| نویسنده |
پیغام |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 3:45 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
زيبا ترين زنان منتخب خودتون در هر زمينه اي معرفي کنيد و عکسشون رو بزايد.
((لطفا حدود تالار...حدود الهي و حدود اعتقادي ديکتاتور غريب اشنا رعايت بفرمائيد.))
مال خودم.
~cEnSoReD~
فکر مي کنم کساني که از اعضاي ثابت اينجا باشن دقيقاً درک مي کنن که همچين موضوعاتي تا به حال هيچ جايگاهي در تالارهاي گفتمان نداشته و طبيعتاً از اين به بعد هم نخواهد داشت. علتش هم کاملاً مشخصه و حتي نمونه عکسهايي که قراره در اين موضوع قرار بگيره هم قابل پيش بينيه.
با احترام
غريب آشنا |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1886 اعتبار کسب شده: 4939 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 6:51 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
~cEnSoReD~
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1132 اعتبار کسب شده: 3865 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 15:52 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
زيبا ترين زنان ................................
مال خودم.
~cEnSoReD~
نا |
يعني بايد اينجا زن هامون رو فول اکسس شييرfull access share) l)* کنيم؟؟
-----------------
* How to: Set Share Permissions for a Database
s the database administrator for your team, you must create two groups of Windows users to share the database and limit access to the administrative programs installed in the Visual SourceSafe Win32 directory. Each user assigned to a group inherits the group permissions. Information about which Windows groups have permissions to access or modify a resource or file is contained in the Access Control List (ACL) for that resource or file. For more information about access control, see the Windows Help.
NoteNote
To be able to restrict database access as described here, you must be a Windows administrator for your computer. The database must be installed on an NT file system (NTFS) because NTFS allows you to grant permissions for individual files and folders. The file allocation table (FAT) file system applies the same permissions to an entire share.
You will need to define an Administrator group for one or more database administrators, to include yourself, and a User group for regular database users. A database administrator has full access permissions for the databases and manages database users and content. A regular user performs basic database tasks through Visual SourceSafe Explorer or the command line utility, or by means of a SourceSafe plug-in in a third-party program, such as Visual Studio.
http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms181068(VS.80).aspx |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 17:57 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 18:56 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اين افکار و برخوردهاي سطحي به مراتب زشتتر و خنده دار تر از زندگي و افکار کسانيست که بخاطر موضوعي که بهش اعتماد و ايمان دارن سختي ها و دردسرهايي رو قبول مي کنن.هيچ مسئله خنده داري در عمل به اعتقادات فردي و جود نداره...از اون جهت کار شما هم چندان خنده دار نيست ....لابد عقايد شما هم ايجاب ميکنه که در اين گونه موارد بسختي بخنديد و کوتاه نيايد....خوب.. قبول باشه ... |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3419 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 19:08 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
زيبا، مطمئن و مطابق با شئونات تالار |
|
|
|
|
|
|
 |
ehsaneyazdanpanah  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 390 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ها آمو شيرازيِـَم من جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 19:29 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 22:45 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
فکر مي کنم کساني که از اعضاي ثابت اينجا باشن دقيقاً درک مي کنن که همچين موضوعاتي تا به حال هيچ جايگاهي در تالارهاي گفتمان نداشته و طبيعتاً از اين به بعد هم نخواهد داشت. علتش هم کاملاً مشخصه و حتي نمونه عکسهايي که قراره در اين موضوع قرار بگيره هم قابل پيش بينيه.
با احترام
غريب آشنا |
دست مريزاد..افرين...ماشا الله..............................................
اينجا محيط ازاد و دموکرات ميباشد... و ديدن عکس هاي بانوان زيبا و مشهور نه به کسي ازار ميرساند
و نه از جنبه فرهنگيه غني و با کمالات بسيار عالي و معنوي تالار کم ميکند.
من هم هيچ عکس غير اخلاقي و س*ک*س*ي نذاشتم...به هيچ دليل روشن و واقعي حق سانسور نداشتي.
................................................................................................................
چيه مسخره ات رو در اوردي به همه نشون ميدي بابا همه فهميدند چه مسخره بزرگ و قطور و پر و رگ و ريشه و
خوفناکي داري.....همه به کلفت بودن مسخره شما معترف هستند و سر همه به زير ميباشد..
دست از سر اين سانسور بازي هاي بيمورد و علت بردار...جايگاه تالار چه ربطي به عکس بانوان زيبا داره؟؟.
.................................................................................................................
حاا براي اينکه دموکراسي رو رعايت کرده باشي بقيه عکس هايي هم که در اين تاپيک گذاشته شده رو بردار..
واقعا منزجر کننده هستند...البته احتمالا اين نومنه عکس ها با ارزش هاي تالار و شئونات اسلامي کاملا سازگار
ميباشند......پس به اين علت پاک نميشوند.....
از معدود عکس هايي که با زحمت و تلاش بسيار از زير تيغه سانسور غريب گذشتند.
................................................................
پيش بيني شما هم کاملا اشتباه بود ....قصدم فقط و فقط ايجاد يک گالري از عکس بانوان زيبا بود..
همشون هم پوشيده بودند و بسيار اراسته...
اگر همين مورد رو در مورد عکس هاي پوشيده و زيبا و اراسته مرد ها هم انجام بديم اونوقت شما چيني برخوردي انجام ميدي؟؟؟
سري به ستون زنان زدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا ميفهمي من چي دارم بهت ميگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 545 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 1:12 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 1:54 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
با احترام
غريب آشنا |
...اينجا محيط ازاد و دموکرات ميباشد... |
کي گفته؟ بنده بارها عرض کردم اينجا يه تالار 100 درصد دموکراتيک نيست و يه سري قانون وجود داره که همه کساني که عضويت در ايجنجا رو مي پذيرن لازمه رعايت کنن.
| ... من هم هيچ عکس غير اخلاقي و س*ک*س*ي نذاشتم...به هيچ دليل روشن و واقعي حق سانسور نداشتي.... |
فعلاً نذاشته بودي. به احتمال قريب به يقين اين موضوع به اون سمت کشيده مي شد. کاملاً هم طبيعيه. زيبايي زن در چهره و اندامش هست و براي به نمايش گذاشتن اين زيبايي بهترين راه برهنگيه. کدوم مسابقه انتخاب ملکه زيبايي رو مي شناسي که به اين سمت پيش نره؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1105 اعتبار کسب شده: 5813 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 1:57 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
با احترام
غريب آشنا |
...اينجا محيط ازاد و دموکرات ميباشد... |
کي گفته؟ بنده بارها عرض کردم اينجا يه تالار 100 درصد دموکراتيک نيست و يه سري قانون وجود داره که همه کساني که عضويت در ايجنجا رو مي پذيرن لازمه رعايت کنن.
| ... من هم هيچ عکس غير اخلاقي و س*ک*س*ي نذاشتم...به هيچ دليل روشن و واقعي حق سانسور نداشتي.... |
فعلاً نذاشته بودي. به احتمال قريب به يقين اين موضوع به اون سمت کشيده مي شد. کاملاً هم طبيعيه. زيبايي زن در چهره و اندامش هست و براي به نمايش گذاشتن اين زيبايي بهترين راه برهنگيه. کدوم مسابقه انتخاب ملکه زيبايي رو مي شناسي که به اين سمت پيش نره؟ |
به قول بعضي از اعضاي قديمي تالار: امان از تجربه |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 2:20 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اين موضوع باعث پاک کردن پست شد؟؟؟
واقعا که.. از شما بعيد بود
شما ميتوني حداقل به اندازه چيزي که نشون ميدي و اعتباري که داري عملکرد مناسب داشته باشي
ولي متاسفانه هميشه راحت طلبي و اعقتدار طلبي شما نمايان تره....
اصل و نهاد پست هيچ مشکل اخلاقي نداشت...و ميتونستي با درايت و بزرگ انديشي مديريت صحيح نشون بدي
و عکس هاي مورد دار رو حذف کني////اين راه حل منطقي و مفيد بود...در ابتداي پست هم خواهش کرده بودم
عکس ها رو جوري قرار بدن و جوري انتخاب کنند که با فرهنگ متعادل تالار مشکلي نداشته باشه...
و کلي وقت گذاشتم تا اون عکس ها رو اپلود کردم . از بين کلي عکس انتخابشون کردم..
ولي جنابعالي کاملا ديکتاتوري عمل ميکني و بدان و اگاه باش که عاقبت ديکتاتور بازي و سلطه طلبي و اعمال زور به
افراد ضعيف که قدرتي ندارند و مدام به علت منافع شخصي سلاطين و ديکتاتور ها در زجر و ناراحتي قرار دارند
چيست؟؟؟؟؟
من براي پستي که افراد ميدن وقتي که ميزارند و انرژي که مصرف ميکنند احترام ميزارم...
شما رو ديگه نميدونم.....
|
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 2:28 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
... اصل و نهاد پست هيچ مشکل اخلاقي نداشت...و ميتونستي با درايت و بزرگ انديشي مديريت صحيح نشون بدي
و عکس هاي مورد دار رو حذف کني////اين راه حل منطقي و مفيد بود... |
اين موضوع از اصل اشکال داره. اشکالش هم اينه که بايد به زن به عنوان يه کالا نگاه کني و همه جاش رو خوب ورانداز کني تا بتوني روي زيباييش نظر بدي. اون عده اي که در مورد ازدواج موقت سر و صداشون در اومده، در مورد همچين مسائلي نظري ندارن؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 2:54 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
... اصل و نهاد پست هيچ مشکل اخلاقي نداشت...و ميتونستي با درايت و بزرگ انديشي مديريت صحيح نشون بدي
و عکس هاي مورد دار رو حذف کني////اين راه حل منطقي و مفيد بود... |
اين موضوع از اصل اشکال داره. اشکالش هم اينه که بايد به زن به عنوان يه کالا نگاه کني و همه جاش رو خوب ورانداز کني تا بتوني روي زيباييش نظر بدي. اون عده اي که در مورد ازدواج موقت سر و صداشون در اومده، در مورد همچين مسائلي نظري ندارن؟ |
براي اين مطلب 2 نوع جواب دارم.
جواب 2..
بنده از شما و تمام بسيجيان جان بر کف مملکت غيور ديکتاتور اسلامي پوزش ميطلبم..
از توضيحات بسيار اشکار و سازنده شما کمال تشکر را داشته و به اشتباه خود و قطعا اشتباه کلي در اصل افرينش
پي بردم..............................................................................
جواب 1: ابدا اينگونه نيست..... زيبايي زن با تناسب اندامش زياد مرتبط نميباشد.
اليزابت تيلور را ميشناسيد؟؟؟( چه مهملاتي ميبافم نماينده حزب اسلام براي همه و شناختن عوامل کثيف و نجس غربي؟؟؟؟)) ايشان به مدت بسيار مديدي به عنوان زيبا ترين زن اروپا شناخته ميشدند در حالي که در طول اين مدت اندام اين ضعيفه نامطعلقه نامتناسب تر از قبل ميشد.
ضمن اينکه بحث را با حرف اضافي و بي ربط به بي راحه ميکشيد بايد عرض کنم.
که زيبايي زن علاوه بر اينکه در شخصيتش ميباشد در صورت و نوع نگاه وي نيز نهفته ميباشد.
......................................
در مورد موضوع صيغه...يکي از عجيب ترين..بدوي ترين..عصر حجر ترين و نيز شهوت پرستانه ترين نظر ها نظر شما بود که مردي که صرفا به هر دليل و عنوان به مامورت(گاها اللهي) ميرود و بيضه مبارک باد کرده و به فکر چاره ميافتد
اني ميتواند غرور و غيرت را زير پا گذاشته و شرفي را که پاي ازدواجش گرو گذاشته بشکند و چشمان زيبا و رعناي هسر وفادار و مهربانش را فراموش کرده و تن به لذت صيغه درنهد....واقعا اسلام دين مفيد و زيبايي ميباشد. |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1886 اعتبار کسب شده: 4939 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 5:15 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|