| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4047 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 15:47 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
روز شگفت انگيز 7/7/7
دکتر ژان دانيل فرمير عددشناس فرانسوي مي گويد؛ «عدد 7 يک عدد جادويي است، اين عدد در طول تاريخ هميشه با شانس در ارتباط بوده است و براي همين چنين توجهي به اين عدد اصلاً عجيب نيست... هفت از جمع بستن عدد چهار - سمبل مواد و جسم - و عدد سه - سمبل روح و معنويت - حاصل مي شود، در واقع اين عدد به معناي همنشيني جسم و روح و در واقع شايد کل جهان باشد... از لحاظ علم عدد روز هفتم ماه هفتم سال هفتم مي تواند بهترين زمان ممکن براي عروسي کردن باشد، در واقع عروسي هايي که در اين تاريخ باشند به احتمال بيشتري دوام خواهند آورد.»
|
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط سياسفيد در تاريخ يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 22:42 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4047 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 تير 1386، ساعت 15:52 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
روز شگفت انگيز 7/7/7
7/7/7، اين تاريخ جالبي است، نه؟ چنين تقارن جالبي بين اعداد روز، ماه و سال يک فرصت عالي براي رونق گرفتن تجارت است، البته تجارت هاي مرتبط با مراسم عروسي و نامزدي و البته در اين روز کنسرت هاي زيادي هم برگزار مي شود و جالب اينکه اسامي عجايب هفت گانه دنياي مدرن که با راي مردم عادي انتخاب خواهند شد هم در اين روز اعلام خواهد شد.
دکتر ژان دانيل فرمير عددشناس فرانسوي مي گويد؛ «عدد 7 يک عدد جادويي است، اين عدد در طول تاريخ هميشه با شانس در ارتباط بوده است و براي همين چنين توجهي به اين عدد اصلاً عجيب نيست... هفت از جمع بستن عدد چهار - سمبل مواد و جسم - و عدد سه - سمبل روح و معنويت - حاصل مي شود، در واقع اين عدد به معناي همنشيني جسم و روح و در واقع شايد کل جهان باشد... از لحاظ علم عدد روز هفتم ماه هفتم سال هفتم مي تواند بهترين زمان ممکن براي عروسي کردن باشد، در واقع عروسي هايي که در اين تاريخ باشند به احتمال بيشتري دوام خواهند آورد.»
براساس گفته هاي مسوولان ميزان ازدواج هاي برنامه ريزي شده براي 7/7/7 در امريکا حدود هفتاد برابر ازدواج هاي هفته قبل از آن خواهد بود. مشهورترين افرادي که در اين تاريخ ازدواج مي کنند اوا لانگوريا بازيگر هاليوودي و توتي پارکر بسکتباليست عضو تيم سان آنتونيو اسپورز هستند. کاتلين مدراي مدير مرکز برنامه ريزي ازدواج در نيويورک مي گويد؛ «براساس آمار ما حداقل سي هزار مورد ازدواج برنامه ريزي شده توسط موسسه ها براي اين تاريخ برنامه ريزي شده است اين در حالي است که در هفته مشابه در سال قبل اين رقم فقط ده هزار مورد بود.»براساس گفته هاي دکتر نيل بانکور از مرکز مطالعات جمعيت امريکا به نظر مي رسد در اين روز خاص در مجموع بيش از هفتاد هزار مراسم ازدواج در کل امريکا برگزار خواهد شد.
کاتلين بريدال از موسسه تهيه لباس عروسي ديويد بريدال مي گويد که قطعاً آمار عروس هاي اين روز خاص در تاريخ امريکا رکوردشکن خواهد بود. وي مي گويد که اين موسسه به تنهايي حدود بيست هزار لباس عروس براي تحويل در آن روز سفارش گرفته است.
در پاريس هم مزون لباس لافايت که يکي از مشهورترين مزون هاي لباس پاريس است اعلام کرده که 775 لباس عروسي براي تحويل در اين روز داشته است که اين رقم حدود چهار برابر آمار روز مشابه در هفته قبل است.
جالب اينکه بسياري از زوج هايي که دير به صرافت برگزاري مراسم ازدواج خود افتاده اند و نمي توانند از خدمات موسسه هاي فعال در اين حيطه استفاده کنند تصميم دارند که مراسمي کوچک و مختصر در رستوران هاي محلي يا حتي در پارک هاي عمومي برگزار کنند.
بازار شرط بندي و قمار در اين روز هم داغ است براي مثال کمپاني لاتاري اصلي فرانسه در اين روز يک بخت آزمايي ويژه با يک جايزه هفت ميليون يورويي برگزار مي کند. سخنگوي اين کمپاني اعلام کرده که در هفته هاي عادي حدود دو تا سه ميليون نفر در اين بخت آزمايي شرکت مي کنند اما پيش بيني ها اين است که در اين هفته بين پنج تا شش ميليون نفر در اين بخت آزمايي ويژه شرکت خواهند کرد.
منبــع : http://www.etemaad.com/Released/86-04-16/265.htm#33719 |
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3166 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 0:53 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
از دست اين دکتر ژان دانيل فرمير عددشناس فرانسوي خسته شدهام. نظريات اين دکتر خيلي استدلالي نيست و اگر صحبت ها و مصاحبه هاش رو هم بخونين، مي بينين شيوه ي فلسفيدن رو در بحث هم زياد رعايت نمي کنه و بيشتر سياسي اه
براساس گفته هاي مسوولان هفت از جمع بستن عدد چهار و عدد سه حاصل مي شود، فوايد زيادي در عدد هفت هست. از لحاظ علم عدد روز هفتم ماه هفتم سال هفتم مي تواند بهترين زمان ممکن براي عروسي کردن باشد، در واقع عروسي هايي که در اين تاريخ باشند به احتمال بيشتري دوام خواهند آورد. باز هم تکرار ميکنم که من هيچ کدوم از اون فوايد رو نمي دونم که بخوام اينجا توضيح بدم. اصلاً کار من نيست. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 3:15 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
اگه براي ما شانس نداشته باشه، براي لاتاري فرانسه که داره. |
|
_________________ علي يارت
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 3:35 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| از دست اين دکتر ژان دانيل فرمير عددشناس فرانسوي خسته شدهام. نظريات اين دکتر خيلي استدلالي نيست و اگر صحبت ها و مصاحبه هاش رو هم بخونين، مي بينين شيوه ي فلسفيدن رو در بحث هم زياد رعايت نمي کنه و بيشتر سياسي اه |
بايد در ايميلي به يکي از سناتورهاي ايالت خبر داد تا فکري براي اين موضوع کرده و آن را به صورت دموکراتيک حل کند. عاقلانهترين کار در اين موارد همين است.
| نقل قول: |
| باز هم تکرار ميکنم که من هيچ کدوم از اون فوايد رو نمي دونم که بخوام اينجا توضيح بدم. اصلاً کار من نيست. |
شکسته نفسي نکن.
| سياسفيد نوشته بود: |
روز شگفت انگيز 7/7/7
7/7/7، اين تاريخ جالبي است، نه؟ |
خوب، از دوستان جزمانديش بگذريم...
سياسفيد جان. تاريخ قشنگ و جالبيه. هپت هپت دو هزار و هپت. اون برنامهي تلويزيوني ففه يادته؟ خيلي باحال بود! |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 5:02 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اي بابا سياسفيد جون زودتر اعلام ميکردي که از دستم نره
ميدوني چند سال بايد صبر کنم که دوباره 7/7/7 بشه؟؟ |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
احمدي نژاد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 22 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 376 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 10:09 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
اي بابا سياسفيد جون زودتر اعلام ميکردي که از دستم نره
ميدوني چند سال بايد صبر کنم که دوباره 7/7/7 بشه؟؟  |
نگران نباش .
3007/7/7 خودم خبرت مي کنم .
خيلي دير نيست . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 17 تير 1386، ساعت 15:51 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
از اين عکسه خيلي خوشم اومد خواستم بگذارم آواتارم اما ديدم آواتارم قشنگ تره گفتم بگذارم اينجا :
|
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3365 اعتبار کسب شده: 3724 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 21:01 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
عجبا اين همه من توي تالار هستم حالا درست روز 7/7/7 توي تالار نبودم
برادر حسين آخه اينم رسم برادريه
چرا زودتر نگفتي من در اين روز برم عروسي کنم |
|