امشب براتون يک آلبوم متفاوت از عليرضا افتخاري اوردم و تقديم مي کنم کاربران خوب تالار هاي گفتمان ، اميدوارم خوشتون بياد .
آلبوم موسيقي «قلندروار» به آهنگسازي «عماد توحيدي» و خوانندگي «عليرضا افتخاري»به سفارش مرکز موسيقي حوزه هنري منتشر شد. آلبوم موسيقي «قلندروار» به آهنگسازي «عماد توحيدي» و خوانندگي «عليرضا افتخاري»به سفارش مرکز موسيقي حوزه هنري منتشر شد. اين آلبوم شامل ۸ تصنيف به تنظيم «بابک شهرکي» و به نام هاي «قلندروار»، «آينه دل»، «پاي پياده»، «سلسله مو»، «مشرق مطلق» (تقديم به پيامبراعظم)،«انعکاس سبز»، «بوي زنجير» و «تب و جنون» و براساس اشعاري از «ارفع کرماني»، «فواد توحيدي»، «هادي سعيدي کياسري»، «ارفع توحيدي» و «حامد حسين خاني» است.
دانلود آلبوم قلندروار با صداي عليرضا افتخاري
Alireza Eftekhari : Ghalandarvar
اين دفعه در گذاشتن لينک ها دچار مشکل شدم خودتون از اين سايت يــا اين سايت دانلود کنيد .
دستتون درد نکنه حاج حسين و عليرضا
آهنگ اولي (قلندر وار) و سومي (پاي پياده)، توي مايه کارهاي Enya و Vangilis بودند!!
دومي (آيينه دل) و پنجمي (مشرق مطلق) هم کارهاي بسيار جالبي اند.
در کل آلبوم متفاوت و قشنگيه. توصيه ميکنم حتما بخريدش و گوش کنيد
بعد از اين که آهنگ را از سايت سرزمين گوش کردم از سايت هاي مختلف خبري ديدم ، گويا فرداي انتشار کاست قلندروار کل آلبوم روي اينترنت قرار گرفته و باعث تکثير غير مجاز آن شده ، 700 تومن پولي نيست و ارزشش را نداره يهتره بخريم وگوش کنيم ،نمي دونم تا کي مي خوايم فکر کنيم دزدي يعني نصفه شب از ديوار خونه مردم بالا رفتن ، يا لقمه حروم فقط لقمه غذايي است که مي خوريم، پيشرفت علم و تکنولوژي ارزشها را عوض نکرده فقط شکلشون را تغيير داده و متناسب با همه چيز شکل وظاهر قشنگ تري بهشون داده ، اين کارا هم همون دزديه و فرقي نمي کنه ، همين ويندوزي هم که داريم با هاش کار مي کنيم و خيلي از نرم افزارهايي که باهاش کار مي کنيم همين جوريه ! فقط ادعامون ميشه مسلمونيم ! اما هر چي نگاه اطرافم ميکنم چيزي جز نامسلماني نمي بينم ! واقعا داريم کجا ميريم !؟!
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید