| نویسنده |
پیغام |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1952 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 22:14 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
خوب ! اشتباه نکنيد! اين منم!
من هم بلدم از اين پست ها بزارم! مگه من چيم از بقيه کمتره که نتونم پست مفيد بزارم؟
اونايي که اهل دل هستن! بيايد به اين سوال جواب بديد:
فرض کنيد توي موقعيتي هستيد که مجبوريد فقط از بين دونفر زير يکي رو براي ازدواج انتخاب کنيد:
1- شما اون رو عاشقانه دوست داريد اما اون هيچ حسي نسبت به شما نداره
2- اون شما رو عاشقانه دوست داره اما شما هيچ حسي نسبت به اون نداريد
حالا:
انتخاب شما کدومه؟ و چرا؟ |
_________________ هنوز يار تو هستم....خالي بستم!
به هيشکي دل نبستم......خالي بستم! 
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 22:37 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
من گزينه دوم رو انتخاب مي کنم. ترجيح مي دم کسي رو انتخاب کنم که من رو عاشقانه دوست داره؛ اما من هيچ حسي نسبت به اون ندارم.
و اما علت اين انتختب:
از اونجايي که به نسبت خوب مي تونم با شرايط مختلف کنار بيام، مي تونم اميدوار باشم در آينده نظرم عوض بشه و بتونم دوستش داشته باشم. در ضمن زندگي کردن با کسي که دوستش نداري، يه جور زجر کشيدنه. چون قدرت تحمل خودم رو مي دونم چقدره، در همچين مواردي ترجيح مي دم خودم زجر و سختي بکشم تا اين که اين شرايط رو شريک زندگيم داشته باشه. تازه وقتي مطمئن باشي همسرت بهت علاقه داره، اين خودش بزرگترين دلخوشي زندگي مشترک و اطمينان نسبت به اون مي تونه باشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2371 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 22:51 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
من که ميخوام ادامه تحصيل بدم!!! |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2315 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 22:57 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
اولي
چون من فکر مي کنم بتونم در آينده کاري بکنم که اون من رو اونقدر دوست داشته باشه که نتونه حتي 1 روز هم دوريم رو تحمل کنه.
اما شما خودتون جواب نداديدا!!! |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ستاره’ غريب در تاريخ شنبه 16 تير 1386، ساعت 23:10 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: زن |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 23:08 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
من ترجيح مي دم با کسي ازدواج کنم که عاشقشم.چون نمي خوام نفر دوم باشم که عاشق مي شم وفکر مي کنم اگه اون عاشق من باشه من کم کم بهش عادت مي کنم نه اينکه دوستش داشته باشم واقعا. |
|
|
|
|
|
|
 |
No1 سال صفري!
مجموع ارسالها: 94 اعتبار کسب شده: 491 جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 23:09 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
ايول من دقيقا تو اين شرايط بودم..اول که من عاقلانه عاشق ميشم..يعني اگه ديدم فلاني اصلا بهم احساسي نداره سعي ميکنم بودن يا نبودنش برام بي تفاوت بشه..ولي اگه يه وقت سرم به سنگ توالت خورد و خداي نکرده عاشق کسي که بهم احساسي نداره شدم(که خورد البته بازم پيش خودم فکر ميکرم که مي خواتم ولي سوتفاهم بود )يک سال يا بيشتر تو فکرشم بعدش بيخيالش ميشم(خيلي سخته خيلي, ولي شد ديگه..)در مورد کسيم که بهش هيچ احساسي ندارم خوب مشخصه ديگه..کلا گزينه سه هيچ کدام رو انتخاب ميکنم .
تنها عشقي که تا الان حسشم کردم عشق مادر هست ..عشق بالاتري هست که ميگن عاشق خدا شدن هست که هنوز به اون مرحله نرسيدم..عقيده اي هم به عشق قبل ازدواج ندارم عشق وقتي عشقه که توي سختي هاي زندگي همديگرو دوست داشته باشيم و همديگرو کمک کنيم نه مثل دختر سوسل هاي اين دوره تا يه مشکل تو زندگي ديدن ميزنن زير همه چيو و ميگن:من مي خوام برم دنبال عشق واقعيم |
|
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: زن |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 23:17 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
وقتي منتظر باشي که يک نفر عاشقت بشه بعد تو عاشقش بشي اين عشق واقعي نيست.تو بايد خودت عاشق اون آدم بشي يعني بشناسيش.نه اينکه چون دوستت داره تو هم دوستش داشته باشي. |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2315 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 23:37 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
من اولي رو انتخاب کردم ولي ميدوني مشکل اينه که من يه دخترم و نمي تونم برم خواستگاري طرف. مي ترسم اگه بهش بگم منو بد جور ضايع کنه. منتظر قسمت ميشينم شايد خدا خودش اونو به من رسوند البته اگر صلاح باشه هم براي من هم براي اون. |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 0:41 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
اونايي که اهل دل هستن! بيايد به اين سوال جواب بديد:
فرض کنيد توي موقعيتي هستيد که مجبوريد فقط از بين دونفر زير يکي رو براي ازدواج انتخاب کنيد: |
با فرض اينکه من اهل دل باشم، به سئوال شما جواب ميدم
سئوال يک ايراد اساسي داره و اون اينه که شما فرد رو در منگنه قرار داديد که بايد حتمي و بي برو برگرد ازدواج کنه
رک تر بگم، انگار فرد جيش داره و داره به خودش ميپيچه و اگه زود يه فکري نکنه ممکنه هلاک شه
اينم شد سئوال آخه ؟ خوب بايد تلاش کنه يه حد اقلي از احساس رو طرف بوجود بياره تا دلپذير بشه و الا مگر آدم بزه که با کسي که دوستش نداره ازدواج کنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آخر قصه... سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 1:44 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
من هم مورد اول را انتخاب مي کنم...
مورد دوم end خودخواهي و خودپرستي است...
مورد اول هم همينجوري که نميشه انتخاب کرد و برو بريم ...
اگه بشه طرفو حد اقل يه کم عاشق کرد ميشه اميدوار بود روزي از تو عاشقتر بشه...
چي گفتم؟!؟!
ولي اين داستان زندگي من بود... |
|
_________________ باور کردني نيست....
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 2:00 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
;من عاشق بريتني اسپيرزم! و باهاش مي خوام ازدواج کنم!
ولي جدا از شوخي ، حالت يک واسه شخص بر پايه وجداني مثل من کار ساز نبوده و همونطور که مطلعين من يک مورد شديدي از اين نوع عشق داشتم که ضربشو بدجوري خوردم!
فکر کنم شخصي مثل من با هزار تا خواب و زويايي که با حالت 1 داشت و در نهايت به هيچ کدوم نرسيد پشت به همه ايده آلاش مي کنه و مورد 2 رو آگاهانه انتخاب مي کنه! اين هست زندگي من!
به امضام هم توجه کنيد....
| نقل قول: |
When the odds are against you, sometimes the only bet is yourself |
|
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
-- جنانچه مصطم جصطم!
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 2:10 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 2:17 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
1- شما اون رو عاشقانه دوست داريد اما اون هيچ حسي نسبت به شما نداره
2- اون شما رو عاشقانه دوست داره اما شما هيچ حسي نسبت به اون نداريد
حالا:
انتخاب شما کدومه؟ و چرا؟ |
با عرض ادب و احترام خدمت شما ...
اگه بنا به انتخاب باشه پس براي ما خانم ها گزينه اول وجود نداره
ببخشيد بيخود ميکنه حس نداره ميخواد که انتخاب بشه
معمولا خانم ها تو کوچه خيابون دنبال عشق نميگردن .. کسي رو که قراره انتخاب کنن خودش پا پيش گذاشته و
تقريبا قسمت اول سوال دومتون مقداري حقيقت پيدا کرده..در نهايت باز هم دوست داشتن اون بتنهايي واسم ارزشي نداره..بايد يه حسي باشه يا اينکه خودت رو بشناسي و بدوني که مثلا ميتوني به اين آدم علاقمند بشي در آينده
پس با اجازه من گزينه سوم رو اضافه ميکنم :
3- اون به شما علاقه داشته باشه و شما بدوني ميتوني درآينده بهش علاقه مند بشي
البته از باقي موارد و جزئيات ديگر انتخاب همسر در اين تاپيک فاکتور گرفته شده .. پس با اين تفکر که معيار انتخاب فقط علاقه بين طرفين باشه نه باقي چيز ها من گزينه سوم رو انتخاب ميکنم
|
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 2:47 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آخر قصه... سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 2:48 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
پس با اجازه من گزينه سوم رو اضافه ميکنم :
3- اون به شما علاقه داشته باشه و شما بدوني ميتوني درآينده بهش علاقه مند بشي |
اگه اينجوريه ميشه گزينه 4 هم اضافه کرد
4-شما به اون علاقه داشته باشي و بدوني اون در آينده ميتونه بهت علاقه* مند بشه...
خيلي هم عاقلانه است...
|
_________________ باور کردني نيست....
|
|
|
|
|
 |
|
|