| نویسنده |
پیغام |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 15:09 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
کمک کنيد
وقتي مي خوام فتوشاپ رو اجرا کنم بعد از اتمام بار گذاري روي صفحه اين پيغام ظاهر ميشه
memory could not be allocated for the activation process.plesase close all aplication and try again
نمي دونم چرا اين پيغام ظاهر ميشه |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
apache_2o0o6  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 دي 1384 مجموع ارسالها: 103 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 21 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 15:14 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
خوب اين پيغام يعني حافظه کافي براي اين برنامه نداريم!
پس بهتره برنامه هايي که همزمان با اين فتوشاپ اجرا مي شه رو ببنديد يا اينکه با اندکي خرج ram کامپيوتر
خود را زياد کنيد
در مورد بستن برنامه ها بگم که برنامه هاي گرافيکي مثل ميزکارهاي سه بعدي و ... يا برنامه هاي ويروس کش
رو بهتره موقتاً ببنديد تا کارتون راه بيفته |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 15:18 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| siyagiso نوشته بود: |
| memory could not be allocated for the activation process.plesase close all aplication and try again |
مشکل در تابع allocate هست که در activate.dll تعريف شده و قرار هست که در سرويس پک 24 ويندوز 2000 مشکل حل بشه اگر خدا بخواد. فعلا براي رفع ضمني مشکل ميتونيد از قسمت support tech سايت adobe يک لايسنس براي استفاده ي غير تجاري بگيريد ولي من خودم توصيه نميکنم چون سي دي من اوريجينال بود و dll هاش patch شده بودن
ببخشيد گفتيد ويندوز شما XP سرويس پک چنده ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 16:34 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
سرويس پک دو
در ضمن من هيچ برنامه گرافيکي ديگه رو باز نکرده بودم که حافظه کم بيايد .
من با سيستم پايين هم فتوشاپ رو با چند تا برنامه ديگه باز ميکردم و کارم رو انجام مي دادم
حالا آقاي اسکار چيکار بايد بکنم |
|
نبض گلها را ميگيرم
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 16:36 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
کسي مي تونه لينک دانلود فتوشاپ رو برام بذاره که با پسوند zip باشه |
|
نبض گلها را ميگيرم
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1032 اعتبار کسب شده: 3091 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 20:51 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
کمک کنيد
وقتي مي خوام فتوشاپ رو اجرا کنم بعد از اتمام بار گذاري روي صفحه اين پيغام ظاهر ميشه
memory could not be allocated for the activation process.plesase close all aplication and try again
نمي دونم چرا اين پيغام ظاهر ميشه  |
لينک زير رو تکرار کن ( براي تمام ورژنهاي فتوشاپ تقريبا يکيه)
Edit>Preformance> memory & Image cashe
و مقدار اختصاص يافته رم کامپيوترتون به اين نرم افزار و افرايش بديد...
اگه بازم مشکل داريد بريد توي قسمت
Edit>Performance> Plug-ins and scratch disk
و غير از درايوي که توش فتوشاپ نصب هست رو به عنوان virtual memory توش تعريف کنيد
يه حول و قوه الهي، اگه مشيعت خدا همرا باشه؛ بايد درست بشه///
-----------------
از علي بابا با عينک ري بونش و ستاره غريب با نقاشي زيباش و برو بچي که ياد من بودند کمال تشکر را دارد
تيتانيون |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 21:32 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| [b]سرويس پک دو |
اشتباهت همينجاست
سرويس پک دو براي وقتيه که فتوشاپت رو آنلاين سفارش دادي اونم از طريق paypal
همونطور که گفتم اگر ورژن پک شما 2130 باشه مشکل داره بايد کلي با مايکروسافت نامه نگاري کنيد اخرم کلي پول ميره تو پاچتون
ولي با اومدن ورژن 4939 که قولشو براي آوريل سال قبل داده بودن ميتوني تابع allocate رو دوباره کامپايل کني ولي دردسر داره
من پيشنهاد ميکنم فعلا اصلا بهش دست نزني اگر گارانتيه اگرم نيست خوب احتمالا اونجا فايل gz فتوشاپ رو داشته باشن که ميشه راحت به zip تبديلش کرد و export کرد به xp لينکشو تا 10 روز ديگه ميزارم |
|
|
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 22:34 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| Oscar نوشته بود: |
| [b]سرويس پک دو |
اشتباهت همينجاست
سرويس پک دو براي وقتيه که فتوشاپت رو آنلاين سفارش دادي اونم از طريق paypal
همونطور که گفتم اگر ورژن پک شما 2130 باشه مشکل داره بايد کلي با مايکروسافت نامه نگاري کنيد اخرم کلي پول ميره تو پاچتون
ولي با اومدن ورژن 4939 که قولشو براي آوريل سال قبل داده بودن ميتوني تابع allocate رو دوباره کامپايل کني ولي دردسر داره
من پيشنهاد ميکنم فعلا اصلا بهش دست نزني اگر گارانتيه اگرم نيست خوب احتمالا اونجا فايل gz فتوشاپ رو داشته باشن که ميشه راحت به zip تبديلش کرد و export کرد به xp لينکشو تا 10 روز ديگه ميزارم |
اين چه طرز حرف زدن با يه خانم محترمه؛ جاي تاسفه؛ اگه رشته شما مکانيک بود چه ميکرديد؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 9:30 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
ناشناس عزيز ما ديگه عادت کرديم دست خودش نيست ديگه عادت مونده براش
حالا اين مسائل به کنار
من خيلي با فتو شاپ کار کردم ولي همچين مشکلي نداشتم
حالا چرا ده روز ديگه ؟ |
|
نبض گلها را ميگيرم
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1224 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 26 تير 1386، ساعت 9:42 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
لطف نسخه فوتو شاپ تونو بگين!
activation مي دونين يعني چه؟!! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
|
|