| نویسنده |
پیغام |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 31 تير 1386، ساعت 13:36 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
مي خوام يه گوشي خوب بخرم از نوع نوکيا
کيفيت تصويري اون بيشتر برام مهمه
اگه کسي اطلا عات داره بگه با قيمت مناسب |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
one man show  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 28 تير 1386 مجموع ارسالها: 21 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اصفهان جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 31 تير 1386، ساعت 23:38 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| siyagiso نوشته بود: |
مي خوام يه گوشي خوب بخرم از نوع نوکيا
کيفيت تصويري اون بيشتر برام مهمه
اگه کسي اطلا عات داره بگه با قيمت مناسب |
سلام
بهتره اول بگيد چقدر ميخواهيد هزينه کنيد
مورد استفاده از گوشيتون چيه؟؟
---- در ضمن قيمت گوشي ها تا 100.000 تومان ارزان شده؛ جهت خريد سريع تر اقدام کنيد؛ گويا انقلاب شده.. |
|
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 01 مرداد 1386، ساعت 9:13 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
مثلا گوشي 5200و 5300 نوکيا قيمتش چقدر بوده و حالا چقدر شده |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 01 مرداد 1386، ساعت 13:07 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اگر کيفيت عکس مي خواهيد ميتونيد جديد ترين و بهترين گوشي نوکيا N95 رو بخريد که 5 مگاپيکسل دوربين داره و همچنين ازتکنولوژي GPS (مکان ياب ماهواره اي ) و WI-FI (اينترنت بي سيم) سود ميبره در حال حاضر قيمت اين گوشي 650 تومان مي باشد ولي اگر با گارانتي شرکت اتصالات بخوايد ميشه 870 تومان
اين هم عکسش که از نزديک کوچک تر به نظر مياد
××!!
ولي اگر قيمت کمتر ميخوايد مي تونيد از سري N نوکيا گوشي هاي ارزون تر مثل N80 N73 و ... رو انتخاب کنيد |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |