اولي براي صداي دل عزيز که واقعا با نوشته هاي گرم و خوش رنگش رنگ و بوي خوبي به تالار ميده
اين جاييزه مخصوص از شاهکارهاي کني جي براي اين نوشته واقعا زيبا number 42
و ميخواستم بگم هر تالاري يه دوره رکود داره که فعاليت توش خسته کننده ميشه..اما بعد يه مدت ميبيني که همه چيز برگشته سر جاش و دوباره اوضاع خوب شده. و همه دوستان دوباره دور هم جمع شدند.
پس زياد خودت رو ناراحت نکن صداي عزيز دل
اين يکي هم براي ايس پلاس عزيز براي همه تلاش هايي که در مورد بازي هاي اسيايي ميکنه.
واقعا متشکريم
..........................
*البته جاييزه ايس پلاس عزيز رو با توجه به تصورم مبني بر پسر بودنش و روحياتش انتخاب کردم
اميد وارم خوشت اومده باش
اهنگيست از فردي مرکوري(گروهqueen) به نام(ما قهرمانيم) که محبوب ترين اهنگ بين هواداران فوتبال هستش وطرفداران هر کشوري شعري با زبون کشور خودش روش ميزاره و براي طرفداري از تيمش مي خونه
مرسي آقاي مجيد از جايزه ي بسيار قشنگتون
و مرسي از نظرتون در مورد تالار
ما آدمها همگي سرشت يکساني داريم
هر کسي, هر مدلي که هست, آيينه اي از يک قسمت خود ماست
و هر کسي ,قسمتهايي توي وجودش داره که خودش هم ازش خبر نداره,
رفتارها و عکس العمل هاي مختلف, عصبانيت ها, مسخره کردنها و .............در شرايط مختلف ,نشونه ي بارزي از اين واقعيته, فعلاً مثل دوره هاي مختلف زندگي بچه ها هم دارن تالار رو اينجوري تجربه ميکنن
و اين براي من يک موقعيت خوبيه که ناشناخته هاي وجودم و در وجود بچه ها بشناسم
به اين ميگن free inner self study course
من هم اينجا نشستم و دارم اين نمايش رو نگاه ميکنم
براي ديدن هر نمايش داشتن بليط در زمان ورود اجباريه
ولي براي ترک صحنه ي نمايش هميشه آزادي
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید