| نویسنده |
پیغام |
moji  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 13 مهر 1385 مجموع ارسالها: 148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: مرد |
 |
شنبه 23 تير 1386، ساعت 22:34 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
پيشنهادي براي بچه هاي کانون علمي ... سياسفيد و ديگران
دانشکده خونه دومه ما است.*
چند وقت پيش يه سري به دانشگاه صنعتي اصفهان که کارشناسي اونجا بودم زدم خيلي جالب شده بود
کانون علمي و انجمن هاي ديگه با ابتکار جالبي محيط خشک و سيماني دانشکده برق و کامپيوتر را جذاب کرده بودند.
اونها تابلو ها و پوسترهايي بزرگ از دانشمندان و محققان برجسته برق و کامپيوتر را قاب گرفته بودند و در جاهاي مختلف دانشکده با مناسبت اي مکاني نصب کرده بودند.
فکر کنم براي فعاليت تابستاني گروه علمي و ديگر گروه هاي بخش بد نباشه
-------------------
* مدرسه خونه دومه دانش آموزه |
|
_________________ با آوايي بر خاستم ماه را نگريستم و تيري کز چشم ستاره گذشت،
ديدم که ظلمت و نور تيغ بر کشيدند تا براي پيروزي روشنايي، پليدي و ظلمت را از آسمان جهان بزدايند.
|
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 23 تير 1386، ساعت 22:40 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من چند تا دختر خوشگل بياد تو بخش همه ي خشکيش گرفته ميشه |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2876 اعتبار کسب شده: 5201 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 23 تير 1386، ساعت 23:39 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| moji نوشته بود: |
پيشنهادي براي بچه هاي کانون علمي ... سياسفيد و ديگران
دانشکده خونه دومه ما است.*
چند وقت پيش يه سري به دانشگاه صنعتي اصفهان که کارشناسي اونجا بودم زدم خيلي جالب شده بود
کانون علمي و انجمن هاي ديگه با ابتکار جالبي محيط خشک و سيماني دانشکده برق و کامپيوتر را جذاب کرده بودند.
اونها تابلو ها و پوسترهايي بزرگ از دانشمندان و محققان برجسته برق و کامپيوتر را قاب گرفته بودند و در جاهاي مختلف دانشکده با مناسبت اي مکاني نصب کرده بودند.
فکر کنم براي فعاليت تابستاني گروه علمي و ديگر گروه هاي بخش بد نباشه
-------------------
* مدرسه خونه دومه دانش آموزه |
گروه علمي پتانسيل همه گونه کاري داره اما مشکل نيروي انساني داريم وگرنه پيشنهاد وکارايي که ميشه کرد خيلي زياده شما پيشنهاداتتون را بفرماييد بررسي ميشه و در صورت امکان عملي ، اين پيشنهادي هم که داديد بررسي مي کنيم خانم دکتر عظيمي فرد هم شبيه اين پيشنهاد را دادند که بايد با رييس بخش صحبت کنيم ، رييس بخش جديد هم تا حدودي با امور نا آشناست و تا عادت کنه و بياد روي خط طول ميکشه ، امروز مي خواستم براي کلاسهاي تابستوني ازش کلاس بخش را چند ساعتي بگيرم با کمال تعجب گفت بايد در شوراي بخش بررسي شود |
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 تير 1386، ساعت 0:32 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
ارائه ايده هاي جديد و پيشنهادات سازنده خيلي خوبه؛ اما مهمتر از اون عملي کردن ايده هاي موجوده. فکر مي کنم وظيفه ما در درجه اول اينه که خودمون پا پيش بذاريم و طرحها رو عملي کنيم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
moji  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 13 مهر 1385 مجموع ارسالها: 148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 تير 1386، ساعت 11:58 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
ببخشيد من فارغ اتحصيل پارسال بخش هستم و حضوري نمي تونم کمک کنم
کمکي که من مي تونم بکنم جمع آوري و تهيه مطالبه
براي شروع از فايل ppt ي که تو بخش بود مي تونيم استفاده کنيم در مورد ده شخصيت برتر علم کامپيوتر . |
|
_________________ با آوايي بر خاستم ماه را نگريستم و تيري کز چشم ستاره گذشت،
ديدم که ظلمت و نور تيغ بر کشيدند تا براي پيروزي روشنايي، پليدي و ظلمت را از آسمان جهان بزدايند.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |