| نویسنده |
پیغام |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1347 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 11:02 |
|
 |
12 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
با فرض اين که من اهل دل باشم و سوال شما هم سر کاري نباشه ( مثل قضيه ازدواجتون ) به اين سوال جواب مي دم :
خوب من گزينه اول را انتخاب مي کنم چوا اگر عاشق کسي بشم اين قدر بهش محبت مي کنم که اگه قلبش از سنگ خارايي باشه که با فولاد آب ديده باز هم آب شود . و اما در مورد گزينه دوم فکر مي کنم قلب هيچ کس در مقابل محبت سنگ نيست پس گزينه دوم هم مي تونه منجر به خوشبختي بشه .
در نهايت تمام گزينه ها پيش فرض اوليه عاشق شدن را داره و عشق اگر در ايثار خلاصه نشه عشق نيست بلکه يک حس زودگذر است و ايثار هرجايي پيدا شد چنان عاشق را مي سوزانه که گرماي اين سوختن هر يخي را آب مي کنه .
عشق اگر عشق است بايد در زمين غوغا کند
جمله مستان و خوشان را عاشق و شيدا کند
شور و شر بر پا کند شاهان به سودا افکند
محشري از خون گرم عاشقان برپا کند . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 1182 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 8:02 |
|
 |
12 ماه و 1 روز پيش |
|
|
| |
| مسافر کوير نوشته بود: |
خوب ! اشتباه نکنيد! اين منم!
من هم بلدم از اين پست ها بزارم! مگه من چيم از بقيه کمتره که نتونم پست مفيد بزارم؟
اونايي که اهل دل هستن! بيايد به اين سوال جواب بديد:
فرض کنيد توي موقعيتي هستيد که مجبوريد فقط از بين دونفر زير يکي رو براي ازدواج انتخاب کنيد:
1- شما اون رو عاشقانه دوست داريد اما اون هيچ حسي نسبت به شما نداره
2- اون شما رو عاشقانه دوست داره اما شما هيچ حسي نسبت به اون نداريد
حالا:
انتخاب شما کدومه؟ و چرا؟ |
Well well well.... Cheshmam roshan Shahin jan TOAM????
But you know what, me too, I can participate in these subjects too.
I'll choose the second one, (seems like it) |
|
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 333 اعتبار کسب شده: 914 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 10:26 |
|
 |
12 ماه پيش |
|
|
| |
| Mini نوشته بود: |
| مسافر کوير نوشته بود: |
خوب ! اشتباه نکنيد! اين منم!
من هم بلدم از اين پست ها بزارم! مگه من چيم از بقيه کمتره که نتونم پست مفيد بزارم؟
اونايي که اهل دل هستن! بيايد به اين سوال جواب بديد:
فرض کنيد توي موقعيتي هستيد که مجبوريد فقط از بين دونفر زير يکي رو براي ازدواج انتخاب کنيد:
حالا:
Well well well.... Cheshmam roshan Shahin jan TOAM????
But you know what, me too, I can participate in these subjects too.
I'll choose the second one, (seems like it) |
اومده بودم از اين تاپيک انتقاد کنم اما ديدم شاهين اينجا پست داده و خيلي تعجب کردم من هم مثل ميني بابا تو هم بلدي ؟؟؟؟ يکي بياد اين شاخهاي منو بکنه
اما در جواب به اين سوالت من هر دو رو تجربه کردم و نشده ،اولي که تو رو ني خواد و نمي توني باهاش ازدواج کني ، و اما در مورد دومي چون تو عاشق يکي ديگه هستي هرگز نمي توني به اون فکر کني بنابراين هرچي اون بهت محبت کنه اصلاً به چشمت نمي ياد بنابراين قضيه منتفي هست ....به نظر من هر دو احمقانه هست .........به نظر من ازدواج نکنيد ....تو دنيايي که صداقت و يکرنگي و عشق و محبت معنايي نداره و همه چيز فقط دروغ و رياکاريه چه جوري ميشه يه همراه و همسر خوب پيدا کرد ، عاشق مي شي و صادقانه عشق مي ورزي و بعد از مدتي مي فهمي
همه چي يه بازي ساده بوده براي پول و سکس و مقام ،استفاده از موقعيت هات ........... آنوقت روحت داغون مي شه قلبت تکه تکه مي شه ، کاش واقعا همه چي فقط با عشق شروع مي شد و بعد با هم ساختن از صفر آنوقت همه چي خيلي قشنگ بود ....ازدواج به نظر من يه امر خيلي خيلي خيلي مقدسه ، اما به گند کشيدنش چرا بايد براي تضمين يه امر مقدس مهريه هاي کلان گذاشت اگه اعتماد نداري ازدواج نکن ،تو اين دنيا همه چي به گند کشيده شده عشق ،ازدواج ،اعتماد ، دوستي،................ |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3007 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 17:24 |
|
 |
12 ماه پيش |
|
|
| |
| Manisa نوشته بود: |
، کاش واقعا همه چي فقط با عشق شروع مي شد و بعد با هم ساختن از صفر آنوقت همه چي خيلي قشنگ بود .. |
خدا آن چه را که براي هدايت لازم است را در کتاب آسمانيش قرار داده است. زيرا او بهتر از هر کس ديگري ما را مي شناسد و مي داند که چه چيزي براي مبارزه با شيطان لازم است همچنين او خيلي چيزها را براي آزمايش ما قرار داده است.
عشق چه بهتر که پس از ازدواج رخ دهد، چرا که اگر پيش از ازدواج باشد و حتي پاک و شايد از نوع افلاطوني، ممکن است در نهايت به وصال و ازدواج نيانجامد و ناکامي در عشق عاشق و معشوق را افسرده سازد. پدران و مادران موظفند که به فرزندان خود سفارش کنند که اينگونه و با مهريه هاي کلان ازدواج را بپاي دارند. بايد کاملاً واقع بين بود و شرايط فعلي رو در نظر گرفت و نه اميدوها و آرزوها. بايد با جان و دل به ازدواج معتقد باشيم وخيلي چيزها را براي آزمايش عمل نمائيم . هر چند زياده روي در اين کار به شيطان صرر مي رسونه. |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: -1053 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 22:14 |
|
 |
12 ماه پيش |
|
|
| |
واقعيت اينه که خيلي مواقع هوس با عشق اشتباه مي شه!
اين چه عشقي يه که يه روزه به وجود مي اد و يه شبه هم از بين ميره؟
عشق بايد از شناخت به وجود بياد نه از شهوت! اگر مي بينيد طرف هي عشق عشق مي کنه اما مرتب در حال عوض کردن معشوقه! يا مي گه عشق اما به توصيه مي کنه که دفعه بعد که خواستي عکس بگيري اول يه مقداري از لباست سبک کن!
خوب منظورش چيز ديگه اي غير از عشقه! که بهش مي گن هوس! اگر کسي بيش تر از اوني که به خودت و طرز فکرت اهميت بده به جنسيتت اهميت مي ده اون در واقع دلش ( يا يه جاي پايين تر)هوات رو کرده! نه اينکه عاشقت شده !
البته يه نوع خواص از شهوت وجود داره که طرف از لپ معشوقه اول و لب معشوقه دوم و موي معشوقه سوم و قر معشوقه چهارم .....فلان و بهمان معشوقه nام باهم خوشش مي آد که اين در تخصص اميده !
از صراحت نوشته عذر مي خوام اگر ادامنه تشخيص دادن بي ادبانست ازش بمقدار لازم و کافي حذف کنن! |
|
|
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: -653 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 20 تير 1386، ساعت 10:45 |
|
 |
11 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
| سالم نوشته بود: |
واقعيت اينه که خيلي مواقع هوس با عشق اشتباه مي شه!
اين چه عشقي يه که يه روزه به وجود مي اد و يه شبه هم از بين ميره؟
عشق بايد از شناخت به وجود بياد نه از شهوت! اگر مي بينيد طرف هي عشق عشق مي کنه اما مرتب در حال عوض کردن معشوقه! يا مي گه عشق اما به توصيه مي کنه که دفعه بعد که خواستي عکس بگيري اول يه مقداري از لباست سبک کن!
خوب منظورش چيز ديگه اي غير از عشقه! که بهش مي گن هوس! اگر کسي بيش تر از اوني که به خودت و طرز فکرت اهميت بده به جنسيتت اهميت مي ده اون در واقع دلش ( يا يه جاي پايين تر)هوات رو کرده! نه اينکه عاشقت شده !
البته يه نوع خواص از شهوت وجود داره که طرف از لپ معشوقه اول و لب معشوقه دوم و موي معشوقه سوم و قر معشوقه چهارم .....فلان و بهمان معشوقه nام باهم خوشش مي آد که اين در تخصص اميده !
از صراحت نوشته عذر مي خوام اگر ادامنه تشخيص دادن بي ادبانست ازش بمقدار لازم و کافي حذف کنن! |
به اين ميگن عشق مرکب .
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 333 اعتبار کسب شده: 914 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
جمعه 22 تير 1386، ساعت 1:11 |
|
 |
11 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
| Manisa نوشته بود: |
، کاش واقعا همه چي فقط با عشق شروع مي شد و بعد با هم ساختن از صفر آنوقت همه چي خيلي قشنگ بود .. |
خدا آن چه را که براي هدايت لازم است را در کتاب آسمانيش قرار داده است. زيرا او بهتر از هر کس ديگري ما را مي شناسد و مي داند که چه چيزي براي مبارزه با شيطان لازم است همچنين او خيلي چيزها را براي آزمايش ما قرار داده است.
عشق چه بهتر که پس از ازدواج رخ دهد، چرا که اگر پيش از ازدواج باشد و حتي پاک و شايد از نوع افلاطوني، ممکن است در نهايت به وصال و ازدواج نيانجامد و ناکامي در عشق عاشق و معشوق را افسرده سازد. پدران و مادران موظفند که به فرزندان خود سفارش کنند که اينگونه و با مهريه هاي کلان ازدواج را بپاي دارند. بايد کاملاً واقع بين بود و شرايط فعلي رو در نظر گرفت و نه اميدوها و آرزوها. بايد با جان و دل به ازدواج معتقد باشيم وخيلي چيزها را براي آزمايش عمل نمائيم . هر چند زياده روي در اين کار به شيطان صرر مي رسونه. |
سالي يک بار من تو اين تالار مي نويسم ،آنوقت بايد اين بلا سرم بياد، آقا قبول نيست من نمي دونستم اين موضوع سر کاري ،اميد خيلي عوض شدي بابا ،خيلي ديندار شدي من هم باهات موافقم خداوند همه ما را از شر شياطين نجات بده.خوب شد من جواب دادم به اين موضوع سرگرم شديدن... |
|
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3468 جنسيت: زن |
 |
جمعه 22 تير 1386، ساعت 2:16 |
|
 |
11 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 22 تير 1386، ساعت 2:33 |
|
 |
11 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
امروز کتاب «نقدي بر قرائت رسمي از دين» اثر آقاي محمد مجتهد شبستري را که ميخوندم نوشته بود
آقاي شبستري اعتقاد به قرائتهاي گوناگون از دين دارند.
آقاي شبستري مرتب از پيشفهمها و پيشفرضها و انتظارات و علائق براي تفسير متون سخن ميگويند.
از نظر آقاي شبستري ميان متافيزيک - خواه افلاطوني و ارسطويي باشد يا صدرايي - با متنخواني ناسازگاري وجود دارد.
آقاي شبستري براي هرمنوتيک مباني زير را مطرح ميکند:
1. پيشفهم يا پيشقرائتهاي مفسر؛
2. علايق و انتظارات مفسر؛
3. پرسشهاي مفسر از تاريخ؛
4. شناسائي معناي مرکزي متن؛
5. ترجمه متن در افق تاريخي مفسر.
تلفني نظر آقاي شبستري را جويا شدم، ايشان اعتقاد داشتند که گزينه ي اول و دوم را وللش، گزينه ي سوم را عشق است
~cEnSoReD~
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2099 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 24 تير 1386، ساعت 17:46 |
|
 |
11 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2343 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 تير 1386، ساعت 17:54 |
|
 |
11 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1215 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 تير 1386، ساعت 23:05 |
|
 |
11 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 15:27 |
|
 |
11 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| honey نوشته بود: |
| نقل قول: |
حالا:
پس با اجازه من گزينه سوم رو اضافه ميکنم :
3- اون به شما علاقه داشته باشه و شما بدوني ميتوني درآينده بهش علاقه مند بشي
 |
اولا علاقه در آغاز مي تونه کوچکترين معيار باشه، يه جورايي يعني دليل يه اتفاق اونقدري که يه کم آدم رو ترغيب کنه، اگر نه اساسا مهمترين معيار نيست.
اما من ترجيح ميدم انتخابم بر مبناي علاقه نباشه يا حداقل کاملا بر مبناي علاق نباشه. بر اساس شرايط باشه، يه جورايي شرايط رو بسنجم بعد انتخاب کنم، اينجوري قاعدتا اهل دل هم نخواهم بود. ميدونيد، من اگه تو اين مدل شرايطا قرار بگيرم، اوني که عقل ناقصم ميگه رو مي پذيرم. و بعد سعي مي کنم يه جورايي به اون شکلي که بايد تغييرش بدم و تبديلش کنم به اوني که خودم ميخوام.
مثلا اگه اولي رو انتخاب کردم، يعني مطمئن باشم طرف حسابم، دقيقا هموني ِ که بايد، و خوب اگر هم علاقه اي هست فقط از طرف منِ، همه سعي ام رو ميکنم تا قبل از هر چيز حسن علاقه ام رو بهش ثابت کنم و صداقت احساسي رو که دارم (فکر مي کنم اين مهمترين چيز واسه هر کس، صداقت احساس). خوب قاعدتا چنين آدمي اونقدر درک داره که متوجه قضيه بشه و حتي اين پيشنهاد رو بشه بدون هيچ ابايي باهاش در ميون گذاشت (ابا از اين بابت که هضمش واسه اون راحت باشه! اگر نه من نظر خودم رو دادم)
اگر دومي رو بخوام بپذيرم، خوب سعي مي کنم شرايط رو بسنجم و از صدق گفتار طرف مقابل اطمينان حاصل کنم. خيلي تند نرم. خيلي محتاطانه تصميم بگيرم.
سومي رو هم نمي شه خيلي قبول داشت، چون هيچ تضميني در مورد آينده نيست ...
به هر حال تصور مي کنم تو اين جور موارد بايد عقل عاشقي داشت تا قلب عاقلي.
ولي يه جورايي هم شديدا با نظر غريب آشنا موافقم. گزينه دوم تنها گزينه اي که درصد بيشتري از اطمينان رو فراهم ميکنه. چيزي که آرامش خيال مياره. |
|
_________________ اينجا
جاده جا زده است
و من مجبورم دراز بکشم
تا تمامي اين فاصله ها را خواب ببرد
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 15:30 |
|
 |
11 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| Yaghma نوشته بود: |
| اما من ترجيح ميدم انتخابم بر مبناي علاقه نباشه يا حداقل کاملا بر مبناي علاق نباشه. |
تريپ غلط گيري غريب آشنا
الاغ
فکر نميکنم به کاربردن لفظ الاغ در تالارهاي گفتمان جايي داشته باشه در صورت ادامه نام کاربري شما حفذ خواهد شد
~CeNsOrEd~
~CeNsOrEd~
~CeNsOrEd~
~CeNsOrEd~
~CeNsOrEd~
~CeNsOrEd~
با احترام |
|
|
|
|
|
|
 |
apache_2o0o6  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 دي 1384 مجموع ارسالها: 103 اعتبار کسب شده: 496 محل سکونت: تهران سن: 21 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 تير 1386، ساعت 15:42 |
|
 |
11 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
مي دونيد چيزي به نتيجه مي رسه که برنامه ريزي داشته باشه!
علاقه اي هم که به يه نفر داريد دو حالت داره يا برنامه ريزي شده و علت داره! يا همينجوري ديميه!
اگه علاقه شما علتهايي مثل زيبايي ، زيرکي، پرکاري و سخت کوشي، شباهت ، تفاهم يا ديدن گوشه اي گمشده از زندگيتون بوجود مياد ؛ مي تونيد موفق باشيد تازه ممکنه که موفق باشيد!!!
تکليف علاقه ديمي هم معلومه ديگه
اما يه بحث هست که خيلي از بزرگان بهش اشاره کردن و اون هم "حب و بغض" هست ؛
اگر بخوايم به خاطر علاقه خودمون
حالا با دليل يا بي دليل
يه سري عيبهاي اساسي يک فرد رو نبينيم حتماً شکست خواهيم خورد و علاقمون خيلي سريع به نفرت تبديل مي شه
پس به نظر من اول بايد ازدواج کرد بعد عاشق شد اما به يه شرط اونم اينکه يه کسيو انتخاب کنيد که مي دونيد اون مشخصات و قدرتهايي رو که براي عاشق کردن شما لازمه داره! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|