| نویسنده |
پیغام |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 14 آبان 1386، ساعت 19:45 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
خبر فوري: علي عزيزي، عضو شوراي مرکزي دفتر تحکيم وحدت بازداشت شد
علي عزيزي عضو شوراي مرکزي دفتر تحکيم وحدت و عضو سابق شوراي مرکزي انجمن اسلامي دانشگاه اميرکبير ساعاتي پيش با هجوم نيروهاي امنيتي به منزل پدريش بازداشت شد.علي عزيزي که نايب دبير دفتر تحکيم وحدت است پيش از اين نيز بارها از سوي نيروهاي امنيتي مورد تعقيب و گريز قرار گرفته بود که در آخرين مورد آنها نيروهاي امنيتي به اشتباه اقدام به بازداشت برادر وي کرده بودند.فعاليت هاي علي عزيزي براي اعتراض به احکام سنگين ۳ دانشجوي بازداشت شده اميرکبير و شکل گيري فضاي سرکوب سياسي در دانشگاهها از جمله دلايل احتمالي بازداشت وي محسوب مي شود |
|
_________________ از نيل تا پنجاب
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 آبان 1386، ساعت 15:00 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
خبرنامه اميرکبير: امروز، دوشنبه ۲۸ آبان، انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اميرکبير در حمايت از دانشجويان در بند و در اعتراض به فشارهاي روزافزون مديريت دانشگاه اميرکبير بر دانشجويان اين دانشگاه برنامه اعتصاب غذا برگزار کرد.
به گزارش خبرنامه اميرکبير، مديريت دانشگاه اميرکبير که سعي داشت با تغيير غذا از «پلو و خورشت قورمه سبزي» به «جوجه کباب»، مانع برگزاري اين برنامه شود، با شرکت گسترده دانشجويان در اين برنامه، ناکام ماند. ظرف هاي غذاي دانشجويان از درب خيابان وليعصر تا درب خيابان حافظ چيده شده بود.
گزارش هاي رسيده حکايت از حضور نيروهاي امنيتي هنگام برگزاري اين برنامه در دانشگاه اميرکبير دارد. بسيجي هاي پلي تکنيک به همراه جمعي از افراد ناشناس اقدام به خوردن جوجه کباب غذاي دانشجويان مي کردند و سپس از ظرف خالي غذا عکس مي گرفتند.
اين حرکت بسيجي هاي دانشگاه با اعتراض دانشجويان مواجه شد که اعتراضات دانشجويان بعضا به درگيري هاي مختصري در صحن دانشگاه انجاميد. يکي از نيروهاي ناشناس در درگيري با يکي از دانشجويان عضو انجمن اسلامي اميرکبير به اين دانشجو ناسزا گفت و دست او را با سيگار سوزاند. نيروهاي انتظامات دانشگاه هيچ گونه برخوردي با اين افراد نمي کردند.
اين اعتصاب غذا که از سوي انجمن اسلامي پلي تکنيک برگزار شد، در اعتراض به صدور احکام سنگين حبس براي سه دانشجوي بيگناه، بازداشت علي عزيزي، علي نيکونسبتي و پدرام رفعتي، ادامه روند برخورد با دانشجويان و…. بود. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 13:45 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1105 اعتبار کسب شده: 5812 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 23:00 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 23:43 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 30 آبان 1386، ساعت 23:45 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
امروز در دانشگاه شيراز مناظره اي بر سر آزادي و مفاهيم و مصاديق در بين دو گروه انجمن اسلامي سابق و جامعه اسلامي صورت گرفت .
اخبار اين مناظره را به زودي خواهم گذاشت . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
zahero baten  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 10 آذر 1385 مجموع ارسالها: 109 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 0:13 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
انجمن اسلامي با جامعه اسلامي چه فرقي دارن؟
نکنه دوميه دور از گوش همه بسيجيان!!! |
|
_________________ دو گرايش سبب از دست دادن مي شود:
_ ناسپاسي
_ ترس از دست دادن
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 0:32 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 0:36 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 11:42 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
جامعه اسلامي از نهادهايي است که سابقه بسي طولاني دارد و مرامشون اصول گرا بودنه اگه اين يعني بسيجي بودن بعله بسيجي اند .
آقاي s_mr66 اولا من هم توي سايت رجانيوز دنبال اخبار نگشتم اما از همون سايت هاي غير معتبر غير از سايتي که گفتي هيچ سايت ديگري چنين چيزي را ذکر نکرده بود. عکس ها هم فيلتر بود البته .
اتفاقا اين شمايين که از قبال اين جور حرف ها به نون و نوايي مي رسين . داستان حلقه کيان را که حتما مي دوني .
توي اعتصاب دانشگاه شيراز حدودا 300-400 نفر اومدن اعتصاب که منم يکي اش بودم اما شب وقتي بچه ها خواستند برگردند خوابگاه 10-15 نفر نگذاشتند اتوبوس ها حرکت کنند و همه را مجبور به پياده شدن و کوهنوردي تا خوابگاه کردند . اون 10-15 نفر همان مناديان آزادي و حقوق بشر بودند که البته توي اين مناظره هم طرف مناظره بودند .
وا آزاديا !!!!
به زودي اين جا ثابت مي کنم که چه کساني قلدران حقيقي اين بازي اند . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 01 آذر 1386، ساعت 23:14 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
جامعه اسلامي از نهادهايي است که سابقه بسي طولاني دارد و مرامشون اصول گرا بودنه اگه اين يعني بسيجي بودن بعله بسيجي اند .
آقاي s_mr66 اولا من هم توي سايت رجانيوز دنبال اخبار نگشتم اما از همون سايت هاي غير معتبر غير از سايتي که گفتي هيچ سايت ديگري چنين چيزي را ذکر نکرده بود. عکس ها هم فيلتر بود البته .
اتفاقا اين شمايين که از قبال اين جور حرف ها به نون و نوايي مي رسين . داستان حلقه کيان را که حتما مي دوني .
توي اعتصاب دانشگاه شيراز حدودا 300-400 نفر اومدن اعتصاب که منم يکي اش بودم اما شب وقتي بچه ها خواستند برگردند خوابگاه 10-15 نفر نگذاشتند اتوبوس ها حرکت کنند و همه را مجبور به پياده شدن و کوهنوردي تا خوابگاه کردند . اون 10-15 نفر همان مناديان آزادي و حقوق بشر بودند که البته توي اين مناظره هم طرف مناظره بودند .
وا آزاديا !!!!
به زودي اين جا ثابت مي کنم که چه کساني قلدران حقيقي اين بازي اند . |
سلام
اصولگرا داريم تا اصول گرا من خودم از اصول گراهايي که شعورشون رو کار انداختن خوشم مياد(مثلا همين توکلي خودمون) اما بسيج جايي شده براي دفاع بي منطق از کارهاي دولت محترم(من کجا در مورد جامعه مهندسي حرف زدم )
ما که از ناهارمون مونديم اما داستان حلقه کيان رو متاسفانه نميدونم اگه برام بگيد ممنو ن ميشم
من در مورد پلي تکنيک گفتم نميدونم اون جا چه خبر بود اماتو دانشگاه ما همه سرشون تو کار خودشونه(يعني هر کاري ميخوان ميکنن) جز برادران بسيجي که با همه کار دارن اعتصاب دانشگاه شيراز تا اونجا هم که من ميدونم صنفي بود نه سياسي
به خدا ما هم ميخواييم مردم اگاه بشن |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 02 آذر 1386، ساعت 12:45 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
 |
شنبه 03 آذر 1386، ساعت 14:26 |
|
 |
12 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
1.
2. منم به بسيج انتقادات زيادي دارم که همين انتقادات باعث شده است از بسيج بيرون بيايم .اما يک تفکر بسيجي داريم و يک بسيجي و حاضرم تمام و کمال از تفکر بسيجي دفاع کنم و اگه لازم شد براش بجنگم اما در مورد بسيجيان اگه بتوني ثابت کني که ادعات درسته من مشکلي با قبول حقيقت ندارم .
6. به نظر من کسي که دشمني آمريکا با ايران را قبول نداره نمي تونه از منطق صحبت کنه |
سلام
من در مورد بسيج الان دارم بحث ميکنم و خدا رو شکر که خودتم قبول داري بسيج از مسير اصلي خودش خارج شده
در مورد شماره 6 ممنون اما مطمئن باش بين ما امريکا واسرائيل در اون حد که ما ميبينيم دشمني نيست (بحث من در مورد سياست هاي نظام نه دولت دکت احمدي نژاد) |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 03 آذر 1386، ساعت 19:38 |
|
 |
12 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
اين که مي گوييد بسيج از مسير اصلي خويش خارج شده است را بايد تفسير کرد و بسيجي را :
تفکرات بسيجي و آن چه مقابل اسلام آمريکايي قرار مي گيرد چيزي است که بسي از آن ضربه خورده اند کساني که بسيج را و تفکر بسيجي را مانع رسيدن به اهدافشون ديده اند و تمام سعيشون را براي تخريب وجهه بسيج در جامعه کرده اند . نتيجه اش واضح و مبرهنه ( منظورم آقاي مهندس مبرهن نيست البته )
اما بسيجي :
اسلام همه کس را در درجه اول به تعقل و تفقه در دين فرا مي خواند و کسي که اصول دينش را تقليدي به دست بياورد اصلا در اولين اصل اسلام مشکل دارد . متاسفانه حضور کساني که دين ارثي دارند و ايمانشان هيچ محکي نخورده است و در قفس بسته فکري خويش قرار دارند در طيف بسيجيان حربه دشمنان را در خراب کردن وجهه بسيج و بسيجي تا حد زيادي موفق گردانده است .
تفکر اصلي اساسي است و آگاهي چراغ راه تفکر است .آنان که مدعي متفکر بودن و روشن فکر بودن اند و در شب تاريک راه مي پيمايند هيچ گاه به مقصد نمي رسند .
چشمان را بستن و تنها حرف خويش را زدن کاري است که نه مختص طيف چپ است و نه مختص طيف راست .
اما قرآن مي گويد :
الذين يستمعون القول و يتبعون احسنه |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1105 اعتبار کسب شده: 5812 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 03 آذر 1386، ساعت 22:58 |
|
 |
12 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
سلام هاروارد جان
من نميخوام گير الکي بدم. اما خداييش تو توي پستي که زدي چيزي نوشتي؟
من که هرچي ميخونمش منظور و يا حتي معني مشخصي نديدم.
نکنه شما ميخواي بگي که بسيجي هاي الان بد هستن، سيستم کاري بسيج اشتباهه، نتايج عملکرد بسيج وارونه و مخربه، بسيج محبوبيت مردمي نداره و صد تا مشکل ديگه داره. اما بسيج خوبه.
اگر اينجوريه که همه چيزهاي بد و افتضاح دنيا که اصلا هم درست کار نمي کنن، همه خوبن که. |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
|
|