صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2175
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 3:45
 1 سال و 4 ماه پيش

دروود

زيبا ترين زنان منتخب خودتون در هر زمينه اي معرفي کنيد و عکسشون رو بزايد.

((لطفا حدود تالار...حدود الهي و حدود اعتقادي ديکتاتور غريب اشنا رعايت بفرمائيد.))

مال خودم.

~cEnSoReD~

فکر مي کنم کساني که از اعضاي ثابت اينجا باشن دقيقاً درک مي کنن که همچين موضوعاتي تا به حال هيچ جايگاهي در تالارهاي گفتمان نداشته و طبيعتاً از اين به بعد هم نخواهد داشت. علتش هم کاملاً مشخصه و حتي نمونه عکسهايي که قراره در اين موضوع قرار بگيره هم قابل پيش بينيه.

با احترام
غريب آشنا

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1886
اعتبار کسب شده: 4939
ارسال پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 6:51
 1 سال و 4 ماه پيش

~cEnSoReD~

1
1
0
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1132
اعتبار کسب شده: 3865
ارسال پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 15:52
 1 سال و 3 ماه پيش

majidjon13 نوشته بود:

زيبا ترين زنان ................................

مال خودم.

~cEnSoReD~
نا

يعني بايد اينجا زن هامون رو فول اکسس شييرfull access share) l)* کنيم؟؟ Sick

-----------------

* How to: Set Share Permissions for a Database

s the database administrator for your team, you must create two groups of Windows users to share the database and limit access to the administrative programs installed in the Visual SourceSafe Win32 directory. Each user assigned to a group inherits the group permissions. Information about which Windows groups have permissions to access or modify a resource or file is contained in the Access Control List (ACL) for that resource or file. For more information about access control, see the Windows Help.
NoteNote

To be able to restrict database access as described here, you must be a Windows administrator for your computer. The database must be installed on an NT file system (NTFS) because NTFS allows you to grant permissions for individual files and folders. The file allocation table (FAT) file system applies the same permissions to an entire share.

You will need to define an Administrator group for one or more database administrators, to include yourself, and a User group for regular database users. A database administrator has full access permissions for the databases and manages database users and content. A regular user performs basic database tasks through Visual SourceSafe Explorer or the command line utility, or by means of a SourceSafe plug-in in a third-party program, such as Visual Studio.

http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms181068(VS.80).aspx

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 862
ارسال پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 17:57
 1 سال و 3 ماه پيش

اينو غريب آشنا sms زد گفت از طرفش اينو بگذارم:
Image
Laughing Laughing

1
1
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 658
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 18:56
 1 سال و 3 ماه پيش

اين افکار و برخوردهاي سطحي به مراتب زشتتر و خنده دار تر از زندگي و افکار کسانيست Shocked که بخاطر موضوعي که بهش اعتماد و ايمان دارن سختي ها و دردسرهايي رو قبول مي کنن.هيچ مسئله خنده داري در عمل به اعتقادات فردي و جود نداره...از اون جهت کار شما هم چندان خنده دار نيست ....لابد عقايد شما هم ايجاب ميکنه که در اين گونه موارد بسختي بخنديد و کوتاه نيايد....خوب.. قبول باشه Angel ...

1
1
0
mhajiآنلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 3419
ارسال پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 19:08
 1 سال و 3 ماه پيش

Image

زيبا، مطمئن و مطابق با شئونات تالار

2
2
0
ehsaneyazdanpanahآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 390
ارسال پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 19:29
 1 سال و 3 ماه پيش

منظور مجيد جون هم همين بوده
منم از اين زنه خوشم مياد
اين
.
.
.
.
اين نه اون يکي
..
.
.
.
.
.
واقعا چه تيپيک نازي
نگاه کنيد

اين جوري شروع ميشه

majidjon13 نوشته بود:
دروود

زيبا ترين زنان منتخب خودتون در هر زمينه اي معرفي کنيد و عکسشون رو بزايد.

((لطفا حدود تالار...حدود الهي و حدود اعتقادي ديکتاتور غريب اشنا رعايت بفرمائيد.))

مال خودم.

~cEnSoReD~

فکر مي کنم کساني که از اعضاي ثابت اينجا باشن دقيقاً درک مي کنن که همچين موضوعاتي تا به حال هيچ جايگاهي در تالارهاي گفتمان نداشته و طبيعتاً از اين به بعد هم نخواهد داشت. علتش هم کاملاً مشخصه و حتي نمونه عکسهايي که قراره در اين موضوع قرار بگيره هم قابل پيش بينيه.

با احترام
غريب آشنا

و بعد:..............

majidjon13 نوشته بود:

زيبا ترين زنان ................................

مال خودم.

~cEnSoReD~

مسافر کوير نوشته بود:
[color=orange]
~cEnSoReD~

Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Mr. Green Mr. Green Mr. Green

تجربه ي با تو بودن را...
اي کاش به اندازه ي سلامي با هم بوديم...

1
1
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 04 مرداد 1386، ساعت 22:45
 1 سال و 3 ماه پيش

نقل قول:

با احترام
غريب آشنا

Applause

دست مريزاد..افرين...ماشا الله..............................................

اينجا محيط ازاد و دموکرات ميباشد... و ديدن عکس هاي بانوان زيبا و مشهور نه به کسي ازار ميرساند

و نه از جنبه فرهنگيه غني و با کمالات بسيار عالي و معنوي تالار کم ميکند.

من هم هيچ عکس غير اخلاقي و س*ک*س*ي نذاشتم...به هيچ دليل روشن و واقعي حق سانسور نداشتي.
................................................................................................................

چيه مسخره ات رو در اوردي به همه نشون ميدي بابا همه فهميدند چه مسخره بزرگ و قطور و پر و رگ و ريشه و

خوفناکي داري.....همه به کلفت بودن مسخره شما معترف هستند و سر همه به زير ميباشد..

دست از سر اين سانسور بازي هاي بيمورد و علت بردار...جايگاه تالار چه ربطي به عکس بانوان زيبا داره؟؟.
.................................................................................................................

حاا براي اينکه دموکراسي رو رعايت کرده باشي بقيه عکس هايي هم که در اين تاپيک گذاشته شده رو بردار..

واقعا منزجر کننده هستند...البته احتمالا اين نومنه عکس ها با ارزش هاي تالار و شئونات اسلامي کاملا سازگار

ميباشند......پس به اين علت پاک نميشوند.....
از معدود عکس هايي که با زحمت و تلاش بسيار از زير تيغه سانسور غريب گذشتند.

Image
................................................................
پيش بيني شما هم کاملا اشتباه بود ....قصدم فقط و فقط ايجاد يک گالري از عکس بانوان زيبا بود..

همشون هم پوشيده بودند و بسيار اراسته...

اگر همين مورد رو در مورد عکس هاي پوشيده و زيبا و اراسته مرد ها هم انجام بديم اونوقت شما چيني برخوردي انجام ميدي؟؟؟

سري به ستون زنان زدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا ميفهمي من چي دارم بهت ميگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Brick wall Brick wall Brick wall

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 545
ارسال جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 1:12
 1 سال و 3 ماه پيش

mhaji نوشته بود:
Image

زيبا، مطمئن و مطابق با شئونات تالار

ادرسشو ميديد Embarassed Embarassed
شوهر داره يا مرده Wink Wink

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
ارسال جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 1:54
 1 سال و 3 ماه پيش

majidjon13 نوشته بود:
نقل قول:

با احترام
غريب آشنا

...اينجا محيط ازاد و دموکرات ميباشد...

کي گفته؟ بنده بارها عرض کردم اينجا يه تالار 100 درصد دموکراتيک نيست و يه سري قانون وجود داره که همه کساني که عضويت در ايجنجا رو مي پذيرن لازمه رعايت کنن.
majidjon13 نوشته بود:
... من هم هيچ عکس غير اخلاقي و س*ک*س*ي نذاشتم...به هيچ دليل روشن و واقعي حق سانسور نداشتي....

فعلاً نذاشته بودي. به احتمال قريب به يقين اين موضوع به اون سمت کشيده مي شد. کاملاً هم طبيعيه. زيبايي زن در چهره و اندامش هست و براي به نمايش گذاشتن اين زيبايي بهترين راه برهنگيه. کدوم مسابقه انتخاب ملکه زيبايي رو مي شناسي که به اين سمت پيش نره؟

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1105
اعتبار کسب شده: 5813
ارسال جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 1:57
 1 سال و 3 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
majidjon13 نوشته بود:
نقل قول:

با احترام
غريب آشنا

...اينجا محيط ازاد و دموکرات ميباشد...

کي گفته؟ بنده بارها عرض کردم اينجا يه تالار 100 درصد دموکراتيک نيست و يه سري قانون وجود داره که همه کساني که عضويت در ايجنجا رو مي پذيرن لازمه رعايت کنن.
majidjon13 نوشته بود:
... من هم هيچ عکس غير اخلاقي و س*ک*س*ي نذاشتم...به هيچ دليل روشن و واقعي حق سانسور نداشتي....

فعلاً نذاشته بودي. به احتمال قريب به يقين اين موضوع به اون سمت کشيده مي شد. کاملاً هم طبيعيه. زيبايي زن در چهره و اندامش هست و براي به نمايش گذاشتن اين زيبايي بهترين راه برهنگيه. کدوم مسابقه انتخاب ملکه زيبايي رو مي شناسي که به اين سمت پيش نره؟

به قول بعضي از اعضاي قديمي تالار: امان از تجربه

1
1
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 2:20
 1 سال و 3 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:

majidjon13 نوشته بود:

اين موضوع باعث پاک کردن پست شد؟؟؟

واقعا که.. از شما بعيد بود Shame on you

شما ميتوني حداقل به اندازه چيزي که نشون ميدي و اعتباري که داري عملکرد مناسب داشته باشي

ولي متاسفانه هميشه راحت طلبي و اعقتدار طلبي شما نمايان تره....

اصل و نهاد پست هيچ مشکل اخلاقي نداشت...و ميتونستي با درايت و بزرگ انديشي مديريت صحيح نشون بدي

و عکس هاي مورد دار رو حذف کني////اين راه حل منطقي و مفيد بود...در ابتداي پست هم خواهش کرده بودم

عکس ها رو جوري قرار بدن و جوري انتخاب کنند که با فرهنگ متعادل تالار مشکلي نداشته باشه...

و کلي وقت گذاشتم تا اون عکس ها رو اپلود کردم . از بين کلي عکس انتخابشون کردم..

ولي جنابعالي کاملا ديکتاتوري عمل ميکني و بدان و اگاه باش که عاقبت ديکتاتور بازي و سلطه طلبي و اعمال زور به

افراد ضعيف که قدرتي ندارند و مدام به علت منافع شخصي سلاطين و ديکتاتور ها در زجر و ناراحتي قرار دارند

چيست؟؟؟؟؟

من براي پستي که افراد ميدن وقتي که ميزارند و انرژي که مصرف ميکنند احترام ميزارم...

شما رو ديگه نميدونم.....
Image

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
ارسال جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 2:28
 1 سال و 3 ماه پيش

majidjon13 نوشته بود:
... اصل و نهاد پست هيچ مشکل اخلاقي نداشت...و ميتونستي با درايت و بزرگ انديشي مديريت صحيح نشون بدي

و عکس هاي مورد دار رو حذف کني////اين راه حل منطقي و مفيد بود...

اين موضوع از اصل اشکال داره. اشکالش هم اينه که بايد به زن به عنوان يه کالا نگاه کني و همه جاش رو خوب ورانداز کني تا بتوني روي زيباييش نظر بدي. اون عده اي که در مورد ازدواج موقت سر و صداشون در اومده، در مورد همچين مسائلي نظري ندارن؟

1
1
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 2:54
 1 سال و 3 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
majidjon13 نوشته بود:
... اصل و نهاد پست هيچ مشکل اخلاقي نداشت...و ميتونستي با درايت و بزرگ انديشي مديريت صحيح نشون بدي

و عکس هاي مورد دار رو حذف کني////اين راه حل منطقي و مفيد بود...

اين موضوع از اصل اشکال داره. اشکالش هم اينه که بايد به زن به عنوان يه کالا نگاه کني و همه جاش رو خوب ورانداز کني تا بتوني روي زيباييش نظر بدي. اون عده اي که در مورد ازدواج موقت سر و صداشون در اومده، در مورد همچين مسائلي نظري ندارن؟

Shocked Shocked

براي اين مطلب 2 نوع جواب دارم.

جواب 2..

بنده از شما و تمام بسيجيان جان بر کف مملکت غيور ديکتاتور اسلامي پوزش ميطلبم..

از توضيحات بسيار اشکار و سازنده شما کمال تشکر را داشته و به اشتباه خود و قطعا اشتباه کلي در اصل افرينش

پي بردم..............................................................................

جواب 1: Shame on you ابدا اينگونه نيست..... زيبايي زن با تناسب اندامش زياد مرتبط نميباشد.

اليزابت تيلور را ميشناسيد؟؟؟( Shocked چه مهملاتي ميبافم نماينده حزب اسلام براي همه و شناختن عوامل کثيف و نجس غربي؟؟؟؟)) ايشان به مدت بسيار مديدي به عنوان زيبا ترين زن اروپا شناخته ميشدند در حالي که در طول اين مدت اندام اين ضعيفه نامطعلقه نامتناسب تر از قبل ميشد.

ضمن اينکه بحث را با حرف اضافي و بي ربط به بي راحه ميکشيد بايد عرض کنم.

که زيبايي زن علاوه بر اينکه در شخصيتش ميباشد در صورت و نوع نگاه وي نيز نهفته ميباشد.
......................................
در مورد موضوع صيغه...يکي از عجيب ترين..بدوي ترين..عصر حجر ترين و نيز شهوت پرستانه ترين نظر ها نظر شما بود که مردي که صرفا به هر دليل و عنوان به مامورت(گاها اللهي) ميرود و بيضه مبارک باد کرده و به فکر چاره ميافتد
اني ميتواند غرور و غيرت را زير پا گذاشته و شرفي را که پاي ازدواجش گرو گذاشته بشکند و چشمان زيبا و رعناي هسر وفادار و مهربانش را فراموش کرده و تن به لذت صيغه درنهد....واقعا اسلام دين مفيد و زيبايي ميباشد.

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1886
اعتبار کسب شده: 4939
ارسال جمعه 05 مرداد 1386، ساعت 5:15
 1 سال و 3 ماه پيش

عکس هايي که من گذاشته بودم نه از لحاظ پوشش مورد داشت نه از لحاظ آرايش و نه از هيچ لحاظ ديگه .در ضمن عکس هارو از اينجا برداشته بودم!! چرا سانسور شدند؟ Twisted Evil شايد در پس پشت عکس هايي که گذاشته بودم (دو تا عکس معمولي از يانگوم) پوزخندي , لبخندي چيزي حس کرده بوديد؟
يه احتمال ديگه هم وجود داره .اونم اينه که در شيوه ي جديد سانسور به جاي سانسور کردن پست ها , کاربر ها رو سانسور ميکنن!!
الان من دچار احساس آش نخورده و دهن سوخته شدم... و اين خيلي حس بديه! کاري نکنيد که بخوام آش هم بخورم بعد بي خيال سوختگي دهن هم بشم!! Shame on you Speak to the hand

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است چند wallpaper زيبا از طبيعت
1
پاسخها: 14 بیننده: 1435 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است يک عکس زيبا(دوربين مخفي)