| نویسنده |
پیغام |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 314 اعتبار کسب شده: 748 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 14:34 |
|
 |
10 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
شما به عنوان يه ايراني که دولتتون به کشورهايي مثل فلسطين و لبنان و عراق و سوريه و .... کمک بلا عوض مي کنه
نظرتون در مورد اين کمکها چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا شما راضي هستيد که حق و حقوقتان را خرج ديگرون کنند و در آخر اونها .... |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 2010 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 تير 1386، ساعت 10:48 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
جالبه
دلم ميخواد اونهايي که گفتن آره بيان دليلشم بگن
حتما از دسته پولدارهاي بيدرد هستن
يا اينکه از عاشقهاي جان بر کف اسلام و حذب ا... هستن.
کاربرايي مثل ... |
|
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 325 اعتبار کسب شده: 889 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 27 تير 1386، ساعت 13:09 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
من مخالف 100% هستم چون اين پو لها حق مسلم ماست که داره صرف خريد اسلحه براي يه مشت احمق ميشه که هنوز بين خودشون به تفاهم نرسيدن ،اين فلسطيني ها بيشترين ضربه رو خودشون به خودشون مي زنن تا اسرائيلي ها جون 100 تا دسته و فرقه دارن توشون و خودشون به خودشون رحم نمي کنن و ما داريم توان اين حماقت ها رو ميدم و به نظر من مرگ حق انسان هاي احمقه ، پدرانشون هم به خاطر حماقت و زياده خواهي زمين هاشون رو فروختن و حالا پسراشون پشيمون شدن و مي خوان پس بگيرن ،البته هدف دولت ما اصلا انسان دوستانه نيست ،و فقط مي خواد جنگ افروزي کنه . |
|
|
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: -491 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 تير 1386، ساعت 13:29 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
| علي بابا نوشته بود: |
جالبه
کاربرايي مثل ...  |
حزب يا همون گروه و دسته !
من موافقم ! دليلش هم بخودم ربط داره ! اتفاقا اين از اون چراغ هاست که به مسجد رواست!
راستي از يانگوم چه خبر؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 2010 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 تير 1386، ساعت 13:49 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: -491 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 تير 1386، ساعت 19:20 |
|
 |
10 ماه و 4 روز پيش |
|
|
| |
خودت نقض غرض کردي !
يعني اينطوري شد سه گروه!
پولدارا- حزب الهي ها- طرفدارهاي بازار آزاد |
|
|
|
|
|
|
 |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 314 اعتبار کسب شده: 748 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 11:59 |
|
 |
10 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| سالم نوشته بود: |
| علي بابا نوشته بود: |
جالبه
کاربرايي مثل ...  |
حزب يا همون گروه و دسته !
من موافقم ! دليلش هم بخودم ربط داره ! اتفاقا اين از اون چراغ هاست که به مسجد رواست!
راستي از يانگوم چه خبر؟ |
مي دوني همين فلسطيني ها اگه روزي قدرتي پيدا کنن
گلوي ما ايراني ها رو با دندون مي جوند ؟؟
مي دونستي از نظر فلسطيني ها ايروني ها کثيف ترين مرئم دنيا هستند ؟؟؟
باور نداري برو از کساني بپرس که توي کشورهاي عربي مثل دوبي و امارات و.... کار مي کنن
ضمنا اگه اين مسجدي که شما مي گيد واقعا رواست چرا خود اعراب که هم کيش و هم جنسند از اين مسجدها رو روا نمي دونند و چوب اين آدمها رو بايد ما بخوريم ؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 873 اعتبار کسب شده: 2329 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 12:28 |
|
 |
10 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
من هم مخافم.وقتي ما خودمون اينهمه بدبختي داريم چرا بايد خرج يه مشت کور و کچل افغاني و عرب رو بديم؟
ديديم که وقتي صدام رو اعدام کردن توي همين لبنان و فلسطين براش مجلس ختم گرفتن.احتمالا به خرج ايران!! دولتشون هم کوچکترين عکس العملي نشون نداد!
مگه همين عراقي ها نبودن هشت سال بهترين جووناي ما رو سر بريدن؟اگه ميگيد صدام بود که صدام تنها نبود.همين موش مرده هاي امروز سبيل کلفتهاي ديروزند که الان هم از سر بدبختي عاشق ما شدن.وگرنه کافيه فقط شکمشون پر بشه تا دوباره شروع کنن به گردن کشي!(که خودمون داريم اين کار رو ميکنيم)
افغاني ها هم که از ما گندم گرفتن که خشخاش نکارن.گندما رو خوردن و خشخاش هم کاشتن و قول هم دادن به کشوري غير از ايران صادر نکنن!!
وقتي اينهمه بدبختي رو گوشه کنار خودمون ميبينم نميفهمم چرا مردم سوريه و لبنان وعراق نسبت به ما محق تر هستند
چرا ما بايد خرج يه مشت عرب رو بديم در جايي که خود عربها که اينهمه به نژاد پرستي معروفند اين کار رو نميکنن. |
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2080 اعتبار کسب شده: 5672 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 12:46 |
|
 |
10 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: -93 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 13:37 |
|
 |
10 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
من موافقم .
نه به دليل اينکه اونها لياقت دارند که بهشون کمک بشه بلکه به همون دليلي که آمريکا در کشورهاي ديگه خرج مي کنه . براي حفظ امنيت ملي خودمون. براي اينکه ما هم براي آمريکا و اسرائيل دردسر درست کنيم . براي اينکه صحنه درگيري رو به يه جاي ديگه دنيا ببريم و مملکت خودمون رو از صحنه دور نگه داريم .
ولي يک راه ديگه هم به نظر من مياد که فکر مي کنم بهتر و سود آورتر باشه .
بهتر اينه که ما بريم و با آمريکا سازش کنيم و با هم توافق کنيم تا از اين کشور هاي عربي باج بگيريم . قطعا آمريکا هم اين روش رو بيشتر مي پسنده . همين هزينه اي رو که آمريکا انجام مي دهد تا نفت کشورهاي خاور ميانه رو بالا بکشه بده به ما هم ما سود ببريم هم خيال آمريکا راحت بشه . ديگه دردسري نداشته باشيم . پول مون هم هدر نره . جوانها مون هم کشته نشن . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 614 اعتبار کسب شده: 868 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 16:06 |
|
 |
10 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
من موافقم که کمک بشه...اولإ اينکه بنظر من اسلام مرز بندي نداره..يعني همه جاي دنياي اسلام يک کشور..ثانيآ اينکه دور از وجدانه که يک عده آدم بي دفاع جلوي يک گله گرگ وحشي باشن و ما بنشينيم بگيم نه يک سانت اون ور تر ديگه ايران نيست ..کسي که ايراني نيست آدم نيست..به ما چه که چي سرش مياد...و بنظر من مهم نيست قبلأ چيکار کردن..دو روز ديگه اگه چطور بشه چيکار ميکنن ..اين مهمه که الان نياز به کمک دارن..همين!..ما جايي نيستيم که اينجوري حق قضاوت داشته باشيم..خدا خودش ميدونه با بنده هاش ..فقط اگه خواستن حمله کنن دفاع ميکنيم. .همين..و بنظر من اولويت با کسيه که در مشقت و رنج بيشتري هست ..هر جاي عالم که باشه..اينکه ما شانس آورديم جايي هستيم که نفت داره و چيزاي ديگه....اين مال همه است..مال همه مردم دنيا..زمين و نعمتهاش مال همه است ..مگر چيزي که با تلاش بدست اورديم..که تازه از اونم در همچين مواقعي بايد گذشت.. |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 18:25 |
|
 |
10 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| احمدي نژاد نوشته بود: |
من موافقم .
نه به دليل اينکه اونها لياقت دارند که بهشون کمک بشه بلکه به همون دليلي که آمريکا در کشورهاي ديگه خرج مي کنه . |
امريکا خرج ميکنه که اونجا رو تصرف کنه..منابعشو غارت کنه..از لحاظ جغرافيايي جاي پاي خودشو تو منطقه محکم کنه...ولي ايران صرفا داره کمک ميکنه.. به نظر من اصلا قابل مقايسه نيستند..
| حيف نوشته بود: |
| اولإ اينکه بنظر من اسلام مرز بندي نداره. |
خودتونو بزاريد جاي کسي که برادر و مادر يا خواهرش يا .. در جريان جنگ کشته شده.
شما حالا ميريد دو دستي به اونا کمک ميکنيد؟؟ميدوني کمکت داره به کسي ميرسه که دوباره اگه فردا يکي مثل صدام را امريکايي ها گذاشتن بازم به ناموست حمله ميکنه.
يک دقيقه اونايي که موافقن خودشون تو اين شرايط بزارن ببينمو اونقت ميگن به خاطر اسلام راضيم؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: -93 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 19:46 |
|
 |
10 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من اصلا بحث اسلام مطرح نيست . بحث منافع ملي است .
ما از آفريقاي جنوبي حمايت کرديم و رژيم آپارتايد رو به رسميت نشناختيم تا نلسون ماندلا اومد روي کار . اونها چيکار کردند ؟ توي سازمان ملل در بحث انرژي هسته اي عليه ما راي دادند . نمک خوردند و نمکدان شکستند .
اسلام ما چه وجه مشترکي با اسلام عربستان يا کويت يا قطر يا اردن يا يمن داره ؟
يا حتي با فلسطينيها ؟
مردم آسياي شرقي که مسلمون تر هستند . نمايندگان اندونزي بخاطر راي مثبت دولتشون به قطعنامه ضد ايراني رئيس جمهورشون رو به مجلس احضار کردند .
تو دبيرستان اين شعر رو مي خونديم
چو علمت هست خدمت کن چو دانايان که زشت آيد گرفته چينيان احرام و مکي خفته در بطحا
ولي حقيقتا اين شعر مصداق پيدا کرده .
اگر روابط با اسرائيل براي ما سود داره بهتره که رابطه داشته باشيم و اگر ضرر داره بهتره رابطه نداشته باشيم . البته تشخيص اين با من نيست با اونهاييه که از اوضاع بيشتر خبر دارند . |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 614 اعتبار کسب شده: 868 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 20:24 |
|
 |
10 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
من کاري به منافع ملي و اسلام و حزب الله و جنگ ايران و عراق و غيره ندارم..بنظر من اينا توي درجه هاي بعدي هستن..اينجا مهم اينه که يه عده ادم بي دفاع هستن و بهشون ظلم ميشه...و اين خيلي سنگينه که بشيني و فقط نگاه کني..من اينجوري فکر مي کنم که يه مقدار کم براي همه بهتر از يه مقدار زياد براي يه عده و بدبختي يه عده ديگست..اينکه ما اينجا راحت باشيم و کسايي باشن که زندگي روزمره شون بشه سوژه تاپيک عکس و.. خيلي درد آوره..ناداني آدمها.. ترسشون....خشمشون..زياده خواهيشون رو ميشه فراموش کرد اما سهل انگاري و نشستن و تماشا کردن خود انسان بودنشونو زير سوال ميبره...بنظر من هيچ توجيهي براي نشستن و تماشا کردن قابل قبول نيست..مگر اينکه مسلمون بودن و ايراني بودن که هيچي از آدم بودن استعفا بديم.. |
|
_________________ سر آن ندارد امشب ..که برآيد آفتابي....
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 28 تير 1386، ساعت 20:45 |
|
 |
10 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
|
همين آدمهاي بيچاره که ما بايد بهشون کمک کنيم همين که آمريکا يا اسرائيل يه روي خوش بهشون نشون ميده براش دم تکون مي دن و ميان پاچه خودمون رو مي گيرن . |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|