| نویسنده |
پیغام |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 18 دي 1386، ساعت 20:33 |
|
 |
10 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| تو اگه مرا يافتي پس تهي يافته اي اي دوست |
من اگه بخوام بگم دارم ميام خواستگاريت (عمرا از اين غلطا بکنم) تو از خوشي سه تا سکته پشت هم مي کني . منم بايد جنازتو جمع بکنم.(زبونم لال)
از اونجائي که دلم نمي خواد اين اتفاق بيفته بي خيالش ميشم کوچ....ببخشيد بي خيالش ميشم حمزه جان. |
|
|
|
|
|
|
 |
wilson  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 29 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 208 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 18 دي 1386، ساعت 23:43 |
|
 |
10 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
من باکسي که دوستش دارم ازدواج مي کنم (حتما بايد اسم ببرم؟؟!! ) |
|
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 336 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 31 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 13:07 |
|
 |
10 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 13:35 |
|
 |
10 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 14:15 |
|
 |
10 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
خوبه خوب خودتونو لو مدين.همه مثل اينکه يه نفر رو زير سر دارن. فقط منم که هبچ کسي رو ندارم.اگه بخوام سفرهء دلمو باز کنم ميبينيد زهره چقد تنهاست بي خيال. |
|
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 14:38 |
|
 |
10 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
|
تا وقتي که کسي ازدواج نکرده نمي شه گفت کسيو داره.چون داشتن تنها کافي نيست. |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1036 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 15:28 |
|
 |
10 ماه و 17 روز پيش |
|
|
| |
به به چه تاپيک خوبي!
اتفاقاً من قراره فردا برم و از يک خانوم محترمي براي ازدواج خواستگاري کنم. متأسفانه در مورد مقدمه چيني هاي لازم اطلاع چنداني ندارم. همين جوري نميشه رفت گفت: « سلام خانم فلاني! من اومدم از شما خواستگاري کنم؟».
دوستان عزيز لطف کنيد و چند تا جمله مناسب براي مقدمه چيني خواستگاري ياد من بديد. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6863 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 19:51 |
|
 |
10 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
به به چه تاپيک خوبي!
اتفاقاً من قراره فردا برم و از يک خانوم محترمي براي ازدواج خواستگاري کنم. متأسفانه در مورد مقدمه چيني هاي لازم اطلاع چنداني ندارم. همين جوري نميشه رفت گفت: « سلام خانم فلاني! من اومدم از شما خواستگاري کنم؟».
دوستان عزيز لطف کنيد و چند تا جمله مناسب براي مقدمه چيني خواستگاري ياد من بديد.  |
بستگي داره که با اون خانوم محترم از قبل آشنايي داشته باشين يا نه.
به نظر من اگه طرف تو رو مي شناسه، خيلي مهم نيست که چه جوري موضوع رو بهش مي گي. پس هر جور راحت تري بگو. من جاي تو بودم بدون تکلف و خيلي ساده مي گفتم و دنبال جمله خيلي خاصي هم نمي گشتم.
اگه طرف باهات آشنايي نداره، نحوه خواستگاري کردنت روي برداشتي که ازت داره خيلي مؤثر مي تونه باشه. پس بايد خيلي حواست رو جمع کني و با توجه به شرايط و روحيات اون به بهترين نحو مطلب رو بهش بگي. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1036 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 20:10 |
|
 |
10 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
به نظر من اگه طرف تو رو مي شناسه، خيلي مهم نيست که چه جوري موضوع رو بهش مي گي. پس هر جور راحت تري بگو. من جاي تو بودم بدون تکلف و خيلي ساده مي گفتم و دنبال جمله خيلي خاصي هم نمي گشتم.
اگه طرف باهات آشنايي نداره، نحوه خواستگاري کردنت روي برداشتي که ازت داره خيلي مؤثر مي تونه باشه. پس بايد خيلي حواست رو جمع کني و با توجه به شرايط و روحيات اون به بهترين نحو مطلب رو بهش بگي. |
با هم سلام و عليک معمولي داريم. اسم و فاميل همديگه را مي دونيم. در همين حد. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1105 اعتبار کسب شده: 5812 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 20:24 |
|
 |
10 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
به به چه تاپيک خوبي!
دوستان عزيز لطف کنيد و چند تا جمله مناسب براي مقدمه چيني خواستگاري ياد من بديد.  |
من چند تا جمله خوب سراغ دارم:
1. سلام عيال! چه هواي خوبيه! (با اين چهره: )
2. شنيدين شايعه کردن که ما دوتا با هم نامزد کرديم؟
3. ديروز آقاي فلاني رفته بود خواستگاري خانم بهماني. نظر شما چيه؟
و از همه کاربردي تر که امتحانش رو هم در دورههاي گذشته حسابي پس داده:
4. من براي تدريس نياز به جزوه فلان درس دارم. شما جزوهتون کامله؟ |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4047 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 20:38 |
|
 |
10 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
بهش بگو : خانم چيز ! آيا شما چيز من ؟ نه ببخشيد حاضريد چيز با من ! نه ببخشيد حاضريد با من چيز کنيد منظور از چيز همون ازدواجه
اگــرم بحث جديه و دفعه اولته ! فقط مي تونم بهت بگم : اصلا فکر نکن فردا چي مي خواي بگي چون اونجا که رفتي و خواستي بهش بگي يه چيزايي مي گي که اصلا قرار نبوده بگي ، پس خيال خودت را راحت کن و تا قبلش به اين فکر نباش که دقيقا چه جملاتي مي خواي بگي فقط کلياتي که بايد گفته بشه را در نظر بگير ديگه جمله بندي هاش و اين چيزا دست خودت نيست ، البته اگه دفعه چندمت باشه قضيه متفاونه و بايد شرايط طرف مقابل را بسنجي و متناسب با شرايط موقعيتي و شخصي و اعتقادي خواستگاري کني . |
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 6863 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 20:44 |
|
 |
10 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
با هم سلام و عليک معمولي داريم. اسم و فاميل همديگه را مي دونيم. در همين حد. |
هوم! پس به نظر من بايد دقت کني که مطلب رو به بهترين نحو بهش بگي. چون روي شناختي که ازت داره تأثير مستقيم مي ذاره. خانومهاي تالار بايد نظر بدن که ترجيح مي دن همچين مطالبي چه جوري بهشون گفته بشه؛ اما شخصاً فکر مي کنم براي گفتن همچين مطالبي ضمن اين که جملات بايد دقيق و حساب شده کنار هم چيده بشن، بهتره سادگي و بي تکلفي در گفتار جاري باشه. در ضمن اعتماد به نفست رو هم بايد به رخ طرف بکشي. سادگي و بي تکلفي در خواستگاري کردن به القاي اعتماد به نفست به طرف مقابل کمک مي کنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 20:55 |
|
 |
10 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3166 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 20:57 |
|
 |
10 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
به نظر من بايد دقت کني که مطلب رو به بهترين نحو بهش بگي... |
خيلي عاليه بچه ها! من واقعا استفاده کردم. وحيد جان شما هم راهنمايي بسيار خوبي کرديد. لطفا بازم ادامه بديد. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 21:32 |
|
 |
10 ماه و 16 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|