ضد جنگ توانسته است جايگاه خوب و قابل اعتمادي در عرصه خبررساني و جذب بيننده کسب کند.
از سوي ديگر قوه قضاييه که هفته گذشته با صدور حکم اعدام براي دو روزنامه نگار کرد با نامهاي هيوا بوتيمار و عدنان حسن پور افکار عمومي ايران و جهان را شگفت زده کرده و موجي از اعتراضات جهاني را برانگيخته بود امروز بار ديگر با صدور حکمي جديد براي خانواده باقي تعجب محافل سياسي و حقوق بشري را برانگيخت.

وکيل مدافع عمادالدين باقي، رييس انجمن دفاع از حقوق زندانيان از محکوميت موکلش به سه سال حبس تعزيري خبر داد. محمود علم در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار داشت: شعبه‌ي ۶ دادگاه انقلاب تهران طي حکمي موکلم را به اتهام اجتماع و تباني به منظور انجام جرايم بر ضد امنيت کشور به دو سال حبس و به اتهام تبليغ عليه نظام جمهوري اسلامي ايران به نفع گروه‌هاي بيگانه و مخالف نظام به يک سال حبس محکوم کرد.
وي افزود: اتهامات موکلم به دليل مصاحبه با برخي رسانه‌ها، نامه‌نگاري و مصاحبه درباره‌ي محکومان زندان و اعدام در حوادث اهواز عنوان شده است.

علم ادامه داد: در اين پرونده علاوه بر عمادالدين باقي، چهار نفر ديگر از جمله همسر و دختر وي نيز به اتهام اجتماع و تباني به منظور انجام جرايمي بر ضد امنيت کشور به ۳ سال حبس به مدت ۵ سال تعليق محکوم شده‌اند که اتهام آن‌ها مربوط به سفر به امارات و شرکت در کنفرانسي مربوط به حقوق بشر است که گفته شده بود از سوي سازمان ملل برگزار شده اما بعدها مشخص شده که اين سازمان دخالتي در تشکيل اين کنفرانس نداشته است.
وي افزود: در مدت قانوني نسبت به احکام صادره براي موکلانم تجديدنظرخواهي مي‌کنم و اميدوارم دادگاه با توجه به دلاي