صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 545
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 14 آبان 1386، ساعت 19:45
 1 سال پيش

خبر فوري: علي عزيزي، عضو شوراي مرکزي دفتر تحکيم وحدت بازداشت شد
علي عزيزي عضو شوراي مرکزي دفتر تحکيم وحدت و عضو سابق شوراي مرکزي انجمن اسلامي دانشگاه اميرکبير ساعاتي پيش با هجوم نيروهاي امنيتي به منزل پدريش بازداشت شد.علي عزيزي که نايب دبير دفتر تحکيم وحدت است پيش از اين نيز بارها از سوي نيروهاي امنيتي مورد تعقيب و گريز قرار گرفته بود که در آخرين مورد آنها نيروهاي امنيتي به اشتباه اقدام به بازداشت برادر وي کرده بودند.فعاليت هاي علي عزيزي براي اعتراض به احکام سنگين ۳ دانشجوي بازداشت شده اميرکبير و شکل گيري فضاي سرکوب سياسي در دانشگاهها از جمله دلايل احتمالي بازداشت وي محسوب مي شود

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 29 آبان 1386، ساعت 15:00
 1 سال پيش

خبرنامه اميرکبير: امروز، دوشنبه ۲۸ آبان، انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اميرکبير در حمايت از دانشجويان در بند و در اعتراض به فشارهاي روزافزون مديريت دانشگاه اميرکبير بر دانشجويان اين دانشگاه برنامه اعتصاب غذا برگزار کرد.

به گزارش خبرنامه اميرکبير، مديريت دانشگاه اميرکبير که سعي داشت با تغيير غذا از «پلو و خورشت قورمه سبزي» به «جوجه کباب»، مانع برگزاري اين برنامه شود، با شرکت گسترده دانشجويان در اين برنامه، ناکام ماند. ظرف هاي غذاي دانشجويان از درب خيابان وليعصر تا درب خيابان حافظ چيده شده بود.

گزارش هاي رسيده حکايت از حضور نيروهاي امنيتي هنگام برگزاري اين برنامه در دانشگاه اميرکبير دارد. بسيجي هاي پلي تکنيک به همراه جمعي از افراد ناشناس اقدام به خوردن جوجه کباب غذاي دانشجويان مي کردند و سپس از ظرف خالي غذا عکس مي گرفتند.

اين حرکت بسيجي هاي دانشگاه با اعتراض دانشجويان مواجه شد که اعتراضات دانشجويان بعضا به درگيري هاي مختصري در صحن دانشگاه انجاميد. يکي از نيروهاي ناشناس در درگيري با يکي از دانشجويان عضو انجمن اسلامي اميرکبير به اين دانشجو ناسزا گفت و دست او را با سيگار سوزاند. نيروهاي انتظامات دانشگاه هيچ گونه برخوردي با اين افراد نمي کردند.

اين اعتصاب غذا که از سوي انجمن اسلامي پلي تکنيک برگزار شد، در اعتراض به صدور احکام سنگين حبس براي سه دانشجوي بيگناه، بازداشت علي عزيزي، علي نيکونسبتي و پدرام رفعتي، ادامه روند برخورد با دانشجويان و…. بود.

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
ارسال چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 13:45
 1 سال پيش

Laughing Laughing Laughing
نقل قول:
بسيجي هاي پلي تکنيک به همراه جمعي از افراد ناشناس اقدام به خوردن جوجه کباب غذاي دانشجويان مي کردند و سپس از ظرف خالي غذا عکس مي گرفتند.

خيلي جالبه که بسيجي ها اين قدر زياد بوده اند که غذايي واسه اعتصاب کنندگان نگذاشته اند يا شايدم برعکس اعتصاب کنندگان اين قدر کم بوده اند که غذاشون توسط چند تا بسيجي خورده شده .

از اون مسخره تر اينه که اونايي که ادعاي آزادي دارند وقتي چهارتا دانشجو مي روند غذاشون را بخورند مثل هميشه با خشونت برخورد مي کنند و البته هر کسي يا مجبور بوده با اونها همراه بشه و غذا نخوره يا بسيجي قلمداد بشه و کتک بخوره Brick wall Brick wall

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1105
اعتبار کسب شده: 5812
ارسال چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 23:00
 1 سال پيش

harvard عزيز

افراد مورد بحث کاملا آزاد بودند که غذاي خودشان را ميل کنند. آنها به غذاي ديگران چه کار داشتند؟ آيا اين کار دزدي نبوده؟ آيا برخورد با آنها حراست از اموال شخصي نبوده؟
دزدي چه ربطي به آزادي داره؟ Think Think Think

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 23:43
 1 سال پيش

شازده کوچولو نوشته بود:
harvard عزيز

افراد مورد بحث کاملا آزاد بودند که غذاي خودشان را ميل کنند. آنها به غذاي ديگران چه کار داشتند؟ آيا اين کار دزدي نبوده؟ آيا برخورد با آنها حراست از اموال شخصي نبوده؟

ا در خبر گفته شده که :
نقل قول:
گزارش هاي رسيده حکايت از حضور نيروهاي امنيتي هنگام برگزاري اين برنامه در دانشگاه اميرکبير دارد. بسيجي هاي پلي تکنيک به همراه جمعي از افراد ناشناس اقدام به خوردن جوجه کباب غذاي دانشجويان مي کردند

اولا من اين خبر را در هيچ سايتي نديدم .
دوما طبق اين خبر موثق !!! اقذام به خوردن غذاي دانشجويان مي کردند . فرض بر اين گذاشته شده که کساني دانشجو نبوده اند و از بيرون آمده اند تا غذاي دانشجويان را بخورند !!! ( معمولا توي اعتصاب غذا نميان غذا را بگيرند بگذارند روي ميز و بروند که . نمي روند غذا بگيرند )

سوما :
جو سازي و اعمال خشونت تنها کاريه که اين آقايان عزيز بلدند انجام دهند . هر کسي مطابق دل آنها حرف زد آزادي طلب است حتي اگر آزادي ديگران را زير پا بگذارد هر کسي هم حرف ديگري زد فوري مهر بسيجي مي خوره و البته کتک و فحش و ....

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 23:45
 1 سال پيش

امروز در دانشگاه شيراز مناظره اي بر سر آزادي و مفاهيم و مصاديق در بين دو گروه انجمن اسلامي سابق و جامعه اسلامي صورت گرفت .
اخبار اين مناظره را به زودي خواهم گذاشت .

1
1
0
zahero batenآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 10 آذر 1385
مجموع ارسالها: 109
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 0:13
 1 سال پيش

انجمن اسلامي با جامعه اسلامي چه فرقي دارن؟
نکنه دوميه دور از گوش همه بسيجيان!!! Confused

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 0:32
 1 سال پيش

harvard نوشته بود:
شازده کوچولو نوشته بود:
harvard عزيز

ا در خبر گفته شده که :
نقل قول:
گزارش هاي رسيده حکايت از حضور نيروهاي امنيتي هنگام برگزاري اين برنامه در دانشگاه اميرکبير دارد. بسيجي هاي پلي تکنيک به همراه جمعي از افراد ناشناس اقدام به خوردن جوجه کباب غذاي دانشجويان مي کردند

اولا من اين خبر را در هيچ سايتي نديدم .
دوما طبق اين خبر موثق !!! اقذام به خوردن غذاي دانشجويان مي کردند . فرض بر اين گذاشته شده که کساني دانشجو نبوده اند و از بيرون آمده اند تا غذاي دانشجويان را بخورند !!! ( معمولا توي اعتصاب غذا نميان غذا را بگيرند بگذارند روي ميز و بروند که . نمي روند غذا بگيرند

سوما :
[color=red]جو سازي و اعمال خشونت تنها کاريه که اين آقايان عزيز بلدند انجام دهند . هر کسي مطابق دل آنها حرف زد آزادي طلب است حتي اگر آزادي ديگران را زير پا بگذارد هر کسي هم حرف ديگري زد فوري مهر بسيجي مي خوره و البته کتک و فحش و ....[/quote][/quote]

سلام
منبع خبر autnews.info حتما توقع نداري که تو رجا نيوز اين خبرو پيدا کني؟
نو اعتصاب ما ها اينحوري نيست که شما ذکر کردين ما غذا هارو زمين گذاشتيم عکساش تو سايت ذکر شده هست
در مورد سومي
من که نبايد از ازاد بودن مردم ناراحت بشم اچون نونم از اين راه در نيمياداما بسيجيها(البته از نوع دانشجوييش وبالاتر)هدفشون اينکه به جايي تو اين نظام بريسنو يه نوني بدست بيارن(ما که بخيل نيستيم اما اگه کاري که بلد نيستن مديريت اون شغل به دردشون نميخوره)

اين مطلب آخرين بار توسط s_mr66 در پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 0:47 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است.

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 0:36
 1 سال پيش

harvard نوشته بود:
Laughing Laughing Laughing
نقل قول:
بسيجي هاي پلي تکنيک به همراه جمعي از افراد ناشناس اقدام به خوردن جوجه کباب غذاي دانشجويان مي کردند و سپس از ظرف خالي غذا عکس مي گرفتند.

خيلي جالبه که بسيجي ها اين قدر زياد بوده اند که غذايي واسه اعتصاب کنندگان نگذاشته اند يا شايدم برعکس اعتصاب کنندگان اين قدر کم بوده اند که غذاشون توسط چند تا بسيجي خورده شده .

از اون مسخره تر اينه که اونايي که ادعاي آزادي دارند وقتي چهارتا دانشجو مي روند غذاشون را بخورند مثل هميشه با خشونت برخورد مي کنند و البته هر کسي يا مجبور بوده با اونها همراه بشه و غذا نخوره يا بسيجي قلمداد بشه و کتک بخوره Brick wall Brick wall

خدايي خودتم حرفاي خوتو باور داري؟
مثلا دوستاي من با من اومدن سلف 2 منو يکي از بجه ها غذاهامونو گذاشتيم زمين بقيه خوردن نه بسيجي بودن نه ادم حکومت ادماي عادي بودن که واسشون اعتصاب اهميتي نداشت

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 11:42
 1 سال پيش

جامعه اسلامي از نهادهايي است که سابقه بسي طولاني دارد و مرامشون اصول گرا بودنه اگه اين يعني بسيجي بودن بعله بسيجي اند .

آقاي s_mr66 اولا من هم توي سايت رجانيوز دنبال اخبار نگشتم اما از همون سايت هاي غير معتبر غير از سايتي که گفتي هيچ سايت ديگري چنين چيزي را ذکر نکرده بود. عکس ها هم فيلتر بود البته .

اتفاقا اين شمايين که از قبال اين جور حرف ها به نون و نوايي مي رسين . داستان حلقه کيان را که حتما مي دوني .

توي اعتصاب دانشگاه شيراز حدودا 300-400 نفر اومدن اعتصاب که منم يکي اش بودم اما شب وقتي بچه ها خواستند برگردند خوابگاه 10-15 نفر نگذاشتند اتوبوس ها حرکت کنند و همه را مجبور به پياده شدن و کوهنوردي تا خوابگاه کردند . اون 10-15 نفر همان مناديان آزادي و حقوق بشر بودند که البته توي اين مناظره هم طرف مناظره بودند .
وا آزاديا !!!!

به زودي اين جا ثابت مي کنم که چه کساني قلدران حقيقي اين بازي اند .

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 23:14
 1 سال پيش

harvard نوشته بود:
جامعه اسلامي از نهادهايي است که سابقه بسي طولاني دارد و مرامشون اصول گرا بودنه اگه اين يعني بسيجي بودن بعله بسيجي اند .

آقاي s_mr66 اولا من هم توي سايت رجانيوز دنبال اخبار نگشتم اما از همون سايت هاي غير معتبر غير از سايتي که گفتي هيچ سايت ديگري چنين چيزي را ذکر نکرده بود. عکس ها هم فيلتر بود البته .

اتفاقا اين شمايين که از قبال اين جور حرف ها به نون و نوايي مي رسين . داستان حلقه کيان را که حتما مي دوني .

توي اعتصاب دانشگاه شيراز حدودا 300-400 نفر اومدن اعتصاب که منم يکي اش بودم اما شب وقتي بچه ها خواستند برگردند خوابگاه 10-15 نفر نگذاشتند اتوبوس ها حرکت کنند و همه را مجبور به پياده شدن و کوهنوردي تا خوابگاه کردند . اون 10-15 نفر همان مناديان آزادي و حقوق بشر بودند که البته توي اين مناظره هم طرف مناظره بودند .
وا آزاديا !!!!

به زودي اين جا ثابت مي کنم که چه کساني قلدران حقيقي اين بازي اند .

سلام
اصولگرا داريم تا اصول گرا من خودم از اصول گراهايي که شعورشون رو کار انداختن خوشم مياد(مثلا همين توکلي خودمون) اما بسيج جايي شده براي دفاع بي منطق از کارهاي دولت محترم(من کجا در مورد جامعه مهندسي حرف زدم Think )
ما که از ناهارمون مونديم اما داستان حلقه کيان رو متاسفانه نميدونم اگه برام بگيد ممنو ن ميشم
من در مورد پلي تکنيک گفتم نميدونم اون جا چه خبر بود اماتو دانشگاه ما همه سرشون تو کار خودشونه(يعني هر کاري ميخوان ميکنن) جز برادران بسيجي که با همه کار دارن اعتصاب دانشگاه شيراز تا اونجا هم که من ميدونم صنفي بود نه سياسي
به خدا ما هم ميخواييم مردم اگاه بشن

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 02 آذر 1386، ساعت 12:45
 1 سال پيش

1. منم پلي تکنيک نيستم که بدونم اونجا چه خبره اما نيم ساعت وقت گذاشتم جستجو کردم براي خبر شما و تنها در يک سايت يافت شد ( و البته جاهايي که نقل مستقيم از اون بود ) پس به نظرم غير معتبره .

2. منم به بسيج انتقادات زيادي دارم که همين انتقادات باعث شده است از بسيج بيرون بيايم .اما يک تفکر بسيجي داريم و يک بسيجي و حاضرم تمام و کمال از تفکر بسيجي دفاع کنم و اگه لازم شد براش بجنگم اما در مورد بسيجيان اگه بتوني ثابت کني که ادعات درسته من مشکلي با قبول حقيقت ندارم .

3. در مورد جامعه اسلامي و انجمن اسلامي اشتباهي کردم که تصحيح مي کنم . انجمن اسلامي از تشکلاتي بوده است که از ابتداي انقلاب وجود داشته است . اما در سال 68 با ظهور برخي اختلاف ها گروهي از انجمن اسلامي جدا شد و با نام جامعه اسلامي استقلال پيدا کرد . تغيير راه انجمن اسلامي از آن زمان شروع شد .

4. در مورد دانشگاه شيراز منم مي گم صنفي بود و دليل حضور منم تا آخرين ساعات اعتصاب همين بود اما نمي شه احمق بود و نديد اونهايي که مي خواستند اعتصاب را به راه ديگري بکشانند و با سر وصدا قدرت را به دست بگيرند . وقتي خواستم با بلندگو خواسته هام را بگم با اين که کنار بلندگو ايستاده بودم نگذاشتند و من شخصا خودم را به رئيس دانشگاه رسوندم تا حرفم را بزنم . خوب مشکل خوابگاه من مشکل صنفيه و به همه هم ربط داره اما نمي گذارند مطرح بشه اما فرداش يه دختر مياد مي گه چرا نمي گذارند با کورست توي خوابگاه بگرديم Shocked Mad Mad Mad شما چه برداشتي مي کنيد از اون جمع ؟
سيصد چهارصد نفر اعتصاب کننده وقتي 15نفر براشون تصميم بگيرن که بايد پياده برن خوابگاه حتما خيلي خوشحال مي شوند و البته وا آزاديا !!!
توي اون دوران و تا نتيجه گرفتن اعتصاب چون مي خواستيم به خواسته هامون برسيم حضور اين افراد را تحمل کرديم و هيچ نگفتيم و هر کس هم خواست برخورد کند جلويش را گرفتيم گرچه نصف خواسته ها خواسته همه نبود .
اما الان فکر مي کنم بد نيست حقايق گفته بشه .

5. کتابي را دارم تايپ مي کنم که به زودي قطعه قطعه در اين جا قرار مي دهم خود کتاب به اندازه کافي گويا هست تا حقايق را روشن کند در مورد حلقه کيان هم به اندازه کافي توضيح داده شده

6. به نظر من کسي که دشمني آمريکا با ايران را قبول نداره نمي تونه از منطق صحبت کنه

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 03 آذر 1386، ساعت 14:26
 12 ماه و 3 روز پيش

harvard نوشته بود:
1.

2. منم به بسيج انتقادات زيادي دارم که همين انتقادات باعث شده است از بسيج بيرون بيايم .اما يک تفکر بسيجي داريم و يک بسيجي و حاضرم تمام و کمال از تفکر بسيجي دفاع کنم و اگه لازم شد براش بجنگم اما در مورد بسيجيان اگه بتوني ثابت کني که ادعات درسته من مشکلي با قبول حقيقت ندارم .

6. به نظر من کسي که دشمني آمريکا با ايران را قبول نداره نمي تونه از منطق صحبت کنه

سلام
من در مورد بسيج الان دارم بحث ميکنم و خدا رو شکر که خودتم قبول داري بسيج از مسير اصلي خودش خارج شده
در مورد شماره 6 ممنون اما مطمئن باش بين ما امريکا واسرائيل در اون حد که ما ميبينيم دشمني نيست (بحث من در مورد سياست هاي نظام نه دولت دکت احمدي نژاد)

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 03 آذر 1386، ساعت 19:38
 12 ماه و 3 روز پيش

اين که مي گوييد بسيج از مسير اصلي خويش خارج شده است را بايد تفسير کرد و بسيجي را :

تفکرات بسيجي و آن چه مقابل اسلام آمريکايي قرار مي گيرد چيزي است که بسي از آن ضربه خورده اند کساني که بسيج را و تفکر بسيجي را مانع رسيدن به اهدافشون ديده اند و تمام سعيشون را براي تخريب وجهه بسيج در جامعه کرده اند . نتيجه اش واضح و مبرهنه ( منظورم آقاي مهندس مبرهن نيست البته Wink )

اما بسيجي :
اسلام همه کس را در درجه اول به تعقل و تفقه در دين فرا مي خواند و کسي که اصول دينش را تقليدي به دست بياورد اصلا در اولين اصل اسلام مشکل دارد . متاسفانه حضور کساني که دين ارثي دارند و ايمانشان هيچ محکي نخورده است و در قفس بسته فکري خويش قرار دارند در طيف بسيجيان حربه دشمنان را در خراب کردن وجهه بسيج و بسيجي تا حد زيادي موفق گردانده است .

تفکر اصلي اساسي است و آگاهي چراغ راه تفکر است .آنان که مدعي متفکر بودن و روشن فکر بودن اند و در شب تاريک راه مي پيمايند هيچ گاه به مقصد نمي رسند .
چشمان را بستن و تنها حرف خويش را زدن کاري است که نه مختص طيف چپ است و نه مختص طيف راست .
اما قرآن مي گويد :‌
الذين يستمعون القول و يتبعون احسنه

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1105
اعتبار کسب شده: 5812
ارسال شنبه 03 آذر 1386، ساعت 22:58
 12 ماه و 3 روز پيش

سلام هاروارد جان

من نميخوام گير الکي بدم. اما خداييش تو توي پستي که زدي چيزي نوشتي؟ Think Think
من که هرچي ميخونمش منظور و يا حتي معني مشخصي نديدم.

نکنه شما ميخواي بگي که بسيجي هاي الان بد هستن، سيستم کاري بسيج اشتباهه، نتايج عملکرد بسيج وارونه و مخربه، بسيج محبوبيت مردمي نداره و صد تا مشکل ديگه داره. اما بسيج خوبه.

اگر اينجوريه که همه چيزهاي بد و افتضاح دنيا که اصلا هم درست کار نمي کنن، همه خوبن که.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است امين عضو شد
2
پاسخها: 37 بیننده: 1533 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است رئيس جمهور را فشار ندهيد!!!!!
1
پاسخها: 12 بیننده: 513 نویسنده: Bayas Gool
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دستور صريح رهبر انقلاب به هاشمي شاهرودي درباره آقاجري
1
پاسخها: 4 بیننده: 327 نویسنده: اهورا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به: